Lilbit / Lildog børsnotering

Roster86
LILBIT I dag kl 18:29 103

Hei, jeg ser at Lilbit skal børsnoteres i slutten av november og lurer på om noen her inne har mer info om aksjen, som kan være verdt og vite før en eventuell investering?
Tamotama
I dag kl 18:32 97

Hva skal man si… Vi trenger flere teknologi selskaper på norske børser. Lildog vil nok komme langt i markedet i Europa og USA da de var veldig tidlig i gang med å utvikle kunstig intelligens for hunder og katter.

Roster86
I dag kl 18:55 76

Ja, dette kan bli en veldig spennende aksje og følge med på de neste åra! Hvordan opplever du at selskapet selskapet styres?
Tamotama
I dag kl 19:03 67

CEO Morten Sætre fremstår svært profesjonell og tar alle forhåndsregler ved notering nå. Godt arbeid! Styresammensetningen er også svært solid innenfor norsk tech.
Osvaldsen
I dag kl 19:23 50

Tja, børsnotering er bare en liten del av gulroten. Det er et produkt som folk vil ha, som har vært utsolgt i perioder. Nå har de 4-doblet produksjonen, ny brikke lanseres snart med avatar og KI. Den biten synes å virke veldig spennende! Der får hunde eieren tilbakemelding om endringer i adferd som gjør at eier kan bli mer observant og ta tak i et evt problem før det får utvikle seg.
En annen ting som er veldig positivt er at de ikke bare pøser på med alt nytt nå i IPO. Den nye brikken blir f.eks ikke lansert i USA før til våren, dette for å holde interessen for aksjen oppe. Så det blir nok flere godbiter etter IPO. Smart strategi som vil være positivt for selskap og aksjonærene.


Osvaldsen