Lilbit / Lildog børsnotering

Roster86
LILBIT I dag kl 18:29 157

Hei, jeg ser at Lilbit skal børsnoteres i slutten av november og lurer på om noen her inne har mer info om aksjen, som kan være verdt og vite før en eventuell investering?
Tamotama
I dag kl 18:32 151

Hva skal man si… Vi trenger flere teknologi selskaper på norske børser. Lildog vil nok komme langt i markedet i Europa og USA da de var veldig tidlig i gang med å utvikle kunstig intelligens for hunder og katter.

Roster86
I dag kl 18:55 130

Ja, dette kan bli en veldig spennende aksje og følge med på de neste åra! Hvordan opplever du at selskapet selskapet styres?
Tamotama
I dag kl 19:03 121

CEO Morten Sætre fremstår svært profesjonell og tar alle forhåndsregler ved notering nå. Godt arbeid! Styresammensetningen er også svært solid innenfor norsk tech.
Osvaldsen
I dag kl 19:23 104

Tja, børsnotering er bare en liten del av gulroten. Det er et produkt som folk vil ha, som har vært utsolgt i perioder. Nå har de 4-doblet produksjonen, ny brikke lanseres snart med avatar og KI. Den biten synes å virke veldig spennende! Der får hunde eieren tilbakemelding om endringer i adferd som gjør at eier kan bli mer observant og ta tak i et evt problem før det får utvikle seg.
En annen ting som er veldig positivt er at de ikke bare pøser på med alt nytt nå i IPO. Den nye brikken blir f.eks ikke lansert i USA før til våren, dette for å holde interessen for aksjen oppe. Så det blir nok flere godbiter etter IPO. Smart strategi som vil være positivt for selskap og aksjonærene.


Osvaldsen
Stockshold
I dag kl 20:37 48

Mener de sender ut lildog 2.0 i disse dager. Mitt inntrykk er at de nå selger mer en de nesten klarer produsere, men utifra tall de har informert med er det nok abbonement de drar inn mest på.
De holder igjen USA til Q1 2025 er sagt ja, å høres svært fornuftig ut.
Roster86
I dag kl 20:42 42

Hvordan ser selskapets økonomiske situasjon ut? Vil de trenge og hente inn mer kapital i nærmeste framtid?
Roster86
I dag kl 20:46 34

Imponerende!
Det virker som de tar fornuftige og langsiktige valg nå i startfasen.
Osvaldsen
I dag kl 20:49 28

Det ligger litt info på siden deres som er tilgjengelig for alle. Driftsresultatet var i 2023 på 3,3mill. Så langt er det oss aksjonærer som har spyttet inn penger ved behov. Behovet har hovedsaklig vært produksjon av brikker eller å øke produksjonen. Nå er ballen begynt å rulle og etter det jeg vet så driver de i pluss, i tillegg har de fått en del millioner fra diverse støtteordninger.
De kommer til å hente penger ved IPO som hovedsaklig går til markedsføring i europa og USA.

Osvaldsen
Osvaldsen
I dag kl 20:52 24

Q2 er det planlagt lansering i USA. Lildog 1 er utsolgt, mener Lildog 2 skulle lanseres i november men deler av produksjon av Lildog 2 er allerede solgt så kan godt hende de er på vei ut til butikkene ja.

Osvaldsen