Nano: PIM på markedet i Storbritannia innen 3 mndr! Fantastisk!


https://soundcloud.com Episode 68

Absolutt alle biotechinvestorer bør sette seg ned og lytte til denne glimrende halvannentimes podcasten, der Jonas Einarsson kaller en spade en spade!

Hør GODT ETTER fra 12 minutter: Einarsson forstår det slik at PIMs neste trinn er en vurdering av markedsføringstillatelse allerede etter 75 eller 90 dager!!!

Han tok litt forbehold om at han hadde forstått dette riktig. Blir snarhelt avklart. (Neste uke)

Får Nano slik markedsføringsadgang da i løpet av veldig kort tid, har Nano salg i hele Storbritannia allerede i gang i mars måned 2019!!!!!

Tipper dette stemmer. Hvor er aksjekursen? Ned? Ikke opp? Hurra!


Panis
06.12.2018 kl 20:42 1602

Scoopfinder,
Gratulerer med 52X i Algeta!
Da vet du ihvertfall hva du snakker om når det kommer til tålmodighet :-)

Ingenting har rot i virkeligheten når det gjelder kursutviklingen i Nano sist fredag med topp rundt 86 kr og nå 61kr. Hva har egentlig skjedd jo fall i oljeprisen og litt støy mellom Kina og USA. Har aksjonærene i Nano feil med Psyken ?? Denne utvikling bekrefter at det er enda mulig å tjene mye penger selv om Nano er mye nermere målet nå enn for 2 år siden. Den gjelder bare å ha nok baller til å gå inn i en aksje på et historisk grunnlag. Man lærer stadig, dette beviser jo at det er nesten aldri for seint å gå inn i en aksje. Skulle vi få store fall i oljeprisen ned 10-15 dollar fatet, da må det jo være mulig å få Nano på nytt under 40 kr etter det vi har opplevd siste 5 dager på Ose. Kanskje influensa epidemien mot Jul krakker kursen fullstendig,,uff uff mange ting som påvirker her.
Cash is King dette er bare å utnytte maksimalt for alt det er verdt, siste idioten er ikke død. Ja her kan det bli en uhorvelig bratt aksjekurs for dem som treffer bunnen nå og våger å satse noen kr.
Lykke til!
Kongen
06.12.2018 kl 21:52 1410

@turbo1000: det du sier høres fornuftig ut, og jeg vil gjerne tro det. Men finner ikke noe som backer ditt utsagn i et case som nano.

Men jeg skal ikke klage hvis du får rett:)
Tiden vil vise??