Nigel Farage intervjues om ytringsfrihetens vilkår i Europa

Iro9
08.12.2018 kl 11:07 398

https://m.youtube.com/watch?v=8NEqlh5cCyg

Laura Ingraham på Fox News har her et viktig intervju om ytringsfrihetens vilkår i Europa.
Skremmende å høre fra den høyst oppegående Farage!
Cortex
08.12.2018 kl 12:39 387

Hvorfor unngår norsk media slike intervjuer?
Norsk medias åpenbare politiske agenda gjør at de
bevisst sensurerer mye av virkeligheten for sine kunder.

Hurra for Ingraham og Fox News!
Slettet bruker
08.12.2018 kl 16:19 368

Farage er rå. Han var fin da han fortalte forsamlingen i EU at de aldri hadde gjort noe fornuftig, aldri skapt verdier, og aldri hadde skapt en arbeidsplass. Da våkna de gett.
Strek
09.12.2018 kl 08:14 338

Klar tale av Farage....,og selvsagt på Fox News!
atnorhe
09.12.2018 kl 11:32 322

Han kunne lagt til: og aldri hatt ansvar for hva mine handlinger har ført til. Eks: Brexit, UK er dypt splittet både i parlament og blant folk, men han skal ha ros for å ha klart å påvirke et helt folk til å stemme med ham.
Slettet bruker
09.12.2018 kl 11:59 318

Problemet med Brexit er ikke Farage, problemet er alle de som stikker kjepper i hjula.
atnorhe
09.12.2018 kl 12:40 310

Det er helt korrekt.Og grunnen til at "alle stikker kjepper i hjulene", er at Brexiterne ikke fortalte sannheten om bla det indre marked. Noe av dem påsto at ingen med vettet i behold ville forlate det indre marked , der iblant Farage. Problemet er at det må de selvsagt.

Andre fortalte eventyret om at UK ville få en bedre avtale utenfor EU enn som medlem:) selv barn kan umulig tro på det, men mange gjorde det. Argumentet om avtale med USA og Australia ville måtte gå igjennom WTO, og EU er mye mer atraktivt for USA med sine 450 mill enn UK med sine 50. Selv Trump er skeptisk, og det er blokker som har makten i forhandlinger, ikke enkelt land. WTO avtaler tar årevis, ikke en uke...

Brxitforhandleren Davis (den første av tre) fortalte at han ville reise rett til Berlin og få en avtale med Tyskland dagen etter Brexitt, og deretter til Frankrike. Kun en ignorant tulling kunne tro på dette, men har snakker vi om sjefsforhandleren.

En annen sak er at regjeringen og parlamentet ikke har fulgt folkets råd, som var Brexit. Alle er enig om at Brexit betyr ut av EU,og Theresa May aldri burde ledet dette. En Brexiter (Boris Johnson eller andre) burde ledet forhandlingene, etter mandatet i fra folket som var et tydelig Brexit, og tatt det de hadde fått som muligens kunne være en tilknytting til det indre marked, og dermed godkjenning av de fire friheter inklud fri flyt av mennesker. Å tro at EU ville ta bort fundamentet for sin eksistens, slik at UK kunne plukke det de likte , er på et så lavt nivå at det virker utrolig.
I dag står" Brexiterer og remaindere" sammen om at avtalen til Theres May er ubrukelig. Selv Boris Johnson har uttalt at med denne avtalen kan de like godt bli værende i EU, som selvsagt er helt riktig. Den beste "avtalen" er den de har nå. Hvorfor forhandle frem en som er mye verre?
Eneste riktige nå, ville være en såkalt no deal Brexit som det hele handlet om uansett konsekvenser,hvis folket sin vilje skal bli hørt, og det bør den med tanke neste omgang med valg. Rart Britene holder seg i ro med dette sirkuset som politikerne driver..