Dagens tema

 

Oooppsann - #Metoo har ført til at kvinner føler seg utestengt


Nei, dette var det vel iiiiingen som kunne ha forventet. #Metoo var skøy og moro når det dreide seg om å sette en støkk i gutta, men ikke fullt så gøy nå som det viser seg at det finnes en og annen ulempe ved at andre ikke føler seg trygge rundt en.

https://www.washingtonpost.com/local/lunches-hugs-and-break-room-banter-where-are-the-new-boundaries-at-work/2018/01/28/1911b700-013d-11e8-bb03-722769454f82_story.html?noredirect=on&utm_term=.5a5b168af328
10.12.2018 kl 20:47 573

Ha-ha-ha.
Er det dette som kalles ris til egen bak?

Det har de jaggu godt av, har ventet på akkurat dette.

Forstår de virkelig ikke at det er dette som vil skje?

Det er ikke uten grunn at menn liker å ta en pils «med gutta» uten at en eneste kvinne er involvert, da kan man si hva man vil og gjøre omtrent hva man vil uten at noen blir støtt, da slapper man av.

Det var ventet. Ambisiøse kvinnene har et våpen de kan bruke: anonym varsling. Siden det heter at "man skal stole på kvinnene", er rettsprinsippet i praksis fjernet. Seriøse menn unngår disse kvinnene.

Og vi får et kaldere samfunn, det er prisen.


Det er slik samfunnet beveger seg fremover. For 50 år siden var kvinner like innpakka som vi ser i den muslimske verden i dag. Om de ble utsatt for overgrep holdt de kjeft om det. Det er klart at noen hevngjerrige kvinner som leverer falske anmeldelser ødelegger for sine medsøstre og det er ingen enkel måte å få stilt overgripere for retten da det blir påstand mot påstand. Vi må akseptere at mange går fri men må håpe at andre har tatt en lærdom om at overgrep ikke er bra.

;-DDD ;-DDD ;-DDD

Det vil ta laaaang tid før offerkvinner gjenvinner et minimum av tillit hos menn!

Men heldigvis er det forskjell på oss kvinner, vi er maaaange som ikke synes om slike som ikke kan si fra direkte i situasjonen, men venter en 10 års tid og så griner offentlig og henger ut han de ikke fikk til tross for at de inviterte og fikk lurt han utpå en uskyldig flørt. Det er så stygt gjort at jeg ikke har ord for det.

En kan jo ikke akkurat henge ut metoo kampanjen heller. Det var en spontan greie som gikk viralt på internett. Jeg går utfra at langt over 90% av historiene som ble fortalt var reelle da vi vet at mange sliter med å fortelle slike historier. Først og fremst fordi de er redd for ikke å bli trodd.

90% reelle?

Tviler sterkt på det, husk at det er en liten del av anmeldte saker som ender i retten, mange selvsagt pga mangel på bevis, men også veldig mange fordi det rett og slett er falske anklager.

Tror faktisk det ikke på noe område det er så mange falske anklager som nettopp i voldtekssaker.

Har selv en kompis som ble anklaget for voldtekt og der saken ble henlagt «på bevisets stilling» men som helt klart var en falsk anklage produsert ut fra et hevnmotiv.


"Tror faktisk det ikke på noe område det er så mange falske anklager som nettopp i voldtekssaker."

I forhold til for eksempel mord eller innbrudd? LOL

Det er klart at det er falske anmeldelser men tror nok politiet klarer å plukke ut de fleste (som feks saken med kompisen din). Det er ikke enkelt å lyve i avhør etter avhør. Det er også klart at man må akseptere at mange skyldige går fri pga at det er så vanskelig å bevise sakene. Derfor er det utrolig store skjulte tall . Vi ser det best når serieovergripere blir tatt, Weinstein, Cosby eller Kopseng her hjemme. Når først noen har fortalt om overgrep mot en mann så er det enklere for andre kvinner å stå frem-.
Load
11.12.2018 kl 09:56 437

La oss ikke glemme at det er mange stygge metoo-saker der ute.
Denne for eksempel, er muligens en av de værste :

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/gPabK0/gro-aapen-om-seksuell-trakassering-han-stroek-meg-nedover-halsen

Hør hørt om sjefer som ikke lenger tør å gi en klem til kvinnelige ansatte ved blomsterutdelinger osv. så det er nok noe i dette ja.
11.12.2018 kl 12:06 409

Load

Jeg synes det er trist at du løfter fram igjen og minner oss på den grusomme historien som sjefslandssviker Gro har gjennomgått. Tenk hvilke traumer hun har båret med seg gjennom store deler av livet pga dette.

Hun er en sterk kvinne som ikke havnet på psykiatrisk institusjon på grunn av dette, for maken til lidelser har knapt noen andre levende mennesker opplevd.

en bekjent fortalte at på deres julebord satt en mann og noterte hele kvelden, og han leverte varsling mandag morgen.
Det hadde vært dans, noen hadde danset tett osv.
Han rapporterte for sikkerhets skyld også fra en privat tilstelning hvor ansatte fra samme firma hadde deltatt.
Så MÅ bedriften behandle dette varselet da, det er jo ikke seriøst å bare la det ligge heller.

Før het det seg at julebord med følge var dobbelt så dyrt men bare halvparten så moro. Den tiden kommer nok aldri tilbake...
11.12.2018 kl 14:04 382

Gi nå denne mannen sparken med en gang.