HVEM KONTROLLERER ROBOTENE ?

huffa
11.12.2018 kl 11:06 2537

Det virker som om noen roboter er "fin innstilt"
Når jeg har lagt inn kjøp/salgs ordrer har jeg flere ganger opplevd at robotene reagerer
på dette, før jeg har bekreftet ordrene. Jeg har derfor vent meg til og vente og se før jeg bekrefter en ordre.

Er det flere som opplever dette ?

Følg med og ta noen tester.

Huff, huff.

Dette trenger ikke SS noen voksenopplæring på, SS har stålkontroll på algoer hvordan det fungerer.
Det var jeg som opplyste deg om viktigheten av å stå så nær som mulig OSE.

Igjen, du kan gjerne lage noe svada i C++ på din konfirmantpc, men den rekker ikke DNB sine maskiner 1 mm opp på fotbladet engang.
Du har i bestefall en automatisert kjøp/salg maskin, som vil koste deg dyrt.
For et fjernt innlegg. Tipper det er en 70 år gammel mann i andre enden her, som tror han er en reser på dagens systemer....

SS

Nettopp .

Ja det er groteskt. Det er så falsk og jævlig. Dnb ja, hvorfor tror dere dem gjør det så bra ?
Og kundebehandlerne har gått på hyggelighetskurs for det vet dem at de tjener ekstra mye på. Vanlig mange steder det..
Ved å skape en ekstra "fin" atmosfære tjener de også mye mer på det .

Alt er bare så utspekulert og pyton!
Redigert 27.06.2019 kl 12:26 Du må logge inn for å svare
27.06.2019 kl 12:26 221

Markedet designet ikke robotene, robotene er en konsekvens av markedets design.

De tvinger deg hverken ut eller inn, det gjør din egen psyke, med mindre du bruker stop loss eller trader på margin. Det handler om å tilpasse seg, du ville ikke løpt om kapp med en bil, og du ville ikke prøvd å slå en robot på hurtighet. Ekte kunstig intelligens er ikke en realitet enda, selv om det nesten virker sånn når man leser her...

Du som blåser algoer opp til kunstig inteligens.
De er svært effektive, og kan over tid, med nok lånte aksjer oppnå akkurat det man vil, og da snakker man ikke om din hjemmelaga algo i notepad, kjørt på en støvete ASUS.

SS


Jo det gjør de for de kan legge inn en ordre etter at du har trykket og rappe kjøpet fra deg eller de kan skape et ordre bilde som ikke er reelt.
27.06.2019 kl 12:35 207

Men du tar jo ikke poenget. Har da vel aldri nektet for at det er viktig å stå så nær OSE som mulig om hensikten er å ha den raskeste tradingalgoen. Som jeg har sagt hele tiden så finnes det også ANDRE typer roboter som vinner på ANDRE ting enn hurtighet alene. En person med et snev av IT kompetanse ville aldri nektet for dette, da han selv kunne tenkt seg ut 100vis av muligheter. Kompetansen din strekker seg vel ikke stort lengre enn MS Office tenker jeg.

Du er jo så fjern at du sa du hadde en EDB maskin, måtte du børste støv av det uttrykket før du fant det frem eller? Du kan ingenting om det her annet enn hva du har lest i diverse nettaviser.

Dette er sier vel litt om din kompetanse.
Du har null peiling, og ja, EDB maskin heter det, samme som Televerket og Noroil!


Falling Knife
I dag kl 07:54 223
Vi kan jo spekulere litt da, la oss si at du eier aksjer i Lillegutt AS, Kursen er på 40 kr, men det er svært litt volum en ettermiddag. Du setter stop lossen på 20 kr. La oss si at jeg deretter får denne informasjonen, og ser dette lave volumet. Hva om jeg trykker på den magiske knappen hvor datamaskinen kjøper alle aksjene, poster en ordre på 19,90 og deretter kjøper denne via en annen megler FLASH CRASH og STOP LOSS TRIGGERED. Datamaskinen kan kjøpe alle disse aksjene, poste ordren, kjøpe ordren og alle dine aksjer på under 1 sekund med optimal koding. Man trenger heller ingen supermaskin for å gjøre dette. "Gamer pcen" til guttungen holder i massevis.
27.06.2019 kl 12:40 203

De er raskere enn deg, og kan spoofe ordre ja. Det er fortsatt mulig å tjene penger på andre måter, de færreste klarer daytrading uansett.
27.06.2019 kl 12:52 199

Er det mulig å skape micro lagg på OSE med konfirmantpcen, og kan man lage et program som utnytter dette? Hvordan og hvorfor/hvorfor ikke?


Hele det finansielle systemet er mye rigget slik at visst du er en av de store, da skjer det ingenting med deg.
De store får også mye bedre avtaler og muligheter enn vanlige mennesker.

Bankene og intitusjonelle manipulerer og utnytter alle så de selv blir styrtrike. De er megagrådige.

Bankene og finansielle institusjoner kan nå handle og manipulere markedene i løpet av nanosekunder , dvs en milliard av et sekund !
De er så utspekulerte at i kampen om å handle raskest og billigst mulig så kan de faktisk bruke mikrobølgesignaler som er enda raskere enn fiberoptisk kabel,