Siste: Guttestreker på gang i Strasbourg

Lurulf
11.12.2018 kl 22:16 732

2 drept og flere livstruende skadet. Uskyldige guttestreker, eller hva Sotah?

Nå jobber vel hele ytre venstre med å finne opp nye floksler.
Lurulf
11.12.2018 kl 22:52 713

Viktig at elefanten i rommet ikke nevnes. Sikkert bare en ensom ulv - og har ingenting med fredens religion å gjøre.

"Viktig at elefanten i rommet ikke nevnes. "

Elefanten i rommet her på forumet er vel at det ikke har vært så mange islamske terroraksjoner i det siste.

tviler på at Macron leser dette, men hvis du skulle gjøre det, Hvor er Asterix, Obelix? Eller er det bare kjerringer i Frankrike.
Lurulf
11.12.2018 kl 23:15 693

Frankrike går ikke tom for muslimske terrorister med det første...26 000 Allahu akbarere står på terrorlisten i Frankrike.

De gule vestenes fremferd ble for mye for SVFJWO.
Men dette vil bare være bensin på bålet.

Tja, skal vi tippe at dette ikke blir det siste julemarkedet som får besøk av "fredens religion"? Nå er det vel ikke ennå bekreftet at det er muslimer som er i gang, men siden det ikke er kommet ut soen signalement, på tross av at myndighetene vet hvem det er, så taler vel mye for at det er en person med et muslimsk navn. Muhammed ...... ?

Sitter med en følelse av at svenskene også vil få seg en liten berikelse litt ut av det vanlige nå snart, eller er det Tyskland som kommer først?
Redigert 12.12.2018 kl 00:50 Du må logge inn for å svare

Joda, selvsagt er Frankrike også en soleklar kandidat. De fleste som har fulgt med litt skjønner nok at det kun er et tidsspørsmål før bermen fra de muslimske forstedene slutter seg til opptøyene, og da er det det blir virkelig blodig...

Akkurat nå er det den generelle middelklassen som er aktører, de fattige, de missfornøyde franskmenn og de som er skuffet av Macron. Jeg er imidlertid ikke særlig i tvil om at det er de politiske ytterkantene som vil profittere på dette. Muslimene er en av dem, og vil joine ytre venstre grupperinger. Høyregrupperinger vil få bank denne gangen også. Men islam/venstre vil bare gjøre ting verre, så ting vil snu tvert om.

I stedet for å pålegge folk irriterende ting som EU kontroller av biler med pålagte gule vester og masse nonsensens, hvorfor kunne de ikke pålagt at landets politikere skulle lært seg grunnleggende historie? Disse karriere byråkratene i Brüssel som alle har gått den samme sosialdemokratiske skolen og som alle kjemper for det ultimate globale samfunnet og ny verdensorden. En utopisk drøm de kun deler med despoter ala Carl Marx, Hitler, Mao, Pol Pot, Che Guevara, Hugo Chaves og andre store tenkere.

EU og europaparlamentet er infisert at sosialistiske broiler byråkrater fra hele Europa, også med nikkedukker fra Norge. Her er det dramatiske endringer på gang. UK kommer til å gå ut uten avtale, og det er fantastiske gode nyheter for Norge. NRK og andre media vil si det motsatte.

FN er i ferd med å begå den samme tabben. De vil stille seg på side med Macron og MOT folket. Nok engang tror jeg Frankrike og orginalfolket der vise vei. Det kommer til å bli store endringer i løpet av de neste to tiårene, men mye vil skje bare i løpet av de neste 5 årene.
Sotah
12.12.2018 kl 07:53 571

Du spretter sjampisen litt for tidlig for meg, ts. Jeg bruker gjerne litt tid på ting, veit du. Foreløpig har jeg ikke stort å melde om denne.
Load
12.12.2018 kl 09:08 547

Nå gjetter jeg bare helt vilt her, så arrester meg gjerne hvis jeg bommer totalt.
Du kommer ikke til å melde noe spesielt om denne saken, uansett utfall eller hvem som står bak?
Sotah
12.12.2018 kl 09:44 530

Helt generelt skal ikke terror påvirke det daglige liv på våre kanter. Business as usual. Jeg har hatt henda fulle med alt annet og har bare lest overskriftene, da er det ingen grunn til å mene stort om det som har skjedd i Strasbourg.
*JBJB`
12.12.2018 kl 10:08 521

Hei Zoten/folkens:))

Og...nei noen eksplosjoner og drepte her og der skal ikke påvirke oss - men du verden for et spetakkel og så redde "vi" blir hvis gamlegutta i Sian rasler med bruskassa og annonserer torgmøte...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 12.12.2018 kl 10:18 Du må logge inn for å svare

https://resett.no/2018/12/12/mann-med-arabisk-eller-nordafrikansk-opprinnelse-bak-skytingen-i-strasbourg/

Joda,det ble lave odds på tippingen om gjerningsmannens opprinnelse også denne gangen.
Sotah kan sprette sjampisen og bortforklare nok en isolert sak......

Islam skyter Julen inn med hatefulle koranvers. Islam har vært voldelig i mer enn 1400 år. Den som tror den siste lefse - eller smutringselger på et julemarked er skutt av muslimer, må virkelig tro på julenissen. Indirekte skyldes juleskytingen politikere som lar innvandring fra arabistan holde frem. Islam vil aldri la seg integrere i noe vestlig samfunn. Muslimer vil hate jøder og alle andre mennesker de selv definerer som vantro til evig tid.

Juleskyting og terror blir et varig innslag i multikulturens adventskalender. Islam, moskebygging og araberimport må av hensyn til borgeres sikkerhet forbys.

Redigert 13.12.2018 kl 01:00 Du må logge inn for å svare
Sotah
12.12.2018 kl 20:48 427

Hvis du slår deg sammen med Melissa er dere to som bruker tid og krefter på forbudslinja. To hoder tenker som kjent dobbelt så dumt som ett, så dere får det nok til.

*JBJB`
I dag kl 10:08

Dette er et av de beste innleggene jeg har lest på HO i 2018.
convert
12.12.2018 kl 21:01 421

Det var sikkert en muslim som naboene synes var verdens kjekkeste familiefar. Men som vi har lært på HO: Stol aldri på en muslim. Det finnes ikke moderate muslimer.

Her er den etterlyste araberen

https://www.dagbladet.no/nyheter/han-skal-tas-dod-eller-levende/70556518

Venstresiden vil ha mer import av arabere til Norge. De kaller det et varmt og inkluderende samfunn....
Redigert 13.12.2018 kl 19:40 Du må logge inn for å svare

Det er ikke guttestreker. Det er SVFJWO (SomeVeryFewJewsWorldOrder) streker, for å forsøke å stanse de gule vestene.
convert
13.12.2018 kl 21:59 336

Islam-sosialistene er nok litt lei seg nå, som fyren har daua. Muslimer er vanligvis ganske flinke til å skjule sine, men denne gangen gikk det galt. Det kan jo ha noe med IQ på 70 å gjøre. Husk at det ikke finnes moderate muslimer, og at man aldri kan stole på en muslim.

Svinhunden er dau ja. Men hylles blant muslimer. Å drepe vantro gir ære. Å dø med ære i hyllest som martyr er blant det største svinhundene kan oppnå. Ny korankriger rykker frem i rekkene
Redigert 13.12.2018 kl 22:26 Du må logge inn for å svare