Det er kun ett håp igjen: At EU rakner

Slettet bruker
16.12.2018 kl 11:07 774

Frans Timmermans (for tiden EU-kommisjonens visepresident) ble nylig nominert til venstresidens president-kandidat for neste års EU-generalforsamling i mai.

Eurokraten talte til EU-sosialistene under deres PES-kongress i Lisboa, der han sa «at han ville knuse den konservative opposisjonen i nasjonal-statene» – og insisterte på at Europa og Afrika ville (måtte) forenes og dele skjebne… Som om ikke det var nok, mannen har tidligere sagt at Europa ikke kan forbli et sted for «fred og frihet» dersom ikke hans «mangfold» kan introduseres gjennom masseinnvandring. Under Timmermans EU tid som Jean-Claude Junckers visepresident brukte han tid på beordre østeuropeiske land å åpne sine grenser og ta imot flere ikke-vestlige migranter; en skikkelig «fredselsker» verdig.

»Dette er tull ikke sant?» Det var kommentaren i det lange kommentarfeltet som jeg spesielt festet meg ved, etter Maria Zählers skremmende artikkel i Resett med overskriften «EU-visepresident insisterer på masseinnvandring – Europa og Afrika deler skjebne». Med globalister til rors tror jeg gjerne dette blir tilfelle. Ikke rart at «opprøret» mot det kostbare EU-systemet nå bare øker, se til erfaringene fra Frankrike og Sverige, med Tyskland ikke langt etter. Sist med Angela Merkel i Marrakesh der hun omtalte «tysk-egoistisk» masseinnvandring til Europe som fordelaktig – kanskje for sitt lands eksport-industri – men da helt uten hensyn til andre land og, verst, uten erkjennelse for prosjektets samfunnsmessige nedsider. Kanskje også for å forsvare sitt skammelige ettermæle, hun som åpnet portene til Europa på vidt gap.

Dette med et ærefullt ettermæle burde faktisk norske politikere tenke på som svikter oss vanlige nordmenn til ensidig partifordel og egen karriere. Og at Høyre fremdeles er på lag med EU-eliten, er til å forbauses over når vi ser hva som vitterlig skjer i Europa. Dette er uforståelig tull, ikke sant? Vi er økende mange som overhodet ingenting forstår når vår egen regjering velger å holde oss forvirret: Ingens venn, ingens uvenn – prinsippløst og på autopilot, alt mens Europa står i flammer; med modige brann-menn ute av sikte. Allahu akbar terror-handlinger og voldtekter skjer i en grad som folk overhodet ikke kan oppfatte. Fordi, det 80% venstresidekontrollerte riksmedia dysser det meste ned, mens de feige myndighetene snur ryggen til. Verst, også myndighetene fornekter virkeligheten, og sannhet er blitt til hat-prat; det som var demokratiets grunnmur. Løgn mot bedre vitende undergraver stadig vårt skjeve folkedemokrati.

De kristne kan nådeløst kritiseres, men ikke en ny og fremmed religion, islam, den skal beskyttes. Hvorfor og hvor er balansen? Den milde gamle religionen skal straffes, den nye aggressive slipper unna.

Arbeiderpartiet har aktivt motarbeidet kristendommen siden 20-tallet, en til dels høylytt mot-stander av allslags religion, til fordel for ateisme. Men, plutselig for politisk å fremme seg selv, går de om nødvendig i allianse med djevelen selv, som det heter. Dette er skamløs opportunistisk politikk; kun for maktens skyld. Snakk om «knusende» ekstremister med Timmermans i spissen, for ikke å nevne de norske som pretenderer å være kristne; det er humbug det. Også pretenderte «humanister» er likefullt hyklere.

Dette med neste års EU-generalforsamling og ny president – den kampen er ikke nødvendigvis tapt for en ikke-sosialist, selv om EU-forsamlingen stort sett består av karriere-globalister. Derfor er det knapt en sjanse for valg av en rasjonell nasjonalist, det vil jeg påstå.

Da er der oss kun et håp igjen, nemlig at EU rakner. Ellers synes Europa nærmest fortapt. Slaget vil stå med Tyskland og Frankrike i spissen. Dersom disse to kan enes om en felles pragmatisk ikke-sosialist og endelig alvorlig reform, da er der håp for et fortsatt EU, ellers ikke. Flere land kan uansett forventes å melde seg ut. En løsning er at Tyskland og Frankrike fortsetter alene. Men Macron kan ha måttet gå av i mellomtiden og Merkel er blitt detronisert.

Klokkene ringer ikke for, men mot demokratiet. I Brussels ble en demonstrasjon for motstand mot Marrakesh traktaten nettopp forbudt av den lokale sosialistiske borgermesteren. Som allerede tar den «uforbindtlige» Marrakesh ordlyden helt på alvor; at innvandringsmotstand skal sensureres, dvs folkelige meninger skal undertrykkes. Politiet ble brukt til å hindre lovlige protester, som i diktatur-statene.

At den norske regjeringen undertegnet en traktat som i sin ordlyd går inn for å «styre» mediene, er å undergrave global ytringsfrihet. Aldri hadde jeg noensinne forventet slikt, så fjernt er det fra et sant folkedemokrati. Norge kan sammenlignes nå med land vi tidligere overhodet ikke ville sammenlignes med.

Hvorfor «gi etter» for en traktat-ordlyd som utenriksministeren først nå i etterkant har villet innrømme uakseptabel? Hvorfor skulle Norge da underskrive, helt unødvendig? Var dette bevisst eller bare dårlig håndverk? Trekk underskriften, det er ikke for sent å snu.

Vi vet at vår statsminister i London til sin kollega Theresa May ga uttrykk for at hun mislikte forandringer, implisitt i en verden i sterk forandring. Da burde Erna Solberg frasi seg sin jobb, når hun ikke orker eller evner å bremse galskapen. For, tilsynelatende viljeløst driver hun og en del andre statsledere nedover en stri elv av økende kaos. Som verst og bevisst det ikke tillates reelt innsyn i – ikke ulikt 1940 da Norge helt unødig ble overrumplet.

Slikt blir til økende kapital- og hjerneflukt ved at høyt utdannede nordmenn, de som kan og som tidsnok forstår farene (som nå opplagt truer vårt gamle kontinent), de vil søke å emigrere herfra. Dette er for nasjonalstatene en påbegynt «dobbelt-skadelig» prosess – fordi den motsatte trafikken av fattige og ufaglærte (som ikke snakker vårt sprog og som er lite arbeids-interesserte etc.); deres raskt økende tilstedeværelse vil ubønnhørlig ødelegge vår velferdsstat samt å «drukne» vår kultur, herunder våre egalitære og nedarvede holdninger og moral.

Tro ikke noe annet og – tro ikke det for sent å reversere prosessen, noe feige myndigheter later som for å redde ansikt for seg selv. Nei, «syndefloden» vil ellers innhente både dem og oss alle.

https://resett.no/2018/12/16/det-er-kun-ett-hap-igjen-at-eu-rakner/
Lurulf
16.12.2018 kl 11:33 761

Har ikke PK-eliten ettertrykkelig sagt at uten EU blir det 3. verdenskrig? De er overbevist om at EU trengs for å holde nazismen og fascismen nede, mens det i realiteten er stikk motsatt. EU produserer fram slike krefter med sin udemokratiske nasjonalstat-hatende politikk.
Slettet bruker
16.12.2018 kl 11:39 757

"Har ikke PK-eliten ettertrykkelig sagt at uten EU blir det 3. verdenskrig? "

Det blir økonomisk dommedag om EU rakner over natten. Det er 100% sikkert. VI får håpe vi unngår krig men økonomiske depresjoner leder ofte til krig og Europa har lange tradisjoner med å krige innbyrdes. Sterke relasjoner mellom nasjoner er beste forsikring mot krig. EU er er en slik relasjon, NATO en annen.
Lurulf
16.12.2018 kl 11:51 751

Det at et land som Storbritannia går ut av EU øker overhode ikke krigsfaren i Europa. Det som historisk har ledet til krig i Europa er udemokratiske krefter, sosial urettferdighet og bestridte landområder. Kan ikke se at EU eliminerer noe av dette, snarere tvert imot.
Slettet bruker
16.12.2018 kl 12:01 746

Det er utrolig at ikke elitene forstår at EU er mer totalitært en kommunisme, nazisme og fascisme til sammen! Vi kan ikke gjøre noe som helst, og langt mindre ytre noe som helst, uten at et eller annet EU-direktiv legger reguleringer på oss - langt over hodet på vår egen nasjonalstat, grunnlov og personlige frihet.

EU har snublet i menneskerettighetene - for mine rettigheter slutter der dine begynner og omvendt (eller "til lags åt alle kan ingen gjera" som det het i gammel norsk kultur. Nå er det våre menneskerettigheter som ofres for fremmede med fritt innreisepass til gratisliv på vår bekostning.

Handel kan vi ta helt med ro: Det behøves verken mer eller mindre utveksling av varer og tjenester om EU rakner. Vi kommer til å handle med hverandre som før, helt uten reguleringer (no trade-barriers, no tariffs) og da først får Afrika delta i handelen slik at de som bor der kan utvikle velstand og glede over å klare seg selv, slik de så sterkt ønsker (heri ligger afrikansk verdighet og livsglede i motsetning til muslimenes dødskult).

EU må slås ned før Europa er tapt for tusen år fremover. Globalismen er den ondeste og mest totalitære ideologi verden noensinne har sett ved siden av islamisme og kommunisme! Sunne mennesker med vett og forstand innser dette nå!
Redigert 16.12.2018 kl 12:09 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
16.12.2018 kl 12:09 744

Jeg er heller ikke bekymret for UK. Topicen handler imidlertid om at hele EU rakner og at det vil føre til økonomisk dommedag. 2 verdenskrig kom som følge av depresjonen på 30 tallet.
Slettet bruker
16.12.2018 kl 12:13 739

"EU må slås ned før Europa er tapt for tusen år fremover. Globalismen er den ondeste og mest totalitære ideologi verden noensinne har sett ved siden av islamisme og kommunisme!"

Globalisme har redusert fattigdom i verden med flere milliarder. Aldri har det vært mindre krig i verden enn det er idag.

i 1980 levde 40 % av befolkningen i verden i ekstrem fattifdom. I dag er tallet 10%

https://ourworldindata.org/wp-content/uploads/2013/05/World-Poverty-Since-1820.png

Om vi i rike land skal stenge oss inne bak høyere tollmurer og kutte i bistand så vil utviklingen snu. Det blir mer fattigdom og mer konflikter og sannsynligvis langt større press på migrasjon.
Redigert 16.12.2018 kl 12:24 Du må logge inn for å svare
børst
16.12.2018 kl 12:44 729

EU kommer ikke til overleve en ny økonomisk krise. Det kommer til å bli væpnet opprør flere steder i Europa. Ser for meg at det kan bli en del gatelynsjinger av EU-politikere også med tiden. Politikerne har erklært krig mot den opprinnelige europeiske befolkningen.
børst
16.12.2018 kl 12:54 722

Befolkningen på Jorden har økt eksponentielt siden 1900, fra en milliard til nesten 8 milliarder i 2018. Og økningen skjer i de fattigste og mest urolige statene. Det absolutte tallet på mennesker som lever i fattigdom og i krigssoner kan derfor være høyere i dag enn i 1980, noe økningen i antallet migranter til Europa kan tyde på. Under Obamas to presidentperioder økte antallet krigsflyktninger fra 45 millioner til 65 millioner, grunnet krigene i Libya, Syria og Irak, som også spredte seg til flere afrikanske land (Mali, Sudan, Nigeria).

https://www.weforum.org/agenda/2017/06/there-are-now-more-refugees-than-the-entire-population-of-the-uk/
Redigert 16.12.2018 kl 13:13 Du må logge inn for å svare
Sotah
16.12.2018 kl 14:23 700

Lynsjing der fra børst, altså. Vi har alle våre drømmer. Jeg drømmer om et sekulært samfunn der folk får pusle med sitt i fred.
Slettet bruker
16.12.2018 kl 15:01 689

"Befolkningen på Jorden har økt eksponentielt siden 1900, fra en milliard til nesten 8 milliarder i 2018."

De siste 50 årene har fødselsraten falt fra 5 per kvinne til 2,5. I halvparten av verdens land vil folketallet med dagens rate falle med mindre levealder øker eller man sper på med immigrasjon. Dette er meget dramatiske tall- Dette har alt å gjøre med fattigdoms bekjempelse. Og du har helt rett i at økningen vil fortsette mest i de fattigste landene (Føder flest barn og størst potensial for å øke levealder). Dersom du er bekymret for økning i antall mennesker på jorden er altså fattigdomsbekjempelse en god vei å gå.
Redigert 16.12.2018 kl 15:02 Du må logge inn for å svare
børst
16.12.2018 kl 15:59 675

Da må du stå for det i praksis også, og ikke støtte en politikk der millioner av analfabeter med religiøse vrangforestillinger nærmest oppfordres til å søke lykken i Europa. For en slik politkk kommer nemlig med høy sannsynlighet til å ende med gatelynsjinger av de ansvarlige. Europeerne har med ujevne mellomrom tatt sine ledere av dage på ulikt brutalt vis. Benito Mussolini ble sløyd og hengt opp som slakt til spott og spe. Og Nicolae Ceaușescu ble skutt på offentlig sted første juledag 1989.


https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_former_heads_of_regimes_who_were_sentenced_to_death
Redigert 16.12.2018 kl 16:11 Du må logge inn for å svare
børst
20.12.2018 kl 08:34 584

Så langt tilbake i tid det kan dokumenteres, fra steintavlene til sumererne, Hammurabis lov, bosetningene i Uruk i Irak for ca 8000 år siden, har fattigdom og ulikheter eksistert. Fattigdom og ulikheter vil derfor høyst sannsynlig alltid eksistere så lenge det finnes mennesker på Jorden. Det er en tapt kamp som gjennom historien alltid har ført til mer elendighet enn utgangspunktet, som Pol Pot i Kambodsja, Stalin i Sovjetunionen, Mao i Kina. Befolkningseksplosjonen i afrikanske land kan kun stoppes med makt, noe som allerede er gjennomført i Kina. Der hadde de i mange år en ettbarnspolitikk som ble håndhevet strengt av myndighetene. Så nøkkelen til å løse befolkningsproblemet i Afrika er å styrke myndighetene i de landene hvor det fødes flest barn.
Redigert 20.12.2018 kl 08:35 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
20.12.2018 kl 08:42 582

"Befolkningseksplosjonen i afrikanske land kan kun stoppes med makt, noe som allerede er gjennomført i Kina. "

Feil. Det høres kanskje rart ut men et av de viktigste tiltakene er å hindre barnedødlighet. Man får mange barn pga at man regner med at mange ikke vil vokse opp og at det er folks eneste form for pensjon. Man ser at i land der barnedødligheten har falty så har også fødselsratene falt.

"Fattigdom og ulikheter vil derfor høyst sannsynlig alltid eksistere så lenge det finnes mennesker på Jorden."

De siste 50 årene har ekstremt fattige på jorden falt fra 40% til 10%. Jeg skjønner ikke hvorfor du bruker Pol pot og Sovjet som eksempel på at fattigdomsforkjempelse ikke virker. Det er det stikk motsatte av kommunismen som har virket. Globalisering og frihandel.
Slettet bruker
20.12.2018 kl 09:05 575

De europeiske land må ha folkegodkjente valglover først. Så kan man evt. etter en tid se på former for mulig europeisk samarbeid.
I dag er alt basert på syntetisk antidemokratisk fundament. Det er håpet at de gule vestene kan lede til dette.
Slettet bruker
20.12.2018 kl 09:18 570

Galskapen angripes ikke bare fra Trump - dette var "unheard of" inntil nylig - Financial times rapporterer korrupsjonen hos GS:

Goldman Sachs, the 149-year-old American investment bank, raised nearly US$6.5 billion in three bond sales between 2012 and 2013 for 1MDB (1Malaysia Development Berhad). More than US$2.5 billion raised from these bonds was misappropriated by high-level 1MDB officials, their relatives and associates …
https://www.ft.com/content/71815708-01d0-11e9-99df-6183d3002ee1
Slettet bruker
20.12.2018 kl 09:22 565

Dustin Nemos2 er en SannMedia kanal alle bør følge daglig - svært seriøs!

Culture matters!

https://www.youtube.com/watch?v=xhKvbsl36nw
børst
20.12.2018 kl 09:36 557

Ettbarnspolitikken i Kina fungerte. Den ble innført i 1979 og har gitt en tydelig reduksjon i befolkningsøkningen, selv om befolkningen fortsatt vokser. Når det gjelder dine påstander om fattigdom, så er det et lite paradoks at selv om du påstår at ekstrem fattigdom er redusert fra 40% til 10%, så har antallet afrikanske migranter til Europa og folk som ønsker å migrere økt. Jeg tviler derfor på at de tallene er korrekte. Det kan like gjerne være et sterkt ønske fra ulike velferdsaktører å understreke at deres tiltak fungerer og at de derfor har endret definisjoner underveis og lagt uforholdsmessig vekt på det positive.
Redigert 20.12.2018 kl 15:13 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.12.2018 kl 11:19 519

"så er det et lite paradoks at selv om du påstår at ekstrem fattigdom er redusert fra 40% til 10%, så har antallet afrikanske migranter til Europa og folk som ønsker å migrere økt"

"Det er ikke de ekstremt fattige som kommer som migranter. For det første må man ha et minmum av kunnskap om hva man flykter mot og som regel må man betale for reise og smuglere.

"Jeg tviler derfor på at de tallene er korrekte. Det kan like gjerne være et sterkt ønske fra ulike velferdsaktører å understreke at deres tiltak fungerer og at de derfor har endret definisjoner underveis og lagt uforholdsmessig vekt på det positive."

Her ser du statistikk land fra land og hele verden under ett. Definisjonen på ekstrem fattigdom forandres med jevne mellom rom. Nå er det de som lever for mindre enn 1.90 USD for dagen.

https://ourworldindata.org/extreme-poverty

Redigert 21.12.2018 kl 11:24 Du må logge inn for å svare
børst
21.12.2018 kl 11:47 513

Det vi står igjen med her, basert på dine data, er en konklusjon der migrasjon er helt totalt urelatert til hvor mye ressurser man setter inn på å bekjempe fattigdom. Andelen fattige går ned, men antallet migranter øker. Og forklaringen vil jeg tro er enkel: Så lenge afrikanerne vet at de blir møtt av en velferdsstat i Europa, som gir dem alt de trenger uten at de trenger å gi noe tilbake, så vil de fortsette å komme. Og fordi de ikke lenger er fattige, har de nå penger til transport og til menneskesmuglere. Kynisk sett burde vi derfor sørge for at de blir lutfattige igjen.
Redigert 21.12.2018 kl 11:53 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.12.2018 kl 12:05 509

"Så lenge afrikanerne vet at de blir møtt av en velferdsstat i Europa, som gir dem alt de trenger uten at de trenger å gi noe tilbake, så vil de fortsette å komme"

Dette er jeg 100% enig i og derfor er det viktig å informere om at dette ikke er tilfelle.