Gro Harlem Brundtland har mistet kontrollen...


"Hun påpeker at folk tidligere fikk de samme nyhetene, da valgmulighetene var færre, før sosiale medier gjorde sitt inntog. Da hadde nemlig etablissementet kontroll over kommunikasjonsteknologien, og slik er det ikke lenger.
– Nå er det annerledes. Mange verken ser TV eller hører på radio. De bruker bare mobiltelefonen sin og får korte inntrykk fra ulike kilder, ofte ganske tilfeldig. Da blir mye av vår felles kunnskap og erkjennelse undergravet og redusert. Og det blir også større forvirring om hva man skal mene og tro."

https://resett.no/2018/12/16/gro-harlem-brundtland-vi-er-i-ferd-med-a-miste-kontrollen-over-hva-folk-blir-fortalt/

Akkurat! Elitene vil gjerne kontrollere hva folk skal få vite. Vi skal stå under deres kontroll. Men vet du hva, Gro? Det er ingen forvirring hos oss. Plutselig har vi fått vite alt som har vært holdt skjult for oss; vi forstår og vi våkner opp. Og vi ser det du og globalisteliten ikke ønsker at vi skal få vite og mene noe om. Det passer deg og FN Agenda21 dårlig og det passer deg dårlig at vi vet hva du signerte på Korfu i juni 1994 tre måneder før folket sa nei til EU.

Sorry, ser nå at Change allerede har satt denne på dagsorden - og jeg henviser i stedenfor til "Ja, kjære Gro tråden"...
brahman
16.12.2018 kl 22:57 1388


Det er ikke noe i veien med to tråder om temaet.

Jeg vrir litt på det ;-)

Støtt våre fantastiske informasjonskanaler Document og Resett - jeg har nettopp betalt dem begge og oppfordrer alle andre som synes det er flott å få virkelige nyheter med utgangspunkt i realiteter og sunn realisme fremfor globalistisk islamistisk sosialistisk propaganda med løgner og virkelighetsflukt.

"Norsk offentlighet trenger mer enn noensinne en alternativ mediekanal. Hvis du som leser vil ha tilgang til nyheter og analyser som forteller en annen historie, som ikke gjør deg schizofren, med sin blanding av historier uten intellektuell forståelse og sammenheng, skal du støtte Document. Vi trenger en dugnad for Norge, for norsk frihet og demokrati. Vi sier det i beskjedenhet, men med overbevisning: Vi må ha en mediekanal å stole på. En tydelig motstemme som ikke har skjulte agendaer. Vi skal gjøre vår del, men vi er helt avhengig av din jevnlige støtte for å kunne gi deg dette hver dag.'' VIPPS til 13629.

"Vårt mål er å levere enda bedre journalistikk og kommentarer framover. For å få til dette, er vi avhengig av finansiering. Hvis dere har litt til overs som dere vil gi til en god sak, er vi uendelig takknemlig om det kan gå til Resett." VIPPS til 124526.
Redigert 16.12.2018 kl 23:21 Du må logge inn for å svare
Strek
16.12.2018 kl 23:33 1369

Gro forsvarte Nrks monopol og forbud mot parabolantenner!
Det sier MYE om hennes holdninger og påtatte frykt for friheten vi har til å selv finne info og
ikke være prisgitt Aps sensur og definisjoner på hva som er ‘’riktig’’ info.
Fungerer ikke Aps soldater i faktisk.no,Gro?

Med dette bakteppet føles det godt å støtte Resett!
Redigert 16.12.2018 kl 23:34 Du må logge inn for å svare
Riot
16.12.2018 kl 23:39 1358


Hoppas hon mist kontrollen, damen är nära 80 år och skall inte kontrollera något.
Men hon är ingen låtsas kvinna.....lyssna på vad hon säger....och bedöm därefter.

Det var vel hun som kalte Stortinget for et galehus det, så det er noen tiår siden hun mistet kontrollen:-))
Daniel_K
17.12.2018 kl 12:21 1276

hehe, noen kloke ord fra en klok dame blir for mye for menigheten her.
SCK
17.12.2018 kl 12:29 1265

Donald og Gro har visst en ting felles; søkelyset på fake news.
Eller det de mener er det...

Får frysninger på ryggen av å lese hvordan hun uttaler seg. Norge har vært dominert av den "frie" A-pressen i årtider som har servert oss løgner og propaganda på løpende bånd. Nå er hun som svært mange andre sosialister svært bekymret for at dette hegemoniet har falt.

Hun gjør som sine kamerater i USA og spiller "russian collution" kortet. Det ble riktignok avslørt at noen russiske enkeltpersoner hadde brukt noen titalls tusen kroner på noen Facebook reklamer, men sett i forhold til milliardene i kampanjebidrag til Hillary, og ikke minst drøssevis av stater som ga hundrevis av millioner dollar til Clinton Foundation, deriblant noen hundre millioner NOK fra Norge.

At Google, Facebook og andre sosiale media burde underlegges en strengere kontroll, kan jeg være enig med henne i. Så langt har det imidlertid kun vært mulig å påvise at deres manipulering av algoritmer og shadow banning har gavnet sosialister og globalister verden over.

Det at den tidligere statsministeren i Norge kaster seg på den samme bølgen som et samlet pressekorps gjør ved å nøre oppunder heksejakten mot Donald Trump, avslører hva hun egentlig står for. Hun skjønner heller ikke at heksejakten i USA går mot feil heks!


"ved å nøre oppunder heksejakten mot Donald Trump"

Trump er for tiden under 6 forskjellige føderale etterforskninger. Han skifter forklaring i flere av disse sakene etterhvert som media graver frem ny informasjon. Folk som skifter forklaring underveis har en lei tendens til å være skyldig, noe selvfølgelig etterforskerne vet. Hvorfor kaller du det at pressen rapporterer om disse etterforskningene for en heksejakt? Ønsker du ikke at kriminelle forhold rundt politikere skal avdekkes?

Der reddet du dagen igjen, nå kan jeg le til i morgen!

Jeg er glad for å hjelpe deg. Skjøre snøfnugg som deg trenger humor. Da blir livet enklere å takle.

Jabba,
Tydelig å se hvor du får din informasjon fra. Fake News media jobber på høygir med å lete etter grums eller negative ting de kan skrive om Trump. Det samme gjør diverse venstrevridde etterforskere. De ser på seg selv som "soldater" i motstandsbevegelsen mot Trump. I mangel på virkelige lovbrudd, oppkonstruerer de dem eller tyr til moralske "lovbrudd" og prøver å innbille folk at det rettferdiggjør en impeachment prosess.

De nøyer seg ikke bare med å gå etter ham, men saumfarer livene til folk i hans bekjentskapskrets. Om man går 20-30 år tilbake i tid, skal det vel mye til for at man ikke finner noe man kan sette fingeren på. Det som skjer i USA nå er egentlig ganske så skremmende og noe alle som bryr seg om demokrati og rettsvesen burde være dypt bekymret over. Pussig nok later det til at det ikke er noen sosialister som er bekymret over dette..

Hvorfor går de ikke heller etter virkelige lovbruddene og den virkelige heksen Hillary Clinton? Listen med klare lovbrudd er så lang og åpenbar at det for lengst har krysset grensen til en farse og parodi. HUN er den som beviselig har korrumpert med russerne og beviselig har betalt for informasjon fra russiske myndigheter. HUN har løyet under ed, aktivt og personlig sabotert etterforskning, brutt valgkamplover, valgfusk (Bernie Sanders), osv. osv.

Norges motstykke til Hillary Clinton er Gro Harlem Brundtland. De er begge korrupte og er mest opptatt av å hove til seg mest penger og berømmelse. Når de allerede ferdigskrevne nekrologene til GHB er opplest og hun er gravlagt på skattebetalernes bekostning, vil den virkelige historien om henne bli skrevet. Den blir nok neppe så flatterende som man kan få inntrykk av nå.
Clubs
17.12.2018 kl 14:55 1207

Veldig bra,Polemiker,men haterne er en-dimensjonale og har ikke kildekritikk.....
Far-far
17.12.2018 kl 15:10 1199

I følge innleggene på denne tråden kan vi sette likhetstegn mellom Trump og Gro Harlem Brundtland. Er det det dere mener?
SCK
17.12.2018 kl 15:18 1192

Har fake news eskalert nevneverdig fra den tid Gro satt ved roret?
Jeg er ikke så sikker på det, hun fikk jo som sentral aktør med seg den seneste tid av kald krig, der begge sider hadde sine svin på skogen i så måte. Russerne f.eks. ble vel da som nå foret med info om "fienden" som ikke hadde helt med virkeligheten å gjøre - Irak-krigen samt Libya- krigen ble satt i scene av "fake news" ved USA/Nato.
Er det noe av dette hun reagerer på så er det noe pussig at reaksjonen kommer såpass sent.

Donald er vel en fyr man bør lytte noe kritisk til. Men noe av det han sier er åpenbart riktig, som at despoten Kim er smart. For Kim har forstått at Donald er like sprø som han selv, derfor vil Nord-Korea opptre meeget forsiktig i hans tid.
Og bra er vel det.

"Fake News media jobber på høygir med å lete etter grums eller negative ting de kan skrive om Trump. Det samme gjør diverse venstrevridde etterforskere."

Løgn
Weteran
18.12.2018 kl 19:16 1091

DER jugde jabba2 IGJEN.
Det er fakta.

During Mike Flynn's sentencing, the judge asks Flynn's attorney Stephen Anthony if the former national security adviser was "entrapped by the FBI." Anthony says, "No, your Honor."

Der falt den konspirasjonen i dass.

*sPLørObrØLfprRpft*

Hva i all verden har denne spammingen om Flynn med Gro å gjøre, Jabbe??? Hold deg til tema!

(Det som skjedde med Flynn nå er del av The Plan. Du får lytte til Lori Colley og X22Report som setter dette i sammenheng for deg; du finner det på Q-tråden.)
Weteran
19.12.2018 kl 14:26 1000

Og der kom en livsløin også
taqk ja til Jabbapdo2
Jazzå høire, du er ute å juger for deg selv.
jeg kaller deg ekteB arneB for høireekstrem da. Den blodrøde fløien.
jabbadabbato
I dag kl 12:58
Hvorfor kaller du meg blodsosialist? Jeg er høyremann
Weteran
19.12.2018 kl 19:10 975

JONAS ER og blir en VÆSKE bærer for GRO i mine øyne, da var han på topp av sin KOMPEtanse.
Derfor blir han en svak nummer TO under en utspekulert avgiftkåt "merskatt" HADJI "giske" Tadjik som er eneste nestledern igjen.

Den danske filosofen Kai Sørlander har skrevet en kronikk med den megetsigende tittel:
Truslen mod demokratiet kommer ikke fra højrepopulismen, men fra venstrefløjens moralske selvbedrag.

https://www.document.no/2018/12/19/venstrefloyens-moralske-selvbedrag/

Weteran
19.12.2018 kl 20:01 960

Tror ikke linken åpnes.
Du vet å beskytte sin gamle hjÆrnedvaske AP tro ligger innvasket.
, de har sin gamle tro på GRO
en gang for allah islam.

Daniel_K
17.12.2018 kl 12:21 311kloke ord fra en klok dame

Det nok fare for at linken ikke åpnes ja, Weteran. Derfor bjuder jeg på litt av teksten her:

"Normalt skulle venstresiden ha stått opp for vanlige mennesker og talt deres sak. Men det sluttet de med for mange tiår siden. De tok innvandrernes parti. De var svakere, ergo var det dem venstresiden måtte forsvare. At de dermed sviktet sitt velgergrunnlag har de innerst inne visst, men de gjorde ikke noe med det og nå har venstresiden tapt de solide, sindige menneskene som enhver organisasjon trenger. Nå er partiene overtatt av karrierister, opportunister og den spesielle retthaverske typen som trives på venstresiden. Det er en dårlig miks og forklarer hvorfor f.eks Demokratene i USA på få år er blitt rabiate. Samme med Labour i Storbritannia. Sosialdemokratene har ikke bare gått tilbake, de har forfalt. Den indre forfallsprosessen henger uløselig sammen med tilbakegang ved valg og får for liten oppmerksomhet."

"Venstresiden gikk sin vei. Den fant nye marker. Det er et svik som vil bli stående. Venstrefløyen ønsket innvandrerne velkommen og gjorde åpne grenser til et program. Hvem var det som fikk føle de negative konsekvensene av innvandringen? Det var ikke de godt gasjerte. Akademikerne som har overtatt partiene. Det var vanlige mennesker i blokkene på østkanten. På toppen av det hele fikk de høre at de var rasister hvis de åpnet munnen.

Venstrefløyen kunne, fordi den kontrollerer mediene, lage en fortelling om at protesten mot innvandring og særlig islam, kom utenfra, fra nettet. Nettet ble mystifisert. Det minnet om tidligere tiders hekseprosesser: Hvis alternative medier vokste så måtte det skyldes hatretorikk, forføring, falske nyheter. Aldri politikken i seg selv, selv om sammenhengene var åpenbare for alle med to øyne i hodet."

En oppfordring til både Gro og resten av venstresiden henter jeg fra Poul Nyrup Rasmussen som i sin tid advarte Danmark mot galskapen i EU-systemet:

- I tilfelle uoverensstemmelse mellom kartet og terrenget, følg da terrenget!

Det er kloke ord som globalistene i vår tid bør ta til seg før det er for sent...

"- I tilfelle uoverensstemmelse mellom kartet og terrenget, følg da terrenget!"

Og du lar deg følge av spinnville konspirasjoner på youtube. Nærmest en religiøs besttelse.
Weteran
19.12.2018 kl 20:56 933

Jadda APdo2 her står du fritt med din faste taco&hooks mani.
Kommer du med gjentagelser?
Redigert 19.12.2018 kl 20:57 Du må logge inn for å svare
Weteran
30.12.2018 kl 00:16 791

Landsmodern hadde kontrollen før hun mista kontrollen.
https://www.vg.no/forbruker/helse/i/m6l9rq/rune-forteller-slik-var-det-aa-vokse-opp-med-en-psykopat-mamma?
«Rune» forteller: Slik var det
slitt med å forstå logikken
Han skjønte ikke hvorfor ting skjedde, og ofte ikke hva som skjedde.

Jabbadabba??????
Ha-ha-ha.
dirken
30.12.2018 kl 16:13 690

Jeg mener alle kriminelle bør få strenge straffer. Kast dem i kasjotten, samme hvem det er. Jeg er for lov og orden.

Jeg må jo si at jeg er mektig imponert over egyptiske myndigheters evne til å ekspedere kriminelle.
30.12.2018 kl 16:34 682

Så bra at hun har mistet kontrollen!
Weteran
01.01.2019 kl 17:20 633

Jonas, exveskebærer for Gro, pluss trønderGiske jussrysteren Hadji. "skal" ta kontrollen snart. Det er drømmeplanen til DEN damen.