Nano ligger på et greit nivå nå.


Jeg er fornøyd med at kursen på Nanoaksjen ligger på dette nivået. Det gjør ingenting om den også blir lavere. Det er jo fint for å få redusert formueskatten. Regjeringen burde vedta at eiere i selskaper som er i dette utviklingsstadiet ikke skal betale formueskatt på aksjene sine før selskapet har inntekter som står i forhold til utviklingskostnadene. Det er for dumt at man må selge aksjer for å betale denne skatten som hemmer utviklingen av norsk næringsliv.

Aksjer som ikke er på børs og egentlig kanskje mer verdifulle (som f.eks Incoinvent) betaler man nesten ikke formueskatt på. Tilfeldighetene rår...

Formueskatt er noe forbanna dr#*%$&$#"%& !!!
Husk at JugeJonas vil øke formueskatten betydelig.
Stem riktig !

He, he, gjelder heldigvis også det selskapet hvor jeg er største aksjonær.

Er det omsetning av aksjer i selskapet ditt? Noen til salgs?
mofi1
18.12.2018 kl 14:28 1208

Ja, vi ser hvordan det går i Frankrike hvor Macron har fjernet formueskatten!

Uredd no1
Vi er jo klar for markedet, men for å gjøre den prosessen raskere og bredere er en emisjon ønskelig. Seriøse aktører jobber med saken, så jeg tror kanskje ikke at flere interessenter behøves. Men det kan også være interesse fra noen av aksjonærene om å selge en mindre andel av aksjene da alle interne emisjoner har gjort at mange har strukket strikken veldig langt og kan ønske å ta bort litt risiko. Sender du en mail til adressen som jeg har opprettet for slike formål så kan jeg sende all mulig informasjon om selskapet. Kjenner deg såpass at jeg regner med du vil behandle det konfidensielt.

trulte.lillemor@gmail.com

Sender deg en mail i kveld eller i morgen.