Leie eller kjøpe en e-Golf

Mr Big
19.12.2018 kl 10:34 895

Hva mener dere folkens?
Basse
20.12.2018 kl 10:06 843

Sell in May and stay away.

Leasing av batterikjøretøy er dyrt, og her har du et objekt som stiller ekstra svakt mht restverdi. Restverdien på alle EV er lav pga batteriet som over tid mister økende grad av kapasitet, med e-Golf blir også restverdi ekstra lav pga dette er en drivlinje som går ut av produksjon uten å bli med over i neste generasjon Golf. Forventet å bli en modell som vil samle støv hos forhandler i årene fremover.

Kjøpe Mk7 Golf kort tid før introduksjon av Mk8 Golf? Det kan være klokt hvis du skal ha den veldig lenge, for siste produksjon er gjerne den beste mht kvalitet, men du bør velge en drivlinje som garanterer å leve lenge, dvs Litium Ion batteri og el-motor bør IKKE stå på lista di. Hvis du ønsker å bytte bil i løpet av noen få år så venter du til Mk 8 kan bestilles, og velger en av de nye mild hybridene. E-Golf vil gi bilselger kramper i bortsnakk om innbytte...

Kjøpe Golf med kun elektrisk motor som drivlinje vel vitende om at VW ikke vil lage denne typen drivlinje i Mk 8. Som nevnt... det er ikke gode kort å lese for andrehåndsverdi her..

Hvis du leaser så vet du allerede når du inngår avtalen hva bilen er verdt når den skal leveres tilbake.
Tror du at du selv kan få mer så bør du kjøpe, er du usikker eller tror du kanskje får mindre så bør du lease. Kanskje.

Kjøp en 10-12 år gammel mb, audi, skoda som har gått under 200k. Og litt verktøy.

Dvs om du er interessert i billig bilhold.

Er viktigste at blære deg for nabolaget må du selvsakt kaste penger på bålet..,