***MAROKKO*** TERRORHANDLINGEN I MARRAKESH - HVA NÅ NORGE

*JBJB`
20.12.2018 kl 09:39 5097

Hei folkens:))


Og...de bestialske og avskyelige drapene i Marokko bringer tankene tilbake til den nedverdige behandlingen som Araberpartiet med følge satte i spill da den tidligere Justisministeren med korset rundt halsen og smilet om munnen ville frata IS krigere det norske passet og statsborgerskapet - her på berget går en rekke hjemvendt IS krigere og sympatisører rundt med skjult identitet og alle rettigheter på vår bekostning - tikkende bomber som nærområdet ikke er kjent med og kan ta forholdsregler for å beskytte seg mot på bakgrunn av endeløs naivitet - tilgi dem ikke de vet hva de gjorde...ZnageZz....

https://www.tv2.no/a/10289876/

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 20.12.2018 kl 09:46 Du må logge inn for å svare

Alle terrorister må for alltid unnskyldes (terror er politiske handlinger, en slag krig uten formell krigserklæring) fordi Norge har sin egen terrorist verre enn alle andre terrorister. Snille muslimterrorister nøyer med med 2-10 ofre i slengen, vår norske "terrorist" tok ut 77!

Selvsagt ble ridderjustitiariusen først diagnostisert som en hoppende gal og forvirret person, ødelagt fra tidlig barndom av to AP-foreldre - en fraværende far og en seksuell overgriper mor - men galskapsdiagnosen fikk AP-regimet endret da de fikk vite at den gale "kommandøren" i hjemmelaget uniform for mange år siden hadde vært kortvarig medlem av FRP; noe AP mente forklarte galskapen og hatet hans i tilstrekkelig grad. Spinnvilt Apestyre gjør slikt!

Så hva forventer du, JBJB? At dette landet av bløthjertede og bløthjernede skal ta konsekvenser av litt muslimsk terror? I think not!

Hva holder du på med nå Havfruen ? Hvor ble det av ambassaden din ?
Dette er kanskje noe vi ikke skal snakke så høyt om ?


Redigert 20.12.2018 kl 11:50 Du må logge inn for å svare

Hvem kunne de finne til å bli deres patsy annet enn en hoppende galen "ridderjustitiarius"? Du og jeg ville ikke stilt opp, ville vi vel?
Men denne "Knights Templaren" i hjemmesydd gallauniform og hjemmesydd politiuniform så sitt snitt til lynkarriere gjennom terror;
de innbilte ham at han var kommandant for den norske cellen og skulle påta seg ansvaret for den planlagte operasjonen.

Hvis det ikke var så tragisk at alle ble blindet, så ville vi sett humoren i galskapen - ikke bare hos "ridderjustitiariusen", men også hos dem som fikk et akutt behov for å dekke seg bak denne galskapen ved å oppløfte ABB til populismepolitikkens førstehater. En god løgn er alltid så grov at folk ikke tror sine egne ører og sjalter ut fornuften. Og disse bruker løgnen fremdeles til sitt formål (ref. TS'en).

Å nei, den ambassaden som allikevel ikke ble realisert den 25. juli 2011 forsvinner ALDRI - fordi den aldri ble realisert - og er således en fin illusjon for den blinde saueflokken. Løgnmedia har etter 22/7 forsøkt å få ambassaden til å forsvinne i glemselens slør, men MSM har selv dokumentert ambassadens planlagte tilblivelse så sent som i 22/7-uken! Heller ikke ambassadens far, Hamas-Jonas himself, har noensinne snakket om den Palestinske Ambassaden etter 22/7 - planlagt gjennom år - forduftet i løse luften på uforklarlig vis - POFF - (eller skal vi heller si PANG i dette tilfellet?) - mellom terrordagen 22/7 og den annonserte åpningsdagen 25/7.

Redigert 20.12.2018 kl 12:13 Du må logge inn for å svare

Jeg skjønner at LLR og ES er stressa i dag. Men jeg hadde ikke tenkt å snakke om 2syv i dag.
Den Marokko-greia er stygg altså. LLR har jo grunn til stress fra før. Fra i høst.

Her er bilde av alle heltene. (Slike som sosialist-svina mer enn gjerne vil ha hit til Norge)
Jeg synes de ligner utseendemessig på mange av de som går rundt i våre gater i Norge. Dessverre kan vi ikke se hvordan de ser ut innvendig, men mest sannsynlig er noen av dem like der også. Det er bare et tidsspørsmål får noen utfolder seg med en komplett utført berikelse. Det nærmer seg for hver time som går. Tikk-takk, tikk-takk, tikk-takk.

https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/rL6383/tre-paagrepet-for-marokko-drapene

Et ugjestmild sted: Atlasfjellene i Marokko, som likevel lokker vestlige turister. De har ikke fått med seg at IS bare er spissen på en mye bredere bevegelse. De beveger seg derfor i et terreng de ikke aner noe om. Det er ikke fjellstøvler og telt de har mest bruk for, men myndigheter, politikere og medier som kan fortelle dem hva som foregår. Bildet er tatt nær byen Imlil som jentene la ut fra.

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen holdt et kort pressemøte på morgenen for å si noen ord om drapene i Marokko. Det var samme toner som fra Erna Solberg. De to har samme ståsted. Drapene beskrives som meningsløse og noe vi alle er imot.

Men dette strider mot sunn fornuft og den kunnskapen vi etter hvert har ervervet oss om ondskapen som kommer fra islam. Hvis de er politisk-religiøse er de vel ikke meningsløse? Solberg benekter noe hun selv har innrømmet: Det var politisk-religiøs terror.

Det andre punktet: At vi alle er mot, uansett religion, politisk syn – og faktisk hudfarge, ifølge Løkke Rasmussen – en faktor som er helt irrelevant bortsett fra for PK-ideologien, Men bare det at LLR nevner hudfarge viser hva slags univers han kommer fra: PK-ideologien bruker hudfarge for å slippe å snakke om den virkelige ideologien: islam.

https://www.document.no/2018/12/20/heller-ikke-erna-solberg-klarer-a-ta-drapene-inn-over-seg/

Jeg har selv reist gjennom Atlasfjellene på vei fra kysten til Marrakesh og forsto umiddelbart at dette ikke var noe gjestfritt sted. Harde livsvilkår skaper harde mennesker - bare ikke her oppe i nord hvor oljepengene har gått oss til hodet og elitepolitikerne står i ledelsen for å spre vår naive godhet tynt over tredjeverdens fattige, harde mennesker. Våre politikere klarer ikke ta inn over seg hvor farlige disse menneskene kan være overfor oss foraktelige velgjørere.

Hvordan i all verden skal vi få våre elitepolitikere til å åpne øynene for verdens realiteter der de kjøper seg internasjonale toppjobber ved å dele ut skattebetalernes penger til alle som gidder å bosette seg i vårt karrige land og harde klima. Politikerne i sine pansrede biler har mistet kontakten med den virkeligheten de styrer i - når terrenget ikke passer med kartet, får det være vår vennlige oppfordring at politikerne styrer etter terrenget!

Alle islamvennlige politikere burde sendes hver for seg (alene) med hvert sitt telt til Atlasfjellene i minst 1 måned for å tilegne seg multikulturell kompetanse

"Rasismen som våpen for et tolerant samfunn er et uredelig våpen. Det spiller på skyldfølelse og får folk til å tolerere ting de ikke burde tolerere.

Det samme er bruken av at vi alle står sammen, at det er bare ett vi, og at det er stygt å si «dem» og «oss». Men alle kan se at det er et dem og oss, og i Marokko og Strasbourg fikk det ekstreme uttrykk. Erna Solberg bruker også hudfarge som politisk våpen når hun snakker om «religiøs rasisme». Hun bruker det til å slå et slag for Kardemomme by og Thorbjørn Egner-verdenen.

Det er denne innstillingen som gjorde at to blonde nordiske jenter trodde de kunne campe alene i et telt ute blant fjellene i Marokko."

Formodet jihad terror. Halshugningsvideo cirkulerer. “ISIS-facon” er blot, hvad koranen foreskriver.

Moderen kunne ikke afskrække Louisa fra at tage afsted. Man kan læse Udenrigsministeriets rejsevejledning for Marokko, og vurdere, om den er vejledning nok. Hvem skulle ellers advare unge, naive piger imod at tage ud i verden og blive slagtet af en forudsigelig religion? Den er senest redigeret d 18.12, mon der er nogle der har røde ører på Asiatisk Plads 2? Skulle de have skelet lidt rigeligt til det Euro-Mediterrane samarbejde i stedet for at redde unge danskeres liv?

Maren Ueland og Louisa Vesterager Jespersens fjeldtur i Atlasbjergene endte med “en bestialsk voldtægt” – derefter blev hovederne skilt fra kroppene, ifølge marokkansk avis. «Kvinderne blev udsat for et bestialsk drab på “DAESH-måden”skriver den marokkanske avis Assabah. Daesh er et andet navn for Islamsk stat, IS. Al Arabiya skriver at Maren og Louisa blev voldtaget og at det hele blev afsluttet med “slagtning”: Maren og Louisa ble drept på «IS-måten» etter å ha blitt bestialsk voldtatt.

http://snaphanen.dk/

Det er bare å gratulere globalisteliten med Marrakesh-avtalen - oh, the irony!

- Havfruen - skrev Innlegget er slettet
"Det mediene, akademikerne og politikerne gjør er å svekke befolkningens motstandskraft. De orker ikke se ondskapen i hvitøyet. De har derfor heller ingen hukommelse. Det er bare noen dager siden Cherif Chakatt skjøt mot julemarkedet i Stransbourg og drepte tre på stedet og såret 15. Senere har ytterlige to av dem dødd. Politiet ble hyllet av publikum. Det blir ikke politikerne. Det er slutt på å synge Imagine etter terror. Budskapet er ved å gå inn. Det er ikke på grunn av mediene og politikerne, men på tross av dem.

Terror vokser ut av islam, og fordi islam er så synlig til stede i Vest-Europa er sammenhengen umulig å ignorere. Vi blir påminnet om den hver eneste dag, i våre nabolag, på t-banen og på skoler og arbeidsplasser.

Våre myndigheter har bestemt at vi skal late som ingenting og at islam er forenlig med demokrati. Det ser folk ikke er tilfelle, men de har ingen anerkjente fora hvor dette blir tatt opp. Saken er ikke satt på dagsorden."
Redigert 20.12.2018 kl 16:09 Du må logge inn for å svare

"Drapene har en mer symboltung betydning fordi begge regjeringer nylig undertegnet migrasjonspakten i Marrakesh, som ligger bare fem mil unna. Hvis du stilte de to statsministrene spørsmål om de ser noen sammenheng mellom avtalen og drapene ville de steile. De ville bli personlig krenket. Men det er en slik sammenheng og den forsvinner ikke selv om norske og danske medier ikke vil se den.

Folkevandringen i 2015 skremte europeerne skikkelig. For mange gikk det for første gang opp for dem hva som holder på å skje: Vel har det vært innvandring og mange synes Europa allerede har store problemer. Nå så de en invasjon og det skjedde med Angela Merkel som sto i døren med åpne armer. Folk begynte å forstå at det er en galskap ute og går. De ble også redd sine egne politikere."

"Drapene har en mer symboltung betydning fordi begge regjeringer nylig undertegnet migrasjonspakten i Marrakesh, som ligger bare fem mil unna."

Sier du at jentene ble drept for å stoppe migrasjonsavtalen?
Weteran
20.12.2018 kl 16:23 4030

IS skal stoppe absolutt ALT. Mer eller mindre.
brahman
20.12.2018 kl 17:18 4011

Daily Mail Online skriver i sin artikkel at jentene, ifølge en ansatt på hotellet de bodde på i Marrakesh, fulgte med 3 unge menn som de hadde kommet iprat med i byen tidligere på dagen, når de sjekket ut av hotellet, og reiste med kurs mot fjellene.

Der kan man også se den 6 min. lange videoen hvor fire menn sverger troskap til IS.
Redigert 20.12.2018 kl 17:52 Du må logge inn for å svare
Weteran
20.12.2018 kl 17:21 4010

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6516417/ISIS-terrorists-branded-two-murdered-Scandinavian-women-enemies-God.html
'It's Allah's will': Fanatics branded two Scandinavian women the 'enemies of God' as they filmed
*JBJB`
20.12.2018 kl 18:21 3985

Hei folkens:))

Og...seniorforsker Morten Bøas i NUPI med PALESTINASKJERF (ja du leste riktig -Palestinaskjerf - og forsker på muslimsk terror - say no more) prøver å bortforklare nå i Dagsnytt 18 - jamenn politikerne sa jo, jamenn media skrev jo, jamenn det skulle jo bli,. jamenn...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Stusset også på dette som Havfruen siterte ovenfor her da jeg høre hennes uttalelser tidligere i dag.

Men dette strider mot sunn fornuft og den kunnskapen vi etter hvert har ervervet oss om ondskapen som kommer fra islam. Hvis de er politisk-religiøse er de vel ikke meningsløse? Solberg benekter noe hun selv har innrømmet: Det var politisk-religiøs terror.

Hun kalte disse handlingene "meningsløse", men de fleste burde da vite at i følge islam gir da dette vitterlig mening. Disse godguttene følger da, i likethet med millioner av mennesker, bare Muhammeds "gode" eksempel. I følge norsk lov henger vel hun her ut en formidabel gruppe med muslimer, og som i følge norsk rettspraksis kan defineres som en egen "rase".

En frisør ble dømt for ikke å ville betjene en som åpenbart bekjente seg til denne ideologien og bar et av de mest synlige symbolene. Erna har vel gått et steg lengere og stemplet millioner av menneskers trosgrunnlagg og religion for meningsløs. For dem er trolig denne religionen selv meningen med livet og svært mange av dem er sågar villig til å dø for det. Er det ikke noe som skurrer her da?

Vi vet hva svaret blir. Dette har ikke noe med religion å gjøre. He he.

https://www.youtube.com/watch?v=dIoLmOF187M

Det er dette "de" er redde for. Derfor lagde de FFO'ene i Strasbourg og Marrakesh.
De har sånt i pipelinen.

Har sett videoen av drapet på den norske jenta. Det finnes ikke ord. Det må en bestemt religion inn i miksen her for å få det til å gå opp. Venstreliberale burde sett denne før de uttaler seg.
aklm
20.12.2018 kl 22:11 3888

Det var vel slike typer Sylvi ville skåne oss for. Det var ikke bra og hun måtte gå. Ynkryggen Sanner skulle beklage ovenfor landssvikerne. Det er det verste jeg har sett noen gang. Jeg føler at mine norske verdier krenkes og lurer på hvor jeg skal anmedle krenkerne?
Redigert 20.12.2018 kl 22:15 Du må logge inn for å svare

22:44 VG 20.12.18
Terrormistenkt pågrepet
Peter Chérif, som angivelig var en av bakmennene i Charlie Hebdo-angrepet i 2015, er pågrepet av fransk politi i Djibouti, skriver Le Figaro.

Chérif har vært på rømmen siden 2011.

Tolv personer ble drept, inkludert sjefredaktøren, flere tegnere og to politifolk, ble drept i terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo 7. januar 2015.
__________________________________________________________________________
Plutselig kommer dette.

Alt er relativt, når Solberg sier «meningsløst» så mener hun meningsløst for henne, eller for en etnisk «kristen» europeer.

Men som du sier slett ikke meningsløst for en muslim som ser på dette som jihad.

Vet Solberg hva jihad betyr?
Nuka
20.12.2018 kl 23:15 3861

Det der utspillet til Listhaug var bare beregna på de dummeste av de dummeste. Tror du at det er så enkelt, at det bare er å plukke statsborgerskapet fra dem vi ikke liker, så er problemet løst ? Hvor skal vi i så fall gjøre av dem ? Sette galningene på en flåte utafor teritorialgrensa, eller hva ?

Mitt eget barnebarn fant den forferdelige videoen og så de grusomme scenene! Det er ille når en ung tenåring skal få vite at livet og fremtiden vil inneholde slikt. Men med unnfalne politikere så er det vår fremtid, og det er kanskje like greit at våre barn får realitetsorientere seg. Den danske jentas mor hadde ikke klart å stoppe henne fra å foreta en slik reise til fiendtlig kultur, og danske UD sine nettsider inneholdt ingen advarsel til de unge kvinnene. Venstresiden tror at en ukjent ikke er annet enn en venn du ennå ikke er blitt kjent med, men slik er det ikke - vår kultur i kombinasjon med islamsk kultur er livsfarlig - for oss! Vi ser det igjen og igjen, men elitepolitikerne tror på det innsmigrende tøvet om "fredens religion", og de er urokkelige i sin tro på det!

"Norske medier, politikere og et kompleks av frivillige organisasjoner og bedrevitere nøler ikke et sekund med å trekke linjer fra et normalt patriotisk og nasjonalkonservativt sinnelag, ut til høyreekstremisme, nynazister og Anders Behring Breivik når de får muligheten.
Rasismen skal visstnok florere blant nordmenn og europeere, og man jamrer seg over folks utblåsinger i kommentarfelt og på sosiale medier. Spøkelser fra mellomkrigstiden manes frem.
Men når det er inspirasjon fra islam som er årsaken til et «problem» (for å si det mildt), så er det vekselsvis benektelse og taushet vi er vitne til.
Dette er ikke bare feigt. Det er dypt tragisk både moralsk, intellektuelt og politisk. Det vitner om et knefall for en fremmed, totalitær ideologi som kan komme til å ødelegge alle de fremskritt som er gjort i Vesten over de siste flere hundre år.
Mangelen på motstandskraft i våre egne privilegerte sjikt er skremmende. Noe har gått fullstendig galt. I jakten på det «globale mennesket» har vi endt opp med å unnskylde dem som vil oss vondt, og samtidig jakte på de av oss som har beholdt sunn fornuft og selvoppholdelsesdrift.
Det er vanskelig å se en positiv utgang på dette for Norges og Europas del."

https://resett.no/2018/12/20/kjaere-norske-etablissement-nar-kommer-fordommelsene-av-islam/
Redigert 20.12.2018 kl 23:41 Du må logge inn for å svare

Fjord,
Nei, åpenbart ikke. Hun forholder seg til hva EU og FN mener om saken. Nå har de jo satset 30 mill. på kampanjen om å få Norge inne i FN sikkerhets-supperåd. Sverige har sittet der i to år, og har fått utrettet absolutt null og niks.

Hadde en tråd om Jihad her på forumet for noen år siden, og den står vel like godt i dag for de som klarer å finne den... Der gikk vi detaljert igjennom de 4(5) forskjellige jihad metodene. Snakker du med en imam eller troende muslim, så vil de utelukkende fokusere på "indre kamp" og pakke det inn i kvasireligiøst svada. Om man går til profeten selv, er det ikke så mye snakk om det.

Man skal ikke være så spesielt oppvakt for å kunne se at jihad, og da i den egentlige betydningern, er noe som foregår hele tiden. FRP kalte det for islamisering, men Jihad er nok den riktige betegnelsen. Det kunne de ikke bruke naturligvis, for da hadde de blitt fengslet.

Jihad er så mangt, men her er noen forslag som er lettere å forholde seg til (kafir=vantro):
Fremsnakke muslimer=jihad
Forsvare muslimer=jihad
Forfordele muslimer=jihad
Frikjenne muslimske forbrytere=jihad
Skattesvindel=jihad mot kafir country
Mobbing av kafir= jihad
Voldtekt av kafir= jihad
Drap av kafir= jihad
Selvmordsaksjon hvor kafir dør=> paradis og de 72 jomfruene, familie får forrang i køen.
.777.
21.12.2018 kl 00:38 3808

Jeg så videoen. Fytti hælvete for noen jævla svin.
aklm
21.12.2018 kl 07:14 3777

Beregnet på de dummeste av de dumme. Det tenkte jeg ikke på, men du har rett. Over halve stortinget + MSM media gikk bananas. Det var ikke snakk om å ta statsborgerskapet fra de man ikke liker. Noen ganger må man være dum for å trekke "riktige" konklusjoner.

Hvorfor sitter dere og ser på den videoen?Det er jo akkurat det IS vil at dere skal gjøre. Hvorfor gjøre dette avskummet en tjeneste, og hvorfor viser dere ikke antydning til respekt for de etterlatte?

Dine kommentarer er ikke spesielt logiske fluen, hadde de fleste nordmenn sett denne videoen, eller en av de mange andre videoene der muslimer skjærer hodet av skrikende mennesker tviler jeg sterkt på at folk flest hadde akseptert flere muslimske innvandrere, så dersom du er opptatt av å begrense framtidige terrorhandlinger på norsk jord bør du absolutt oppfordre de som ikke har sett dette til å se på videoen.

For ordens skyld; jeg har selv ikke sett denne videoen da jeg har sett slikt før og trenger ikke repetere den grusomme opplevelsen.
SCK
21.12.2018 kl 12:07 3678

Flua, nå som selvutnevnt moralist og besserwisser på DT, med dertil høye tanker om seg selv og sitt.
Øyner vi et snev av nasissisme?
SCK
21.12.2018 kl 12:27 3669

Skal ikke grusomheter vises for publikum?
Er det feil å vise nazistenes ofre der bulldozere skyfler lik i massegravene i Belsen?
Kanskje burde halshugginger begått i islams navn vises for publikum og i samme kontekst la gjerningsmennene fortelle sine begrunnelser for handlingen(e). For handlingene er samkjørte med en fullt plausibel fortolkning av islam. Islam er en fortolkningsreligion, innenfor islam finnes grunnlag for det forferdelige som rammet våre jenter her forleden.
Å feie satans religion med dets følger under teppet ser jeg ikke å være riktig.
Det var avdekkingen av nazistenes grusomheter som fikk verden til den avstandstagningen som stort sett har blitt fulgt i ettertid.

Jentene våre får vi ikke tilbake, jeg mener at feies dette i realiteten også under teppet så døde de forgjeves.

ØIkke alle nazister var onde, ikke alle tyskere var nazister, ja det var til og med slik at ikke alle tyske soldater var nazister, noen var ikke engang tyske?

Så da er det bare rett og rimelig at ikke alle muslimer er terrorister.


«Olga! Sett på kaffen, Hans, Helmut, Ali og Hussain er på besøk!»
Redigert 21.12.2018 kl 12:52 Du må logge inn for å svare

Videoen bør vises i alle moskeer, så kanskje de "moderate" muslimene, som ellers aldri tar avstand fra slikt, kan få et snev av dårlig samvittighet for hva deres ideologi medfører. Slik vi vestlige for alltid er merket av at "vi" en gang handlet slaver fra svarte slavehandlere i Afrika eller ikke forsto hvilken skjebne nazistene ga jødene. Det er på høy tid muslimer tar oppgjør med sin kultur og sin ideologi!
SCK
21.12.2018 kl 15:48 3598

"Det er på høy tid muslimer tar oppgjør med sin kultur og sin ideologi!"


--

Helt enig.
En religion hvor slikt inngår som vi opplever nå, burde ikke ha livets rett. For disse handlingene inngår faktisk i religionen.
Det er religionen (og kulturen) en må starte å ta et oppgjør med. En religion som diskrediterer 50 % av jordens befolkning, i visse regioner som Afghanistan o.l er kvinner direkte forfulgt og fullstendig underlagt mannen - en slik "religion" må verden ta et oppgjør med. Og det er nok muslimene som bør starte. Mener man ikke det så kan man like så godt mene at det er jødene som må ta ansvaret og oppgjøret for hva de gikk igjennom under datidens åk.

--

Jeg har også sett videoen. Jeg har sett mye på nettet. Men dette er første gangen jeg reagerte med å bli uvel.
Jeg vet ikke om det finnes noe sted et bedre bilde på hvor galskapen er sammenvevd med ondskapen som i dette tilfelle.
Redigert 21.12.2018 kl 15:56 Du må logge inn for å svare
Sotah
21.12.2018 kl 16:51 3575

Så kan vi vise ungdommene våre nærbilder av drepte brannofre og trafikkskadde også, Fruen. For å lære dem en lekse. Var det hyggelig når bestemor satt på videoen for barnebarna?

Fredagskosen utgår forøvrig av helt naturlige årsaker. Det har vært noen motbydelige dager på forumet.
Redigert 21.12.2018 kl 16:52 Du må logge inn for å svare
Weteran
21.12.2018 kl 16:54 3572

DA
NÅ ble LAT AP SOTA sofa engasjert.
Du er empatisk. kjempe opprørt.