Full fyr i kalosjene, hoi, hoi og jul med din glede!


Cash is king! Bjørnen sover ikke.....
Redigert 20.01.2021 kl 06:16 Du må logge inn for å svare

Og godt nytt og et bedre børsår i samme slengen!
Hoi hoi!
Ps) Evig eies kun det tapte, hilsen Babben, Isabella, Goggen og alle oss alle på Solkysten! En særlig hilsen til SS og resten i folka i AXA. Shortsen sitter godt.

Det er lite glede å spore på HO om dagen. Kan det ha noe med kalosjene å gjøre? Det kladder litt, klisteret sitter ikke, og jeg er godt over skiene. Fremdeles, og trass i alle julebordene på TC. Ny desember, snart kommer sommeren og jeg er klar i mankinien!
:)

Hilse Babben og Isabella.
Er TrulsO byttet ut med noe mer spennende der nede? Er det Isabella666 eller Babben han knep på nå sist??

Isabella er en beleven sjel, med futt i stjerten. TrulsO har ikke lenger kondisjon til praktisering av de nødvendige øvelser. Men beilerne står i kø, så hva gjør det? Hvem vet best, ikke jeg, men det ryktes at Bonzo har forlatt sin hund og er meget klar. Mye rart over solen, men ett er sikkert; verken SteveP, Ænton eller MasterMar når BW til mankinilinjen. God kveld, SS:)

Overskriften er dekkende for kvelden i går. Nå er det tid for børs. Den selvforsterkende effekten av store nedsalg før nyttårsrakettene ramler i bakken vil nå ta seg opp globalt sett.
Det er så uendelig mange negative parametre i det geopolitiske bildet som skaper frykt. VIX er på full fart oppover, og kanskje ny rekord for året er innen rekkevidde. Fine greier egentlig, for det meste som går ned kommer opp igjen. 2019 blir et bra år.
Redigert 21.12.2018 kl 21:05 Du må logge inn for å svare

Det er bare å stålsette seg for det kommer. Fattigmann er kjipe greier, juletid eller ei. Julaften blir ikke noen festaften på Oslo Børs!?

Takk for oppdateringen i Spanien.

Heldigvis er OSE stengt julaften, og det BURDE US være og, men forstår det er åpent der når pinnekjøttet skal spies!
Slitter vi shutdown, kan vi kanskje få grønne US børser igjen. Det må for faen meg være tatt ut det meste nå etterhvert. Langt ned fra toppen på nesten 27.000 poeng til 22.000 poeng nå!
Snart må yankien forstå at ting går ikke under, og at mange selskaper tjener mye pæng enda.

Verden går bra, men kanskje litt lavere vekst enn ventet, men det har mye med Trump politikken å gjøre.

SS

Ja, det er en litt underlig tid, SS. Det hadde vært så mye enklere å forstå den massive nedgangen om det var begrunnet i konkrete enkeltfaktorer. Nå er det synsing i alle retninger, i alt fra geopolitiske forhold, renter, Trump, opphør av kvantitative lettelser osv. «The worst is yet to come» sier noen.....og jeg er beredt! 2018 har for min del vært fryktelig, men så lenge totalavkastningen over tid er god, hva gjør vel det. Skal møte 2019 med litt større varsomhet, og være mindre eksponert i søpleselskaper. Ha en strålende juletid, og har du vært snill så kommer vel nissen til deg også?

Full fyr i kalosjene, og lukten av svidd gummi gir meg en fornemmelse av frykt for hva som kommer. Julen ringes snart inn og uroen brer om seg i markedene. Da er det viktig å holde motet oppe. Og hva kan passe bedre enn et bibelvers som ord for dagen.

Josva 1:9
"Har jeg ikke befalt deg: Vær frimodig og sterk! Frykt ikke, og vær ikke redd! For Herren din Gud er med deg i alt det du tar deg fore."

Ja, har man ikke vært sterk i trua før, er det kanskje på tide.
Måtte hell og lykke følge dere alle på den smale sti!

God jul
?Ojojo, spørs om det blir nye kalosjer under treet i år. Børsfallet tiltar og nå blir det røft.....3 dag jul blir et H......
BW

På selveste julaften satt nok mange pinnekjøttet i halsen når man forstod at årets avkastning forsvinner som dugg for solen. Selv om solen aldri går ned for livets glade gutter, ser det stygt ut, fryktelig stygt. Det har ligget i luften i hele høst, og særlig nå under oppkjøringen til jul og nyttår. Nå på tampen vil mange kloke småinvestorer realisere sine tap av skattemessige grunner, fond trekker pengene ut av markedet fordi frykten for resesjon og politisk uro tilsier at det ikke er noen grunn til å forhaste seg neste år. Dyrt i dag og billigere i morgen er slagordet fremover. Og ingenting er ikke godt for noe, her jeg sitter på Solkysten og nyter min kongepjolter. Euroen har styrket seg kraftig mot norske kroner.
???

Romjul salget på Oslo børs er avlyst, oljeprisen opp 7% på et blunk. Og jeg som trodde det skulle være lett å lure sukkertøy fra reddharene i morgen.
AksjeRik
26.12.2018 kl 20:36 2079

Det kan fort endre seg igjen

Vel, vel....kanskje litt snar der! BW bommer, men ikke så ofte som han treffer! Futures peker ned, og morgendagen blir heller ikke lystig. ??

Det lukter svidd av kalosjene i år også! Ikke uten grunn. Børsen er som en seddelpresse. Problemet er å stable gevinstene, snarere enn å fange alle rakettene som ramler i bakken. BW har lagt bort tarotkortene, linjal og fargestifter til fordel for hardcore analyse. Vi snakker ikke lenger om den gamle vinen, men den nye oljen. Sann mine ord. I en kynisk børsverden handler alt om profit, sagt på annen måte MDG. Misforstå ikke, selvsagt ikke partiet men akronymet Money Do Good, som vi alle kan takke oljen for. Og mer to come. EBIT er min nye slogan, sagt på en mer treffende EXIT sjargong, En Banan I Trusa, gjør susen, med nordsjøolje. Min treffsikkerhet er upåklagelig. All in på PEN, NEL og Aker BP. Realitysjekk 14 dager fra nå! Skål for det nye året, og BWs eminente tips. Godt nytt år når den tid måtte komme, fra Solkystens mest dekadente plass, PB (Puerto Banus:))

Dobbel "dip" coming soon! Men først late dager i solen på Costa del Sol. Covid 19, andre, tredje og fjerde fase kommer før mulig vaksine, USA og Kina kulminerer i ny ordkrig og gjensidige sanksjoner, Trumps gjenvalg glipper, og tapet er uforsonlig. I det hele tatt ytre faktorer som vil prege makrobildet i lang tid fremover når finanspolitiske virkemidler ikke lenger vil hjelpe. Selv kalosjene svikter i stormen som kommer. Både Babben, Goggen, Isabella og SS trenger mer enn en ankerdram for å stå imot. Tarotkortene er delt og svaret er krystallklart. Random walk Go Go!