Det skjer ting. Tidligere Krfu leder sier Norge først

Nattevakt1
21.12.2018 kl 00:05 349

Utdrag fra innlegget.
Med Bondevik kom bistandsministeren. Og norsk bistand på 1 prosent av BNP. Hvor mange kvoteflyktninger skal Norge ta imot? Svar: Flere enn det antall Ap til enhver tid går inn for.

Dette er sinnelagsetikk. I motsetning til velgernes – og den kristne – etikk, som legger vekten på plikten (til å hjelpe) og konsekvensetikken: Hvor, når og hvordan skal vi hjelpe, slik at hjelpen når mest mulig effektivt ut til flest mulig av dem som er mest hjelpetrengende?

Kjemp for alt hva du har kjært. I kirkens tradisjon er fedrelandskjærlighet en dyd. Det er våre sosiale normer – tillit, omsorg og vilje til samarbeid – som har skapt det norske samfunnet. Samfunn med slik en grunnmur er sjelden vare. Finnes knapt. Det var dette landet våre krigshelter ga sitt liv for.

Følgelig er velgerne på trygg grunn når de – i stadig økende grad – sier: Norge først! Og nei til innvandrere som ikke passer inn – og dermed potensielt river ned – nevnte normgrunnlag. Sinnelagsetikk? Tja. Konsekvensetikk? Ja. Hvor går grensen, hva er det som ikke passer inn? Grensen går ved billedforbudet, i den grad dette oppfattes som et religiøst forbud.
I område etter område i Oslo blir den norske majoritetsbefolkningen til minoritetsbefolkning. I Stovner bydel i Oslo er innvandrerandelen ifølge SSB nå på 53 prosent. Når blir den norske majoritet til minoritet på nasjonalt plan? Som kopterne i Egypt. Og urbefolkningen i Amerika (såkalte indianere). Hvorvidt det skjer om ett, to eller tre århundrer er underordnet.

Den norske majoritetsbefolkningen – ansvarlige som de er – reagerer på denne utvikling slik alle andre majoritetsbefolkninger i tilsvarende situasjoner gjør. Særlig sett hen til at en betydelig andel av våre innvandrere kommer fra muslimske land.

Innvandring er alle politiske problemers mor. Sier den sørtyske, kristendemokratiske CSU-leder Horst Seehofer. Demokrati, velferd og sikkerhet står på spill. Hatet banker allerede på vår dør. Det er nå vi må handle. Men KrF leverer ikke.


https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/8wdjkr/Bondevik-falt-Store-falt-Faller-Norge--Svein-Konstali--
Redigert 21.12.2018 kl 00:06 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
21.12.2018 kl 00:09 346

Amen.
Nattevakt1
21.12.2018 kl 00:16 339

Enig, endelig amen fra den kanten også