NANO: stakkarsKORSAR er ute i hardt vær her - kom og hjelp han!


Forumaktiviteten sett over en uke på HO har aldri/på 2,5år ikke vært lavere enn nå. Det skyldes også overgang til TI etter mental tretthet på HO. (Det er også usedvanlig stille på TI Nano-tråder nå også, trolig også 2,5års der også).
Den mentale og emosjonelle støyen var ekstrem på HO-trådene etter at den voldsomme høst2016 oppgangen tiltrakk seg både ergrelse på vei opp og skadefryd på vei ned i 2017 og 2018.

Så mange HOere flyktet fra fristaten og over grensen hvor de startet ny tilværelse i det unge demokratiet TekInvestor. Denne migrasjonen økte, noen opprettet nye profilnavn og kunne startet på nytt med blanke ark med soft baissing eller haussing disiplinert av folkestyrets mulighet for "banning" og dermed sanksjoneringer av ledelsen med utestengelse i x eller y år for de værste.

Imidlertid; diffusjonen av animal spirit fra HO til TI har tæret på den jomfruelige nye mark. Og med hovedtyngden av NANO-skribenter etterhvert på TI, så har kulturmelka der blitt omlag slik den var her. Men noe bedre/værre kan man si den er der. Ja se - du kan velge selv, alt etter om du er inne eller ute av NANO. Jeg selv ble bannet og utestengt flere ganger påTI før jeg til slutt ble utestengt på livstid. Værre enn å bli sendt til Australia. For jeg hadde solgt og oppgav mine grunner til det. I tillegg skrev jeg to veldig korte innlegg rett etter hverandre og de burde ha vært slått sammen. Det var ikke måte på hva man kunne bli bannet for, selv fordi Costa solgte. Det er selvsagt sterk kursnedgang og mentalt og emosjonelt stress som er hovedårsaken. Så la oss tilgi hverandre, vi er fortsatt bare mennesker - mer enn investorer. Hva er den ultimate nytten du har av penger? Bli et bedre menneske. Tenk på det.
Redigert 13.05.2019 kl 12:31 Du må logge inn for å svare

Mens menigheten hyller hverandre med TA, så har kursen rast fra 85,35 den 1.12 til dagens 42,30. Har dere ikke fått med dere at TA er ubrukelig i et selskap som ikke produserer noe, ikke er avhengig av marked og konjunktursvingninger, valutasvingninger, råvarepriser, pålitelige underleverandører...etc, etc. Lista er lang. Vi vil derimot ha positive forskningsresultater som tar selskapet framover og ikke minst gir kursen et kick in the a...Mao, pelle seg ut av fase II.

tror jeg må skaffe meg ny glasskule fra Amazon :-)

så skuffet over dritten!

Knall sterk børs, og nano ned to prosent... alt somdet skal være med andre ord.
Har brent hundrevis av millioner, og verdsettes til en tredjedel av verdien den var i for litt over to år siden.
Hverken Coasta eller Bravo viser seg å være i stand til å få frem verdiene i selskapet.
frontal
05.02.2019 kl 16:16 2432

Jeg dekker gjerne halvparten på 37.

Tøff du som tør å shorte. Tenker du brenner deg jeg?.

Blir neppe noe repp emisjon med denne farten sørover, om ikke Bravo kommer opp med noe positivt rimelig kjapt.
Hugoil
05.02.2019 kl 16:32 2398

"DA vet vi at shortere har ihvertfall norske løpemenn på trådene." Mer proffe er de ikke. Og de kan ta feil også. Ikke bare mtp. denne oppganhgsuka, men husker også da GSI solgte 50-70K for å ta ut et HS, men klarte det ikke.

Sluttet med en avgitt BULL ENGULFING i timeschartet. Se 4dDB i 7dKILE.
frontal
05.02.2019 kl 17:09 2337

Aksjen kan stige fint over 38% uten at jeg får røde tall. Et bud på selskapet ser jeg som minimal nå, dermed blir Nano penger på gaten for meg. Andre positive nyheter kan bevege kursen i favør de langsiktige men ikke så mye at jeg skal "bli brent". Win win for meg.

Ingen tvil om at NANO blir penger på gaten, men ikke for deg. Vi høster nok snart fruktene av at finansene må anses å være sikret.
Hugoil
05.02.2019 kl 21:01 2155

Ikke noe mer win win for deg enn det er win win for de som tar motsatt posisjon. Happy-go-lucky polly-anna stilen din er amatørmessig. Du må selvfølgelig, som alle andre, ta stilling til når en gevinst skal cashes ut istedenfor å se den potensielt marginaliseres. Kostnaden=alternativkostnaden=tapt gevinst.

"I tiden fremover er Goldman mest positiv til teknologi og helsesektoren."
Redigert 05.02.2019 kl 21:02 Du må logge inn for å svare
Hugoil
05.02.2019 kl 21:24 2111

Ikke det at denne overskriften ikke lenger er gyldig:

Farma NANO 21:01 NANO: tripleKJØPSSIGNAL AVGITTdagBULLHARA+BULLENGULF+BULL3STAR [131] 10771 Hugoil

Tvert imot:

NANO TREKKES FRAM som Watch Recommended Stocks > deserves utmost attention


The chart above shows how NANO.OL took a negative turn after the SHORT signal which was issued on 10.01.2019. Since then, the stock price fell down by 27.91%. There are by now decisive hints casting doubts about the continuation of the downbeat mood. Our system detected a BULLISH HARAMI pattern, which may be a sign of a market sentiment switching from bearish to bullish. This pattern deserves utmost attention, because the SHORT positions must immediately be covered and long positions must be taken, in case of a confirmation. The BULLISH HARAMI pattern, if confirmed, indicates an upside potential of 13.10%. It may turn out to be a good opportunity for bottom fishers, but patience first! Do not forget that confirmation is the prerequisite for any further move!
Redigert 05.02.2019 kl 21:27 Du må logge inn for å svare

Har nå til sammen økt antall NANO-aksjer med bortimot 50%, så nå får det briste eller bære. Er ihvertfall godt "innvannet" etter emisjonen nå.

Deltok du i emisjonen Dr S,eller tok du en røver rep over børs?
Ser du for deg at aksjekursen skal gå opp/ned/sidelengs neste 3 mnd?

Nei, jer bryr meg ikke med emisjonen, og kjøper heller over børs. Det har jo også vist seg å gi en rimeligere inngangsbillett. Startet på 40 kr, og er godt i pluss for de nyervervede aksjene, men det kan som kjent raskt endre seg.
frontal
06.02.2019 kl 16:21 1523

Jeg kan gi lovnader om at jeg vil spise opp mine egne sokker dersom NANO ikke faller under 38 i løpet av februar måneden.

Faren for at du må innta sokkene løpet av februar er svært liten.
Aksjen rævkjøres nesten daglig, uavhengig av god eller dårlig børs.
Bravo som Coasta har intet å melde, og da blir det som det er, desverre.

Skal ikke love det motsatte, men tror du må forberede deg på sokkespising. Hold deg unna akryl eller polyester, og sørg heller for å få strikket deg noen sokker av spiselige fibre.
Redigert 06.02.2019 kl 16:45 Du må logge inn for å svare

Må gi deg litt rett i det med rævkjøring, men det er en øvelse som blir stadig vanskeligere når aksjen befinner seg i kjelleren allerede.

dritten er rene tålmodighetsprøven LOL

var nære på å dumpe dritten idag, men bet meg fast da min nye glasskule er bull og ser en snarlig rebound meget snart :P

blir det sokkespising på hegnar tv? haha
Hugoil
06.02.2019 kl 20:43 1329

Sjekk fallende topplinje i 14dagers RSI. I morgen bryter den over om kursen så skulle gå uendret. Minste motstands vei er opp.

Sterk negativ divergens mellom MACD og kursutviklingen.

Sluttet i dag med en doji - på støtte. En doji etterfulgt gårsdagens røde candle gir oss et bull signal.
Hugoil
07.02.2019 kl 10:49 1154

Har en ferdig formert BULL HARAMI i kvarterchartet og ligger inne med en BULL DOJI STAR i timeschartet nå.
Hugoil
07.02.2019 kl 11:44 1099

Fra TI:

Zappa: "Husker ingen som klaget på manipulasjon i Nano i oktober/november når kursen steg 100 %
(uten grunn?)"

Hvorhen var du da??;)
focuss
07.02.2019 kl 12:21 1051

Det er vel knapt noen annen aksje som har vært så preget av arrogante nedlatende ignorante aksjonærer som Nano. Mens ledelsen ødela investeringen med å beslutte et nært dobbelt så stort Paradigme studie enn forutsatt ved emisjonen på 114 kr, ble besluttingen hyllet av disse bedreviterne. Synes ikke det er det minste rart de har forduftet. Pinlig må det jo være.
focuss
07.02.2019 kl 12:30 1037

Og ledelsen klarte å selge inn til forståsegpåerne på HO at aksjonærene var såååå heldige. "Vi har ikke bare en dose, men vi har to". Herregud så galt kan det bli.

Spørsmålet er hvilke alternativer satt selskapet med reelt sett når FDA flagget at dette var det de anbefalte.
Skulle man trosset FDA, og sett om 15/40 allikevel ble godkjent, eller handle iht deres siste tilbakemelding?

Selvfølgelig er det skuffende, men det ville jo vært krise om de kjørte på og IKKE fikk godkjent 15/40.

"Better safe than sorry"
sjerkyll
07.02.2019 kl 12:46 1010

og du vet fortsatt bedre enn FDA du focuss. Hadde sikkert vært jævlig populært om FDA satt seg på bakbena og krevde at det må gjøres utredning for to doser om de bare hadde en. Kan du være så snill å legge dette temaet dødt og slutte å opptre som at du vet så sykt mye bedre enn ledelsen?
Redigert 07.02.2019 kl 12:46 Du må logge inn for å svare

Helt ening med deg focuss.
Her har man ropt halleluja aksjen skal til himmels, andre derimot som har vært skeptiske har blitt hengt ut som baissere., idioter, tullebukker etc.
Aksjen rævkjøres omtrent daglig, uavhengig av god eller dårlig børs.
Lykke til med rep emisjonen Bravo.
focuss
07.02.2019 kl 12:49 1009

FF
Etter ASH-16 viste 15/40 fantastiske resultater. I stedet for å sette ballen i mål trakk ledelsen seg tilbake til egen banehalvdel og startet en optimaliseringsprosjekt som de ikke forsto konsekvensene av.Ved ASH 16 hadde Nano vurdert flere alternative doser med 15/40 som klart best. FDA ville ikke hatt problemer med det. Ledelsen måtte imidlertid dikte opp en historie for å kamuflere sin egen mangelfulle dømmekraft. Paradigme skulle vært ferdig nå.

FDA hadde ikke engang hørt om 20/100 på det tidspunktet det eksisterte ikke. I mellomtiden har legemiddel med vesentlig dårligere odds enn 15/40 blitt godkjent av FDA. Til og med med AA

"FDA hadde ikke engang hørt om 20/100 på det tidspunktet det eksisterte ikke. I mellomtiden har legemiddel med vesentlig dårligere odds enn 15/40 blitt godkjent av FDA. Til og med med AA"

Ser ikke bort fra at du har rett i det, men nå er vi ihvertfall der vi er. Både ledelsen og aksjonærene forventet nok at 20/100 enkelt og greit skulle vise sin overlegenhet, men så kom det etter hvert (uventet?) inn i bildet at effekten antagelig hemmes av den større dosen lilotomab.
focuss
07.02.2019 kl 13:02 2088

Det man bør undres over nå er hvorfor i allverden det tar år å dag å få 130 pasienter til 50-80 sykehus over hele verden. Med den effekt og QoL som Betalutin har så skulle man tro det burde være fort gjort. Hvordan forklarer de det egentlig? Antagelig ikke i det hele tatt da det ikke er noen som spør. Så vil de ikke rapportere fremdrift til eierne!! Herregud for et galehus.

Fordi screening-kravene er mye strengere i Paradigme. Dette er pasienter som er svært syke (døende).
focuss
07.02.2019 kl 13:10 2048

Stockmann
Ledelsen får jo opsjoner i bøttevis. Da bør det minste man kan forlange er at de tar gode beslutninger for aksjonærene. Det gjør de ikke og de rapporterer ikke engang til eierne om fremdrift. De ber aksjonærene handle i blinde og det gjør de selvfølgelig ikke. Ikke rart kursen tryner og at det kjøres emisjoner nær ATL i moderne tid.
focuss
07.02.2019 kl 13:13 2037

Scoop
Er det nødvendig med så strenge screening krav? Jeg forstår at det er flott med gode resultater med dårlige pasienter. 3FL er 3 FL.
Hugoil
07.02.2019 kl 13:17 2021

Omsetningen tørker ut og vi har fått et avgitt KJØPSSIGNAL BULL HARAMI CROSS i kvarterchartet.
Ligger inne med en formert BULL HARAMI i timeschartet.

Når de nå har et bestemt antall pasienter de skal behandle er det selvsagt viktig å få de rette kandidatene. Det er nå eller aldri (Paradigme). I Lymrit kunne de bare «kjøre på».
Dessuten er det kontrollkomiteen som følger utviklingen. Ledelsen i Nano skal ikke vite. Derfor kan de heller ikke informere oss
focuss
07.02.2019 kl 13:22 2006

Scoop
Jeg vet at det er andre som følger opp resultatet, men jeg vet ikke at Nano ikke er informert om antall innrullede pasienter. Hvem andre holder oversikt over det??

De vet nok antall pasienter. Det kunne de selvsagt informert om. Men det viktige er om de ligger an til å holde tidsskjemaet. Det gjør de ettersom de sier «on track»