Har ikke fått fulgt med på alt mulig, men er det dette som plager US børsene i kveld for det meste?

SS

Legg merke til denne:

Despite the growing list of concerns, U.S. markets have sold off so sharply in recent weeks that many analysts and investors see the market as oversold, paving the way for a potential relief rally in the final trading days of 2018.

så må vi ikke glemme "No Deal"-Brexit`n som står for tur 29. mars....samme tid de 90 dagene "våpenvilen" i handelskrigen til USA og Kina avsluttes..

*usikkerhet blir nøkkelordet fremover tror jeg.


*usikkerhet = nedtur på børs(forbehold om feil)

oljeprisen ramler fortsatt nedover...

Analytiker om «shutdown»: – Ikke gode utsikter for aksjer
2 timer siden · Martin Hagh Høgseth
Bare 8 timer før fristen for å komme til enighet om et budsjett i USA går ut, stengte Wall Street helrødt fredag kveld. Nasdaq har samtidig havnet i såkalt «bear market», altså at indeksen er ned over 20 prosent fra toppen.
Muligheten for «shutdown» anses nå som svært stor av president Donald Trump, det får president i Sri-Kumar Global Strategies, Komal Sri-Kumar til å rope varsku.
– Meldingen folk bør ta med seg, spesielt om det blir en langvarig «shutdown», er at utsiktene for aksjer ikke er god, sa Sri-Kumar til CNBC fredag kveld.
– Det er mange tegn nå som tyder på at vi kanskje ser på en ressesjon. Jeg vil si at risikoen her er at flere ting skjer på en gang: Handelskrigen kommer ikke til å ende med det første, og Fed har totalt feilvurdert markedet når det foreslås to (rente)hevinger til neste år, fortsetter han.