Planen om «Russiagate» ble lagt innen 24 timer etter Hillarys


Planen om «Russiagate» ble lagt innen 24 timer etter Hillary Clintons nederlag.

Av Pål Steigan - 23. desember 20180

Det pinlige og storstilte showet om Russlands påståtte råvirkning av presidentvalget i USA, det såkalte «Russiagate» har dominert USAs politikk og rettsvesen hele tida siden november 2016, og har som kjent også fått stor betydning for internasjonal politikk.

Det som er mindre kjent av at hele planen om å lansere «Russiagate» som forklaring på valgnederlaget ble klekket ut av staben til Hillary Clinton mindre enn 24 timer etter at hun hadde tapt.

Det er to folk som jobbet på innsiden av Clinton-kampanjen som avslørte dette i boka Shattered: Inside Hillary Clinton’s Doomed Campaign.

Forfatterne Jonathan Allen og Amie Parnes hadd en privilegert posisjon under hele valgkampen fordi boka var ment å være fortellingen om triumftoget til den første kvinnelige presidenten i USA. De skriver om «Russigate»-strategien:

Denne strategien hadde blitt spikret innen 24 timer etter Clintons tale da hun innrømte nederlaget. (Robby) Mook og (John) Podesta samlet sitt kommunikasjonsteam i Brooklyn-hovedkvarteret for å få fram saken at valget ikke var helt i orden. I løpet av et par timer, i et rom fylt av tomme hamburgerbeholdere, gjennomgikk de det manuskriptet de ville selge til pressen og publikum. Allerede da var russisk hacking midtpunktet av fortellingen.

I Brooklyn samlet teamet hennes seg om ideen om at russisk hacking var den store urapporterte hendelsen i kampanjen, som ble overskygget av historiene om stjålet e-post og de pinlige episodene omkring Hillarys egen private server.

«Denne planen kunne bare virke hvis mediene tok agnet,» skrev The Washington Times. Og gjett om de gjorde, de svelget den krok, søkke og snøre. Og mediene har ikke rettet et kritisk blikk på manipulasjonene til Clinton-kampanjen siden den gangen. Det til tross for at mer enn to år med etterforskninger og stor ståhei ikke har klart å avføde noen som likner noen form for bekreftelse av påstandene. Men så var de jo bare et påfunn, et spin, for å berge Clintons ettermæle og kanskje legge til rette for et statskupp i USA.

Les også: Washington Post: Clinton-kampanjen finansierte Trump-rapport

Elizabeth Warren: Primærvalget var rigget til fordel for Clinton

Clinton manipulerte for å få Trump som motstander

https://steigan.no/2018/12/planen-om-russiagate-ble-lagt-innen-24-timer-etter-hillary-clintons-nederlag/
Redigert 23.12.2018 kl 07:41 Du må logge inn for å svare
.777.
23.12.2018 kl 07:56 325

Der tar Steigan feil. Martin Armstrong skrev om denne backup planen FØR valget.

Er Change14 kommunist sympatisør.? Hvorfor skulle han ellers linke til denne eks AKP-ML Putin elskende kommunisten?
Det er ikke bare Steigan innen den kategorien som sier dette. Hele ytre venstre har den samme ideen pga at disse gamle Sovjetisk elskende anti-kapitalistene fortsatt tror Russland er kommunistisk,
.777.
23.12.2018 kl 08:17 318

Valgdagen var 08. November 2016.

Dette er fra 03. Oktober 2016:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/north_america/2016-u-s-presidential-election/are-they-planning-to-deny-the-election-if-trump-wins/

Dette er fra 17. Oktober 2016:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/north_america/2016-u-s-presidential-election/they-will-not-allow-trump-to-win-regardless-of-the-vote/

PS: Armstrong skrev rett ut før valget, at hvis det utenkelige skulle skje og Trump vant valget, så ville de skylde på at valget var manipulert og Trump innsatt av russerne, for å få han vekk.

De vil IKKE ha utenforstående inn i den korrupte sandkassa si. De er mangemillionærer alle sammen. I dollar. Hvordan er det mulig med den lønna de har?
Redigert 23.12.2018 kl 08:35 Du må logge inn for å svare
.777.
23.12.2018 kl 08:26 314

Det startet nok med at Trump i slutten av Juli 2016, spøkte om at russerne burde finne de 30.000 savnede e-postene til Hillary.

“Russia, if you’re listening, I hope you’re able to find the 30,000 emails that are missing,” Mr. Trump said during a news conference here in an apparent reference to Mrs. Clinton’s deleted emails. “I think you will probably be rewarded mightily by our press.”

https://www.nytimes.com/2016/07/28/us/politics/donald-trump-russia-clinton-emails.html

Eier de ikke humor? Er de for dumme til å skjønne en spøk? Eller er det kun velgerne deres som er for dumme til å skjønne det?

Det som ikke var så godt kjent før valget var at Trump kampanjen var under etterforskning. Her må både FBI, Obama og MSM ta sin del av skylden for at de ikke gikk ut med det de viste om Russlands bestrebelser.

"Eier de ikke humor? Er de for dumme til å skjønne en spøk?"

The same day Trump asked Russia to find Hillary Clinton's missing emails, they tried to hack Clinton-affiliated emails

https://nordic.businessinsider.com/trump-russia-emails-hack-clinton-same-day-mueller-2018-7?r=US&IR=T

2 dager før Trump Tower møtet lovte Trump at enorme avsløringer mot Clinton var rett rundt hjørnet. Fortsatt nekter Trump for at han viste om dette møtet. Tror du på han?.

"I am going to give a major speech on probably Monday of next week and we're going to be discussing all of the things that have taken place with the Clintons," Trump said. "I think you're going to find it very informative and very, very interesting."

Det ble aldri noe av den talen,

https://edition.cnn.com/2018/07/31/politics/trump-tower-meeting-timeline/index.html
.777.
23.12.2018 kl 08:43 306

Ja da, Obama/Hillarys folk etterforsket selvsagt outsideren Trump, og Obama avlyttet selvsagt også Trump.

Trump ble jo idioterklært da han påsto det, den gangen. Sannheten kommer frem etterhvert.

Hadde media vært fair and balanced, og ikke innbitte Trump hatere så hadde folk fått vite sånt.

Artikkelen i New York times 31 October 2016 gjorde mange som viste om hva som egentlig foregikk frustrerte. Nyt har fått enormt med pepper i etterkant for at de så ukritisk trykket dette når vi vet at de satt på masse informasjon om etterforskningen. De var blant annet blitt briefet av Christoffer Steel og var involvert i saken om den mystiske Alfa Bank serveren. (https://www.newyorker.com/magazine/2018/10/15/was-there-a-connection-between-a-russian-bank-and-the-trump-campaign)
Spesielt var artikkelen ødeleggende da Comey et par dager tidligere gjenåpnet etterforskningen mot Clinton mens de alts holdt kortene veldig tett til brystet om Trump kampanjen.

Investigating Donald Trump, F.B.I. Sees No Clear Link to Russia
https://www.nytimes.com/2016/11/01/us/politics/fbi-russia-election-donald-trump.html

Redigert 23.12.2018 kl 08:49 Du må logge inn for å svare

"Trump ble jo idioterklært da han påsto det, den gangen. Sannheten kommer frem etterhvert."

Denne løgnen har blitt avslørt og Trump blir fortsatt idioterklært.

"Hadde media vært fair and balanced, og ikke innbitte Trump hatere så hadde folk fått vite sånt."

Hvorfor beskyttet CNN, WP, NYT, BBC Trump før valget? Hvorfor gikk de ikke ut med feks Steel dossieret? De viste at enkelte folk i kampanjen var under etterforskning for uautorisert kontakt med russerne men de valgte altså å holde kjeft. New York times har vel flere hundre artikler om Clintons emails. Den største nothingburgeren i amerikansk media historie.
For meg virker det som at de prøver å være i overkant balanserte overfor Trump. De har blant annet fryktelig problem med å kalle han en løgner. Det går i mer politisk korrekte og mindre sterke uttrykk som "usannhet" og lignende,
.777.
23.12.2018 kl 09:17 287

Steele dossieret er reinspikka oppspinn, bestilt og betalt av Clinton. Såpass skjønte nok journalistene.

«Uautorisert kontakt med russene» som om det er unormalt og ulovlig å snakke med folk fra andre land uten forhåndsgodkjennelse fra Obama/Hillary....men selv har de da hatt rimelig spesiell kontakt med russerne...

Og nothingburgeren åpnet nok en del godtroende øyne, på begge sider av det politiske landskapet.

Nå ser det jaggu ut som Trump har tenkt å holde valgløftene om både the wall og bringing the boys back også. Og Sosialistene vrir og vrenger seg i raseri over dette bruddet på de demokratiske spillereglene ?

For en jævla gjeng. Folk har heldigvis begynt å våkne.

Steele dossieret er reinspikka oppspinn

Hva slags tullprat er dette? Det er rådata. En del av det er bekreftet.

https://www.newsweek.com/trump-russia-dossier-true-proven-929839

"«Uautorisert kontakt med russene» som om det er unormalt og ulovlig å snakke med folk fra andre land uten forhåndsgodkjennelse fra Obama/Hillary."

Det som er unormalt er skjulte kontakter og at de lyver om det i ettertid.
Senest i forrige uke ble det bekreftet at Trump hadde undertegnet en LOI om å bygge et Trump Tower i Moskva. Hvorfor løy han og hans advokater om dette helt til media klarte å finne kontrakten?
Før valget sa Trump at han ikke hadde og aldri hadde hatt deals or dealings i Russland og han la til at det ville være en konflikt å ha det. Det var en ren og skjær løgnm til velgerne.
Redigert 23.12.2018 kl 09:24 Du må logge inn for å svare

"Nå ser det jaggu ut som Trump har tenkt å holde valgløftene om både the wall og bringing the boys back også."

Så smålig er han at han kom med ren løgn om hedersmannen Reagen i går.

"Even President Ronald Reagan tried for 8 years to build a Border Wall, or Fence, and was unable to do so. Others also have tried. We will get it done, one way or the other!"

Angående å trekke seg ut av Syria, så er det republikanerne som har størst problem med dette. Det imidlertid de aller fleste, på begge sider, kritiserer er måten det blir gjort på. For det første lyver han om at IS er bekjempet, (Jeg tipper et par foreldre fra Bryne var uenig i den løgnen,) dernest svikter han kurderne som har vært alliert i denne kampen mot IS. Hvorfor ikke si at nå legger vi en 6 måneders plan for å forlate Syria. Flott:
Det er heller ikke lite hyklerisk at han i valgkampen sa at Obama startet IS. Som vi vet ble IS startet i vakumet da Obama trakk styrker ut av Irak.
Redigert 23.12.2018 kl 09:33 Du må logge inn for å svare

Det er skremmende at finansministeren må gå ut i media og love at Trump ikke skal sparke FED sjefen. Trump har tydligvis planer om å sette renta så lavt som mulig og sette igang QE4-5 og 6 slik at aksjemarkedet stiger og han kan vinne gjenvalg. Dette er selve definisjonen på hvorfor sentralbanken må være adskilt fra politikere.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-12-22/sanders-says-no-plans-to-fire-fed-s-powell-as-lawmakers-worry?srnd=premium-europe
børst
23.12.2018 kl 10:57 257

Det skulle ikke forunde meg. Nå blir det spennende å se om denne kommisjonen til FBI-Mueller finner noen sammensvergelse mellom Trump-kampanjen og den russiske staten. Det som hittil er kommet fram er helt urelaterte saker som folk som driver omfattende næringsvirksomhet ofte kan pådra seg over tid, skatteuregelmessigheter og slikt. Mueller har jo fått fullmakter til å etterforske absolutt alt om alle rundt Trump. Ville vært rart om de ikke fant et eller annet.

Tipper de allerede rundt månedsskiftet sept/okt 2016 hadde observert nok til å begynne å hente frem ting i pipelinen og begynne
å justere og iverksette. De lagte jo bl.a. musikk. Som havnet i gitte fremføringer. Og således må ha vært påbegynt senest på et
tidspunkt.

Valgjukset til Hillary var det som skulle vært etterforsket. Og Mueller med fl. skulle vært etterforsket. Russiagate er ren heksejakt
basert på oppspinn. Mange her på HO-DT skulle vært etterforsket.
Redigert 23.12.2018 kl 11:09 Du må logge inn for å svare

https://www.youtube.com/watch?v=yEve7x8ROTA
En hårreisende skandale. At noe så nonsens har fått holde på så lenge !