Årets IRONi


Et høyst begivenhetsrikt år i Element sammenheng nærmer seg slutten. For noen har kanskje dette året gitt noen gode minner og fetere lommebøker (finnes slikt lenger?). For de aller fleste Element-aksjonærer har dette vært et år preget av skuffelser, frustrasjon og tapte formuer. Som kjent har jeg selv til tider stått midt i stormen, men har dessverre ikke lykkes med å påvirke selskapet til å gjøre kloke valg eller få markedet til et noe mer balansert syn på selskapet.

Gjennom den siste analysen prøver jeg å belyse noen av årsakene til selskapets utfordringer og tap i markedsverdi og tillit som en konsekvens. Samtidig representerer analysen en basis for å påvirke selskapet til å foreta aksjonærvennlige valg fremover. Analysen gjennomgås i webinarer hvor det er mulighet for å kommentere og diskutere selve analysen, samt handlingsalternativene som selskapet nå har. For nye interesserte til disse webinarene, send mail til odd.ivar.lindland@live.no.

Ett av favorittbandene mine er WITHIN TEMPTATION. De utga i 2014 de et album som heter LET US BURN. Albumet inneholder to konserter: ELEMENTS og Hydra. Åpningsmelodien til Elements konserten er låten IRON, som har teksten som gitt nedenfor. Denne låten kom først ut i albumet THE UNFORGIVING i 2011.

Synes disse sammenhengene kvalifiserer til årets IRONi.

God jul, alle sammen – både Element-aksjonærer og andre.

(https://www.youtube.com/watch?v=nFvxWUFwECw&start_radio=1&list=RDnFvxWUFwECw&t=0)

IRON

"Left in the darkness
Here on your own
Woke up a memory
Feeling the pain
You cannot deny it
There's nothing to say
It's all that you need to find the way

Oh Damn, the war is coming!
Oh Damn, you feel you want it!
Oh Damn, just bring it on today!

You can't live without the fire
It's the heat that makes you strong
'Cause you're born to live and fight it all the way
You can hide what lies inside you
It's the only thing you know
You're embracing that, never walk away

Don't walk away
Don't walk away
Don't walk away
Don't walk away

Raised in this madness, you're on your own
It made you fearless, nothing to lose
Dreams are a drug here, they get in your way
That's what you need to fight day by day

Oh Damn, the war is coming!
Oh Damn, you feel you want it!
Oh Damn,…"

Redigert 23.12.2018 kl 15:41 Du må logge inn for å svare

Oddivar, jeg tror jeg må kjøre en webinar med norsk hip-hop til deg snart ?

"Pengene kommer og pengene går
homies har switcha sitt mål
Kanskje det ble litt for popular?"
(--Arif & Unge Ferrari om homien vår Rischioso)

God jul, og lykke til med webinarene! Meget interessant info for de (foreløpig få) som er interessert i verdier, og ikke bare transjer.
Redigert 23.12.2018 kl 20:58 Du må logge inn for å svare


God Jul til alle ELE-aksjonærer !
nopetter
24.12.2018 kl 16:09 1712

Egentlig er det CMT oppkjøpet et lite geni strek spesielt med en gull produksjon på trappene innen 2020 og stigende råvare kurser og gull kurs som for tiden boomer som vil trekke opp sølv kursen de kommende to årene. MEN da må de finne andre finansieringsløsninger enn kjeltringene i BO, ellers så må de skrote hele oppkjøpet. Som vi ser så var ikke kryptovaluta I Coinmarketcap død der mange finans professorer her på berget har påstått at bitcoin vil falle mot null. Ethereum har steget med ca 40% på svært kort tid ergo har potensialet bare ligget på vent nå er den sluppet løs
nopetter
30.12.2018 kl 11:19 1335

Nå er det å håpe at den galskapen med anonymisering av tradene som meglerhusene med PAS i spissen innførte nå får en ende når OSE blir kjøpt opp og PAS forsvinner fra eier siden i OSEBX

Man (og ledelse) bør kjenne sin besøkelsestid. Og lommebok. CMT var bra kjøp. Finansieringen - not so good. Hadde Element hatt 1 milliard på bok, så kunne de kjøpt mye gøy. Både CMT, sikkert hele Nordic Mining, eller stor andel i QUC eller IOX, osv osv. Problemet er at slik finansiering funker ikke nå.
nopetter
30.12.2018 kl 17:11 1132

Det er bi produksjonen av gull som kan bli svært lukrativt fordi gull prisen lett kan nå 1500$/oz og dra med seg sølvet over 20$/oz innen 2020 når de nye fasilitetene kommer i produksjon. De kan klare 750 kg gull per år når det er indikert mellom5-7 gAU/tonn hvis de opprettholde dagens produksjon av malm, de produserer idag I overkant av 1 tonn SØLV, 4,4 tonn zink og 25,4 tonn bly p.a. Man må forvente at de vil øke produksjonen en god del totalt når de nye sjaktene kommer i drift.
Problemet er å finansiere dette uten at det kommer over 1 mrd nye aksjer med kjeltring opplegget til BO.

Enig. Hadde det vært penger å bruke, så kjør på. Men når dette må gjøres mot at eksisterende aksjonærer blir utslettet, så må det stoppes umiddelbart, og heller utsettes til selskapet kan sikre finansiering påå andre måter. For eksempel ved salg av tokens. Skal man finansiere CMT med transjer, så må vi bruke 7 transjer i 2019. Går ikke!

Det er absolutt ingenting hverken nå eller i det mellomlange sjiktet som vil minne om noen genistrek for selskapets aksjonærer ser vi bort i fra den største (ABO) - heller en fallit erlæring så lenge man fortsetter med nettopp ABO...
Aldara
30.12.2018 kl 21:10 966

Snakk for din syke mor igjen falske riskmann..
Snakker og snur kappen etter vinden.....GGGGJJJJJEEESSSSPPPPPP!!
Triggere nå vil være revisor på plass og abo ferdigsolgt før neste transje 29.jan og mer news rundt ami evt tokens...
30.12.2018 kl 21:14 955

tror det blir en dobling eller 4 neste år?
Aldara
30.12.2018 kl 21:17 945

Det blir ihvertfall dobling!
Mulighet for multippel dobling!
Se på kursraset da dere...
Fra 6,? ned til 60 øre....
Come on get a life!!
Den falt fra 1,4 til dagens ved delay tokens og revisortullballet...
Bare når sistnevnte faller på plass vil denne dobles!

I den siste børsmeldingen angående tokens så er dette utsatt til juli 2019. Så der har eksil thailenderen rett. Dem har ikke fått til en pøkk ennå de har brukt penger som full sjømenn i million klassen på dette. Og det er ennå å se om de klarer å lansere IRON tokens gjennom AMI og da asset backed token ikke noe surr med utility token eller annet drit når denne er i full drift til sommeren. Spørsmålet blir også om de klarer å få til noe gjennom CMT når de er minoritets aksjonærer I selskapet. Jeg er svært skeptisk