Iox produksjon stopp igjen

Lotepus
IOX 25.12.2018 kl 17:12 22684

Oslo, 25 December 2018

 

Since 18 December, Interoil has unfortunately had to temporarily close operation at Vikingo. The roads that are used for transportation of Vikingo products have been significantly affected by the constant transit of the heavy loadtrucks driving in significant rain.

 

At present, Interoil is in conversation with local authorities about getting the approvals necessary to start repairing the roads. This work is likely to start once the dry season arrives around mid-next month.

 

In the meantime, Interoil has made good progress in the construction of the alternative "Northern Route". Agreements with some land owners are however still outstanding.  These agreements have been verbally settled, drafted and the company is currently waiting for them to be duly signed and notarized.  This process involves third parties and a significant amount of administrative paperwork and has taken longer than expected.  

 

Leandro Carbone, CEO, commented: We are very optimistic with the progress made with the local community and with the prospect of having the "Northern Route" ready very soon. This will benefit Vikingo as well as other nearby producing fields.

 

 

Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Vikingen
26.12.2018 kl 10:35 6284

De skriver tvetydige bærsmeldinger uden nogen tidshorisont - og det har de efterhånden gjort mange gange.
Hvorfor tror du de ikke har fortalt os hvornår de begynder deres boreprogram?
Mit gæt er at de ikke ved det og ikke har styr på finanseringen og som andre også skriver så bliver de presset af tiden.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.12.2018 kl 10:40 6260

Hva er det i børsmeldingen som jeg siterer fra som jeg tar feil i?
Forøvrig vet jeg at det jeg skriver ikke vil påvirke kursen et øre engang. Verken opp eller ned.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.12.2018 kl 10:41 6254

Vel, i meldingen som kom like før Cor-6 løsningen, var ordlyden nesten den samme. Og se hva som skjedde men den saken.. :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Vikingen
26.12.2018 kl 10:53 6198

Vi er vist bare ikke enige omkring IOX fremtid.
Kursen er vel efterhånden dårligere end inden cor-6 - så hvad skal investorerne bruge cor-6 til?

- de har ikke en vej pt.
- de har ikke meldt en opstarts dato for boreprogrammet.
- de har ikke meldt ud hvordan det skal finansieres.

Ovenstående kan du dreje til noget positivt - det kan jeg bare ikke ?

God bagjul !!!
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
26.12.2018 kl 10:55 6188

Nå er også Foreigner ute av IOX. De som skriver mest her inne inkl våre røde pølsespisende naboer eier ikke en eneste aksje i selskapet. Allikevel sitter de døgnet rundt selv i jula og prøver å være smarte. Hva er vitsen? Det betyr overhodet ingenting noe av det som skrives her inne inkl det jeg selv skriver. Det er jo i beste fall patetisk. Nå kom agenten James Bånnibøtta også inn på tråden og spydde litt. Sier at IOX vil gå ned og ditt ræva Vistin like godt kan gå opp. Hva faen liksom. IOX har en lang vei å gå. I verste fall så må de selge hele selskapet inkl LLA47. Det blir nok ikke billig. Bare LLA47 er verd noen milliarder. Men d r noe dritt i at ting hele tiden blir utsatt og produksjon stanses og veier må bygges opp igjen. Men dette er ikke noe nytt og er inkludert i risikoen. Jeg tar risikoen og kjøper evt mer om den skulle dette enda lenger ned. Det er ikke pga disse hendelsene kursen ligger der den ligger det er kun markedspsykologi og skatterelatert. De fleste som skriver negativt om IOX her inne er ikke ute etter å redde din investering. De er 2-3 typer. Den ene har tapt svært mange penger på IOX og er furten. Den andre vil ha kursen ned så de kan laste billig og gjerne etter at de selv solgte på høyere kurs. Den tredje har ingen venner og bruker forumet som sitt sosiale nettverk. Og noen er en blanding av alle disse typene. Samtlige er motbydelige i mine øyne. Resten, dvs vi som er positive og faktisk har aksjer i IOX ønsker jeg en fortsatt god jul og et godt IOX kommende år.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Foreigner
26.12.2018 kl 11:12 6122

No I am not out. I just acknowledge as I have said before that IOX desperately needs another well to keep positive momentum but now I believe the drilling has been again been postponed so much due to no access that the tipping point has been reached. Time has run out. What I do with my holdings I have to decide.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Vikingen
26.12.2018 kl 11:20 6100

Jeg har skrevet et par indlæg i dag - og har lige læst dem igennem igen ?
Jeg vil mene at det er fakta det jeg skriver - men korrigere mig gerne hvis du er uenig?

Hilse pølse danskeren ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.12.2018 kl 11:31 6064

Northern road is soon ready, then the roadproblem is fixed.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
gunnarius
26.12.2018 kl 11:32 6053

Fanatiske haussere utgjør dessverre samlet et skrekkeksempel på hvordan andre kan bli forledet til å satse sine surt oppsparte grunker i dette meningsløse selskapet.

Intensjonen til ledelse og styre er sikkert i beste mening, men hvem er nå egentlig CEO og styreformann i IOX?

IOX-aksjonærene kan sove trygt så lenge tyngdepunktet og samhørigheten holdes oppe blant aksjonærene som en saueflokk. Men rakner det, kan det gå styggfort nedoverbakke. Og det er dette fenomen enkelte skribenter har advart mot i den senere tid. Folk som kun hausser for haussingens skyld er livsfarlige. Enda verre blir det når massesuggesjonen slår inn.

All ære til de som deltar i den balanserte debatt!

Poenget mitt er at det mulig å finne ut hvilket navn som skjuler seg bak verv i selskapet, for det bør gå frem av info på hjemmesiden. Men utfordringen ligger i at med en ledelse og styre som ikke er profilert i markedet eller overfor egne aksjonærer - skjuler trolig styrelsen seg bak så pansrede dører og vegger at en kollaps medfører at dediserte medlemmer og ansatte bare kan gå videre, uten å bli målt på resultat (track-record). Nettopp basert på anonymiteten. Dette er hva jeg tror vil skje i IOX om kort tid.

Investorene bør se nøye på Q3 og cash posisjonen, samt sammenholde dette med forpliktelse i obl. lån og banklån. Når forfaller disse og hva er respektiv renteforpliktelse og tidspunkt. Dette forhold sammenholdt med fri cash per 30. september på USD 2.5 mill. - gitt capex boreprogram og videre drift av selskapet tilsier frisk kapital asap.

Så kommer det egentlige dolkestøtet: Med sterkt begrenset mulighet for frisk kapital - annet enn massiv utvanning, hvor trolig olbl. eierne fra nå av styrer showet, vil oppleves som et takras for aksjonærene. Som egentlig ikke vil skjønne den reelle konsekvensen, før det er for sent. For IOXs del er det faktisk det globale markedet som medfører selskapets endelikt - gitt oljeprisen senkes så til de grader at med en oljepris i intervallet $50-60, så vil ikke IOX kunne overleve, uten kunstig åndedrett. Med decline i produksjonen og nylig meldt shutdown, er trolig fri cash på USD 2,5 mill. i alt vesentlig oppbrukt i inneværende Q4.

Investorene må gjerne fortsette med å gå i flokk med siktemål opprettholde/holde aksjekursen intakt. Men nå er det ikke lenger et tidsspørsmål om før det revner eller første sau faller utfor stupet. Dette vil trolig medføre et stygt fall for selskapet og alle som er involvert.

Ledelse og styre børster bare støvet av seg og går videre, men hva med alle småeierene som allerede er i lomma på obl. eierene?
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
sebioslo
26.12.2018 kl 11:33 6047

Angående "notarized"
These agreements have been verbally settled, drafted and the company is currently waiting for them to be duly signed and notarized

https://medellinguru.com/colombia-notary/
When I have used notaries in Medellín, the process has been relatively painless. You just show up at the office, stand in line normally for only a few minutes, sign the document, pay and receive your notarized document.

IOX sier vel at det tok mye papir og byråkrati men alt som gjenstår er "notarized signature" Som er en del av det vanlig liv der nede, godt mulig det er bare få dager til alt er på plass.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.12.2018 kl 11:35 5430

Jeg tror ikke at Foreigner er ute. Han har ikke nevnt noe om det som jeg har lagt merke til ? Om vi er inne eller ute spiller jo heller ingen rolle så lenge man har interesse for selskapet. Enten fordi man er aksjonær, vil bli aksjonær, eller vurderer exit. Jeg har tilhørt alle disse kategoriene i løpet av de siste 16 mnd, men står akkurat nå utenfor siden ultimo november i påvente av at selskapet melder noe konkret som kan overbevise meg om at ny inngang kan rettferdiggjøres. Ikke noe av det som selskapet har meldt i løpet av de siste 8-12 ukene bærer preg av det. Heller tvert i mot. Gårdagens melding var ikke noe unntak i så måte. Dere som sitter i ro og har ukuelig tro på at selskapet fortsatt kan realisere verdiene i LLA-47 uten at deres eksisterende eierinteresser forrykkes eller blir endret i nevneverdig grad må nesten tåle å høre på at andre "syter og klager". Dette handler om hvordan vi leser informasjon (eller mangel på informasjon) fra selskapet, og den virkelighetsoppfattelsen som vi blir sittende sitter igjen med til slutt. Hvem av oss som sitter med skylapper på, og lua godt tredd over både øyne og ører, ja det får vi nok snart svaret på. For her må det nødvendigvis skje ett eller annet som kan forandre selskapets situasjon til det bedre.

Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
helloween
26.12.2018 kl 11:43 5399

Jaja..da ble det en midlertidig stans igjen .vi vil miste noen sårt trengte fat i en periode. Blir godt når vi får bore programmet på plass, slik at en brønn midlertidig stans ikke gjør iox så sårbar?
Å selge på dette nivået er helt uaktuelt for min del.er ikke i iox på grunn av 1 brønn.
La oss satse på at iox kan ha litt mer flaks med seg i boringen ??
Får vi bare 1 ordentlig god brønn er vi godt på vei?om tørke perioden begynner om ca 2-3 uker må de få boret da, så håper vi ikke tenger å sitte for lenge på pine benken ?

Har en forsatt god jul??
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
26.12.2018 kl 11:48 5369

Å nei sier du det? Alle her inne kommer med selvfølgeligheter hele tiden. Det er ingenting nytt i det noen av dere/vi skriver. Jeg forstår at vi som sitter i selskapet prøver å være positive, men dere som sitter her inne og spyr ut ting vi allerede vet skjønner jeg ikke vitsen med. Jo jeg skjønner jo hvorfor. Dere er en av de 3 typene jeg skrev om i stad. Vi blir sikkert lurt alle sammen av ledelsen i IOX og Gunnar har sikkert helt rett at ingen vet hvem ledelsen i IOX er slik at de bare kan kjøre IOX i grøfta og gå til neste selskap og bli leder og gjøre det samme der. Himmel og hav for en dust
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
bokaj70
26.12.2018 kl 12:17 5295

Already when they announced the drilling plan for 2019 with the 9 wells equally spread through the year it was clear that it would never gonna happen. At least they could have focused on the dry seasons to imitate a minimum of competence.

Lack of competence is indeed the biggest problem in IOX. And as earlier stated a strong partner is imo the only rescue. Even a 75% dilution AND a controlled and efficient executed drilling campaign would be gift from heaven to the shareholders compared to the alternative.
Todays management is slowly killing the company. Actually I'm impressed how good they are at it.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.12.2018 kl 12:36 5242

2019 blir et bra år, IOX ledelsen har slått seg sammen med crewet fra The curse of Oak Island.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Cat349e
26.12.2018 kl 13:41 5147

Å fikse opp en vei går fortere enn man tror! Har selv 16års erfaring me dettan, går man på fiksing så legger man bak seg enorme mengder meter pr dag, kravene til vei der nede er ikke som i norge heller!
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
qestador
26.12.2018 kl 14:05 5100

Rent praktisk kan det vel ikke være noen vits i å bore en masse brønner før man har full kapasitet på distribusjonen. Veier eller rør.?
Det ser ut for at veier er for tiden en av flaskehalsene.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Cat349e
26.12.2018 kl 14:13 5073

Denna veien ble helt klart kjørt i stykker under wo, den massetypen de bruker i colombia omtaler vi her hjemme mere som en samsmasse, også er d umulig å fikse en sånn vei under en regntid, på den andre sia saken så er d fort gjort å fikse sånn vei når været tilsier.... så her tror jeg iox så problemet tidlig i wo, derfor tok d tid me wo, også derfor de vil ta i bruk rør for truck... har vikingo gått på under halv maskin å kanskje til å me blitt strupet litt å litt siden d bare var et tidsspørsmål når de måtte ta en 100% shutdown a veien??
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
26.12.2018 kl 22:48 4762

Er det slik at bare iox har sånne type problemstilingen med veger i Columbia. Hva gjør de andre selskaper der for å komme seg på sine felter. Det er regn som skafer problemmer i tilleg til tung transport
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
rieg
26.12.2018 kl 22:56 4736

Herlig oppgang i oljeprisen...+9-%. Iox produserer fra de andre feltene sine..vikingo er igang om noe uker igjen..sterkere en noen gang.. borreprogram blir meldt markede om kort tid.. blir bra dette folkens..:)
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Cat349e
26.12.2018 kl 23:47 4624

Om andre selskaper har slike problemer vet jeg ikke, sitter ikke i noen andre enn iox som driver i colombia, drenering i form av grøfter å terreng spiller å en stor sak i alle form for veier, men mann skal ikke være rakettforsker for å skjønne at d kan bli veiproblemer i en regntid belastet sammtidig av tung transport...
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Tigerberget
27.12.2018 kl 06:03 4478

Skjønner ikke hvorfor meldingen tolkes så negativt?
Greit nok at produksjonsstans i ca en mnd ikke er bra for inntjeningen, men de skriver da vitterlig positivt om de andre utfordringene.
Siste setningen om Northern route, very soon og other nearby producing fields viser at de snart får løst en flaskehals som har hemmet dem i lang tid.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
højtryk
27.12.2018 kl 07:45 4397

I mellemtiden har Interoil gjort gode fremskridt i opførelsen af ​​den alternative "Northern Route". Aftaler med nogle grundejere er dog stadig udestående. Disse aftaler er mundtligt afgjort, udarbejdet, og selskabet venter i øjeblikket på, at de skal underskrives og notariseres. Denne proces involverer tredjeparter og en betydelig mængde administrativt papirarbejde og har taget længere tid end forventet.

Leandro Carbone, adm. Direktør, kommenterede: Vi er meget optimistiske med fremskridtene med lokalsamfundet og med udsigt til at have den "nordlige rute" klar meget snart. Dette vil gavne både Vikingo og andre nærliggende producerende marker.
Jeg ser at den nordlige rute er på plads og at vi snart kan forvente papirarbejdet på plads
mvh
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
27.12.2018 kl 08:00 4367

Jeg skjønner ikke at det er et problem at kanskje obligasjonseierne konverterer obligasjonslånet til egenkapital, samtidig som verdien av dagens aksjer settes til mellom 5 og 10 øre samtidig som det kjøres en emisjon. Da blir jo alt greit, og IOX kan bore nye brønner og tjene friske penger. Så stiger aksjekursen etter hvert til 50 øre og kanskje 1 krone i løpet av det påfølgende året. Om oljeprisen holder seg høy. Alt er bare såre vel i IOX. Vær positive folkens. Tenk positivt. Tenk løsninger. Dette blir bra ?.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
gunnarius
27.12.2018 kl 08:30 4288

Nettopp slik du skisserer her James er den mest sannsynlige løsningen.

Så lenge IOX ikke genererer tilstrekkelig cash basert på produksjon i en størrelse som medfører positiv bunnlinje, synes dette være et mest sannsynlig scenario. Fordi obl. lån og banklån suger så mye restricted cash, at frisk kapital - les gjeldsgrad og ratio egenkapital, synes nærmest umulig.

Fri cash basert på Q3 på USD 2,5 mill. vil trolig være oppbrukt om meget kort tid. Uansett har ikke selskapet milder til å dekke capex videre boring eller noen andre sprell.

Se opp for at obl. tar over hele kostespinneriet ved massiv utvanning. Dette har man opplevd tidligere og vil ikke være noe unikt kun for IOX. Småaksjonærene må lide for obl. eierenes forrang og IOX er ikke i stand til å gi noe tilbake til de små, etter at obl. eierene har tatt sitt. Man kan håpe på et mirakel, men det blir med mirakler.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Tigerberget
27.12.2018 kl 08:33 4264

Jaja...nok en dag med støy i IOX trådene fra besserwisser 1 og 2.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
27.12.2018 kl 08:36 4246

At førhandelen pr nå er på 3 kroner blank, viser hvor grunnleggende lite aksjonærene, samt potensielle aksjonærer skjønner av stoda i IOX. En tragikomedie er under oppseiling. Vi så litt av den samme galskapen i FOE tidligere i høst. Det er ganske utrolig.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 08:37 4157

JB har blitt standup-komiker!
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 08:39 4151

Merk: "having the "Northern Route" ready very soon" og "Interoil has made good progress in the construction of the
alternative "Northern Route". Merk: "Constrution". Northern route er klar veldig snart.

Det er bare å laste i dag og fredag.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
27.12.2018 kl 08:45 4122

Vi får se hvem som er den største komikeren når børsen stenger på fredag ettermiddag ?
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
27.12.2018 kl 08:47 4112

Tipper alt ned mot 2.50 er slukt av selgere før kl. 10 i dag.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 08:53 4083

Gjerne det!
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 08:58 4056

Bare tøv.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Kalleklovn1
27.12.2018 kl 09:01 4047

Her blir det igjen ein overreaksjon, der "vanlige" folk taper penger, mens andre kan gni seg i hendene.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 09:07 4006

Da er nok de nervøse ute av aksjen, og vi kan fokusere på "Having the "Northern Route" ready very soon" og "Interoil has made good progress in the construction of the
alternative "Northern Route". Merk: "Constrution". Northern route er klar veldig snart.

Pluss borestart.
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 09:22 3944

Skal jeg booke "Latter" til deg JB? :)
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
007 James Bond
27.12.2018 kl 09:32 3882

Ikke nødvendig. Får mer enn nok latter av å lese IOX-trådene. Mer galskap enn det tåler jeg ikke ????
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
27.12.2018 kl 09:38 3852

Som Bob Dylan sier: "Don`t criticize what you can`t understand"
Redigert 21.01.2021 kl 07:02 Du må logge inn for å svare