Missvisende overskrift på Hegnar.no i dag.Når Japan raser ned ca 5% så henter den seg ikke inn igjen med en oppgang på 0.89 % i dag??? Hva er det for en matte tangegang? Riktig nok står det på linjen under overskriften at Japan hentet seg noe inn igjen. Men det er egentlig svært dårlig journalistikk og informatikk. Det er børsras på over 5% og børsen i Japan hentet seg ikke inn, den fikk altså bare en bitte liten reaksjon opp fra stupet på over 5%.

De som leser overskriften vil fort lese det som at julen tok en snartur ned og så opp igjen uten at det var noen store børs utslag i Japan nå i julen.

Journalister bør skjerpe seg.

snurret på globusen inne på DN.no og Japan sluttet på 0,89%..
ynot
26.12.2018 kl 12:41 1606

TS
Hvor har du vært?
Dette er da en taktikk journalister har bedrevet i en mannsalder i et forsøk på å få folk til dukke ned i stoffet for å få flere lesere!
Og dermed selge flere annonser til en fordelaktig pris for dem.
Leser man bare overskriftene kan man bli skikkelig dessorientert. Det er da noe alle vet!
(Det gjelder enten det er aviser eller internett.)


Journalister i Hegnar..?..Hehehehe...eller kansje..?..det er vel ikke en beskyttet tittel...
I "gamledager" var en journalist en som viste sammfunsinteresse..gravde..og kunne sette "himmel og jord" i bevegelse for å finne sannheten...
Dagens utgaver er grådige nikkedukker som deg og meg..gjør det de blir bedt om..og kopierer naboen...
Negativitet selger..og pengene tjenes desverre pr klikk...
Mvh.
tare
26.12.2018 kl 13:30 1498

En morgen ble det meldt om pen oppgang i Japan. Børsen var stengt og talla var fra dagen før
26.12.2018 kl 15:07 1391

Vet ikke om det er jeg som har blingset, men leter etter en innlegg som gikk på redsel, men det er borte. I alle fall er det vel ingen som er redd for at det nå er slutten. Gjennom årene har vi nok sett dette før, og selv om vi har opplevd skuffelser før, så står vi vel `an av.
fleks
27.12.2018 kl 11:51 1228

Kan kun give dig fuldstændig ret. journalistik i Norge er ren elendighed, og helt uden empati, det er sikkert unge mennesker der ikke ved bedre, og som fordrejer alt i negativ retning, det må være forfærdeligt at have sådan et liv.
Hvem kan i længden holde ud at være sammen med sådan negative personer. De fordrejer sandheden og tror de er smarte når de fordrejer sandheden , men alle læser syntes de er uvidende, måske endda dumme.
overvejer at række mig helt ud af bors marked i Norge, når jeg kommer i plus, måske endda før, da jeg er træt at alle de dumsmarte bemærkninger, løgne og fordrejninger af sandheden. Det hele er samfunds skadeligt for den norske økonomi, bare se NKR. som er faldet ca 25 % de sidste år.
Rart at se der trods alt findes fornuftige nordmænd ind imellem

Fokuser heller på selskapenes egne sider,
Q-rapporter osv. Gode selskaper tjener penger
for aksjonærene selv om kursene dipper i en
korreksjon. Det er i slike tider man kan handle
billig. De føringer journalister kommer med er
kun negativ svartmaling, for å jage truseskvetterne ut.
Å kjøpe på bear og selge på bull er det eneste riktige.
Joffe3
29.12.2018 kl 02:54 1062

Fuhrmeister !

Veldig bra. "Keep up the good work" :-)
05.01.2019 kl 00:12 857

Hele eller halve media er korrupt eller blir brukt så åtet skal spres over en lav sko,og de som står bak er de som alltid tjener penger.Analysebyråer er i samme bås.Følg sauene eller get killed.overskriftene og manipulasjonen gjentas ofte nok.Fake eller ikke alle småsparere dør som regel bort.