DNA-testing ved familiegjenforening innføres!

Speaker
27.12.2018 kl 23:36 407

https://www.rights.no/2018/12/f/

Hege Storhaug og HRS foreslo dette for 15 år siden.....
Hvor mange år er det siden Frp fireslo det samme?

Mye juks med vilkårlige folk som hentes hit på familiegjenforening uten å være familiemedlemmer
man har lov å hente hit.
Flott at fornuften endelig seirer og at DNA-testing nå innføres!

Hvorfor måtte det ta så mange år?

https://www.dagbladet.no/nyheter/vil-ha-obligatoriske-dna-tester/65560839

Carl I.Hagen foreslo obligatorisk DNA-testing i 1999,så da er det normalt at det tar 19 år........
Sikkert mange skjellsord og utdritinger av Hagen og Frp også i denne saken,så da tar det mange år
før de andre partiene vil lansere latterliggjorte Frp-saker.......

På høy tid naturligvis!

Kunne foreslå noen tillegg i disse DNA testene. Incest ala søskenbarn ekteskap bør forbys og testes. Omtrent halvparten av pakkisene gifter seg med kusiner og fettere den dag i dag. Hvorfor blir ikke galskapen soppet? Hvor mange hundre millioner påfører denne praksisen norske sykehus per år? Ingen vet, da det ikke er lov å forske på så opplagte ting. Dettte er rasistisk, og at pedofili er tillatt i islam er et ikke tema, - dette er noe ikke norske skattebetalere må vite noe om.

Norges yndlingspakkis (før sensuren slipper til, så har han selv uttalt det), Raja er jo selv ett offer for innavl. I NRK dokumentaren sa de riktignok ikke det i klartekst, men det virker åpenbart for fagfolk. Han har en sykdom ingen andre "nordmenn" har. Innavl kan jo ha sine positive resultater også, men kommer gjerne med noen bivirkninger.

Hadia her en litt annen bakgrunn, men så langt er de vel ingen grunn til å tro at hun tar noen avstand fra the Muslim Brotherhood. Hun kan utad ta avstand fra hijabs, men når det kommer til realitene og stemmegivning er hun i mot restriksjoner.

Vær ikke for sikker på at denne DNA-testingen går i boks. AP gnir seg sikkert i hendene og planlegger å kjøre en ny runde med mediakjør om det "umennesklige" ved å "tvinge uskyldige asylsøkere" gjennom denne prosessen. Høyst sannsynlig for de med seg Krf og/eller Venstre, og så er vi tilbake til square one. Det er slik norsk politikk fungerer...
langver
28.12.2018 kl 13:17 346

Dette sier dagens regelverk om DNA-testing:

https://www.udiregelverk.no/PageFiles/12808/RS%202010-035V6%20Informasjon%20om%20DNA-test%20i%20familieinnvandringssaker%20til%20referansepersonen%2011.11.2016.pdf

Informasjon om DNA-test i familieinnvandringssaker til referansepersonen

I noen land er det vanskelig å skaffe fødselsattester og andre dokumenter som godtas av norske myndigheter. Derfor ber UDI om DNA-analyse av søkeren og referansepersonen i noen saker. Dette gjør vi slik at dere kan dokumentere at dere er i slekt.

Disse landene er Afghanistan, Syria, Irak, Jemen og alle land i Afrika sør for Sahara (med unntak av Sør-Afrika). I noen tilfeller vil det også bes om DNA-analyse fra søker fra andre land.

Du trenger ikke betale noe for testen, men du må selv dekke utgiftene til reise og opphold.

DNA-testen foretas ved å sammenligne celleprøver fra munnen til hvert av familiemedlemmene. Testen vil vise om dere er i slekt. Hvis testen viser at dere ikke er i slekt, vil dere få mulighet til å gi en forklaring. Når UDI behandler søknaden, vil vi ta denne forklaringen med i vurderingen.

Du bestemmer selv om du vil ta denne testen. Hvis du ikke vil ta testen, kan du levere inn en forklaring. Hvis du sier nei, blir det vanskeligere for oss å vite om dere er i slekt, og vi vil sannsynligvis avslå søknaden.

Etter at dere har gitt DNA-prøve vil politiet og ambassaden sende prøvene til et laboratorium som foretar DNA-analysen. Når laboratoriet har mottatt alle prøvene vil de gjennomføre analysen og sende svaret til UDI.

Dersom søkeren har gitt deg fullmakt i saken, vil du få vedtaket i posten når saken er ferdig. Hvis du ikke har fullmakt, vil ambassaden informere søkeren om vedtaket.
Redigert 28.12.2018 kl 13:20 Du må logge inn for å svare
28.12.2018 kl 16:23 322

På tide at dette blir gjort. Nordmenn skal ikke pålegges å forsørge halve Afrika eller Midtøsten. All statistikk viser at innvandrere jobber færre år og betaler mindre skatt enn etniske nordmenn.
Spill
28.12.2018 kl 16:56 319

Når det nå har gått 19 år siden Carl I. Hagen foreslo DNA-testing,og selvsagt ble nedstemt av de andre partiene,
kan det nok hende at Høyre nå er modent for å adoptere forslaget.
Om Krf og V nå er klare er nok mer usikkert,men de pleier å vise sunn fornuft et par tiår etter at de har skjellt
ut Frps forslag.....
Det er håp,men finner Hareide det forenlig med et varmere samfunn å stikke pinner inn i munnhhulen på berikerne for å teste dem?

På tide å få obligatorisk testing,for det er mye juks også på dette området!
Fristende å late som at nevøer er egne sønner da tilgang på Nav er som god medgift å regne også for unger.
Skall
28.12.2018 kl 19:54 308

Det er sannelig på høy tid at det blir DNA- testing ved familiegjenforeninger,men jeg tror det først når det er iverksatt.
Hvorfor har hylekoret mot Hagen og Frp nå snudd?
Er det et bedre ‘menneskesyn’ å kreve kjent identitet på de man påstår er nær familie nå enn det det angivelig var for 10 eller 20 år siden,Høyre?
Velkommen etter!
Wish
29.12.2018 kl 17:41 289

Godt eksempel på de andre partienes hykleriske holdninger til
Frp-forslag de tidligere har driti ut,og som så etter mange
bortkastede år blir adoptert.

Heia Hagen!