IOX - TOP 10 Utfordringer, Muligheter og/eller Umuligheter 2019

rischioso
IOX 29.12.2018 kl 16:59 17265

Istedenfor å bruke opp plass på trådene gjennom å angripe hverandre så er det nok av ting man kan fokusere på når det kommer til selskapet sett under ett, deres ledelse og ikke minst performance og/eller non-perfrmance for bedre å danne seg et mer riktig bilde av hva man faktisk investerer i for det er vel det som har noen interesse og ikke hva man synes om hverandre...:)

Det er fakta at ting har tatt veldig mye lengre tid enn først antatt både når det kommer til boreplan, gas-boosterne og for ikke å glemme infrastrukturproblematikken for å nevne noe, men det isolert behøver ikke å være avgjørende for hvorvidt de en gang kommer til å lykkes - det er heller rekkefølgen av hva som faktisk skjer/ikke skjer som vil være avgjørende fremover.

-------------------------

(01) BOREPLAN - til stadighet utsatt av forskjellige grunner. Fortsatt mangel på partnerskap og kapital for å kunne gjennomføres.

(02) BANKGARANTI - det ble en verbal enighet om en kansellering ac COR-6 i juni og formelt i oktober, men det råder fortsatt en usikkerhet lnyttet til hvordan det vil slå ut på det eksisterende garanti kravet som vi kjenner til er blitt krevd økt av ANH.

(03) GAS BOOSTERE - skulle øke produksjonen betydelig og ble under store deler av 2017 meldt som både kjøpt, sjekket og sendt med både estimert ankomst -og installasjonsdato hvor det er nå er gått 1 år etter at de skulle ha vært installert uten at det er meldt noe som helst...

(04) INFRASTRUKTUR - Dette har vært en utfordring siden tidenes begynnelse og det er meldt om et utall ganger alt i fra betydellige fremskritt til at man er nesten i mål med Duya, men som fortsatt virker å være bare nesten også når det gjelder den alternative løsningen Norther Road selskapet har meldt at de har jobbet med over lang tid hvor siste estimering for godkjennelse fra myndighetene angående Northern Road er estimert til å komme rundt Q1-19.
Et andre alternativ som er meldt er å få til en avtale med Perenco om å få bruke deres pipeline.

(05) EGENKAPITAL - 2,4m/usd (tilgjengelig pr 29.11) + 4m/usd (låst til garanti). Ingen umiddelbar krise når det kommer til operasjonskost de neste 2 kvartaler, MEN langt i fra nok til å kunne møte forpliktelsene relatert til boreplanen hvor man i dag kun har 1 partner (SLS) for 1/3 av brønnene som er planlagt boret.

(06) PARTNERE - Selskapet vil være avhengig av å få inn nok 1 partner for å kunne gjennomføre boreplanen og det i nærmeste fremtid for ellers vil selskapet måtte foreta en betydelig kapitalinnhenting og da er nok emisjon det som er nærmest for hele eller i alle fall deler av det som må hentes inn.

(07) PRODUKSJON - Har vært mer eller midre jevnt og trutt stigende frem til Vikingo pumpeproblematikken med tilhørende suksessfull utskifting og workover hvor formasjon C5 poduserte, men langt mindre enn tidligere og med en heller mindre suksessfull oppstart av C7 hvor denne formasjonen ble stengt helt ned i påvente av at man fikk boret en vannavledningsbrønn noe som er planlagt å bli gjort i forbindelse med boreplanen (som til stadighet blir utsatt) og til slutt så ble også C5 formasjonen nå nylig meldt midlertidig stengt ned pga infrastrukturelle utfordringer.

(08) INNTEKTER - når vi så kjenner til under Q3 så var det mer eller mindre full produksjon og det på en gjennomsnittelig langt høyere oljepris enn dagens hvor man knapt endte i break-even så med det vi kjenner til så er det ikke annet å forvente at Q4 (28.02-19) vil bli langt svakere og som da vil gå inn i rekken som nok et rødt resultat. Dette igjen vil spise av EK som igjen vil fremskynde behovet for å øke egenkapitalen som til syvende og sist øker risken for en emisjon før en ny partner er på plass.

(09) LÅNEFORFALL - Ingen forfall av betydning før om 12mdr (jan-2020) - ser vi bort i fra en eventuell økning av garantikrav.

(10) LISENSENE - Likeså er det viktig å få en oversikt over diverse lisenskrav både når det kommer til levetid og ikke minst tidsbestemte progresjonskrav spesielt med tanke på at ting har tatt så mye lengre tid enn først antatt og at det fremover også er en reell risk for at ting vil ta tid.
Gjentagende forsinkelser og stadig nye behov for forlengelser er reelle riskfaktorer både når det kommer til usikkerheten om innvilgelse av forlengelse og om økte garantikrav.

LLA-47

Work program:

Commitment phases I and II unification:

Pending drilling of 9 exploration wells by 10 February 2020 (s8)


ALTAIR

Work program:

Commitment phases I and II unification:

Pending drilling of 1 exploration well by 31 January 2019 (s9)


https://www.interoil.no/?page_id=13&year=2017&PressReleaseID=1052520


GARANTI

Interoil's additional investment commitment for LLA 47 for the second segment of the current phase is US$24,000,000. Based on Interoil's interpretation of the provisions of the new resolution, Interoil would be required to provide a guarantee of US$4,800,000, equivalent to 20% of its additional investment commitment, to satisfy its guarantee obligations. Interoil has already provided guarantees totalling US$10,800,000 for LLA 47.

https://www.interoil.no/?page_id=13&year=2015&PressReleaseID=1827229


LLA - 47 phase 1 and 2 unification requires a guarantee increase

Following LLA - 47 exploration contract, the combination of the phase 1 and 2 requires the existing USD 4.8 million bank guarantee to be increased

Interoil is in constant conversation with the ANH aiming to structure a guarantee scheme that would fulfil the ANH requirement based on Interoil’s possibilities under current market circumstances

http://hugin.info/137537/R/2215923/865344.pdf

-------------------------

* Dette var kun en kortfattet oppsummering av rikets tilstand og får vi input av de som sitter på detaljene så vil det være til stor hjelp for den enkelte både for den som allerede er posisjonert og ikke minst for den som går med planer om å posisjonere seg.
Redigert 21.01.2021 kl 01:04 Du må logge inn for å svare
Mdg1
03.01.2019 kl 11:59 4707

Men de har aldri hatt så lite penger som nå. Selv før forrige emisjon hadde de mye mer cash. Tipper de drar det ut så lenge som mulig siden det ikke er ønskelig med emisjon på dagens kurs
Slettet bruker
03.01.2019 kl 11:59 4706

Det var noen som fikk billige aksjer på 3,1
Redigert 03.01.2019 kl 12:00 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
03.01.2019 kl 12:26 4632

Hva er det du egentlig advarer oss mot??? Advarer du mot en emisjon? Hva er farlig med en evt emisjon? Uten sammenligning så kjørte NANO en emisjon som var høyere en kursen var, PEN kjørte en emisjon omtrent uten noen som helst rabatt. Hvorfor skal ikke IOX kunne kjøre en evt emisjon uten en stor rabatt? Om det er noen store som ønsker en del av IOX så må de langt opp i kurs for å få tak i en del aksjer så hvorfor må IOX gi de store rabatter. IOX sitter på LLA47 som muligens er et av Colombias beste olje og gassfelt. Det vil ikke være få som er int i å evt kjøpe dette feltet av IOX. Kommer det en emisjon så er IOX sikret for resten av livet for da skal oljen opp og milliardene inn. Om det så skulle komme en emi på 1 kroner så vil kursen stige til himmels så fort olja spruter og det har jeg tid til å vente på. Er vi heldige så får også vi være med på en evt emisjon. Satser på en melding om et banklån til IOX snart detter ned i mailboksen.
Redigert 03.01.2019 kl 12:26 Du må logge inn for å svare
Ransen
03.01.2019 kl 12:43 4587

Det er flere muligheter. Det som er sikkert er at IOX vil beholde LLA-47 I størst mulig grad selv. Et scenario som jeg tror det forhandles om er at resterende to brønner I borekampanje 1(Frison og Jaca) går som normalt. Så forhandles det om Malevo-X1 som ligger i Gacheta formasjonen, hvor selskapet ser for seg treff med god flow, at SLS skal ta 90% av kostnadene mot tilsvarende payback og fremtidige prosenter av produksjon. Samme avtale som på Altair. Tenker vi snart får klarhet i dette...
gunnarius
03.01.2019 kl 13:12 4516

Drøm videre Ransen ....

Virkeligheten vil høyst sannsynlig vise at money talks, dvs. obl. eierne allerede nå tar grep for å sikre en innfrielse av USD 32 mill. som ligger kun ett år unna. Tror snarere du må se for deg en massiv utvanning. For hvem er det på bl.a. topp 20 IOX og aksjonærene ser for seg vil/kan bidra, hvor de større investorene som antas bidra vesentlig kun innehar rundt 20-30%, med unntak av den øvrige eiermassen som stort sett består av privatpersoner.

Med dagens oljepris og et elendig Q4 2018, må trolig selskapet hente rundt USD 20 mill. til drift og boreforpliktelser i 2019. En form for carry-løsning vil uansett ikke kunne gi selskapet tilstrekkelig kapital som fordres. Det blir i så fall ikke mulighet for videre vekst, men i beste fall holde selskapet som going concern.

Uansett sitter de største aksjonærene i dyp elendighet med selskapets gjeld på rundt USD 40 mill, og vil sikkert forsøke å hanke inn mest mulig, derfor en lav emi-kurs. Og kommer obl. eierne på banen ved konvertering blir det trolig massiv utvanning. Ser uansett ikke annet enn at det blir fra dagens 65. mill aksjer til kanskje 200-300 mill. aksjer etter neste utvanning. Sistnevnte kun en indikator på at jeg tror det blir fryktelig mange nye aksjer med dertil lavere verdi for eksisterende aksjonærer.

Skremselspropaganda, slettes ikke - ren info til de av aksjonærene som har vett nok til å tenke selv og ikke blir hjernevasket av utopiske fanatikere.

Redigert 03.01.2019 kl 13:27 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
03.01.2019 kl 13:55 4407

Så du mener at når to nye brønner pluss Vikingo spruter olje i løpet av Q1 så vil ikke IOX tjene penger? Og tror du også oljeprisen vil ligge ned mot $50 i 2019? Da tjener ikke ditt kjøre afrikaaserte PEN noe særlig med penger heller vil jeg tro? Men de har vel en løftekost på $10 de vel? Gunnar du har mast om massiv utvanning i IOX i årevis så bare fortsett å mas om det gleder ditt mørke hjerte. Og hva så om det blir en utvanning? Det betyr muligens at IOX vil ha masse cash til å tjene milliarder av kroner i fremtiden. Ditt PEN utførte emisjon omtrent uten rabatt så hvorfor skal ikke IOX få til det? Er det pga dere opererer i AFRIKA faktisk, AFRIKA det høres trygt ut.
Ransen
03.01.2019 kl 14:21 4333

He he, den er jammen bra. Obligasjonseierne skal ta grep før forfall til tross for punklige renteinnbetalinger.
Det er vel ingen som mer ønsker Nye brønner og økt flow velkommen enn obligasjonseierne, slik at det kan videreføre denne gullavtalen ytterligere i 5 år.
Obligasjonseierne vet nok sitt eget beste....
Ransen
03.01.2019 kl 14:29 4304

Gunnar, det er fasinerende at du bruker så mye tid på dette elendige selskapet som er i dyp krise (kommer ikke fra offentlige kilder)
Du er bra sikker i dine uttalselser på at alle aksjonærer i selskapet er uten enhver form for kunnskap og innsyn.
gunnarius
03.01.2019 kl 14:47 4263

Ad obl. eierne:

Spørsmål 1: Har Ransen innsikt i og kjenner lånebetingelsene?

Spørsmål 2: Gitt selskapet får lavere inntekt ved lavere produksjon og cash flow, og verdier skrives ned, er det mulig basert på obl. lånet at IOX kan komme i brudd med lånebetingelsene?

Spørsmål 3: Kjenner du til om det er krav ifm. hvor mange % egenkapital selskapet skal ha til enhver tid?

Du latterliggjør mitt statement - at under gitte betingelser kan obl.eierne kan ta styringen i IOX? Dette må du begrunne Ransen, se ovenfor mine spørsmål.
YNWA250505
03.01.2019 kl 14:55 4233

Gunn du kan jo selv svare på de samme spørsmålene og sette inn deg selv i stedet for Ransen. Du prater som om du sitter i styret! Du vet ikke en dritt om IOX, du vet ikke en dritt om IOX sine mulige avtaler med SLS og andre når det gjelder boringer og du vet ikke en dritt om IOX sine finansielle muligheter. Du kan jo begynne med å svare andre som stiller deg spørsmål i stedet for å svare med spørsmål. Tenker du fort forsvinner fra disse trådene når IOX melder avtaler om både boring og veier. Men kos deg med PEN. Å operere i Afrika har vist seg å ikke være det beste du kan gjøre. Men PEN ble selv nylig reddet av en emisjon og det blir sikkert ikke den siste med tanke på den lave oljekursen vi nå ser. Kan du ikke svare på om hvorfor PEN kan sette en emisjon uten noe særlig rabatt, mens IOX ikke kan?
Ransen
03.01.2019 kl 15:29 4149

"Du latterliggjør mitt statement - at under gitte betingelser kan obl.eierne kan ta styringen i IOX? Dette må du begrunne Ransen, se ovenfor mine spørsmål. "

Tror ikke vi skal gå inn på detaljene i betingelsene på et debattforum da dette er en juridisk sak. Det som er åpenbart og rent generelt er at avtalen er utformet slik at det må brudd på forpliktelsene til for at obligasjonsgjelden kan konverteres til aksjer I selskapet. Per I dag er ikke dette tilfelle og når vi kommer til hovedforfall I 2020 kan vi ta en ny debatt rundt dette.
Om ikke selskapet når sine målsettinger med 12 brønner I drift innen februar 2020, så er det vel naturlig å tro at det ikke er generert nok penger til hovedforfall. Da får vi se om det også her skjer det samme som I 80% av tilfellene- avtalen forlenges og obl-eierne kan håve inn enorme summer I renteinntekter.
Redigert 03.01.2019 kl 15:31 Du må logge inn for å svare
oivindl
03.01.2019 kl 16:44 4027

"Du (Ransen) latterliggjør mitt statement - at under gitte betingelser kan obl.eierne kan ta styringen i IOX?"

Forstår godt at Ransen reagerer på ditt statement. Det er ikke mye som minner om "gitte betingelser" i denne innledningen:
"Virkeligheten vil høyst sannsynlig vise at money talks, dvs. obl. eierne allerede nå tar grep for å sikre en innfrielse av USD 32 mill. som ligger kun ett år unna."
Redigert 03.01.2019 kl 16:45 Du må logge inn for å svare
oivindl
03.01.2019 kl 17:05 3973

Gunnarius:"Du latterliggjør mitt statement - at under gitte betingelser kan obl.eierne kan ta styringen i IOX? Dette må du begrunne Ransen, se ovenfor mine spørsmål."

Her er det vel snarere du som må begrunne, eller helst oppklare, Gunnarius.
Ditt statement angående obligasjonseierne, hadde ingen "gitte betingelser" knyttet til seg.
YNWA250505
03.01.2019 kl 18:34 3856

Ransen, det kan vel heller ikke være sånn at obligasjoneierne selv kan bestemme til hvilken kurs obligagjelden skal være på?
Ransen
03.01.2019 kl 18:45 3826

Obligasjonseierne bestemmer ingen ting så lenge forpliktelsene oppfylles. Hvordan selskapet jobber mot en plan med mer eller mindre endringer og utsettelser(eks som oppdatering av seismikk) kan ikke obligsjonseierne blande seg opp I.
De kan heller ikke kreve inn lånet før avtale(med mindre forpliktelsene er brutt)
Obligasjonseierne har heller ikke noe med at selskapet henter inn penger via andre banker eller emisjon. Men etter som jeg forstår er det dialog.
Akte
03.01.2019 kl 19:40 3728

Skal vi ikke være enige om at stoppe det person fnidder på tråden.
Dem som tror på IOX er velkommer med positive/ mindre positive indslag og alle IOX haderne finder en tråd de syntes om.
God aften og ses i 6kr meget snart
Slettet bruker
03.01.2019 kl 20:49 3614

Olja i 56 dollar. Blir nok en fin IOX-dag i morgen.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 07:36 3286

Oljeprisen stiger fortsatt. Hadde det ikke vært for røde børser i statene, hadde vi nok sett 3,5 kr. Mulig dette vil komme i ettermiddag, om Dow henter seg inn igjen.
Ransen
04.01.2019 kl 09:39 3097

Ganske tøft og ikke minst litt idiotisk å kaste ut aksjer nederst på 3-tallet når den står i 6-8 kroner før vi er i februar...
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:49 3057

ser ut til å fortsatt være rikelig med selgere. Er vel de som har fått kjøpt nede på 2 tallet som tar gevinst.
Fluefiskeren
04.01.2019 kl 10:02 3798

YNWA

Jeg forstår at mange her uten aksjer er irriterende, men du gjør jo det samme med PEN. Det er flere enn Gunnarius som har aksjer der.

PEN foretok emisjon. Ikke fordi de måtte, men valgte å kjøpe opp produserende felt i Tunisia. Emisjonpengene gikk til dette. Kostnader til inntekts ervervelse. Stor forskjell på dette og emisjon for å holde hodet over van
Synes vel egentlig det ikke er nødvendig å rakke ned på andres selskaper for å forsvare sitt eget. Det gjelder selvsagt begge veier.
bokaj70
04.01.2019 kl 10:52 3659

Vel ikke mere idiotisk end det var af dig at supplere på 5-6 NOK når den er i 3 NOK i dec/jan.

Vær lidt seriøs.
tarro
04.01.2019 kl 11:06 3622

Så lenge jeg står oppreist så antar jeg at Gunnarius har en form for agenda. Tviler på at det er meg småspareren han bryr seg genuint om, annet at jeg skal selge. Når noen legger så mye tid i retoriske innlegg må det ha betydning for forfatteren. Er det en personlig short eller ligger det større økonomiske krefter bak signaturen?
Men det skal Gunnarius ha, dyktig med Etos og Logos.
piff
04.01.2019 kl 11:12 3609

Støtter Gunnarius sitt syn hva gjelde iox sin situasjon selskapet befinner seg i pr i dag.
Kan ikke skjønne noe annet enn at det må komme en kapitaltilførsel før eller senere i en eller annen form de neste 6 mnd.
Vidre virker IOX meget svak teknisk (aksjekurs) Henger ikke helt med på oppgangen.
Trykket på salgssiden kommer til og tilta utover året inntil situasjonen blir avklart finans.
Legger til at jeg er aksjonær .men dog men en mindre post .
YNWA250505
04.01.2019 kl 11:41 3535

Piff om du mener trykket på salgssiden kommer til å tilta utover året så hvorfor i alle dager sitter du da med aksjer. Og om du i tillegg har tro på en sterkt utvannende emisjon så er det jo galskap å sitte i IOX. Du må ha en svææært liten post ja. Jeg tipper mindre en 1k.

Og kan du også fortelle hvorfor du mener kursen er svak teknisk? Aksjen har vel økt fra 2.60 til 3.20. Dvs 60 øre på få dager. Hva er dårlig teknisk med det?
piff
04.01.2019 kl 13:29 3394

YNWA .
Grunnen til at jeg sitter men resterende aksjer er kort og godt jeg kom ikke ut i tide men resterende og har et litte tap på ca nok 200k på gjenværende aksjer.
Disse vil bli avhendt ved riktig tid. (resterende antall 90 k)
Og ja trykket på salgssiden vil komme utover året inntil selskapet annonserer en finanspakke eller forlengelse av gjelden på vell usd 40 mill.
Kommer dette på plass uten emisjon , konventerin av gjeld til aksjer med mer er jeg posetiv til selskapet ,men inntil vidre Negativ.
YNWA250505
04.01.2019 kl 13:36 3374

OK, så en melding om oppstart på disse to nye brønnene, vikingo igjen oppe og går og avtale om transport og muligens tilgang til rørnettet å frakte sin olje i betyr ikke noe for deg og kursen? Kunne vært morsomt å vite hva du mener dine 90k er verd.
Fluefiskeren
04.01.2019 kl 14:52 3276

YNWA

Jeg har da ikke sagt at IOX må ha en emisjon for å holde hodet over vann?! Jeg uttaler meg ikke om ting jeg ikke har greie på. Jeg snakket på et generelt grunnlag.

Du må ikke lese meg som Fanden leser Bibelen.
Redigert 04.01.2019 kl 14:54 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
04.01.2019 kl 15:45 3193

Fluefiskeren, sorry, men jeg tolket dette som om du mente IOX og spesielt siste setningen din:
PEN foretok emisjon. Ikke fordi de måtte, men valgte å kjøpe opp produserende felt i Tunisia. Emisjonpengene gikk til dette. Kostnader til inntekts ervervelse. Stor forskjell på dette og emisjon for å holde hodet over van

Fluefiskeren
04.01.2019 kl 16:52 3121

Greit. Du må huske å senke skuldrene litt. Det sier jeg som et godt råd. Det er fort gjort for oss å bli for opptatt av investeringene våre. Jeg merket det på meg selv for noen år siden. Nå er det mer en hobby,
Carsten1972
04.01.2019 kl 17:13 3080

Uanset hvor fantastisk iox må være for nogle herinde,så må det simpelhen vække jeres bekymring at aktien halter på en dag som denne.det svare jo til at et firma som sælger vand ikke stiger,hvis der blev varslet 6 måneders tørke.der må bare være en hæmsko som der er nogle der ved de kæmper med,men hva kan jeg sku ikke lure.ved ikke om det gik jeres næse forbi, men med hensyn til kursen,og transporten(vikingo), har jeg ramt fuldstændig plet, men dette her er der for mig at se kun en forklaring på og det er snyd og bedrag.
Carsten1972
04.01.2019 kl 17:27 3050

Og hvad gør man så ved manipulation,jo nu skal i høre ikke en skid,ned i skuffen,rid stormen af.iox kommer ikke til at stige sønderligt meget på gode nyheder,men vendt bare til alle de papnæser der sidder med deres fin algotrader m.m,så skal i se,10-12, selv uden nyheder.la vær at kloge så meget i det, for det er bare sådan det er.
Fluefiskeren
04.01.2019 kl 17:32 3042

Carsten

Sjekk kurschateret for IOX siden romjulen.
Carsten1972
04.01.2019 kl 17:43 3019

Den er fuldstændig inde på lystavlen,og jeg kommer stadig frem til at iox skulle stige ca 10-20 % på en dag som denne, alligevel lykkes det at handle den tilbage med sølle 500000 fjelddollers,det gir jo bare ikke mening. Jeg har sagt det før DET STINKER.
Carsten1972
04.01.2019 kl 17:48 3008

Iøvrigt tør jeg melde ud at det skriger til himlen at nogle af de lidt for dygtige skriver med her, SÅ dygtige er i heller ikke.
piff
04.01.2019 kl 18:48 2927

Pen ca + 12 %
Qec ca+ 14 %
IOX ca - 1.5 %
Ja hva skal en si. De fleste inkl.meg selv, ventet en oppgang i dag i et hett markede der det meste innen olje er i pluss.
NullBull
04.01.2019 kl 19:37 2863

Selskapet kan ikke styre det som skrives her inne og rammer aksjekursen, men de har jo oppfylt litt skremselspropagandaen. For mitt vedkommende er inngangen rundt 6,- for 150-200.000 aksjer (husker ikke antallet i farten) men er glad og fornøyd. Daglige vurdering av selskapets verdi endrer ikke min eierandel. Og kommer en emisjon så blir jeg med fordi den skal finansiere realisering av et fantastisk spennende felt. Kurs etter melding om borring og emisjon vil være dobbelt så høy som før meldingen tror jeg. Fordi vi alle ser frem til gjennomføring av planene til selskapet. Likevel har noen forsøkt å fremstille dette som en belastning for kursen og det er jeg uforstående til. Og de har gitt oss tidenes kjøpsmulighet.
Redigert 04.01.2019 kl 19:41 Du må logge inn for å svare
kaunis
04.01.2019 kl 20:18 2794

Jeg har skrevet det før, og gjør det gjerne igjen.Det vil for all fremtid være en fordel for IOX og gjøre en emi som ikke er rettet, for å være mest mulig selvstendig.Dette kan tilføre flere aksjonærer og gjøre aksjen mer likvid.Med gode utsikter for i finne olje med få boringer vil en emi i dagens marked som er optimistisk, kunne hente inn noen mill på ca 3-4kr. Jeg kalkulere med en forventet oljepris på ca 60$ fatet ganske snart. Får selskapet til et samarbeid med et annet selskap, kan en rettet emi være en god løsning. Det skrives my sludder om en emi som jeg tror kun har til hensikt å gjøre aksjen mer ustabil og lett påvirkelig av daytradere. En emi vil være som sukker i suppen.