20 ensomme ulver (NRK) pågrepet etter halshuggingene i Marokko


Hadde dette omhandlet etnisk Norske,ville de uten pardon,måtte tilbakebetale hver eneste krone,samt sone fengselsstraffer.
Hvorfor skal det være anderledes for andre?
31.12.2018 kl 14:23 548

Det er jo horribelt at Norge skal betale for løgn og bedrag uansett om de er etnisk norske eller ikke. Hvor er politikerne og NAV?
Politikerne må se å få opp øya og stå fram, nå er det de borgerlige som har regjeringsansvar, og de må gjøre jobben sin.
Det er vel ingen som har lov å bedra den norske stat, uten at det løftes en finger for å stoppe dem!

Hvem har ansvaret, det må vel være Justisdepartementet. Se å få ut fingeren!
Sotah
31.12.2018 kl 15:20 534

Du kan trøste deg med at fengslene i Marokko neppe har flislagt bad og TV på rommet, FG. De som stod bak dette skal sitte lenge og spille på slurva. Hvis de ikke blir hengt. Bra at saken ble oppklart såpass fort, det er lettere å legge det bak seg da. Og det må vi jo.

Kan journalistene være unge folk som er usikre hvilke begrep og benevnelser som bør brukes?

Islam er full av slik. Tapere som brukes av andre for å fremme islamske fanatiske ideer
Okulus
04.01.2019 kl 23:40 445

Konsekvensene ved å henrette de tre morderne er forutsigbar, nemlig voldsomme og ukontrollerbare opptøyer. Morderne har jo bare oppfylt koranens vers 5. og 29. i kapitel (sure) 9. De var Allahs tjenere og utsendte hånd, uten skyld. Og absolutt ikke mordere. Ofrene var jo vantro, og derved uten rettigheter. Myndighetene må her først skape forvirring, og så utnytte den til egen fordel. Fordeling av skyld. De leter nok med alle midler etter en psykiater som, mot en brukbar godtgjørelse, er villig til å avgi en politisk akseptabel diagnose. Hold ikke pusten i ventetiden!

Får håpe de får spille på slurva til de er hundre år gammel.
Men å "legge det bak seg",blir litt enkelt.
Det skal huskes,alltid,hele tiden,hva disse er i stand til å gjøre mot oss.
Aldri igjen,husker du det?
Nie wieder.......
Du ser hva som kommer?

Dette er bare et nyere eksempel på islams herjinger over hele verden. Hvordan kan islam pågå i århundrer med stadig fornyelse av dette? Det viktigste er nok at muslimene står i forpliktende sosiale nettverk. De følger bokstavelig mohammeds tolking av virkeligheten. Forpliktende i den forstand at dersom du melder deg ut av hatideologien er dette sett på som en alvorlig synd (mot islam) de kaller Apostat. Det er opp til den enkelte muslim å straffe apostater slik finner for godt. At de drepes er Ok - det gir ære som støtte til islam. Koranhatet formidles i moskeene - på arabisk. Av islamistimamer. Slik kan de koordinere oldtidssynet på verden, kontrollere kvinnene, dyrke sharia og jihadtradisjonen til ære for allah ( i praksis mohammed). Men det er det jo ikke. islam ærer bare de som profiterer på ideologien, islamistene, de gamle menn, og at vold belønnes med ideen om jomfruene og at det gir ære til dem selv. Når mohammed hadde barnebrud, kan vi ha det også. Voldsideologien islam bør absolutt kontrolleres eller forbys. Det kommer ingenting fredelig i verden ut av muslimhatet. islam er en mørk trussel for alle borgere i møte med knivstikkerne deres. Konflikten mellom Jøder og Arabere i Midtøsten er et evig eksempel på at uenigheter skal møtes med evig krig. Det er selvsagt arabernes islam som er krigshisseren


Redigert 06.01.2019 kl 00:38 Du må logge inn for å svare
06.01.2019 kl 00:28 363

Ja slik er det, for dem som har litt innsikt i hva islam er, og hva den forkynner.
Vi nærer en slange ved vårt bryst her i Norge også. Araberne i Midt-Østen bygger moskeer i hele Europa, i Norge også. Der forkynner de fra koranen, som har lover som de plikter å følge, og kontrolleres av imanene (prestene deres). Der oppsto IS, nesten alle muslimer som reiste til Midt-Østen og kriget, hadde vært trofaste å gå i Moskene, der blir de opplært.

stfu jeg trodde det var en sp tråd og de er med AP RØDT SV hallo. ei

slike typer burde straffes med kastrering. La en kvinne skjære stellet av dem.