Alt er av betydning.. :) Endelig markedsfører de seg litt mer aggresivt også... Magnus refereres som "CMO developed Yervoy at BMS".. ;)

Nå skal alle som ønsket å ta skattefradrag for sine tapsposisjoner for 2018 inn i aksjen igjen. Høyrisiko-sport spør du meg, men hvis det er en gang man virkelig kan kjøre opp kursen over 10-tallet (hvor den tross alt hører hjemme som et minimum), så er det nå som det ligger mange kjøpere som skal ha tilbake aksjer igjen. 10 personer som alle kjøper for 50 000 kroner hver, og aksjen vil skyte fart når de som har solgt må løpe etter for å bygge opp sine posisjoner igjen.

PS!! Ikke noe ulovlig i dette, det er verken manipulasjon eller insidetrading, og når sant skal sies er det også disse som i stor grad har bidratt til å sende kursen ned på nivåer den strengt tatt ikke hører hjemme.
Redigert 02.01.2019 kl 09:17 Du må logge inn for å svare

Sånn sett så burde bunnen være nådd?

Ja, hvis man ser for seg at noen har realisert tap for aksjeposter tilsvarende noen hundrede tusen aksjer (som et minimum, men kan godt tenke meg at det er snakk om godt over 1 million aksjer som skal inn igjen), og disse skal handles tilbake nå, så tror jeg de vil slite ganske så mye når algoritmene i tillegg begynner å lese at momentumet i aksjen igjen vender opp. Robothandel kan fort bidra til å løfte kursen i slike tilfeller, og at børsen har falt fra 940 til 794 har jo også trigget selgere av annen karakter. Disse omstendighetene samlet vil fort kunne løfte aksjen godt over 10-tallet igjen.
Redigert 02.01.2019 kl 10:35 Du må logge inn for å svare
aborum
02.01.2019 kl 10:43 1711

Her gælder det om at undgå salgspanik på baggrund af 10% opgang fra bunden. Aktien er ikke engang gennem 8,00 NOK og der er fortsat langt op.

Aborum, jeg tror ikke det er så mange aksjeholdere som ser noen vits å tenke salg på disse nivåene. Salgene vi har sett den siste perioden er nok trigget av andre faktorer enn skuffelser fra selskapet, det var mest utslagsgivende de påfølgende ukene etter CMD som gav svært liten til null verdi i forhold til forventningene.

Er det noe man skal gjøre nå, så er det å kjøpe aksjen mens den fortsatt handles godt under 10-tallet.

Da har jeg handlet litt til. :)

hehe.. traff blik der.. KjØØØØØØØØØP!!! :)
Helten
02.01.2019 kl 10:59 1621

Stas. Lavt volum da, og fortsatt usikker kjøptsside.

Tror det er riktig som nevnt over; aksjer solgt av skattemessige årsaker før nyttår skal tilbakekjøpes nå.
Tipper kursen er tosifret iløpet av neste uke.
Så får vi håpe på gode nyheter relativt kjapt etter at januareffekten har dabbet av.

Sant.. får se hvor lenge folk tørr vente.. teller ned til melding om TG avtale..

Blir nok store intradagssvingninger de neste ukene, men retningen vil være opp i perioden. Trenger ikke å gjøre 1.5 kroner byks om dagen, hadde vært sunt og bra med mer volum og oppbygging av ordreboken. At mange skal inn igjen er det liten tvil om.

20% OPP let's go people:))
aborum
02.01.2019 kl 11:25 1481

Det er muligt, der skal samles op i selskabet, men folk betaler naturligvis ikke højere pris end nødvendigt. Alle fonde handler via algoritmer og de sørger for at sælgersiden stille og roligt bliver trukket ned i pris, før der handles videre. Kan dog spekulere i at vores ven MEYERLØKKA er på køberen og sælgeren i dag .. det ligner noget, man har set før.

Robotene har nå ikke noe problem med å kjøpe aksjer på kurs 8.10 når forrige handel er gjort på 7.80, så det ser ut til at robotene sakte men sikkert snur om sine ordre fra salg til kjøp.
Redigert 02.01.2019 kl 12:43 Du må logge inn for å svare

Tja, samtidig kan det se ut som om noen roboter er innstilte på å presse kursen unaturlig langt opp for å tiltrekke oppmerksomhet fra potensielle investorer.
Greit nok i det korte løp, men vi er best tjent med en kontrollert oppgang fundert på solid volum over litt tid.
aborum
02.01.2019 kl 15:07 1065

Dagens handel viser med tydelighed en forskel fra tidligere positive dage og der synes at være en interesse på købersiden efter det initielle signal fra åbningsauktionen. Algotraderne lurer sælgerne til at sænke købsprisen (ved at handle små poster efter sidste større handel, der reducerer spreaded fra købersiden) - dette samler købersiden inden for et spread på 5 - 10 øre og et antal, der alternativt ville kræve en tydeligt højere pris.

Det vil være godt at se aktien lukke over 8,00 på en volumen, der aktuelt ser ud til at være over gennemsnit.