OSEBX: pengene iferd med å VRI OVER til olje


..ihvertfall fram til månedsskiftet jan/feb, muligens midten av mars - så vil børsene være choppy og sette en ny bunn lavere enn den vi så før nyttår.

Goldman Sachs er på vei ned, bla. med rettsaker hvor tre stater saksøker dem. Bank er neppe en foretrukken sektor i år generelt sett
Redigert 08.09.2019 kl 13:29 Du må logge inn for å svare
Hugoil
11.10.2019 kl 12:30 136

Det jeg kalte for fortegnsskift i 2.deriverte med påfølgende ekstra frustrasjon, kaller kredittstrateg Kjennerud i DNB i dag for "forbigående sjokk".
At selskapsgjelden er høy, grunnet lave renter, er også et tegn på overgangen fra tillittil det off og over ti ldet private, aksjeselskaper. Enkelte selskaper har tatt opp gjeld for å betale utbytte og slik sett være attraktiv for kursutvikling. Vi kan komme til å se at selskaper tar opp gjeld for å kjøpe egne aksjer.
DNO har såpass sterk kontantstrøm og sterk underprising at de bruker kontantstrømmen til både å kjøpe egne aksjer oog nedbetale pt. relativt dyr, eldre gjeld. Skulle bli effisient.
Hugoil
11.10.2019 kl 10:18 169

Ligger i dag i avgivelse av 2uOHSkjøpssignal for OSEBX, DB for US-indexer. Disse har høy sannsynlighet for å bli avgitt.
Gulf-risken for olja er mer strukturell for tiden enn antatt, oljenedgangen fra forrige topp var forbausende enkel og samstemt, en kalkulert bevegelse med dermed ditto rask eller stødigere bevegelse opp igjen. Hot-poten i midyøsten brygges generelt bvarmere. Ser man stort på det framover, så vil vestlige land gå seg lei av av underutviklede, udemokratiske, hel- eller delvis religiøst styrte land skal med sitt dårlige styresett sende bølger av immigranter vestover. Derav det fromme med å ta imot og lære opp - hvilket har en meget langsiktig positiv effekt; mens den kort til medio sikt friksjonen det medfører vil oppleves sterkest på medio til langs sikt. Derav også bidraget til populisme og sykelsvingningen. Alt er en 2-sidighet.

Handelskrigens betydning er overdreven, Lagarde. Dukketeateret Brexit fader av betydning og er både et eksempel på redusert tillit til det offentlige og at "issues" overmediadrives i denne frustrerte fasen med overgang fra tillit til det off. over til det private.
Redigert 11.10.2019 kl 10:55 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.10.2019 kl 11:02 263

Ang. overskriften om at pengene vris over til olje; et sted må de store pengene gå. Edelmetaller er for begrenset, statsobligasjoner annet enn US er for usikkert, obligasjonsmarkedet i EU er ødelagt av ECB - så derfor etterspørsel etter US-obl med denne overdrevne mediaklikkfryktede inverteringen av yieldkurver - med kortere volatilitetsvirkninger stortradere drar nytte av på ferden mot mer varig pålassering i dollar og private aktiva. Derfor også vridning til olje . både selve oljen og junk-bonds med oljeaktivtet som underliggende. Og økende HY rente er indikator for vekst i øk, ikke for resesjon. Utover dette vil aksjer - som er privat - og først og fremst dollarnoterte aksjer siden dollar er "privat" gitt buisness-landet USA, være i med-sykel pga. den lange sykelovergange fra offentlig tillit over til privat tillit. Dette leser du ennå ikke om i avisen, men det er grunnen til at du ser den ene etter den andre klør og river seg i håret i avisen. Selv ledende makroøkonomer er ikke med dette synet, siden de er institusjonelle/"offentlige". Dagens Nordea-analyse er et eksempel på en tradisjonell fundamental-analyse som ikke hensyntar større og lengre perspektiver som påvirker. Pasienten Tyskland/EU-fjas er en av dollardriverene og eksempel på svekket off. tillit.
--
DNO tar støtte i bunn av 2mndKILE-formasjon - hvor bunnlinjen sammenfaller med bunnlinjen i 1,5mnd stigende trendkanal.
Kombinert med dette har DNO også en spekulativ 3,5mnd kjøpssignal OHS.

Ditto har vi også for NANO og sikkert flere aksjer også. Dette reflekterer markedsforholdene, som har vært volatile og litt vanskelige å spå. Men dette kombinerte mønsteret, som gjenfinnes i flere aksjer, utrykker en viss tvil underordnet både en vilje og forhold for stigning. Markedene venter bare på en ellere en gradvis avklaring Jeg tror også det avpseiler at markedene gradvis blir mer og mer klar over overdreven frykt for handelskrig og resesjon. I den forbindelse kan man spørre hvor god IMF-analysen offentliggjort i går er. Jeg har ikke lest den... Har noen? Lagarde ligger jo an til å spasere over til ECB sentralbanksjef, så kanskje er det et visst "legitimt" oppvarmingsopplegg for hennes politikk der.
--

Et annet viktig forhold som er sterkt underkommunisert pga. mainstream + establishments ønsle om take-down av Trump, er at månedsvise (eller var det kvartalsvise?) donasjoner til pressidentkandidatene ble offentliggjort i forrige uke. Trump fikk nesten 5 ganger så mye som nestemann Bernie og deretter Warren og lige etter dådyr-kandidaten fra Baine Capital som jeg ikke husker navnet på og som demokratene faktisk ligger an til å ville pushe fram fordi de ikke har en god kandidat som er samlende for partiet. Så pt ser det ut for en relativt easy match for Trump - gitt at impeachement-tilretteleggingen er for designet og Trump selv kan vri om handelskonflikten.

..mainstream+establishment er mer forbundet med det offentlige (lignet med venstre, lefties) enn det private (lignet med høyre, populisme), ref sykelsvingningen, så de kjemper mot sitt sykliske forfall. Når den andrederiverte nærmerseg og ligger rundt null har vi vanskelige markeder som siden i våres, og i starten av + kommer det til å rugle i obligasjonsmarkedene med uro som påvirker direkte enkeltaksjer (spes bank) og skaper gode kjøpsanledninger, deretter tar aksjemarkedene av. Det er da vi ser den massive floden av overskuddslikviditet (inkl. skrotpenger fra obligasjoner), som det har vært snakket om siden 2013, viiirkelig løfter aksjemarkedene... OSEBX i 1500 i 2022-23? ..om det ikke blir krig, eller revolusjon i USA før.
Redigert 10.10.2019 kl 16:54 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.10.2019 kl 09:21 295

Ser olja opp utover dagen og sterkere i morgen. Big move på kommende tirsdag.
OSEBX bør ta støtte på beltet av 100 og 50dagsnittene og reagere opp for en spekulativ 2ukers kjøpssignal OHS.
Hugoil
07.10.2019 kl 13:27 410

Olja driver og plukker en bull rev nå og jeg tror den tar den, siden den vendte opp fra stigende bunnlinje (etter et overreagert must-touch i forrige uke) og sterke fib61,8 i det som trolig blir en 2,5mnd stigende trendkanal.
Ligger an til 2 gode uker for olja.
Redigert 07.10.2019 kl 13:50 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.10.2019 kl 11:07 616

Trolig litt av en kjøpsanledning, ihvertfall kortsiktig. Tror ikke indeksen ryker ned gjennom beltet at 50, 100 og 200 dagerssnittet på ett og samme stikk.
Olja ligger mest an til å gå opp utover dagen, idet den i dag ligger over støtten den var på sitt laveste i går i tillegg til at den tok bunn i 12d fallende trendkanal.

SP500 og NASDAQ sluttet ned på stigende bunnlinje og DOW like over. Dette er med på å kunne brygge ut et spekulativt 2års OHS i DOW.


Vi får se i dag om vi ikke får en bekreftelse på at inverterte yieldkurver 2årvs10år og en viss likviditetsskvis var mer en følge av flukt til dollar enn som resesjonstegn i USA.
Redigert 03.10.2019 kl 11:32 Du må logge inn for å svare
omans
02.10.2019 kl 22:42 737

Sett på en annen måte, Dow jones har hatt 3 nedturer nå på ett år før denne volatiliteten som har kommet igjen.

Den store var i fjor høst fra oktober til jul. Den andre var i mai/juni og den tredje var i august.

Hver gang har bunnene blitt mildere og testingen av MA nivåene lettere for hver gang.

Om nå fjerde gangen følger samme mønster, kan jo denne gangen bli enne mildere pullback enn de foregående, men kun spekulerer i dette mønsteret.

Det har vært høy frykt og flere ting har påvirket.
Kan hende dette snart er over da i så måte, men spekulerer helt isolert sett på dette.

Dersom Dow skulle falle under 25840 og følge videre under 25700 vil det se værre ut. Så lenge over dette, alt ok.

Det skal jo snart være møte mellom Kinamann og Trumpemann. Om løsning kan det jo hende ting blir positivt. Handelskrigen er nå en form for fast tilstand som en nesten ikke husker når startet, skal d aldri ta slutt?
Redigert 02.10.2019 kl 22:47 Du må logge inn for å svare
Imprex
02.10.2019 kl 20:37 788

Så mange faktorer og usikkerhetsmomenter nå at man treffer like godt med tipping;)
Imprex
02.10.2019 kl 20:34 792

Olja ser ikke ut til å finne bunnen riktig ennå. Vixen skyter fart og frykten er tilbake omtrent som for 12 mnd siden. Litt redd det kan bli enda mer volatilt denne gang skyld geopolitisk spenning i tillegg til alt det andre kjente som er skrudd til enda noen hakk.
omans
02.10.2019 kl 10:49 869

Vix stiger og andre ting faller.
En får håpe det ikke blir altfor ille.

Børsen virker som en endeløs karusell, opp og ned er oftest like langt.
Hugoil
02.10.2019 kl 08:30 927

Da har vi bunnen for olja i denne omgang. Sidelengs/Oppover utover dagen,sterkt opp i morgen.
Hugoil
30.09.2019 kl 09:49 980

Spesielle tider.
Indeksen er nede og tester halslinja på 1åriDobbelBunn - hvor rett under også beltet av samlede glidende snitt ligger, og reagerer opp fra gulvet i månedslang stigende trendkanal.. Dag RSIer er fine.
Hugoil
25.09.2019 kl 13:06 1048

Det er tynne grunner som brukes for å bevege markedet nå. Trumps ønske om at Ukraina skal gjenoppta etterforskningen av Bidens sønn i Ukraina høres for tynt til å føre fram. Hvem vet, det kan jo være demokratene med dette får fram mer om sønnen og dermed riser sin egen bak.

DAX tar støtte på 100dagerssnittet i dag.
Dow tok i går støtte på topplinjen fra toppen januar 2018 og møter støtte i 20dagersnittet i dag.
SP får i dag 20dagersnittet og litt under der50dsnittet.
Nasdaq testet i går 100dsnittet og vendte opp mot slutten av dagen - likhet med de to andre.

Tror på svakt ned fra start for US-indekser og slutter dagen litt i +.

Bommet på oljens retning i går, men trolig ikke med mer enn en dag..., vi får se i kveld og i mrogen hvor det ligger an til klar retning opp. Olja går nå sidelengs med skrotlave RSIer opp til 4timerschartet (hvor vi kan få en DB) på støtten 62,10 og møter også bunnen i 2mnd stigende trendkanal. Dette puntket har også støtte i fallende topplinje fra i mai.
Redigert 25.09.2019 kl 13:16 Du må logge inn for å svare
Hugoil
23.09.2019 kl 16:12 1108

Olja åpnet i dag over utbruddsnivå, men har falt tilbake dog holden den støttenivået så langt i dag. Hensyntatt RSIene og børsene generelt, tror jeg det er størst sjangs for brudd opp ila resten av dagen, evt. morgendagen. Tror det kommer i dag og anbefalingen blir å kjøpe på det vi ser har vært fallende kurser på børsen i dag, ihvertfall kortsiktig.
Hugoil
20.09.2019 kl 15:02 1163

Big move olje på mandag.
Hugoil
19.09.2019 kl 12:27 1228

Jeg holdt oddsen for 890 og nye ATHer for USindeksene for å være 30% ved postingen.
Nå er alle redde for nedgang, men nå holder jeg oddsen for reaksjon for videre opp fra ATH for 35+%.

For OSEBX har vi ikke mer enn litt stamping i overkant/på halslinja for en 1årsDB før indeksen kan gå videre.
For DOW+SP noe mindre stamping i overkant av halslinje for 2årsDB(hvor det også kan finnes en viss 1årsDB). Litt mer uklart for Nasdaq, som kanskje mister sin posisjon som ledende indeks pga. dollarstyrkingen/flukt til dollar og DOW-selskaper.
Hugoil
15.09.2019 kl 20:17 1331

“While some commentators may call for triple digit oil prices we would suggest that the sudden change in geopolitical risk warrants not only an elimination of the $5-10/Bbl discount on bearish sentiment, but adds a potential $5-10/Bbl premium to account for now-undeniably high Middle Eastern dangers to supply and the sudden elimination of spare capacity,” the Platts researchers wrote.

“As such prices are likely to break out of the current $55-65/Bbl options range, to test the high $70s as currently supported by fundamentals,” the researchers said.


Også Rystad er referert i artikkelen.


Flynn agrees: “This is a historic event and may have ramifications for years to come. Another key is security. How can Saudi Arabia secure their oil fields in the future? We may now find how quickly shale can ramp up. I am afraid it won’t be fast enough.”

https://www.marketwatch.com/story/why-the-saudi-oil-attack-is-a-big-deal-that-could-be-a-game-changer-in-stock-markets-and-crude-prices-2019-09-15?mod=mw_latestnews
Hugoil
12.09.2019 kl 15:59 1430

Big rangen ble ned.
Anbefaler å kjøpe nå, ihvertfall kortsiktig.
Hugoil
08.09.2019 kl 13:27 1570

OSEBX: pengene iferd med å VRI OVER til olje

Obligasjonsrenter faller, også i USA i "solidaritet" med EU og store deler av verden - som ønsker lavere rente i USA for å holde dollaren lav(ere), forsåvidt ihht til Trumps ønske også. Dermed går yielden ned og hvor skal de store pengene da plasseres? Gull og metaller blir for smått, så det går til olje og aksjer.
4.aug var en dag med ekstraordinært lavt volum før olja falt sterkt videre 8. aug.
2. sep. var også en dag med lavest volum og olja steg så sterkt 4. sep. Dette er med på å bekrefte det forventede omslaget i forrige innlegg - i tillegg til dag og ukes RSIer som lager omtrentlige dobbel bunner i begge perioder.

En bekreftet oljeoppgang er også det som kan være med på å snu yielden fra fallende til økende.

At det nå er bekreftet at J Sverdrup startet opp 1 måned før planlagt + SEB sin oljerapport konkluderer med stigning for bransjen framover bidrar til +sentiment.
Redigert 08.09.2019 kl 13:39 Du må logge inn for å svare
Hugoil
06.09.2019 kl 10:29 1613

Ser olja konsolidere i dag og videre opp mandag med onsdag som big range dag.
Hugoil
05.09.2019 kl 10:44 1649

Det er "vel" bare trådtittelen som er endret - for å reflektere de viktigste endringene/innleggene underveis, ikke selve startinnlegget.
Forsøker å komme med ting som ikke er selvfølgeligheter, såpass tidlig at det bærer preg av analyse.

OSEBX ligger i 17dagers stigende trendkanal og ligger an til å skulle opp til 890, kanskje ila neste uke.

Olja nådde ikke 63 i den forrige runden, men 61,4. Olja har nå, på etterskudd av indeksene, formert lignende REKTANGEL som US-indekser. Sentimentet har beveget seg mot avgivelse av dette og da er 63 (onsdag, evt. allerede mandag) fortsatt neste, med mulighet for 65.
--
Apropos startinnlegget, fra dagens XI:

INNTEKTENE FALLER FOR INVESTERINGSBANKENE: Inntektene til de største investeringsbankene I verden falt til det laveste nivået på 13 år i første halvdel av 2019. Fallet var på 11 prosent fra samme periode i fjor. Geopolitisk uro, fallende vekst og lave renter tynget i tillegg til en strukturell nedgang som slo inn etter finanskrisen. (Financial Times)
Redigert 05.09.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
omans
27.08.2019 kl 10:18 1745

Ja, du diskuterer endel med degselv.

Det vil alltid komme formasjoner, og ting kan feile.
Tråden er startet 2. januar og startinnlegget er vel redigert noen ganger og tilpasset.

Men nå ser vel alle snart at en OHS former seg i indeksene, der høyre skulder nå dannes.
Jeg håper på snartlig oppgang til 845 igjen, og etter hvert et brudd opp.

Det kommer an på hvor langt Kinamann er villige til å dra dette, siden de er veldig skadelidende for en videre eskalering av krigen, men de har jo stolthet å ta vare på. Trump begynner også å få dårlig tid, mhp at valget nærmer seg måned for måned. Løsning på krisen vil være bull.
handelskrigen har nå gått over til å bli en tilstand for markedene, og det prises vel inn en langvarig konflikt både for olje og børs.
Det snakkes om resesjon pga handelskrig og slikt, men det trenger ikke skje om ting plutselig tar en ny vending som jo er en mulighet av flere...
Redigert 27.08.2019 kl 10:19 Du må logge inn for å svare
Hugoil
27.08.2019 kl 10:00 1752

SP500 tok støtte på sterke fib0,618 fredag og steg i går. Ligger i et månedslangt REKTANGEL i likhet med NASDAQ. I dette rektangelet ligger de begge nå med en 2ukers mulig DB.
DOW vendte opp fra gulvet i stigende trendkanal fra mai/juni, samt fra litt over 200dsnitt. Ligger nå i høyre skulder i en spekulativ månedslang OHS i likhet med OSEBX og DAX.
Hugoil
26.08.2019 kl 15:28 1790

ang. overspilt olje og tollkrig:

Varde
I dag kl 09:50
236
Hugoil skrev
DNB har økt DNO med 6,3% på siste topp50 som nr 3. JPM har økt med 4 og 15,5% som nr 6 og 8, men reduser..
Interessant om oljeprisen; https://oilprice.com/Energy/Crude-Oil/The-Real-Reason-Why-US-Oil-Production-Has-Peaked.html
Redigert 26.08.2019 kl 15:29 Du må logge inn for å svare
Hugoil
23.08.2019 kl 15:31 1841

OSEBX: JacksonOK i helga + 3ukerOHS/DB i indekser

Usikkerheten overspilles betydelig i media i forkant av Jackson Hole sentralbanksjef møtet i dag og inn i helga. Tror det blir en OK opplevelse.
Hugoil
21.08.2019 kl 10:31 1928

8dagers nesten ferdige kjøpssignal OHSer i DAX, OSEBX og USindekser.
For USindeksene vil disse OHSene om avgitt også avgi 3ukers kjløpssignal DobbelBunn.
dagMACD går for alle i + i dag.
Olja steady go kommer etter.
Redigert 21.08.2019 kl 10:40 Du må logge inn for å svare
Hugoil
19.08.2019 kl 09:09 533

Olja åpnet bull i dag, lover godt.
OSEBX avgir BULL ONE WHITE SOLDIER i dag og er oppe nå for å etablere et ukeslangt spekKJØPSSIGNAL Omvendt Hode Skulder.
--
Ser ut som gull topper siste dager på tynn handel og ditto manglende bekreftelse fra sølv. Mao. endel likviditet skal omplasseres for en oppgang i aksjer og olje.
Redigert 19.08.2019 kl 12:14 Du må logge inn for å svare
Hugoil
16.08.2019 kl 12:24 641

OSEBX reagerer opp fra bunnlinje i stigende trendkanal fra nov2018.
DOW reagerer opp fra bunnlinje i stigende trendkanal fra april2019.

Fair sjangse for ny ATH i månedsskiftet aug/sep.
Ukes Bull Haramiet for olja ser ut for å bli ferdig formert i kveld.
Redigert 16.08.2019 kl 12:28 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.08.2019 kl 11:58 722

(OLJA: Ligger pt inne m BULL HARAMI i både dag og ukechart)

OSEBX tar nå bunn i 10mnd stigende trendkanal. Tenker vi slutter dagen på 815 og hopla i morgen.
--
Lite ubevisst panikk, mest en villet nedgang.
--
Potensialet til olja nå er 63 i kommende runde, spesielt kraftdagen kommende tirsdag.
Redigert 15.08.2019 kl 13:32 Du må logge inn for å svare

De candlestick analysene dine bør du dra lenger ut på landet med.
Redigert 15.08.2019 kl 11:51 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.08.2019 kl 10:11 770

Ligger pt inne med BULL HARAMI i både dagchartet og ukechartet. Det første som en a priori indikasjon på at det siste blir ferdig formert ved utgangen av morgendagen - noe som kan skje selv om dagchartet både i dag og i morgen fredag slutter uten bull signal, siden bullsignalet i ukechartet har endel å gå på.
Dette er igjen en refleksjon av kommentaren i går om at børsene og oljemarkedet nå ikke går i takt. Det indikerer derfor at børsenes nedgang er omtrent over for denne runden.
Hugoil
14.08.2019 kl 15:00 833

Tja. Kan være først i dag vi får den andre bunnen, på 200dagsnittet.
Dax nådde sin intradagbunn så lang på sentrallinje parallell med topplinjen fra dens ATH. Støtte det også.
Aksjemarkedene går i dag ikke særlig i takt med oljemarkedet og forventer derfor eur. markeder opp mot slutten av dagen og mer i morgen.
Olja søker å ligge i 6d stigende trendkanal.
--
Tenker vi ser litt shortinndekning generelt i markedene i dag.
Det var litt forstyrrelser i det rent tekniske/elektroniske handelssystemet på børsen i dag.
Redigert 14.08.2019 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
Hugoil
13.08.2019 kl 10:13 942

Forrige trådtittels spekDB ( OSEBX: spekulativ 4-5 dag DOBBEL BUNN pågulv trendkfeb16) slo ikke til og OSE falt videre.
Men hvor er panikkstemningen? Jeg tror ikke den kommer nå. Det meste har skjedd. Det er nesten ikke mer toll igjen å innføre, kina har "devaluert", 2mndsommerHS for OSEBX ble tatt ut, 5000 demonstranter i HKong, Epstein ble "forlatt", børsen i Argentina krakket pga valget, sommeren er over, kursene bunner ut og du må begynne å jobbe. Værre ser det ikke ut for å være enn dagens -0,4 så langt og olja virker å ha minste motstands vei oppover. Sannsynligheten er vel størst for positive overraskelser nå.

OSEBX setter en spekulativ Dobbel Bunn (OHS om vi korrigerer opp allerede i dag) rundt 830 på svakt stigende sentrallinje tilbake til okt17 og parallell med nedenfor bunnlinje tilbake til sep17 for romjulsbunnen. Dette var 2 ulike bunnlinjer, men trekker vi en ny bunnlinje fra romjulsbunnen og til nå - så får vi en 3. bunnlinje OG denne er rimelig parallell med topplinje tilbake til des18. Mao. et noenlunde trippel infleksjonspunkt her i denne halvannen ukeslange spekDB(/OHS). Kan få en hyler herifra.

Dax setter en ditto spekulativDobbelBunn på 200dagsnittet.
Redigert 13.08.2019 kl 10:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
07.08.2019 kl 16:17 1133

FED selger vel ikke aksjer, bare obligasjoenr?

Fed selger alt. De er mildt sagt drittlei av Trump sin måte å blande seg inn på.

Cash is King.
Hugoil
07.08.2019 kl 16:12 1142

Olja tar støtte i trendgulvet OG en crossover-linje fra candlesticket 16. september i fjor. Kjøpsanledning nå.
Får 3dagers DB på DOW og SPsom begge kan utvikle seg til 5dOHS, stigende trendkanal for Nasdaq.
Redigert 07.08.2019 kl 16:15 Du må logge inn for å svare
Hugoil
07.08.2019 kl 12:03 1188

Trump er ute og går en tur i skogen med rautingen om at Kina manipulerer valutaen sin ned. Hva tror han skjer nå han valutakriger mot yuanen? Kan forvente en disiplinerende/avtagende andrerunde her, også fordi US-våpnene/vikremidlene begynenr å bli sløve og Kina har dets valutavåpen - hvor forsåvidt svakere yuan kan stimulere verdensvekst i tillegg til KInas egen senere handelslekkasjer ovenfor de andre asiatiske tigrene.

Har temmelig sterk bull divergens så langt i august for oljepris mot times-rsi. Understøtter en bunning omtalt på DNO-tråden.
+ i bunn av drøyt månedslangt fallende trendkanal, noe som gir oss et dobbelt gulv/infleksjonspunkt med trendkanalen fra romjula18.
DAgens tekniske situasjon for olja er temmelig lik 5. juni.
Redigert 07.08.2019 kl 13:10 Du må logge inn for å svare
Hugoil
05.08.2019 kl 09:54 1317

Tenk åslenge sånn med tweeten. Var det banksters som ville ha one more turn down? Ihvertfall tar OSEBX støtte på fallene bunnlinje/trendkanal fra 13. april.
Olja ser ut for å preparere oppgang og dermed ser oppgang i dag/morgen for olje/indekser.
--
DAX tok støtte på 200dagsnittet. Opp nå for en ny topp utover i august.
Redigert 05.08.2019 kl 12:07 Du må logge inn for å svare
Hugoil
02.08.2019 kl 12:37 1423

DAX korrigerte ned til PÅ fallende topplinje fra ATH. Forvetner opp utover dagen og på mandag.

DOW korrigerte i går ned til forlengelsen tak/topplinjen i det som var stigende trendkanal fra nov2015 (brutt opp av i feb2016) og ligger like over 50dagerssnittet. Forventer at DOW slutter litt opp i dag og opp på mandag. DOW holdt månedsbull ut av juli, noe som indikerer en ny topp i august.
NASDAQ stoppet på ditto liner/kanaltak som DOW, men leger over 50dsnittet, men har gulvet i mellom her for det som er forlengelsen av stigende trendkanal gjennom 2018.
SP sluttet litt over sentrallinje tilbake til feb18 og noe mer over 50dagersnitt.

OSEBX ligger an til å sette en 4-5dagers Dobbel Bunn på gulvet i stigende trendkanal fra des2015.
Redigert 02.08.2019 kl 12:37 Du må logge inn for å svare