OSEBX: CORONA/REPOvirus + FED-finte likvinndraging = AKSJEFALLET

Hugoil
BøRS 02.01.2019 kl 09:05 37306

..ihvertfall fram til månedsskiftet jan/feb, muligens midten av mars - så vil børsene være choppy og sette en ny bunn lavere enn den vi så før nyttår.

Goldman Sachs er på vei ned, bla. med rettsaker hvor tre stater saksøker dem. Bank er neppe en foretrukken sektor i år generelt sett
Redigert 21.01.2021 kl 08:18 Du må logge inn for å svare
Hugoil
21.01.2024 kl 12:08 4054

Et blow mot tillit til det offentlige: Ny (vi visste jo egentlig ikke noen ting) info om de 2 pipe-bpmbene utplassert ved DNC og RNC ifm. US presidentinnsettelsen 6. januar:

https://youtu.be/w-jbrLo81Bs


1:20
12:10 US visepresidenten i livsfare underkommunisert, hvorfor?
14:20
18:30

Hva er det saten ønsker å ha oppmerksomhet på og hva er den saten ikke ønsker å ha oppmerksomhet?
Det er en to-sidighet ved alt og jahvlene trives med å styre spennet, på godt og vondt - for det er mest lønnsomt, for dem og klakørene.

==

Kanskje den mest terminale artikkelen fra Armstrong, i dag:

Yet, unfortunately, the computer has warned that either side will NOT accept the 2024 election.


World War III is already in motion. There will be no state of peace, and Zelensky was put in that position to facilitate this war. I warned when he took office that this would be the guy who started World War III.


World War III is already in motion. There will be no state of peace, and Zelensky was put in that position to facilitate this war. I warned when he took office that this would be the guy who started World War III.


However, Zelensky’s general mobilization and a state of war have been in effect in Ukraine since Feb. 24th, 2022, with all men aged 18 to 60 considered eligible for military service and subject to conscription. Men are prohibited from leaving Ukraine, and now the EU is recording the refugees, thereby documenting those who are avoiding Zelensky’s draft.

> Dere har fått med dere fra denne ukens mainstream media at noen har ment at ukrianske menn bør reise tilbake og krige?

At this time, Russian soldiers outnumber Ukrainians 4 to 1.

Here are the computer projections for the 2024 election. Trump should win, as you can see on 4 out of 6 models. But Models #3 and #4 are shocking. These show such a landslide with 61% to 35% and 59% to 37% projections that this scares the hell out of the globalists. Of course, everyone and their career prostitute at Davos tunes into our political forecasts because they have been correct, are purely unbiased, and are the only REAL Artificial Intelligence with a 40-year track record. They may not like what they see, and they certainly do not like me. The prospect that the next presidential election in 2028 will NOT EVEN TAKE PLACE is a very high probability, according to our computer.


Var jeg Kristoffersen ville jeg virkelig begynt å bruke hodet, evt. gått av i tide for så å bruke det max:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/forsvarssjefen-vi-har-d%C3%A5rlig-tid/ar-BB1h1mbE
av Bibiana Piene med 22 års fartstid i NTB, et nyhetsbyråd med jødisk opprinnelse og bransjehistorie med KARTELLVIRKSOMHET innen informasjon.

De har satt igang noe som de fleste ikke så for seg:
", noe som gjør at vi kan få en raskere oppbygging av det russiske forsvaret enn det vi så for oss bare i fjor."
....men som de store jahvlene har kalkulert med, siden det er lønnsomt for dem - ikke for de som skal ut og dø, etterlatte og den øvrige befolkningen i etterhvert flere land.
Dette er den fordreide "løgn-flåten" det hele hviler på:
"– Men det er veldig viktig at vi støtter Ukraina med det Ukraina trenger, så lenge som det kreves. Og det ser ut til å komme til å vare i stund."


Bibiana Piene altså!:
"Men når den krigen er over, vet ingen hva Putins neste trekk vil bli.

Trump-faktor
En annen mulig statsleder som følges med argusøyne, er USAs Donald Trump. Flere mener at dersom han blir valgt igjen som president til høsten, kan det utgjøre en trussel for både Europa og Nato.

Kristoffersen mister derimot ikke nattesøvnen av muligheten. "


Så får vi FART PÅ ØKONOMIENE DA (så får vi se litt mellom fingrene på de neste 1 mill døde):
"– Hva vil dette konkret ha å si for det norske forsvaret?

– Konkret betyr det at vi må fylle Natos planer med innhold og stille med de kapasitetene som skal til. Utfordringen til Nato nå er jo at det er noen gap her, sier Kristoffersen.

Han peker særlig på luftforsvar og langtrekkende våpen

– Så for Norge betyr det, som for mange andre Nato-land, at det må investeres mer i luftforsvar. Det betyr også at vi må ha mer på lager, både når det gjelder ammunisjon og reservedeler. "


Rett og slett JAHVLIG:
"– Alle må tenke på egen beredskap"


Globalt internett-ikon
adressa.no
https://www.adressa.no/nyheter/innenriks/i/veMxll/forsvarssjefen-vi...
Forsvarssjefen: – Vi har dårlig tid - adressa.no
Nettet41 minutter siden · Forsvarssjef, general Eirik Kristoffersen er helt enig med sin svenske kollega, øverstkommanderende Mikael Bydén, som nylig ba alle svensker være forberedt …

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/enormt-l%C3%B8ft-for-nammo-n%C3%A6rmer-seg-en-krigsvolumproduksjon/ar-BB1gZCr0



Støres NYTTÅRSTALE / INTERNASJONALEN var en DØDSTALE. Kan skje den værste større talen noensinne holdt i Norge om vi ser bort fra Quisling.

Redigert 21.01.2024 kl 12:10 Du må logge inn for å svare
Hugoil
22.01.2024 kl 13:49 4018

Mer underkommunisert og jahvlig i vestlig media:
--
(Se linkene i artikkelen)
"
Vesten oppfatter nok både Reznikovs utsagn – og nå Zelenskys – som utpressing, noe det faktisk også er. Men ukrainerne kan drive med dette fordi både de og Vesten (USA, Storbritannia, EU) vet følgende bitre sannhet: Hvis det ikke var for USA, Storbritannia og EU ville krigen vært over for lenge siden, en avtale ville vært inngått, og Ukraina ville garantert blitt militært og politisk nøytral. Ukrainerne vet det, Vesten vet det og de vet at Vesten vet det.

Zelensky har nå innsett at han ikke får annet enn smuler fra Vesten. Det virker derfor logisk at han som et siste trekk prøver å utpresse USA og EU med å trekke tilbake mobiliseringsordren. Vesten vet at i så fall er krigen slutt, og Ukraina vil bli trvunget til en ydmykende innrømmelse i løpet av måneder eller uker.

Det er mulig Zelensky forregner seg. Hans sponsorer i USA, Storbritannia og EU har faktisk ikke mer å gi, verken økonomisk eller militært, akkurat nå: De mangler både våpen og produksjonskapasitet til å oppfylle hans behov og krav. De må i 2024 konsentrere seg om seg selv for å unngå – om mulig – en økonomisk og politisk krise som er like ved å bryte ut. Derfor vil de ganske snart kaste Zelensky under bussen. "
https://steigan.no/2024/01/zelensky-tverrvender-ikke-nodvendig-a-mobilisere-en-halv-million-likevel/?utm_source=substack&utm_medium=email



Om psykopaten USAtan for å virvle opp egen innflytelse og fortjeneste:
"Joe Biden er avhengig av rådgivere som ser på verden gjennom et prisme av Vestens siviliserende oppdrag til jordens «lavere raser» for å formulere sin politikk overfor Israel og Midtøsten. Dette skriver den prisbelønte journalisten Chris Hedges i denne kommentaren. Han kaller de fire mennene i Joe Bidens indre krets for de «fire rytterne i Gazas apokalypse», med henvisning til Apokalypsens fire ryttere i Johannes’ åpenbaring."
--


WEF - What They Fuck
"
Verdenseliten punger ut for eksklusivt treff i sveitsisk alpelandsby. Rødt mener Norge burde holde seg unna.
Hovedparolen til årets møte i milliardærklubben World Economic Forum i Davos var: Rebuilding trust – Gjenskape tillit. Det gikk ikke akkurat sånn. Milliardærklubben har mindre tillit enn noen gang. Det vises også ved at Rødts Mímir Kristjánsson nå reiser kritikken både mot WEF, mot misbruket av norske skattepenger og mot norske politikere og næringslivsledere som er med på å legitimere showet. Rødt gjør sjelden noe som ikke er mainstream, så dette er et tegn på at det er blitt stuereint å kritisere denne ekstreme gjengen i Davos som åpent snakker om hvordan de skal ta full kontroll over verden for å plyndre oss enda mer og frata oss det meste av vår frihet.

I et intervju med Dagbladet/Børsen sier Kristjánsson:

– Det framstår som en samling med James Bond-skurker. De har hundre skarpskyttere på taket i en alpelandsby, ingen har råd til å dra dit og alt er lukket. Kan de ikke bare møtes i en vanlig by, med pressen til stede og gode greier? På denne måten lar de seg sause inn i konspirasjonsteorier, sier stortingsrepresentant for Rødt, Mímir Kristjánsson.

Refser statstopper på elitetreff
Før helga skrev Børsen om hvordan elitesamlingen Verdens økonomiske forum (WEF) i den sveitsiske byen Davos er en magnet for konspirasjonsteorier. Det koster fire millioner kroner for medlemskap i året, og det er «invite only».

Bare hotellovernatting den aktuelle uka, som startet på mandag, koster mange tusen per natt. Totalt 3000 statsledere, næringslivstopper, milliardærer og superstjerner pakker seg sammen i Davos i starten av året.

Det mener Rødt-politikeren norske statstopper bør holde seg for gode for.

– Det er uforståelig og meningsløst at representanter for det offentlige Norge deltar. Det er blant annet to statsråder, oljefondssjef Nicolai Tangen, og sjefene i selskaper hvor staten er dominerende eier. De låner den norske statens legitimitet til et lukket elitetreff der verdens rikeste mennesker diskuterer verden, fortsetter han.

Han viser til utenriksminister Espen Barth Eide, utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim, DNB-sjef Kjerstin Braathen, Telenor-sjef Sigve Brekke og Equinor-sjef Anders Opedal.
"
Hugoil
29.01.2024 kl 11:28 3916

Mer pk og lite selvvaløriserende prosjekter - alt for å få opp prisstigningen for å ta ned kostnaden ved jahvlenes redningsoperasjon (av særlig det skakk-kjørte EU):
--
"
EU krever at boligene våre skal bruke mindre strøm. Det vil bli dyrt for folk flest, mens noen kan tjene godt på det nye EU-direktivet.

Det såkalte bygningsenergidirektivet fra EU skal i mars ut på høring i Norge. Målet med er at boligene skal bruke mindre energi – hele 22 prosent innen 2035. Tiltaket har og som hensikt å redusere klimagassutslipp. EU ønsker dessuten å bli uavhengig av russisk gass, som har en viktig rolle for energimixen i Europa.

De fleste hus i Norge har energiklasse G, på en skala som går fra A til G. Innen 2050 skal alle europeiske bygg ha energiklasse A.

Norge er forpliktet til å implementere direktiver gjennom EØS-avtalen. Det betyr at det kan bli mange vinduer å bytte ut og vegger å etterisolere de neste årene.

Otto Robsahm, kjent fra TV-programmet Sinnasnekker’n, tror dette vil bli dyrt for folk flest, men at byggebransjen kan tjene godt på dette.

...

Bransjeorganisasjonen Norske trevarer stiller seg positiv til det nye EU-direktivet.

– Vi tenker alle skjerpede miljøkrav er generelt gunstig for hele byggenæringen, og spesielt for de som produserer i tre, vindusprodusentene og kanskje de som produserer ytterdører, sier daglig leder Hilde Widerøe Wibe i Norske trevarer til Nettavisen.
"

> Så selger man ineffektiviteten inn som noe som gagner the greater good (kjempe mot menneskeskapte klimakrise) i kombinasjon med fokus på tross alt de som tjener på det. Da blir det en fin ting i media og som politkere er dumme særinteresserte nok til å stemme igjennom, siden andre stemmer ikke når fram i media og ellers wokes.

Meglerhusene sier hvordan skal vi spille dette hvordan skal vi spille dette og gjør sektor-/bransjedreining til f.eks. byggevare som i dag ligger nede men kan stå opp i morgen med dette. Det blir litt som Goldman Sachs som kjøpte Hoegh LNG og degassifiserings anlegg/skip i forkant av sprengningen av NordStream rørledningene. Penger politikk og særinteresser - på bekostning av folket og betydelige innovasjoner og framskritt.
https://inyheter.no/28/01/2024/nytt-eu-direktiv-dette-blir-svindyrt/

..da har jeg mer til overs for sukkeravgiften. Bla. Bedre vitenskapelig begrunnet. De mer åpenbare merit goods og merit bads. Men jahvlene trenger volumer, nye store volumer - for å holde seg flytende.



...."mediene ikke forstod"....?
Mediene underkommuniserer og tuner budskap når det virkelig kommer til stykket i de viktige sakene - på oppdrag fra dets eiere:
https://inyheter.no/28/01/2024/norske-medier-beroringsangst-blindsoner/


degenerert
Redigert 29.01.2024 kl 11:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
30.01.2024 kl 21:47 3856

FN bekrefter (i dag) - men det er opp 2 grader fra lokalavisen på Sicilia aug 2021 (FN altså):
--
Bergens Tidende
https://www.bt.no/utenriks/i/kE74LL/fn-bekrefter-48-8-grader-paa...
FN bekrefter: 48,8 grader på Sicilia i 2021 var ny europeisk …
Nettet20 timer siden · Det var i byen Floridia i provinsen Siracusa at gradestokken steg til 48,8 grader 11. august 2021. Sicilia var på dette tidspunktet rammet av en hetebølge kalt …

The Local
https://www.thelocal.it/20210811/lucifer-heatwave-fuels-italys...
‘Lucifer’ heatwave fuels Italy’s wildfires with temperatures up to 47C
Nettet11. aug. 2021 · Wildfires ‘Lucifer’ heatwave fuels Italy’s wildfires with temperatures up to 47C AFP/The Local - news@thelocal.it Published: 11 Aug, 2021 CET. Updated: Wed 11 …


Hvorfor reitereres nyheten nå? Fordi det først nå er kvalitetssikret at den skal inn i Guinnes rekordbok?

Hvorfor ber det 2 graders økning? Inflasjonsjustert og/eller verdivektet?

Hvorfor kalte de brannen for Lucifer som betyr opplyseren, av og til (muligens fordreid ved slik jødene skrev ut grunnlaget for nytestamentet) forbundet med Satan?
Herlighet, hva er det jeg skriver!? Går det an å tjene penger på dette?? Helst i morgen.
Redigert 30.01.2024 kl 21:51 Du må logge inn for å svare
Hugoil
02.02.2024 kl 12:25 3745

Mest trolig: https://imgur.com/0y2ICd1 (Morgenbladet i dag)

Javhlene roter det til mellom nasjonene (Jens: "vi har trent opp og utstyrt titusenvis av ukrainske soldater de 8 årene forut krigen" - en skikkelig vinn-vinn-vinn posisjon), slik at det skylles over grensene hit og dit - og gjør det utrygt innad i trygge nasjoner også; slik at saten ytterligere kan befeste sin posisjon og grep. Det er jo derfor vi går til valg - og av og til lalles vi til å rote bort en valgkamp på lulling om hva partiene vil gjøre for å kjempe mot klimakrisa (Stortingsvalget 2021): https://imgur.com/hSVbHvy

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/usas-spionsjef-avsl%C3%B8rer-russland-bes%C3%B8k-vi-visste-at-de-planla-invasjon/ar-BB1hD8cx
....en neocon makten bak makten jahvlig ønskedrøm gikk i oppfyllelse. Selv Zenelskys nærmeste rådgiver gikk i 2018-19 ut med en god tidsangivelse for krigen, se videointevjuet av han (jeg la det ut i den lange perioden FA drev med pk sletting av innlegg og tråder)
Hugoil
03.02.2024 kl 12:06 3711

Hva gjør USAtan der nede - hvis det ikke er 50/50 for good/bad, hva er det da mest trolig?:
--
BREAKING NEWS

The U.S. conducted retaliatory strikes against Iranian proxies, an escalation of Middle East hostilities after an attack killed three U.S. soldiers in Jordan.
Friday, February 2, 2024 4:30 PM ET

The military action sought to send a message to Iran and the militias it backs that attacks on U.S. troops in the region and international ships in the Red Sea will draw a response.



Jahvel-Jens og Nobels fredspris - Det nye prostituerte Norge:
--
prof. Terje Tvedt: https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/Kvm4a4/det-politiske-lederskapet-vil-krige-i-verden-men-ikke-laere-om-den-terje-tvedt
"
Libya-rapporten er et bilde på den narsissistiske kosmopolitt.

Utvalget manglet uavhengighet
Først i 2017 oppnevnte Solberg-regjeringen et utvalg som skulle gå gjennom Norges rolle. Mandatet var imidlertid snevert. Regjeringen understreket selv at målet for utvalgets arbeid var «å trekke lærdommer av innsatsen for fremtidig norsk innsats i internasjonale operasjoner».

Jan Petersen ble utpekt som utvalgets leder, utenriksministeren som i 2003 forsvarte USAs angrep på Irak med at det ikke stred med folkeretten (Dagbladet 21.3.2003),


Hele opplegget skulle bekrefte klokskapen bak den nye norske militære «engasjementspolitikken» og rasjonaliteten til det norske politiske lederskap og deres tenkemåter og perspektiver. >LÆRE Å KLE SEG SOM EI HORE FOR HALLIK-USAten.


Utvalget konkluderer med at Norges krigføring hverken brøt med Grunnloven, konstitusjonelle regler, FN-mandatet, eller internasjonal humanitærrett, og derfor var den også rett.
[ Søkt og EXTREM RELATIVISERING av javhlige-Jens:
"...Geneve-konvensjonen om beskyttelse av sivile i krigstid , der hans primære argument for å si at Norge ikke var i krig, var at Norges territorium ikke var i fare !

Du burde ha lest deg opp på Geneve-konvensjonen Artikkel 2, hvor det heter:

«…denne konvensjon komme til anvendelse i tilfelle av erklært krig eller enhver annen væpnet konflikt»

Alle kan være enige om at det å slippe 588 bomber over et annet lands territorium, er «krig eller enhver annen væpnet konflikt». For øvrig var Stoltenbergs krig, som nevnt over, ikke engang forankret i Grunnlovens paragraf 25.
]


Barth Eide, som i 2011 entusiastisk hadde sagt at «Vi bomber mest og best» (Tale i Norges Atlanterhavskomite, mai 2011, Dagsavisen, 7.5.2011), gikk langt i å gjøre krigen i Libya ikke bare til et juridisk spørsmål, men til et juridisk og moralsk imperativ: Det var en plikt å bombe, gitt Sikkerhetsrådets vedtak. Det amoralske ville ha vært å «motsette seg rådets avgjørelse» (Aftenposten 18.9. 2018)
>Et EKSEMPEL på det javhlige kvantemekaniske sleipe prinsipp - om nennsom omskriving og forledelse, slik at USAtan bla. kunne ta arrest i Libyas GULL-RESERVER på 30-40 mrd DOLLAR.

>Fra siste kapittel i artikkelen "Fly i solnedgang" (dere må lese hele og SE LIKHETEN med f.eks. Norges innelsking av Zenelsky, bla. ved Apelands "Hva norske næringslivsaledere kan lære av Z" i DN:

Rapporten er slik et bilde på en tankefigur jeg har kalt den narsissistiske kosmopolitt: Tilsynelatende opptatt av den bevegelige verdenspolitikken, men graviterende mot et hjemmekjent Norge.

Rapporten skriver om F-16-flyene som bomber og skal «deployeres» til andre land, men assosierer dem med norske landskap. Det er her de er virkelige – på den rette måten: De er ikke drapsmaskiner, men ligner mer på moderniserte utgaver av de «hvite bussene». Selv flyene stiliseres i auraen av sinnelagsetikk.

Om Petersen-rapporten blir stående som det offisielle Norges endelige oppsummering av Libya-traumet, vil den for fremtidige historikere være et talende uttrykk for det politiske lederskapets manglende interesse for å forstå verdenspolitikken og seg selv i begynnelsen av det 21. århundret.

Var det virkelig meningen, Erna Solberg?
--

Har Aftenposten endret seg?
DN var på vei til å bli en venstre-radikal rosa-blekka med stilføring som en blogg. FA er fortsatt den samme homecoming russeavisa hvor redaksjonen alltid er pk (bortsett fra når de såvidt en skjelden gang tør seg en liten tur ut i parken om innvandring) liksom i håp om å "få jobben" og "være relevant" - prosituerte som de også er for å sikre sin løpende inntekt.


Barth-Eide i dag: "Vi forstår USAs behov for å svare." i proporsjonen 36/3=12-gangeren mtp døde
https://www.nrk.no/urix/usa-har-ufort-gjengjeldelsesangrep-i-syria-og-irak-_-minst-85-mal-angrepet-1.16747491
Det er jo ikke svar eller dialog eller kommunikasjon. Det er økonomisk lønnsom polemikk.
Biden like pappmache-figur som Bush jr.: "– Men alle som ønsker å skade oss, bør vite dette: Hvis du skader en amerikaner, vil vi svare."


...dere ser; verden vill fortsatt bedras.


Hørt den før?:
Ukrainere nazister? Nehei, Zelensky er jo jøde!
https://imgur.com/GnMumqS
...det eneste landet i "Europa" velegnet for utnyttelse/utbytting.
Redigert 03.02.2024 kl 13:43 Du må logge inn for å svare
Hugoil
05.02.2024 kl 14:13 3603

Denne nyheten kommer først i massemedia nå, mens den har vært på trådene i 2 måneder:
--
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/advarer-zelenskyj-m%C3%A5-eie-avgj%C3%B8relsen/ar-BB1hMGsy
"Både Zelenskyj og Zaluzjnyj er svært populære og betrodde i Ukraina. Eksperter har uttalt at ukrainere ikke kun liker én av lederne, men at de fleste setter sin lid til begge."
>Det aller første er vel en sannhet med sterke modifikasjoner mtp. Zeloten, jfr. spørreundersøkelsen i Ukraina gjengitt i TV2 for halvannet år siden. Zaluen har imidlertid hjartet på rette staden.

"
Ryan konkluderer med at det enten må til en forsoningen mellom presidenten og Zaluzjnyj, og hvis det ikke lar seg gjøre må noen fratre stillingen sin.
– I et demokrati er denne «noen» alltid en militære lederen. Det er en viktig norm, skriver Ryan, og legger til:
"
> ...i et demokrati? hmm, det lvoer jo nesten godt for Zaluen. Zeloten er en forræder, fristet av USAtan. Det ville vært 1,1 millioner færre drepte om USAtan ble stengt inne i USA. Da ville Putin, Merkel og Macron kunne blitt nominert for Nobels Fredspris for å ha fått slutt på den 8 års forutgående borgerkrigen med 14.000 døde (Mao. for Minsk-avtalen uten innblanding fra USAten).

...........Hvordan få til et godt kontinent?



Les på trådene om tillits-sykelen som slo over til avtakende tillit til det offentlige i 2016 på trådene, nå først begynenr det å dukke opp i mediene:
--
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/ny-m%C3%A5ling-tilliten-til-politikerne-n%C3%A6rmer-seg-bunniv%C3%A5/ar-BB1hMJEN"
"
Nesten sju av ti nordmenn (68 prosent) mener at slike saker i stor grad har påvirket tilliten deres til politikere i Norge generelt.
Dette er en økning på 11 prosentpoeng fra oktober i fjor, da 57 prosent svarte det samme, i en periode preget av aksjehandelen til Sidre Finnes og flere statsrådsavganger.

– De som hevder at politikere har en jobb å gjøre for å gjenreise tilliten, synes absolutt å være inne på noe, sier seniorrådgiver Nora Clausen i Opinion.
"

> Det er IKKE politikerene som klarer å gjøre denne jobben, den MÅ FOLKET GJØRE. Det starter med MER INFORMASJON og at dere ikke aksepterer en GULROT istedenfor. (det er det som driver aksjekursene også, ikke mest prostituerte aksjeanalyser)


upopulær , undervurdert , underanalysert
Hugoil
04.03.2024 kl 19:51 3457

Satene har ønsket inflasjon med koronafurora m støttetiltak og krigen (og krigene som kommer):
--
i dag:
https://www.finansavisen.no/energi/2024/03/04/8103639/hydrogenselskap-far-100-millioner-i-eu-stotte

(bla bla bla: https://www.finansavisen.no/makro/2024/03/04/8105650/mener-esb-sikter-under-2-prosent-inflasjon


......... https://www.finansavisen.no/makro/2024/03/04/8105695/tidligere-finansminister-i-usa-mener-inflasjonen-er-undervurdert
"Når Wall Street for tiden går fra rekord til rekord, kan ikke det samme sies om amerikansk forbrukertillit. "
"Hvis det er en anomali som trenger forklaring, er det ikke den dystre forbrukeren, men det overdrevent entusiastiske aksjemarkedet», skriver Hulbert."
>Ser dere hvor voldsomt tydelig de forsøker å unngå å beskrive SPADEN, og heller går rundt grøten lenger opp og kaller det for anomali bla bla bla ?!



redusert tillit til satene ........gir i seg selv høyere rente
Redigert 04.03.2024 kl 20:02 Du må logge inn for å svare
Hugoil
10.03.2024 kl 13:40 3328

Skummet denne artikkelen fra dagens: https://www.finansavisen.no/makro/2024/03/08/8107017/hvorfor-biter-ikke-rentene-hardere
Hva er nytt utover første setning i innlegget ovenfor - som har stått argumetnert på trådene siste 4 år.

Denne artikkelen fra i går kan det være like greit å ikke lese bak muren, for hvem tror at sentralbanksjefer sier det de mener? Det måtte i tilfelle være politisk korrekte og korrupte statsbanken DNB:
https://www.finansavisen.no/makro/2024/03/07/8107225/inflasjonen-ned-renten-uendret



Steno Signals #90 - More liquidity to the most hated rally in recent history
It feels reminiscent of early 2021 in many ways with a very hated rally that keeps getting liquidity fuel. Central banks remain biased towards easing and will allow the economy to reflate.
ANDREASSTENOLARSEN
MAR 10


Happy Sunday and welcome to our flagship editorial!

Is it the year 2021, 2007 or 1995? These historical analogies are often used in sell-side reports, and we are going to jump the bandwagon with a few semi-fishy analogies today.

I do get some vibes that are reminiscent of melt-up years ahead of crisis years. Whether you use 2021 and/or 2007, the overall trend is kind of the same. We have entered the year with extreme pessimism on growth but with central banks holding a clear easing bias, while there are some tentative signs that the economy is actually accelerating.

Central banks with easing biases generally allow the economy to reflate as long as we are in the early innings of a reflationary phase. Such vibes are printed all over the Fed and the ECB currently, and Jay Powell didn’t back down from a clear easing bias over the past week despite evidence of sticky inflation and accelerating cyclical growth.

If we are indeed living a 2021-analogue, we are only in the early innings of the melt-up in risk assets, while the setback will only be seen once central banks admit to the reflation.

Chart 1: Break-evens starting to look a bit like 2021?


Greit reset: https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/03/11/8108356/sjokk-for-barnefamiliene-utgiftene-har-okt-med-over-177.000-kroner
Be bold.
Redigert 11.03.2024 kl 08:54 Du må logge inn for å svare
Hugoil
22.03.2024 kl 18:26 3103

Har dere hørt om Tillitsreformen i det offentlige?
Hva med Åpenhetsloven som saten også har innført? Me nden skal ikke gjelde for saten selv:
--
- Investorene på Oslo Børs er altså godt fornøyd med at norske selskaper slapp unna et potensielt pengesluk i offshore vindkraft, skriver børskommentator Thor Christian Jensen.

Til slutt i dag tar vi med at eksperter på anbudsreglene er sterkt kritiske til Statsbygg avtale med en britisk eksmilitær.

– Ingen i Statsbygg, inkludert ledelsen, burde ha signert denne avtalen sier advokat Robert Myhre, som tidligere var sekretariatsleder i Klagenemnda for offentlige anskaffelser (Kofa).

– Det er unormalt og bekymringsverdig at Statsbygg inngår en slik avtale, tydeligvis for å unndra seg lovverket for offentlige anskaffelser, sier han.

Vennlig hilsen Arve Ditmansen | desksjef

Hvordan kan vi gjøre «DN Oppsummert» bedre? Tips oss: forslag@dn.no >> Ja, si det?
--

Dagsrevyen i dag 20. mars var en av de med mest degenerert innhold.

Dette også: https://www.nrk.no/urix/eu-begrenser-handelsavtale-med-ukraina-1.16812853

--

De vestlige jahvlene virker å være værst, to be beast (arvesynden), I AM, Jahve:
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/verden/kina-gj%C3%B8r-seg-klar-til-%C3%A5-invadere-taiwan-innen-2027-if%C3%B8lge-amerikansk-milit%C3%A6rtopp/ar-BB1kjatz
Som vi ser, så går det etter playbooken til de vestlige jahvlene - som psykopatisk utnytter alle de andre.
Redigert 22.03.2024 kl 18:29 Du må logge inn for å svare
Hugoil
26.03.2024 kl 17:11 3009

Skrekkelig naivt om bruken av oljepengene, men Dagens Krigsavis trykker det likevel gledelig da det passer avisens propaganda:
--

https://www.dn.no/politikk/rasmus-hansson/krigen-i-ukraina/oljefondet/-norske-ungdommer-kan-vare-de-neste-til-a-matte-ofre-livet/2-1-1616745?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=oppsummert&utm_campaign=2024-03-26&deliveryName=DM437172


>>og det uten å reflektere over NATOs styrkeoppbygging i Europa etter krigsutbruddet, samt delaktigheten på ukriansk jord og utenfra med miltiær etterretning. Videre at Russland skjønner at USAtan har malt seg selv inn i en katteknipe og at ....NEOCONS over there vil ha og tjener på mer krig, NEOCONSen e som opprettet, arbeider i gog styrer Institute for the study.
Det er jo opplagt så tåpelig ille fra vesten og DAGENS KRIGSAVIS at ...hva skal vi si......det er ikke rart at det henges oppslag på NORSKE FOLKEBIBLIOTEK om at sannheten er første offer i krig. Og det på norske folkebibliotek........ Hva er det vi skal være obs på........?



Går jahvel-jens fri for kritiske spørsmål også i dette intervjuet av AP-mann og redaktør i DAGENS KRIGSAVIS?:
https://www.dn.no/den-politiske-situasjonen/jens-stoltenberg-om-ukraina-russland-og-fremtiden/2-1-1616624?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_content=oppsummert&utm_campaign=2024-03-26&deliveryName=DM437172
"Tenk som balterne
Ifølge en analyse fra Institute for the study of war er det flere russiske finansielle, økonomiske og militære tegn på at landet forbereder seg på en storkrig med Nato. Ikke umiddelbart, men raskere enn hva vestlige analytikere tidligere har ment.




Jeg tror ikke det er noen - unntatt meg og kanskje inntil 10% andre av Norges befolkning;, som ikke synes det er bra at KOG har doblet seg hovedsakelig pga krigen.
Redigert 27.03.2024 kl 18:01 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.04.2024 kl 12:21 2909

Tillitsreformen i det offentlige.......


I dag: Vestlig Venstreside-eid massemedias demonifisering av "fienden": https://imgur.com/undefined

911 en inside job. Var det 2 eller 3 skyskrapere som raste den dagen?
Josh Anderson Joe Gilbert I suggest checking out this study. “The principal conclusion of our study is that fire did not cause the collapse of WTC 7 on 9/11, contrary to the conclusions of NIST and private engineering firms that studied the collapse. The secondary conclusion of our study is that the collapse of WTC 7 was a global failure involving the near-simultaneous failure of every column in the building.” http://ine.uaf.edu/wtc7



Elon Musk: https://inyheter.no/22/03/2024/kaotiske-scener-pa-grensen-mener-invasjonen-er-del-av-mektig-plan/


https://www.msn.com/nb-no/nyheter/other/gjengvolden-uholdbart-hemmelighold-fra-politiet/ar-BB1kmWi4
"Politiet har i dag et tilnærmet informasjonsmonopol om seg selv.

Og når det bare er politiet selv som velger ut hva som skal fortelles, sier det seg selv at det første som prioriteres er hendelser som stiller politiet selv i et godt lys.

Tenk deg om det samme var tilfellet med domstolene, at det var domstolene selv som skulle velge hva de mente allmennheten burde ha interesse av. Eller direktoratene og departementene.

Det har ikke alltid vært slik.

Tidligere fantes politiradioen, der ivrige radioamatører og delvis avisredaksjonene fulgte med på hva som skjedde – døgnet rundt."
--


Alltid 2 SIDER av en sak - det vet vi i AKSJEMARKEDET (hvor penger er det LEGITIMT ultratydelige prinsipp, så tydelig at også kriminalitet sniker seg inn):
2-sidighet:
Italias visestatsminister kaller Macron en krigshisser
– Frankrikes president Emmanuel Macron setter Europa i fare, sier Italias visestatsminister Matteo Salvini fra høyrepartiet Ligaen.
Les mer



Our computer is not partisan or biased and is not influenced by human intervention. It is the ONLY Artificial Intelligence Computer with a 40-year track record. The ONLY mainstream press to ever slightly review the forecasts was the New Yorker Magazine back in 2009 with the title The Secret Cycle. In 2011, this model forecasted the markets would make all-time new highs above 2007. Most laughed. Barrons wrote: Circular Reasoning: A Market for Pi in the Sky? The man who called the ’87 crash is now calling for a long-term market rise. By ROBIN GOLDWYN BLUMENTHAL. Barrons never reported how the forecasts were the only ones to be correct. They reported them in 2011 because they thought they were absurd.
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/neocons/32-climate-hoaxes-that-are-now-supporting-for-wwiii/

Julius Caesar wrote in his commentaries that people “believe what they wish,” and that statement has defined the human race for thousands of years. This is why you CANNOT have an intelligent conversation with ANY of these climate change people. It has become their religion. The stupid ones have confused climate change with pollution.
Hugoil
09.04.2024 kl 14:54 2886

Bæ fra Marketwatch.com nettopp:


MARKETWATCH LIVE - Stock-market futures dip in cautious trading as inflation data loom

Treasury yields aren’t acting like the Fed is done hiking interest rates

Stocks traders should watch 10-year more than CPI itself, says Mike Wilson

Interest rates could hit 8% or more and wars are creating outsize geopolitical risks, Jamie Dimon warns

Stock-market rally has likely reached a ‘tipping point’ following spike in VIX
Hugoil
10.04.2024 kl 13:22 2854

Overskriftene settes slik det passer den uformelle makten, i samrot med formell makt.

Ser dere nå endelig narrens narrativ?:

topp-artikkelen i dag: https://imgur.com/eql6yXS

Tenk dere; så godt som ikke en mot- eller medkjeft på trådene
(bortsett fra trådene med ticker Ukraina-krigen hvor en tråd og ellers mange både saklig og usaklige innlegg ble slettet, samt trådene om MEDIA og GRØNSKE som ble slettet) i disse 5 årene. Det sier litt.................. .............................

Det bør gi dere et innblikk i hvilken tillit dere selv har.

bedrag
- veldokumentert over 5 år på trådene.
- så lang tid gikk det før makteide media omsider kan begynne å språklig ta i saken med de rette ordene, når fortjenestene er tatt og makten tilstrekkelig solidifisert igjen (men er den nok?)

Redigert 10.04.2024 kl 13:33 Du må logge inn for å svare
tuja
10.04.2024 kl 14:53 2835

Kraftig fall i futter USA etter CPI data:

DJIA F 38,745 -451 -1.15%
S&P F 5,187.00 -73.25 -1.39%
NASDAQ F 18,094.25 -265.50 -1.45%
Hugoil
11.04.2024 kl 10:04 2780

Dagens Industri:

"Tirsdag lyktes investeringsbanken Goldman Sachs i å senke hele den børsnoterte forsvarssektoren i Europa. Verdsettingene skaper mer nedside enn oppside når vi nærmer oss 2025, hevdet bankens analytiker. Men den som løfter blikket vil se at sektoren er inne i en supersyklus som antagelig bare har begynt."

>>Krig - en internasjonal suksess: https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/04/11/8117537/di-supersyklus-som-bare-har-begynt


fordi vesten trengte det.

(men det er for dumt, hvor lenge skal det bli stående i parantes - særlig når det også bidrar til ytterligere skjevdeling også i vesten?)


bedrag, med ytterlgiere redusert tillit som følge - og som formell og uformell makt dermed må lage til ytterligere spetakkel for å prøve å fortsatt holde på makten "sin".



At FED ligger på 40-års ATH i skjevhet i sin balanse framkom direkte i fjor og indirekte på trådene siste 45 år og skyldes den DEGENERERTE REDNINGSOPERASJONEN av formell og uformell makt pga REDUSERT TILLIT:
https://www.finansavisen.no/finans/2024/04/10/8116611/bankkrise-i-usa-vil-kreve-flere-tusen-milliarder-dollar-fra-staten
Men de har prøvd og prøver fortsatt Å FÅ DET TIL Å SE FINT OG NØDVENDIG UT FOR OSS, og får hjelp av Finansavisen og det politisk korrkte massemedia (som jo uformell makt eier) til det. Dermed.....
....fortsetter bare reduksjonen av tillit til det offentlige
.........og over til det private, hvor altså apekatten Finansavisen som har holdt begge sine prostituerte hender i den offentlige lianen under korona-furora og krigen, for et år siden slapp den ene hånben - siden vinden dreiet, og tok tak også i den private lianen for å helgardere seg litt i overgangsfasen - samt skrive negative artikler om sitt tidligere pk innholdsgeneratorer som grønnske og våpen-jahvler.
Får du vann i munnen?: https://www.finansavisen.no/industri/2024/04/10/8117151/spar-tredobling-av-kongsberg-resultatet
Redigert 11.04.2024 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
Hugoil
15.04.2024 kl 17:41 2651

Dagens Krigsavis sin oppsummering av mandag i dag. Kunne 2. setning vært vinklet annerledes om kommentatoren ønsket seg fred?:
--
"
Vår kommentator peker på at regimet i Iran har bekjempet Israel gjennom stedfortredere, som Hizbollah-militsen i Libanon. Med helgens direkte angrep, er det ikke lenger snakk om en «skyggekrig».

– Det er nytt og dramatisk. Det er som å fyre med dynamitt, skriver Sverre Strandhagen, mens kollega Kjetil Wiedswang mener egen befolkning kan være den største trusselen for presteregimet i Teheran.

Sjeføkonom Frank Jullum i Danske Bank tror det økte konfliktnivået i Midtøsten vil sende oljeprisen videre opp. Spørsmålet er om uroen og høyere råvarepriser på sikt også vil ramme den globale økonomiske aktiviteten og veksten?

Jullum sier oljeprisen kan bidra til å holde oppe inflasjonen, og på den måten torpedere håpene om snarlige og hyppige rentekutt.

– Frykten er tilbake, og dette er ikke det man ønsker seg, sier han.
"

Er det ikke det man ønsker seg?? Og jeg som var så naiv at jeg trodde det! Spot-on ift. børstoppen og RSI høyere enn på 50 år fikk de nå til. Neei, det er jo ikke frykt man nå ønsker seg.

naivitet

tillit til media?

media, full av forledende og bedragende floskler


Sverre Stranhagen har en god CV for jobben sin i Dagens Krigsavis.
Redigert 15.04.2024 kl 17:43 Du må logge inn for å svare
Sjoa
15.04.2024 kl 17:42 2650

Jeg synes børsene klarer seg uventet bra. 10 års renten er nå på 4.63%. Børsene omentrent på all time high. Hvor høy rente tåler børsene før de gir etter litt ? Virker som rentene må enda høyere for å lage pessimisme. Skal vi gjette på en psykologisk 5% grense ?
Redigert 15.04.2024 kl 17:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
16.04.2024 kl 17:06 2563

Rentens betydning for aksjekruser kan også "inverteres". Det er ikke en entydig relasjon mellom dem, men avhengig av både tid og ulike nøkkeltall/business cycles. At det er etablert en forståelse om at det er et entydig forhold mellom dem, er en forledelse/bedrag om at myndighetene kan drive monetær politikk for å styre renta (på både kort og lang sikt) - men det kan de ikke i på langt nær så stor grad som de fleste og mange av dem selv tror. Selvf. styrer de i stor grad morgendagens korte og lange rente; men altså ikke morgendagens rente om 1, 3 eller 6 år. De bare liker å ha makt, bruke den og at andre følger pipen deres - på dess lengre sikt den følges, jo mer dumrian/sau må man være.


Jødene er jo de jahvligste, særlig de som bor i USAtanstan:
– Israelske ledere har en voldsom tro på avskrekking, men i en spesiell variant. Blir Israel rammet, skal det slås tilbake så hardt at motparten aldri prøver igjen. Det er ti- eller hundre-gangen som gjelder, eller langt, langt mer, skriver Sverre Strandhagen.


Det er nesten til å le av, ihvertfall riste veldig mye på hodet av - hvordan de har tulelt seg bort i redningsoperasjonen av seg selv (formell og uformell makt, spesielt EU - som USAtan var og er voldsomt eksponert mot finansielt. Kina sitter forøvrig med knipetang rundt pukgen til USAtan siden de sitter med 30-40% av USAtanstans obligasjoner.):
https://www.marketwatch.com/story/imf-projects-sharply-stronger-growth-for-u-s-in-2024-95c2a2b1?mod=home-page
(Litt usikkert om de bare mener produksjonsvolum eller endringen i selve produktiviteten (hvilket ville være kost-reduserende) her, men lell:
https://www.marketwatch.com/story/u-s-industrial-output-rises-modestly-for-second-straight-month-in-march-0cddd1a0?mod=mw_latestnews )
Redigert 16.04.2024 kl 18:26 Du må logge inn for å svare
Hugoil
18.04.2024 kl 08:44 2522

Som skrevet på for 3 år siden på trådene; det tar 1-3 år før du leser nyhetene og argumentene på trådene gjengitt i mainstream-media - da fordi at (som skrevet) de blir nødt til å si det/floate infoen for å beholde (ihvertfall noe av) tilliten:

https://www.finansavisen.no/makro/2024/04/16/8117591/norges-bank-rapport-sentralbankene-skapte-selv-inflasjonsproblemene


det er ille, svært ille


les trådene - tilbake til sent 2019
EnAksjeTil
20.04.2024 kl 16:00 2473

Jeg ønsker å investere i aksjer i usd eller euro med tanke på at jeg per i dag er 100% investert i nok på Oslo Børs. Dette for å spre risikoen i min portefølje og evt kunne hente inn noe på ytterligere kronefall. Tenkte å høre her om noen har gode forslag til selskaper man burde vurdere. Jeg er ute etter solide selskaper og gjerne med utbytte. Ikke bank, fisk eller olje.
På forhånd takk
Redigert 20.04.2024 kl 16:01 Du må logge inn for å svare
Hugoil
29.04.2024 kl 09:33 2205

De er ute etter å hente tilbake pengene de "gav dere" under korona-furora - som takk for at dere samtykket i deres redningsaksjon, av formell og uformell makt.
https://www.finansavisen.no/samfunn/2024/04/29/8124814/wsj-onsker-2-prosent-formuesskatt-pa-globalt-niva
Hugoil
03.05.2024 kl 12:43 2139

Hva fikk dere?


Skrev man dette i linken på forumet for 2,5 år siden - mens det POLITISK KORREKTE teppet fortsatt var tungt nedrullet; så risikerte du å bli slettet av forumadm.
La du ved noen konkrete, faktabaserte tall og linker i tillegg - så var utfallet gitt.

https://www.finansavisen.no/finans/2024/05/02/8126403/gronnvaskingsselskap-som-taper-hundrevis-av-millioner


DNB, med staten som 42% eier, er fortsatt politisk rakt korrekt i ryggen - samtidig som de ser utsikter for å støtte selskapet og tjene enda mer på kapitalinnhenting - på storyen https://www.finansavisen.no/industri/2024/05/02/8126255/forretningsmodellen-fungerer-ikke


Vi har vel sett det meste av hvordan det gikk med storyen AKER HORIZON - en INTERNETTAKSJE. Tråden ble slettet. Her er et innlegg som plukker opp hansken fra tråden Finansavisens forumadm slettet:
--

Legger vi inn en holding rabatt på 20%, utgjør det ca kr 2 i rabatt
Da står vi igjen med verdier for ca kr 8 pr aksje
Redigert 13.07.2023 kl 19:47
Svar på hovedinnlegg
Old school Omvendt rekkefølge
Til bunnen
«
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
»
Hugoil
16.07.2023 kl 14:53
5926
Vi ser altså 1,4mrd goodwill har blitt til 0,5?mrd badwill i Mainstream. Og det ropes hurra for 2mrd i EU-støtte i Freyr. Hva er penger verdt, for tiden?

Deflasjonen i grønne aksjekurser er en residual for ønskede multiplikatorvirkninger i andre sektorer, leverandører. Mao. et slags eneste stort "sysselsettingstiltak", potensielt. Det må man tørre å spørre seg.

Den største risikoen for AKH og ACC er dette:
--

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/climate/noble-scientist-says-climate-change-is-a-hoax/ - Se bilde og video.

Dr. John Clauser, the co-winner of the 2022 Nobel Physics prize has come out and said the whole nonsense of Climate Change caused exclusively by CO2 is an absolute HOAX. Anyone who has ever studied physics cannot possibly conclude otherwise. There is absolutely NOTHING that can ever be reduced to a single cause and effect in anything. It is always a complex dynamic.

Video Player
00:00
00:55

Here is Bill Gates who I would not trust to walk my dog admitting that blaming CO2 is not without dispute. There is just nothing, even in market movements, that can be reduced to a single cause and effect – PERIOD! Perhaps he should have paid attention in physics class, assuming he took it.

One of our clients was one of the top 5 Australian mining companies. Their CFO lost more than $50 million in the currency. They ordered him to meet with me. He knew my track record and said perhaps it was just a coincidence. Finally, I asked him what his background was. He hesitated and said physics. I said GREAT! Now look at the market through the Second Law of Thermodynamics. His jaw dropped and said – OMG, there has to be a cycle. I said you got it.

Heat always moves from hotter objects to colder objects (or “downhill”), unless energy in some form is supplied to reverse the direction of heat flow.

The second law of thermodynamics establishes the concept of entropy as a physical property of a thermodynamic system.



Human activity cannot possibly create a one-way street that is the typical linear analysis that if the temperature rises by 1 degree per year, then in 50 years we will be all dead. That is like saying since the stock market rose 1,000 points this year, it continue to do so for the next 50 years. It is just an absurdity and thereby it is a HOAX for nobody in their right mind would ever make such an honest forecast of this nature. According to all this nonsense, we should have been dead by now.



Greta Thunberg deleted a 2018 tweet about the urgency of addressing climate change. Her tweet included a quote from an article that said an influential scientist warned climate change “will wipe out all humanity” unless fossil fuel use was ended “over the next five years.” Some have said that Great misquoted him since he claimed he never made such comments. Anyway, we are still alive – thank you linear analysis.
--

Dette innlegget, med tilliggende kommentarer (det var nok de som ble for "drøyt") ble slettet da forumadmin slettet hele tråden
AKER HORIZON - en INTERNETTAKSJE

Vet ikke om dere husker det 5-6 siders store intervjuet med Røkke i DN i forfjor - hvor det bla. ble snakket om bitcoin og den nye børskandidaten Aize? På den tiden var markedet så på randen av støvleskaftet at det nesten gikk an å børsnotere tankene til Røkke de første 15min etter middagskvilen + en telefonsamtale. Tilliten var ekstrem og sektroboblete - mest pga. fear of missing out., pga. likviditetstilgangen/helikopterpenger, kom kom, løp og kjøp, så balanserer inflasjonen det etterhvert - som også er med på å deflatere kalkylene. Slik sett burde tomteveridene skrives ned - om de ikke var hestehandlet.
Svar
Frodon
16.07.2023 kl 17:08
5823
Bulldog skrev
Stakk nesa ned i halvårsrapporten: https://akerhorizons.com/wp-content/uploads/2023/07/Aker-Horizons..
Hehe, har du endelig funnet gjelden til Mainstream også? Sykt å mye tid jeg har brukt på AKH trådene i forsøk på å forklare gjelden i

--https://www.finansavisen.no/forum/thread/160725/view/5498646?legacy=0


De fleste som følger med over tiden, samt reflekterer; skjønner hvor syk saten er og hvordan satene - når de har gått i gang med sin egen felles
selvberging (ved å henge frykt og gulerøtter foran folk) av FORMELL og UFORMELL MAKT korrumperer store deler av samfunn, media og næringsliv.
Hugoil
06.05.2024 kl 12:11 2064

....redningsoperasjonen med sin overflatiske blue wave, Norge en "blue state"
https://www.armstrongeconomics.com/world-news/taxes/capital-gains-taxes-loom-over-blue-states/
Redigert 06.05.2024 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
Hugoil
08.05.2024 kl 09:22 2007

Se, hverken media eller nøkkelpersoner (denne gangen dog med en demokrat og som dermed kan tenkes å "floate" og deflatere problemet med at man ikke vil beskrive en SPADE for det den virkelig er - nemlig en redningsoperasjon av formell og uformell makt. Det er SPADEN som er hele forklaringen på hvorfor de velger å skrive at "de tok feil", " de rotet det til", "de holdt renten lav for lenge" osv.. Er du bevisst KOG-aksjonær, eller bevisst politiker på Stortinget - ja så er du igrunn en skyldig medløper):

"
Jeg synes det er dumt politisk, fordi det fører til inflasjon, og du må ikke være et geni for å forstå at inflasjonen skader den gjennomsnittlige amerikaneren, sier Druckenmiller.

Til en viss grad føler jeg at de rotet det til like før målstreken, fortsetter han overfor kanalen.

– Bidenomics; hvis jeg var professor, ville jeg ha gitt ham strykkarakter. I utgangspunktet feildiagnostiserte han coronasituasjonen og trodde økonomien gikk inn i en depresjon. Det samme gjorde Fed, fortsetter han overfor CNBC.

– Finansdepartementet ter seg fortsatt som om vi er i en depresjon. De har brukt og brukt og brukt, og min nye frykt nå er at denne pengebruken og de påfølgende rentene på gjelden som er blitt skapt, vil skygge for noe av innovasjonen som ellers ville ha funnet sted, legger investorlegenden til.
"https://www.finansavisen.no/finans/2024/05/07/8128467/stanley-druckenmiller-slakter-federal-reserve-og-president-biden


Hm, jeg tror han må være godt på vei til å bli republikaner: https://youtu.be/reQtIkjW4Io
Redigert 08.05.2024 kl 18:59 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.05.2024 kl 12:00 1954

Where is the POTUS, the commander-in-chief? Not only do the American people need the president, but all of Washington needs a centralized authority figure to connect each branch and cabinet. One of the president’s primary roles is to ensure that all of Washington is working collectively, but our current president is nowhere to be found.

Joe Biden has addressed the public on fewer occasions than any other president in the past four decades. The Times wrote, “For anyone who understands the role of the free press in a democracy, it should be troubling that President Biden has so actively and effectively avoided questions from independent journalists during his term.”

The Times even endorsed Joe Biden during the 2020 US Presidential election, but now they are forced to admit that the president is a failure. “That systematically avoiding interviews and questions from major news organizations doesn’t just undermine an important norm, it also establishes a dangerous precedent that future presidents can use to avoid scrutiny and accountability. That is why [publisher A.G.] Sulzberger has repeatedly urged the White House to have the president sit down with The Washington Post, The Wall Street Journal, Reuters, CNN and other major independent news organizations that millions of Americans rely on to understand their government.”

Se mer om forestillingen https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/where-is-the-potus/

Hva er "the enemy from within"?
Råtner USA på rot?
Hvorfor?
Redigert 09.05.2024 kl 12:01 Du må logge inn for å svare
Hugoil
21.05.2024 kl 10:06 1744

https://inyheter.no/21/05/2024/presser-allierte-til-a-oke-bistand-og-involvering-i-krigen/
https://inyheter.no/18/05/2024/zelenskyj-innrommer-problemer-med-kampmoralen-i-den-ukrainske-haeren/

Verdt å dø for vestlig profitt, og vestlige verdier?
Neppe.


"That`s a world I don`t want to live in." (jahvel-jens om at Ukraina må få lov til å velge om de vil være med i Nato eller ikke)

https://www.finansavisen.no/finans/2024/05/16/8132065/jeg-er-ukomfortabel-med-utviklingen
– Det må du spørre departementet om. De har ikke utdypet det overfor meg. Det er hensyn til innenlands aktivitet og sysselsetting som veier tung.

Gjennomsnittlig årlig avkastning ligger nå på minus 1,9 prosent siden oppstarten i 2018.

Nysnø, som samlet sett har fått 5,4 milliarder fra staten, har ifølge førstekvartalsrapporten 20 selskaper i investeringsporteføljen. Ett av dem er Otovo, som skal utvikle en markedsplass for solceller på hustak. Nysnø investerte sine første penger i selskapet i 2018, før det ble børsnotert i februar tre år senere. Da var fondets opprinnelige investering på 58 millioner blitt til 160 millioner kroner.

Typisk selger eksisterende eiere seg ut i forbindelse med børsnotering, men Nysnø har valgt en motsatt strategi.

>>Det er bra de ikke er med å lurer småinvestorer, da.


Var rettssakene forsøk på å påvirke valget?:

View in browser | nytimes.com
The New York Times

BREAKING NEWS

The prosecution rested its case against Donald Trump with Michael Cohen wrapping up testimony. The defense is now calling witnesses. Get updates.
Monday, May 20, 2024 3:51 PM ET

Mr. Cohen made the hush-money payment that underpins the case, and the defense targeted his credibility.
https://inyheter.no/21/05/2024/msnbc-og-cnn-programledere-sjokkert-etter-at-cohen-innrommet-at-han-stjal-fra-trumps-selskap/
Blir spennende å se om NRK har lyst til å dekke dette og hvordan.


degenerert og virkelighetsfjernt
Hugoil
22.05.2024 kl 11:05 1697

Denne skuespiller-soppen ber om 3. verdenskrig på grunnlag av sine brutte valgløfter (i samråd med USAtan) i nylig intervju med The Times:
--
Good morning. We’re covering a Times interview with Volodymyr Zelensky and a funeral procession for Iran’s president.

Plus: The International Booker Prize.

Volodymyr Zelensky in a green T-shirt against a dark background.
“I would like to believe that there will be a victory for Ukraine,” President Volodymyr Zelensky told The Times. Daniel Berehulak/The New York Times
Zelensky urged NATO to do more in a Times interview
President Volodymyr Zelensky urged the U.S. and Europe to do more to defend Ukraine, in a wide-ranging interview with The Times. He proposed that NATO planes shoot down Russian missiles in Ukrainian airspace.

“What’s the problem?” Zelensky said during the interview on Monday in Kyiv. “Why can’t we shoot them down? Is it defense? Yes. Is it an attack on Russia? No. Are you shooting down Russian planes and killing Russian pilots? No. So what’s the issue with involving NATO countries in the war? There is no such issue.”

That kind of direct NATO involvement, which analysts say could provoke Russia to retaliate, has been resisted in Western capitals. Zelensky drew a comparison to how the U.S. and Britain helped Israel shoot down a barrage of drones and missiles from Iran last month.

Zelensky said he had also appealed to senior U.S. officials to allow Ukraine to fire U.S. missiles and other weaponry at military targets inside Russia, a tactic the U.S. continues to oppose. The inability to do so, he said, gave Russia a “huge advantage” in cross-border warfare that it is exploiting with assaults in Ukraine’s northeast.

Zelensky spoke with a mixture of frustration and bewilderment at the West’s reluctance to take bolder steps to ensure that Ukraine wins the war.

His pleas came at a critical time for Ukraine’s war effort. Its army is in retreat and a new package of U.S. arms has yet to arrive in sufficient quantities. Not since the early days of the war has Ukraine faced as grave a military challenge, analysts say.

“Shoot down what’s in the sky over Ukraine,” Zelensky said. “And give us the weapons to use against Russian forces on the borders.”
--

Nikkedukkene i Vesten forledet og presset av USAtan, har desverre rotet det til for seg. Følgelig vil tilliten til det offentlige fortsette å eksalere.


"Du kan lure hele folket deler av tiden,
deler av folket hele tiden,
men aldri hele folket hele tiden."


Metoden er: “You don’t shit where you eat!”
( https://www.armstrongeconomics.com/international-news/rule-of-law/ny-case-is-destroying-our-legal-system/ )
Redigert 22.05.2024 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
Hugoil
24.05.2024 kl 16:12 1620

Gjør en vurdering: Hvor mye av vår regjeringsøkonomi er neddummet korrupsjon?:
--

– Mye av våpenhjelpen havner i USAs krigsindustri eller i ukrainsk korrupsjon
Av derimot.no -24. mai 20240

Blackwater-grunnlegger Eric Prince til Tucker Carlson.
Erik Prince: Russia’s Goal Now Is To «Humiliate The West And Make Sure Ukraine Is Never A Problem Again»

Erik Dean Prince (født 6. juni 1969) er en amerikansk forretningsmann, tidligere US Navy SEAL-offiser og grunnlegger av det private leiesoldatselskapet Blackwater, seinere Academi, tidligere i tjeneste for US State Department.

Siden en vansklig kan kalle Eric Prince for pro-russisk er det virkelig grunn å høre på hva han har å si. Og han sier det alle andre som ikke har noe å tape på å fortelle sannheten sier:
Krigen skulle aldri vært startet. Ukraina taper. Landet ødelegges. Fryktelig mange unge ukrainere blir drept ved fronten. Det blir stadig verre. Pengene går til alt annet enn til hjelp for landet.

Naturligvis gjelder også dette alle de norske milliardene som blir sendt av et samlet Storting for å forlenge en fremprovosert, men tapt krig som aldri skulle vært startet.

Knut Lindtner
Redaktør

USAs militærhjelp til Ukraina er «juks», sier Blackwater-grunnlegger til Tucker Carlson
Utstyret Washington sender til Kiev vil aldri endre slagets tidevann, har Eric Prince sagt.
Erik Prince: CIA Corruption, Killer Drones, and Government Surveillance

https://steigan.no/2024/05/mye-av-vapenhjelpen-havner-i-usas-krigsindustri-eller-i-ukrainsk-korrupsjon/?utm_source=substack&utm_medium=email
Hugoil
06.06.2024 kl 13:24 1372

Det har gått mer enn 4 år nå - helt tilbake til det året Erna Solberg lot være å bruke ordet "TILLIT" i nyttårstalen, siden Norge har måttet begynne å skjerpe seg, men altså gjør det ikke fordi POLITIKERNES laissez-faire til egens enkle fordel på bekostning av FOLKET:
--

"
Ingen tro på annen regjering
I Sveits trekker han frem både styresett, god infrastruktur og vakker natur som trekkplaster.

– Det er ikke demokrati i Norge lenger. Norsk politikk er basert på at man går til valg med masse lovnader som man løper fra så fort man er valgt. Man går inn og gjør noe helt annet, som er tilpasset en såkalt regjeringsplattform som ikke gjenspeiler folkets vilje, sier Syversen.

Han har liten tro på at en annen regjering, for eksempel fra høyresiden av norsk politikk, ville sørget for endringer av betydning for hjemmeadressen hans.
"
https://e24.no/naeringsliv/i/AvlX2x/sveits-utflytter-etter-politikermoete-manglende-forstaaelse


AP=H=1 = degenerert

"
Spesielt peker han ut Sveits’ styringssett, konføderal republikk, som en fordel. Sveits har betydelig grad av direkte demokrati, ved at flere avgjørelser tas ved folkeavstemning. De folkevalgte møtes fire ganger i året, stort sett i tre uker av gangen. Derfor har mange folkevalgte jobb ved siden av.
"

Se etter mer DIREKTE FOLKESTYRE!


"
– Her har de folkevalgte skoene på, det er litt kult. Det er jo en god regel at om man skal dømme fotballkamp, så er det greit å kunne spille fotball. I Norge er det få politikere som faktisk har utøvd et yrke, sier Syversen.

Han tror sjansen for at Sveits-utflytterne kommer tilbake til Norge blir mindre og mindre med tiden.
"

REDUSERT TILLIT

Til og med (?) Erik Must bunkrer opp pengene i jahvlige KOG, siden makta må ty til krig for å holde på folkets tillit - dog ved å bedra dem.


Establishments/sumpens talsmann:
"
– Vanskelig å erstatte
Statssekretær Tore O. Sandvik opplevde også møtet med Sveits-farerne som hyggelig og konstruktivt. Det er ikke nytt for ham at de er uenige med mye av skattepolitikken til regjeringen.
"

Det klareste beviset for det som er skrevet på tr¨ådene siste 4 årene - om REDNINGSAKSJONEN FOR FORMELL OG UFORMELL MAKT - og hvordan de velter finansieringen av dette over på folket ved økte renter, inflasjon og økt skatt:
"
– Jeg vil gjerne legge vekt på at en av grunnene til at det er så mange som lager nye selskaper i Norge, er at vi har et velferdssamfunn der det er mindre risikabelt å feile. Vi har gratis utdanning og helsehjelp. Alt dette skal finansieres, og da må alle partier være opptatt av å opprettholde inndekningen, særlig i en tid med økte forsvarsutgifter og mangel på arbeidskraft. Arbeiderpartiet er villig til å diskutere innretning og nivå på ulike skatter, men innenfor rammene av en ansvarlig økonomisk politikk, sier Sandvik.

– Så vi må snakke om dette med innestemme, og vi tar innspillene på alvor.
"

....Erik Must.............og Øyvin Brøymer har "skjønt det".....................


degenerert incentiver



The Wall Street Journal

12 jurymedlemmer i New York har funnet Donald Trump skyldig. Denne dommen setter en farlig presedens for å bruke rettsvesenet til å skade politiske motstandere. Det kan destabilisere amerikansk politikk i fremtiden, og ingen kan si hvordan dette vil ende.



En indirekte inrømmelse av at ZELENSKYS tall i vinter på antall 31.000 døde ukrainske soldater etter de første 2 år av krigen er en STOR LØGN:
– Russerne har ikke imponert med sin regulære landkrigføring siden invasjonen i februar 2022, sier Ydstebø til TV 2. Han mener at de ser ut til å falle tilbake på å bruke store mengder ressurser og tåler å miste 20-30.000 soldater i måneden.
https://inyheter.no/06/06/2024/ikke-imponert-over-russlands-krigforingsevne/
Kanskje bartulf på krigsskolen ennå ikke har fått med seg at Russland ikke er interessert i å overta Ukraina, bARE DE 90% russisktalende områdene i øst som blir undertrykket av Zelensky via den 8år forut lange borgerkrigen igangsatt og støttet av USAtan.



degenerert
Redigert 06.06.2024 kl 13:25 Du må logge inn for å svare
Hugoil
06.06.2024 kl 20:56 1326

DAgens hovedartikkel på Marketwatch:

This bond-market recession signal has been flashing since 2022, with no downturn

....grunnet redusert tillit til det offentlige (siden 2016 med sterk tildreining 2020)
i favør at tillit til det private, derav aksjeooppgang selv til "alles" forbauselse (særlig i fjor høst hvor også toneangivende eksperter spådde korreksjon og flere vektet seg ned, samt i vår for Storebrand) og også for bedriftsobligasjoner.
Derfor disse redningsoperasjonene med korona-furora og Ukraina-krigen - for å forsøke å berettige seg selv i form av formell makt (politikere) og uformell makt (de største pengene, som strømmer til vaksiner og krig som sats-garanterte investeringer, men lite selv-valøriserende samt negative for folket).

sat, saturday, saturation - mett&"god", noe å hvile på - dessverre med redusert tillit/samvittighet


sater og politikere er på nedtur, og følgelig politiet i dragsauget - rettssystemet med en viss erosjon, siden politiet er under økende press, til ulempe for folkets sikkerhet
Redigert 06.06.2024 kl 21:01 Du må logge inn for å svare
Hugoil
09.06.2024 kl 23:16 1226

Look, the war and default go hand-in-hand. The Treasury will default on foreign holders who they deem to be adversaries – this China is starting to sell. The notion that the Fed would simply print all the money to redeem the outstanding debt is absurd. That would ruin the economy and they will have no part of that besides it would bailout the enemy. This is why last December Powell came out and warned that this debt is “UNSUSTAINABLE.” They might monetize some portion that is domestic to prevent a panic, but they have no intention of monetizing the nation’s debt as a whole.

Federal_Debt_Held_by_Foreign_and_International_Investors_6 9 24Federal_Debt_Held_by_Federal_Reserve_Banks 6 9 24

Much of the debt is held inter-agency. They can play games with that bunch. They will not simply default on ALL the debt without war. Then you have a NEW government form that will not honor the debt of the previous.

Hillary Cartoon

As far as Hillary vs Obama, this is NOT my opinion. The computer cannot forecast Hillary vs Obama without putting in their personal life ECMs. All I can say is that the Neocons are behind Hillary, for they KNOW she will nuke Russia. Some are talking about Hillary with Obama as VP, so they think they will get the Black Vote.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/fed-vs-treasury-hillary-vs-obama/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=9FmkVM9Ck9qvxrVU



The nut-job liberal base that wanted to flood the country with future Democrats is angered. Yet, Biden justifiably won’t get credit for his brand-new get-tough approach that comes way too late to mollify fed-up Americans when the country has been flooded with unskilled people he has given FREE healthcare to and logging at the expense of taxpayers who he wants to raise taxes on all the time.

Mr. Biden is using the same kind of tools that President Trump used to secure the border that the Democrats called him a racist over. On the first day of office, Biden opened the border to anyone from Asia, Africa, and South America. His policies have angered Mexico and other countries where people have been migrating to get their free handouts with Biden T-shirts. Five million illegal immigrants have poured into the country without background checks. Some countries emptied their prisons and sent them to Biden’s Land.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/politics/biden-to-be-replaced-come-august/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=90.6289UXPqvxrVU


I am telling you right now that Hillary is pitching that she is the ONLY one who can beat Trump. Yes, there is the Obama camp as well, but the Neocons favor Hillary, who would bomb Vanada to get a single Russia.

McCain Hillary

It was the leader of the Neocons, John McCain, who handed Hillary’s fake dossier she paid for to slander Trump that he was a puppet of Putin. Hillary is a Neocon and will take us to World War III. The Neocons fear Trump will win, and this is Plan B. But the Democrats need to be WOKE. They are actually pushing for Michele Obama to take VP – now that’s a really wild rumor.

The mere fact that you are starting to see press that Biden shows signs of “slipping” is setting the stage for the next act – replacing him by drafting Hillary at the convention. That is WHY they blocked anyone else from being on the primary ballot with Biden. This is a complete denial of democracy, for it has been staged to hand to Hillary for a rematch.
Redigert 09.06.2024 kl 23:30 Du må logge inn for å svare
Hugoil
24.06.2024 kl 09:37 905

My ass, altså. Tenk om slikt kom på trykk under great reset med det politisk korrekte grønntjaset i 2020-21 - som egentlig var en del av operasjonen for å REDDE FORMELL og UFORMELL MAKT ved å dele ut gulerøtter til rike og semirike, på BEKOSTNING FOR FOLK FLEST. Ikke rart TILLITEN stuper videre og nå som de kommer tilbake og skal skattelegge great reset=koronafurore-gevinstene til disse rike, så flytter de ut av landet og bare er med på å stimulere til viss-vassing av Norge til fordel for ONE WORLD ORDER (ditto effekt har innflyttingen. Og de aller fleste tror at det bare er "VIRKELIGHETEN" som skjer, men den er designet - i stor grad i DAVOS, for nettopp å holde på makten, tilliten og penbgene helst med gevinster selv om de skulle være lite selvalæøriserende som vaksine og krig). Og så slår de seg på brystet med at de har fått fart på økonomien og de grønne investerignene går som det ......ryker, ikke fyker.
--
https://www.finansavisen.no/energi/2024/06/24/8145731/carnegie-analytiker-iea-tar-feil


Olja tok en teknisk finesse/markedsmanipulasjon ikke ved midnatt på lavt volum, men faktisk noe så skjeldent som i går søndags kveld (blir handel fra asia). Og det slipper de ut i media som at det er fordi dollaren styrker seg, mens det egentlgi bare er en teknisk moderering av chartet for å tillate det som er realitetene - at olja kommer til å stige.
Media skjønner jo lite, de tar bare det som de rikeste og "flinkeste" kommer med til dem og foreslår pitch. I tillegg er redaktørene "briefet" og disiplinert, for de vil jo helst fortsette med å være redaktører, ellers så hadde de aldri søkt eller fått stillingene.


https://www.armstrongeconomics.com/armstrong-in-the-media/interview-western-empire-facing-same-collapse-as-rome-in-its-final-days/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8uKrBLWHBjqvxrVU

--


Steno Signals #105 - What to make of the rising bankruptcies?
Recession chasing has become an obsession for many, but how can we use the current bankruptcy trend to trade the macro cycle in a clever way? Here are the findings from our bankruptcy studies.
ANDREASSTENOLARSEN
JUN 23

Happy Sunday and welcome to our weekly flagship editorial!

The LEI (Leading Economic Index) remains in negative territory—still a favorite metric for those who enjoy reveling in manufacturing nostalgia. But its predictive power is weak, hopelessly obsessed with manufacturing and goods, sectors that are becoming less and less relevant for the broader economy.

Central banks are basically targeting nominal GDP in this inflationary quagmire we find ourselves in (not that they’d ever admit it, of course). The game has changed, and services are the real MVP now, thanks to solid wage growth keeping them stickier than anticipated by basically anyone, myself included.

The LEI is showing sequential improvements, and the input parameters are looking (mostly) up in the manufacturing space, but we still have plenty of things to worry about anyway. Last week was full of weak construction activity, there is rising de facto unemployment in the household survey, and an ominous uptick in bankruptcies.

So, can we truly write off the recession? And what does it mean for our investing strategy from here? Let’s have a look at the bankruptcy cycle, which is looking increasingly worrying in several regions.

Chart 1: The LEI is improving on a sequential basis now..
Redigert 24.06.2024 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
Hugoil
30.06.2024 kl 15:41 711

BEDRAG og BEDRAG fører til STADIG RDUKSJON av TILLIT. Se den DISCUSTING videoen i linken.

REPLY: Yes. I was concerned that either Ukraine would do something stupid and assassinate Putin or he would yield to his critics. It seems the second option was the outcome. His critics have long held that he should have just invaded Ukraine and conquered it like the US did with Iraq and then release Ukraine after eliminating the anti-Russian faction. Putin did not want to appear to be an invader and termed it a special operation to defend the Donbas. It was Victoria Nuland who installed an UNELECTED government and then instructed them to attack the Donbas to start this civil war and call them “terrorists” because they wanted to separate from Kiev. This article is from April 2014.

What I find really disturbing is how the press has rewritten history and now ignore all the facts to paint Putin as evil when Nuland started this war to draw in Putin.

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/ukraine/putin-the-may-7th-turning-point/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=8jmeyG_cmzqvxrVU
Redigert 30.06.2024 kl 15:42 Du må logge inn for å svare
Hugoil
03.07.2024 kl 08:38 596

Denne STIGMATISERINGEN omtalt i FA i dag er bare et speilbilde av korona-furore oppblåsningen. De pengene som ble utdelt da i Norges solidariske deltagelse av den nymarxistiske internasjonalen REDNINGSOPERASJONEN av formell og uformell makt, skulle nå søkes delfinansiert:


– De har brukt mye stigmatisering
– Jonas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum har ført en nærings- og eierfiendtlig politikk, sier oljeservicegründer Ståle Kyllingstad.
Publisert 30. juni
Lesetid: 3 minutter

DENNE AKSJEN TROR HAN PÅ: – Jeg har nesten ikke aksjer, men hadde fort tatt et selskap som Kongsberg Gruppen, sier IKM-sjef Ståle Kyllingstad. FOTO: IVÁN KVERME
Samfunn
Anders Horntvedt
Journalist
1) Finansminister Trygve Slagsvold Vedum og statsminister Jonas Gahr Støre sier at alt går så mye bedre nå. Hva er din vurdering av situasjonen?

– For deler av Norge går det bra. Det skyldes ikke nødvendigvis politikken i Norge, men internasjonale forhold, som krig i Ukraina og Gaza, stengt Suez-kanal, og dertil høy olje- og gasspris. Det er også gode priser på alle typer fisk.


> Vi leser Kyllingstad også spiser gulerøtter hengt foran pengefolket i redningsoperasjonen. Dog er nok han over gjennomsnittet mer industrielt interessert i KOGs øvrige portefølje.


poenget blir:

korona-furore oppblåsningen <=> stigmatiseringen

...2 sider av samme jahvlige sak (=redningsoperasjonen).
Redigert 03.07.2024 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Hugoil
04.07.2024 kl 10:52 518

Noen ser/tar tingene på kornet lettere enn andre. Noen av disse sier ikke noe, andre gjør det (hva med deg, er du samfunnsengasjert eller pengeengasjert):
--

Krog sier i intervjuet at Norge har et «politikerkartell» og at de folkevalgte egentlig jobber for blant andre Storbritannia, USA, EU og FN.

Liknende tanker har blant annet Norgesdemokratenes partileder Geir Ugland Jacobsen hevdet flere ganger, blant annet i intrevjuer med iNyheter.

«At norske toppledere og norske politikere jobber for Norges befolkning, er en illusjon, det er helt feil. Ingen toppolitikere jobber for Norge. Det er bare å glemme. Norske politikere jobber for utenlandske organisasjoner og krefter og nettverk og hele sulamitten», sier Krog i videoen.

– Feighet

Filter Nyheter har stilt Krog spørsmål om intervjuet. Spørsmålene og svarene sine har Krog publisert på hjemmesiden til «Lov og helse».

Filter Nyheter stiller følgende spørsmål:

– Mener du politietaten er del av dekkoperasjonen du knytter til vaksineprogrammet?

– Er det forenlig med det å være polititjenestemann å målbære så sterke «anti-statlige» ideer i offentligheten? Les: Hvor mener du grensen går for hva du kan uttale som politimann?

– På hvilken måte har evt. det politiske engasjementet ditt skapt reaksjoner hos dine ledere i politiet nå eller tidligere?

– Har engasjementet i «Lov og Helse» vært klarert med arbeidsgiver?“

Krog svarer blant annet dette:

«Det er glimrende at dere setter søkelys på denne umåtelig viktige saken, som er en medisinsk skandale av historiske proporsjoner. Selv om det dog ser ut som dere akter å vri fokuset i det hele over til mer sekundære temaer tilknyttet dette. «

Krog mener «en del av spørsmålene deres er ganske vridd»

– Svaret mitt blir kort og helt prinsipielt: jeg er faktisk av den “eksentriske” mening at alle aktive utførere av alle typer massedrap alltid skal holdes juridisk ansvarlig, rett og slett fordi massemord ikke er lov, verken juridisk eller moralsk, skriver han.

Om politiets rolle skriver han følgende:

Neste er ifm. at dere spør om jeg mener at politiet også er en del av «dekkoperasjonen tilknyttet vaksineprogrammet». Jeg skal presisere at det ikke (eller i liten grad) foregår noen dekkoperasjon i Norge av slik art du ser på “agentfilmer” på kino, hvis noen har fått det for seg at det er det sistnevnte jeg mener. Tildekkingen skjer derimot som en kombinasjon av blant annet følgende fenomener/metoder:

Den skjer i hovedsak ved at pressen overhodet ikke undersøker saken skikkelig.

Dernest skjer den ved at pressen, når de faktisk skriver om temaet, lar et lite utvalg av «eksperter» få uttale det ene mer absurde tingen etter den andre, uten motforestillinger eller adekvate spørsmål.

I tillegg skjer den ved at folk flest, inkludert politiet/politifolk, ikke bryr seg om, i det hele tatt tenker over, og eventuelt også regelrett fortrenger, alle de voldsomme tegnene på denne store skandalen; tegn som vises rett foran øynene våre daglig.

I tillegg skjer tildekkingen også ved at de få som ytrer seg ofte blir “angrepet” eller svertet, ofte på temmelig usaklige eller uredelige måter, med kjente metoder som ad hominem og ikke minst assosiasjonsskyld.

Det er altså ikke strengt koordinerte «agentoperasjoner» som stort sett representerer tildekkingen og sanksjoneringen av denne skandalen, men heller noe som er mer knyttet til faktorer/felt som psykologi, feighet og intellektuelt og moralsk forfall.

Filter Nyheter har også henvendt seg til Krogs arbeidsgiver i politiet.

– Oslo politidistrikt ble gjort kjent med filmen forut for at Filter Nyheter tok kontakt, og vi følger opp dette internt, skriver Rune Berge, konstituert leder ved stab for HR og HMS, i en e-post.

Han viser til at politidistriktet ikke kan svare på spørsmål rundt «personaloppfølging av den ansatte» på grunn av forvaltningslovens bestemmelser om taushetsplikt.

– Hvordan arbeidsgiver følger opp enkeltpersoner er et personlig forhold som er omfattet av arbeidsgivers taushetsplikt. Det vil dermed ikke gis opplysninger om eventuell oppfølging av den ansatte, skriver Berge til Filter Nyheter.


Hele videoen kan sees her:
https://inyheter.no/03/07/2024/vaksineintervju-med-politimann-blir-problematisert/
Redigert 04.07.2024 kl 10:56 Du må logge inn for å svare
Hugoil
07.07.2024 kl 12:49 374

Hvor langt faller eplet (regissør James Jaeger, storfilmen nedenfor) fra treet (maler, bohem og anarkist Hans Jaeger).
Er det via generalen James Jaeger?
Han har nå tatt med Gro H Brundtland allerede i det andre minutt nedenfor.

Hva er det som får F O L K til å lage en slik 2,5 timers lang dokuemtnarisk film?
Kanskje du aner bare etter 2-3 minutter.
Min anelse er at det aldri er bare svart eller hvitt. Virkeligheten er i farger og de er forskjellige og de blandes. u got it?
Her er en del av virkeligheten: https://www.armstrongeconomics.com/uncategorized/documentary-unsustainable-the-u-n-agenda-for-world-domination/?awt_a=1JPVU&awt_l=SB1UHM&awt_m=976yMJ.LADqvxrVU
Man må tenke selv. Også hvis man skal ......tjene penger. Og jo mer pragmatisk man er, dess mer kan man tenke seg å investere i noe andre dør for - som f.eks. våpen mikro og krig makro. Det er mange farger, sjatteringer, spaltinger og refleksjoner av .......LYSET.

Biography
James Jaeger
Filmproducer

Mini Bio
James Jaeger is known for Fiat Empire (2006), Over Exposed (1984) and Corporate Fascism: The Destruction of America's Middle Class (2010). He is married to Carol Jaeger. They have two children.
Family
Spouse
Carol Jaeger(? - present) (2 children)
Children
Warren Jaeger
Pierce Jaeger
Trivia
MEC has released 10 political documentaries in order of release: Fiat Empire, Original Intent, Cultural Marxism, Corporate Fascism, Spoiler, Molon Labe, Midnight Ride, Mainstream, Good Guys With Guns and Unsustainable featuring such experts as Ron Paul, Edwin Vieira, Jr., G. Edward Griffin, Pat Buchanan, Sam Chew, John Cones, Stewart Rhodes, Alex Jones, Larry Pratt, Sheriff Richard Mack, Pastor Chuck Baldwin, Ted Baehr, Elias Alias, Rosa Koire, Tom DeWeese, Lord Christopher Monckton, Debbie Bacagalupi, Willie Soon, Michael Shaw, John McManus and others. In release now is "UNsustainable" -- a James Jaeger Film, produced by Gerald Tufts, James Jaeger and Edwin Vieira, Jr. in association with Oath Keepers; featuring Tom DeWeese, Rosa Koire, Lord Christopher Monckton, Debbie Bacagalupi, Willie Soon, Michael Shaw, John McManus, Nikola Lonchar, Mark Passio and others.
James Jaeger founded Matrix Productions in 1980 in Studio City, California. Matrix Productions was incorporated as Matrix Entertainment Corporation (MEC), a Delaware corporation, in 1990. MEC -- billing itself as "movies that do more than entertain" -- produces documentaries, narrative dramatic features and rock concerts.

James Jaeger's producing partner, Edwin Viera, Jr., holds four degrees from Harvard: A.B., A.M., Ph.D. and J.D. Vieira is one of the country's top Constitutional attorneys, having brought four cases to the Supreme Court and winning three. Dr. Vieira has written numerous books including "The Sword and Sovereignty", "By Tyranny Out of Necessity" and "Pieces of Eight" -- the most comprehensive study of monetary law to date. Dr. Vieira is the brother of talk show host, Meredith Vieira (The Today Show, 20-20, The View, Who Wants to Be a Millionaire).
Redigert 07.07.2024 kl 12:49 Du må logge inn for å svare