Forventninger til 2019

Slettet bruker
2019 02.01.2019 kl 16:14 4824

Ønskeliste av Øyvind Mostad – akkurat som Havfruen selv skulle sagt det:

• Nye politiske grupperinger vil få stor oppslutning og punktere de etablerte partier. Samtidig vil de gamle presses til å legge om sin politikk, og ta hensyn til landets innbyggere. De dårligste lederne byttes ut, og nye friske krefter kommer til. FrP og SP reformeres, Slagsvolds familiebånd til AP fjernes, og FrP og SP går sammen om å bevare Norge. Dette gir massiv tilslutning, og kommer til å bli plattformen ved neste stortingsvalg.
H, AP, KrF og V klarer ikke å bli kvitt sine udugelige ledere som tviholder på makten og sender partiene i grøften. Mediepropagandaen preller av!

• Ved kommunevalget vil de røde feies vekk fra de store byene der de har gjort mest skade, og de nye som kommer inn vil reversere alt det negative.

• Klimabløffen punkterer og relaterte avgifter og skjev politikk kreves endret. I kjølvannet vil massiv korrupsjon avsløres, og lederne stilles for retten.

• Tysk energipolitikk tar et endelig brudd med den grønne bløffen. Merkel får sparken som kansler. All støtte til alternativ energi opphører, og norsk vannkraft vil falle i pris, og kan like gjerne brukes i Norge. Omfattende skroting av vindmøller, eller alternativt de gis som U-hjelp til afrikanske land i stedet for annen U-hjelp.

• EU’s fremtid: Fylliken Juncker presses til å gå av, han avslører da omfattende snusk og korrupsjon som hevn, EU rakner og Brexit fullføres, nye handelsavtaler skapes, og verdenshandelen vil blomstre.

• I USA stilles Hillary Clinton for retten og blir dømt for omfattende korrupsjon. Dette vil også ta med seg norske politikere som står bak milliardoverføringene til Clinton Foundation. I kjølvannet vil hele Libyakrigen bli brakt til menneskerettsdomstolen, og Stoltenberg med følge dømmes til lange fengselsstraffer for forbrytelser mot menneskeheten.

• Fred i Syria medfører at asylbetingelsene krever hjemsendelse. Dette fører til at også andre lands asylanter blir hjemsendt. Måten å gjøre dette på er å kutte all NAV-støtte til dem som kommer fra disse landene som nå trenger sin arbeidskraft til fulle for å komme videre. Tilhørende tomme kommunale leiligheter punkterer det norske boligmarkedet og sørger for at unge har råd til å etablere seg med egen familie, og få barn. Spekulantene sitte igjen med null-verdier.

• Et punktert boligmarked sørger for at de som jobber svart drar hjem. Dette åpner for at yngre norske håndverkere får en fremtid.

• I Sverige blir det nyvalg, og et nytt styre med Sverige Demokratene og rester av høyresiden i regjering. De tar fatt på den tunge veien med å snu etter årtiers sosialistiske vanstyre.

• Nye samarbeidskonstellasjoner mellom landene, der folkebevegelser samarbeider over grensene godt hjulpet av sosiale medier, avslører maktmisbruk og korrupsjon. Nasjonalstatene styrkes, og strenge etiske regler sørger for at dette ikke skal gjenta seg.

• I de vestlige landene innføres en kopi av sharialover kun for muslimer, men overstyrt av nasjonale lover. Muhammed og sharialover vil altså være underordnet nasjonale lover, og utføres av såkalte vantro mot muslimer. Dette føles så feil for muslimene at de aller fleste flytter vekk. De som blir igjen velger å gjøre seg til vertslandets borgere og blir evig tro mot sitt land, og sørger for at Islam aldri får fotfeste der lenger.

• Norske byråkrater mister arbeidet etter at EU’s regler ikke lenger gjelder i Norge. Staten må kutte ned på antall ansatte, og med et redusert NAV må overflødige settes til praktisk arbeide.

• Kaldere klima, og dårligere avlinger krever økt innsats med å dyrke jorden. Byråkrater tilbys gunstige avtaler om å kjøpe fraflyttede gårdsbruk, og gjøre nytte for seg med å dyrke mat for egen befolkning.

• Nye politikere sørger for å fjerne statlige overføringer til all presse og media. Etiske regler innføres i det offentlige der alle medarbeidere tas i ed, og opplyses om strenge straffer og tap av ansettelse og alle rettigheter ved misbruk.

• Det frie ord blomstrer, og de som sitter i styre og stell blir livredde for å eksponeres negativt. Dette fjerner over natten all korrupsjon og maktmisbruk.

• Norges hestekur vil følges over hele verden, og andre land følger etter. Uten økonomisk støtte trekker muslimene seg vekk fra de vestlige samfunn tilbake til sine opprinnelsesland, og fortsetter der. Noen av dem har med seg holdninger og impulser fra oss, og de får sine impulser til å gro i de muslimske landene, der folket etterhvert skjønner at de har blitt lurt til underkastelsen, og gjør opprør!

Antagelig er forventningene «litt» for høye, Utopi? men kanskje noe av det vil skje? Eller som en begynnelse på noe bedre?

Trøsten er at det har allerede begynt, og vil fortsette. Med dette ønsker vi det nye året velkommen!

https://resett.no/2019/01/01/nyttarstale-fra-grasrota/

Redigert 02.01.2019 kl 16:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 15:48 967

Gjeeeesp! Kildekritikk, Jabbe!
Slettet bruker
03.01.2019 kl 15:50 961

"Trump fikk hele 69% av innsamlet beløp til valgkampen fra givere som ga under 200 dollars.
Hillary fikk 22% fra grasrota......
Trump fikk nesten dobbelt så mye i slike småbeløp enn Hillary,så han hadde flest givere fra grasrota."

Clinton er ikke ytre venstre demokrat sosialist hun tilhører sentrum etablissementet. De tar imot penger fra firmaer like mye som republikanere.



Uansett bør du lese det andre innlegget mitt om de mange måtene Trump og hans familie er korrupt. Jeg sa allerede i valgkampen at jeg likte ideen at han finansierte kampanjen sin selv. Selv om han ikke klarte å holde ord til slutt, og har sklidd helt ut i 2020 kampanjen, er det først og fremst han og hans families korrupsjon etter at han ble president jeg har størst problem med.
Redigert 03.01.2019 kl 15:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 15:51 960

"Gjeeeesp! Kildekritikk"

Seriøst frøken Q?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 16:14 952

"Noe er ved å gå alvorlig galt i Vest-Europa og alle vet det, men politikerne anlegger et glatt ansikt og håper det varer ut deres tid.
Erna Solberg snakker terapeutisk på inn-og utpust og ramser opp alle gode hensikter. Men det duger ikke. Det negative vokser seg sterkere pga Ernas bortvendthet.

De nordiske land befinner seg i ulike stadier av oppløsning. Politiske ledere gjør alt de kan for å beholde fasaden, dvs redde sitt eget skinn. Det holder hardt.

Statsminister Erna Solberg holdt en terapeutisk nyttårstale i samme stil som kongen: Det gjelder om å være vennlig og god mot andre. Det er viljen det står på. Hvis vi bare legger godviljen til, løser det seg. Kongen hadde til og med en passus om at det var betenkelige tendenser hos våre nærmeste allierte. Han må ha ment Trump.

Erna snakker på inn og utpust. Det er vanskelig å få inn en motforestilling. Kort sagt flyter hun oppå: Hun beveger seg på et plan der realiteten ikke slår inn."

https://www.document.no/2019/01/02/men-ikke-noe-mea-culpa/

Les den interessante artikkelen. Vi må spørre oss HVEM vår globalistelite egentlig er, statsministre før og nå, såvel som konge.
Redigert 03.01.2019 kl 16:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 16:33 945

"Ufortalt i langt de fleste medier er også, at Jespersens pårørende drog fra Grindsted til København for at holde mindehøjtidelighed på Rådhuspladsen. Her stod de åbenbart nærmest mutters alene, mens glade mennesker gik forbi.

«Den måde, hun er død på, gør, at sorgen er endnu større. Så jeg har brug for, at andre støtter op om det,» sagde Jespersens stakkels mor til BT 26.12.

Familiens skæbne står i hjerteskærende kontrast til lignende terror-begivenheder. Efter BT’s artikel var der mindre mindehøjtideligheder, men de deraf følgende glansbilleder i DR Nyheder kunne ikke dække over, at en del selvgode danskere i virkeligheden kun rummer gold og selektiv godhed."

https://www.document.no/2019/01/02/multikulti-eliten-mangler-medmenneskelighed/
Slettet bruker
03.01.2019 kl 16:45 940

Få også med denne tankevekkende artikkelen:

https://www.document.no/2019/01/02/nyttarsonsker-2019/
Risk-reward1
03.01.2019 kl 17:13 928

Jeg gidder ikke be deg underbygge påstanden, for de 57 gangene jeg har bedt deg om det har du ALDRI klart det.

Trådstarten inneholder mange punkter, jeg kommenterte de 6 første.
1. Klarer du å forholde deg til og kommentere NOEN av punktene i trådstarten med NOE som har substans?
2. Klarer du å forholde deg til og kommentere NOEN av punktene jeg kommenterte med NOE som har substans?

Jeg tviler MEGET sterkt!
Men prove meg gjerne wrong :D

RR

PS!
Til å være en som jeg har tatt i så mange løgner og skrevet om her, blir det ganske latterlig at DU hevder jeg ikke ser forskjell på sannhet og løgn :DDD
Du er en vandrende selvmotsigelse og du skjønner det ikke........
Slettet bruker
03.01.2019 kl 17:52 913

hAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHÆHÆHÆHÆHÆHOHIIHI

Du er HOs desidert mest lettlurte kildeukritiske nek.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 17:56 909

Jeg forventer spår påstår tipper og mener at Donald Trump kommer til å bli "tatt" i 2019. Skikkelig. Hardt. IGJEN.
og igjen og igjen.
Same procedure as every year my friend.
Og donald keeps on Winning, og vi synger det ut.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 18:04 903

Daniel har et poeng RR. Dere som tror på Qanon-tullet er hjernevaskede sektmedlemmer og har totalt mistet evnen til å skille virkelighet fra spinnvill fantasi.
Redigert 03.01.2019 kl 18:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 18:07 901

dirken : hjernevaskede sektmedlemmer

Hva med naive lettlurte fjols? Gjelder ikke det lenger?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 18:24 896

Det ene utelukker ikke det andre, men la oss ta det viktigste først: Har du blitt kastet ut IGJEN??
Slettet bruker
03.01.2019 kl 18:27 894

og igjen og igjen og x96 ganger tilsammen. Klimaskifter tar fra meg isflakene.
Ingen tenker bevaring av grovdyrene.
Redigert 03.01.2019 kl 18:29 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 18:54 884

Han har like lite poeng som du har, dirken!
Intet nytt fra noen av dere det, styrt av fordommer og sviktende grunnlag å uttale dere på. Og dere lærer ikke.
At du bekrefter dette nettopp med dette innlegget ditt, mistenker jeg at du ikke skjønner noe av!!! :DDD

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 18:57 873

dirken, du vet hva det heter. Litt sant og litt feil, sånn er det med alt. Midt på treet. Du henger deg opp i feilene, du er ubalansert.
Risk-reward1
03.01.2019 kl 18:59 871

Velger å gi deg en kommentar til på dette samme innlegget ditt.

En annen likhet med DenialBenekte og deg, er at ingen av dere konkret og med substans klarer å kommentere punkter i trådstarten, eller de av dem som jeg kommenterte. I den samme "haugen" som dere kan jeg nok med trygghet legge, Sotah, Nuka og Jabbings

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 19:07 867

Hold deg til Qanon-NWO-tullet ditt du lillegutt.
Sotah
03.01.2019 kl 19:17 864

Nå ligger jeg unna disse trådene helt generelt. Livet er for kort, jeg har ikke tid. Ergo gidder jeg ikke kverulere heller. Jeg ytra meg en anelse om Jens og NATO, siden jeg har en viss erfaring med begge. Ellers skal Qua få raute av hjertens lyst for min del.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 19:20 862

"All støtte til alternativ energi opphører, og norsk vannkraft vil falle i pris, og kan like gjerne brukes i Norge."

Det er naturlig at støtte til fornybar energi etterhvert vil falle bort når slik energiproduksjon blir billigere enn fossil energi.

" Omfattende skroting av vindmøller, eller alternativt de gis som U-hjelp til afrikanske land i stedet for annen U-hjelp."

Kan noen forklare logikken bak at norske strømpriser faller i pris fordi vindmøller skrotes? Og hvorfor skal de skrotes? I dag er det billigere å bygge landbasert vindkraft enn kullkraft med renseteknologi. Kjernekraft er også dyrere. Hvor er logikken i å skrote allerede utbygd vindkraft?

Bloomberg New Energy Finance estimates a "global LCOE for onshore wind [of] $55 per megawatt-hour, down 18% from the first six months of [2017], while the equivalent for solar PV without tracking systems is $70 per MWh, also down 18%." Bloomberg does not provide its global public LCOEs for fossil fuels, but it notes in India they are significantly more expensive: "BNEF is now showing benchmark LCOEs for onshore wind of just $39 per MWh, down 46% on a year ago, and for solar PV at $41, down 45%. By comparison, coal comes in at $68 per MWh, and combined-cycle gas at $93." [36][37]

https://about.bnef.com/blog/tumbling-costs-wind-solar-batteries-squeezing-fossil-fuels/
https://www.powerengineeringint.com/articles/2018/11/solar-and-wind-now-the-cheapest-power-source-says-bloombergnef.html
Redigert 03.01.2019 kl 19:21 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 19:31 855

FFO
Jeg er ikke i tvil.
Sotah
I dag kl 19:17 5
Jeg ytra meg en anelse om Jens og NATO, siden jeg har en viss erfaring med begge.
------

Men ellers er jeg enig i at du ikke skal kommentere på disse trådene. Det er det rette valget for deg som skal respekteres.
Det hadde ikke passet seg. Du kan se innom Men du skal ikke blande deg inn. En fin avgjørelse for deg og din lille tid.
Redigert 03.01.2019 kl 19:36 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 20:14 840

:DDDDD
Som jeg skrev;
"At du bekrefter dette nettopp med dette innlegget ditt, mistenker jeg at du ikke skjønner noe av!!! :DDD"

Og du bare MÅTTTE bevise at jeg hadde rett :D
Er ikke greit for deg dirken når du står med kompasspila rett nord, og fortsatt ikke aner hvilken retning nord er :D

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 20:16 836

Ikke vet jeg hva problemet ditt er kRRanglefant, men når du tror på Qanon er du fullstendig blåst i toppetasjen.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 20:23 831

Naturligvis vet jeg at Qanon ikke er relatert direkte til denne tråden, men det er litt som når det andre konspirasjonsteorineket her inne, exian x96 et.al, skriver om nettleie eller DAB radio, så VET du at det ender opp i folkegodkjent valglov som kuren mot NWO/SVFJWO. HvÆr gang. Sånn er det med Qua/HF også, og dermed også deg, hennes haleheng RR. Samme hva det er, roter hun det til med NWO 1% superrike deep state Q FFO fake osv. Hun har mistet forstanden, synes du ikke? Hf-Qua, exian x96 et.al. konspiranoia-medisinerte-tvangstrøye.
Redigert 03.01.2019 kl 20:27 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 20:27 827

dirken: tvangstrøye medisinering

Jeg: popcorn
sirkus direktøren
Risk-reward1
03.01.2019 kl 20:59 815

Det er nok snarere du som har problemer dirken og du fortsetter å vise akkurat hva jeg skrev.

Du skjønner det fordomsfulle uvitende deg, du finner ikke ETT innlegg av meg om Q. Ikke ETT! Jeg har aldri uttalt meg på trådene eller om Q

Men du gnager altså om og om igjen at jeg er helt blåst som tror på det. :D
Du BEVISER alt jeg har skrevet om deg på tråden, og nå skjønner kanskje til og med du det :DDDD

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:02 813

Dr Phil Dirken
Springer rundt med vaksinasjon mot Q med litersprøyt galle
tvangstrøye medisinering
fjols og lettlurte naive idioter
osv vaksinering
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:09 811

Dr Phille Dirken
Medisinert Student
Ute i Bergen
Institutt for moteddikk
sentrum 5001 høire
brrrrrrigjen
Redigert 03.01.2019 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:10 812

“Du skjønner det fordomsfulle uvitende deg, du finner ikke ETT innlegg av meg om Q. Ikke ETT! Jeg har aldri uttalt meg på trådene eller om Q“

Å. Så du er enig i at Qanon er en svindel hoax og at det kun er lettlurte nek som lar seg hjÆrnevaske da?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:14 809

hoax wtf betyr det?

Jeg vet hva NEK er.
Det er mat for småfugler.
Redigert 03.01.2019 kl 21:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:15 806

Lenger oppe på topicen sier han til Havfruen at at han har blokkert meg for min fordreide virklighet. Havfruen snakker nesten kun om Q og jeg bruker mange innlegg på å motsi henne.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:16 805

Dette er egentlig ganske enkelt. Du KAN ikke IKKE ha fått med deg hva Qanon hoax går ut på. Er du enig i at konspirasjonsteorien er sinnssyk svindel, eller tror du på det?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:17 804

Sinnssyk svindel? Det tror jeg ikke noe på
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:21 795

Ikke vær så feig a pyse.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:22 793

Dirken jeg skal særlig være ærlig, og må innrømme jeg har ikke studert Q i kriker og kroker som du.
Jeg må derfor spøørre Hf som jeg ser har studert kriker og kroker og det hele, argumentert og mest servert synspunkter og gjennomtenkte tankerekker.

Så jeg spør Havfruen, er du et lettlurt naivt fjols, lurt av den sinnssyke som du også er men du skulle vært tvangsinnlagt medisinert du fjols, akkurat som hoax Q?
Redigert 03.01.2019 kl 21:24 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:27 769

Da virker det jo som om RR tror på Qanon oppned sinnsyk virkelighetsfjern virkeligheten til den hjÆrnevaskede HF-kua da - som jeg kanskje latet som jeg trodde litt oppe i tråden.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:28 769

På meg virker det som dirken har tatt bikken, men du er tilblitt når du har vært i Dr Phyllis medisinskapet ditt.
Risk-reward1
03.01.2019 kl 21:30 768

Jeg skal gi deg et svar om du klarer å innrømme at du har bevist deg selv som fordomsfull og uvitende om meg og vår "utveksling" på denne tråden.

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:30 765

Feiging tør ikke TA havkua, men SKAL ta de som ser gjennom «henne». Over ivrig sensurround da ja.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:32 763

Sirkusdirektøren&GenserUtenLine

opptrer

En spatial dirken tråd.Som alltid.
Sirkrus dirken.
---------------->jeg lager egne tråder for slike som oss. Hvorfor gjør du ikke som Søtah?

Siden du klarer å pirke istykker enhver tråd, starter jeg EGNE sirkustråder. Wilkommen Dri Direktør, du er en balansekunsner Sentrumssvindel. Oi det rimte på HoaxSentrum som rimer på FEIGE DIRKEN midtimmellom men mot alt islamkritisk.
Redigert 03.01.2019 kl 21:35 Du må logge inn for å svare