Forventninger til 2019

Slettet bruker
2019 02.01.2019 kl 16:14 4814

Ønskeliste av Øyvind Mostad – akkurat som Havfruen selv skulle sagt det:

• Nye politiske grupperinger vil få stor oppslutning og punktere de etablerte partier. Samtidig vil de gamle presses til å legge om sin politikk, og ta hensyn til landets innbyggere. De dårligste lederne byttes ut, og nye friske krefter kommer til. FrP og SP reformeres, Slagsvolds familiebånd til AP fjernes, og FrP og SP går sammen om å bevare Norge. Dette gir massiv tilslutning, og kommer til å bli plattformen ved neste stortingsvalg.
H, AP, KrF og V klarer ikke å bli kvitt sine udugelige ledere som tviholder på makten og sender partiene i grøften. Mediepropagandaen preller av!

• Ved kommunevalget vil de røde feies vekk fra de store byene der de har gjort mest skade, og de nye som kommer inn vil reversere alt det negative.

• Klimabløffen punkterer og relaterte avgifter og skjev politikk kreves endret. I kjølvannet vil massiv korrupsjon avsløres, og lederne stilles for retten.

• Tysk energipolitikk tar et endelig brudd med den grønne bløffen. Merkel får sparken som kansler. All støtte til alternativ energi opphører, og norsk vannkraft vil falle i pris, og kan like gjerne brukes i Norge. Omfattende skroting av vindmøller, eller alternativt de gis som U-hjelp til afrikanske land i stedet for annen U-hjelp.

• EU’s fremtid: Fylliken Juncker presses til å gå av, han avslører da omfattende snusk og korrupsjon som hevn, EU rakner og Brexit fullføres, nye handelsavtaler skapes, og verdenshandelen vil blomstre.

• I USA stilles Hillary Clinton for retten og blir dømt for omfattende korrupsjon. Dette vil også ta med seg norske politikere som står bak milliardoverføringene til Clinton Foundation. I kjølvannet vil hele Libyakrigen bli brakt til menneskerettsdomstolen, og Stoltenberg med følge dømmes til lange fengselsstraffer for forbrytelser mot menneskeheten.

• Fred i Syria medfører at asylbetingelsene krever hjemsendelse. Dette fører til at også andre lands asylanter blir hjemsendt. Måten å gjøre dette på er å kutte all NAV-støtte til dem som kommer fra disse landene som nå trenger sin arbeidskraft til fulle for å komme videre. Tilhørende tomme kommunale leiligheter punkterer det norske boligmarkedet og sørger for at unge har råd til å etablere seg med egen familie, og få barn. Spekulantene sitte igjen med null-verdier.

• Et punktert boligmarked sørger for at de som jobber svart drar hjem. Dette åpner for at yngre norske håndverkere får en fremtid.

• I Sverige blir det nyvalg, og et nytt styre med Sverige Demokratene og rester av høyresiden i regjering. De tar fatt på den tunge veien med å snu etter årtiers sosialistiske vanstyre.

• Nye samarbeidskonstellasjoner mellom landene, der folkebevegelser samarbeider over grensene godt hjulpet av sosiale medier, avslører maktmisbruk og korrupsjon. Nasjonalstatene styrkes, og strenge etiske regler sørger for at dette ikke skal gjenta seg.

• I de vestlige landene innføres en kopi av sharialover kun for muslimer, men overstyrt av nasjonale lover. Muhammed og sharialover vil altså være underordnet nasjonale lover, og utføres av såkalte vantro mot muslimer. Dette føles så feil for muslimene at de aller fleste flytter vekk. De som blir igjen velger å gjøre seg til vertslandets borgere og blir evig tro mot sitt land, og sørger for at Islam aldri får fotfeste der lenger.

• Norske byråkrater mister arbeidet etter at EU’s regler ikke lenger gjelder i Norge. Staten må kutte ned på antall ansatte, og med et redusert NAV må overflødige settes til praktisk arbeide.

• Kaldere klima, og dårligere avlinger krever økt innsats med å dyrke jorden. Byråkrater tilbys gunstige avtaler om å kjøpe fraflyttede gårdsbruk, og gjøre nytte for seg med å dyrke mat for egen befolkning.

• Nye politikere sørger for å fjerne statlige overføringer til all presse og media. Etiske regler innføres i det offentlige der alle medarbeidere tas i ed, og opplyses om strenge straffer og tap av ansettelse og alle rettigheter ved misbruk.

• Det frie ord blomstrer, og de som sitter i styre og stell blir livredde for å eksponeres negativt. Dette fjerner over natten all korrupsjon og maktmisbruk.

• Norges hestekur vil følges over hele verden, og andre land følger etter. Uten økonomisk støtte trekker muslimene seg vekk fra de vestlige samfunn tilbake til sine opprinnelsesland, og fortsetter der. Noen av dem har med seg holdninger og impulser fra oss, og de får sine impulser til å gro i de muslimske landene, der folket etterhvert skjønner at de har blitt lurt til underkastelsen, og gjør opprør!

Antagelig er forventningene «litt» for høye, Utopi? men kanskje noe av det vil skje? Eller som en begynnelse på noe bedre?

Trøsten er at det har allerede begynt, og vil fortsette. Med dette ønsker vi det nye året velkommen!

https://resett.no/2019/01/01/nyttarstale-fra-grasrota/

Redigert 02.01.2019 kl 16:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:32 942

NEI herregud «fordomsfull» hvis du begynner å sippe over at noen kalte kjæresten din ei negerhore for noen år siden nå, så stikker jeg.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:40 932

Og NEI dirken seriøs pompøs, jeg har IKKE sett spor av kommunistisk skattedrivende blitzpasifistkrav om lønn for NOTHING eller masete folkekravblitzmas x96 typisk masete kravfulle islam bølgen bortforklart, og som midtimellomdirk må du se at i sjaQQ sjoKK og sjaKK bruker du alle brikkene som får deg fremover ikke lat deg feigemidleprikken.
Q går bredt og lupedirken finner fail er lite argumentert, og desperat medisinert. Du har bevist at Q trekker oss fremover.
Seff slapp solkjær inn failmål.
Hf har blingset på mål, skutt over stadion og en gang SATT hun seg på en ball som sprakk, og jeg datt i en hordkrig.

Men du midlepirkesentrumsmidtimellom PREDIRKEN-->pirken plukk fisk laksevaksine overdosering

du PILLER mot FAIL mål din prikk
Redigert 03.01.2019 kl 21:45 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 21:41 932

Det er helt korrekt at jeg har blokkert "frøken hårsår" - Jabbings. Jeg gidder ikke forholde meg til en som gang på gang finner på sine egne påstander og TOLKER der etter, AKKURAT som du har gjort om meg på denne tråden, dirken..............

Og når han gang på gang ble forklart skivebommene på sine tolkninger, forsto ha ikke en dritt av det.
Og det samme du har vist på denne tråden, har du vist tidligere også, så blokkering er en ganske fin ting........ Rett og slett slippe å se tolkningene deres som går i hytt og pine. Slippe å se alle onelinere uten substans (der skal jabbings ha cred. han skriver mer og mye om mangt)
Det er nok flere som blir blokkert etter hvert. Dere bare fordummer debattene med svada. Hvem og når, gjenstår å se. Skal la deg få vite når i så fall, så slipper du sippe etter noen "svar" på ting jeg ikke ser og dermed ikke leser

RR
Redigert 03.01.2019 kl 21:41 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 21:44 930

Har ingenting med sipping om hverken deg eller hva rasisten DenialBenekte er og skrev. Det har jeg forklart deg en rekke ganger, men også der viste du deg fordomsfull og uvitende om meg ;)

Jeg skal bare ha deg til å innrømme at du har vist deg fordomsfull og uvitende om meg på denne tråden, for å se om du har et snev av selvinnsikt.
Det tviler jeg nemlig sterkt på :DDD

RR

Edit:
Ser du kaller LederUtenGenser for feiging.........
Hvor feig du er selv får vi nok se når du skal vise din selvinnsikt, tenker jeg ;)
Redigert 03.01.2019 kl 21:46 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:48 929

Merkelig at det skal være så vanskelig å svare om du tror på en konspirasjonsteori som er HELT sinnsyk, eller om du ikke tror på den. Er det fordi du er redd for å såre havfruen eller noe? Et anonymt nick på et anonymt forum. Eller tror du FAKTISK på Qanon?? Det sier litt om dine «evner» i så fall.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:49 929

Så ikke kall mei faig
Jeg kommer til å tråkke på fløtelsene til blitzfake kommunister overalt og under bordet,
#trakkemaskin vinterføre
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:53 920

Risk Reward, som blokkerer sine meningsmotstandere når de gir han kjeft for sin herskesyke outings trusler, er også kjent for å kjøre knallhardt på konspirasjonen om at Soros er en Nazi, så jeg tipper han også tror på andre konspirasjoner.
Redigert 03.01.2019 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:54 919

«Ser du kaller LederUtenGenser for feiging.........»

Sensurround er feig fordi han av en eller annen grunn fyrer på alle plugger over konspiranoiakrek nummer to exian x96 m.fl., men når det kommer til konspiranoiakrek NUMMER 1 her inne havfruen, er han plutselig veldig unnvikende. Akkurat som deg lille RR. Tør ikke svare på spørsmålet. Qanon er SINNSYKT og Havkjerringa har brukt måneder av livet hennes på konspirasjonsteorien. Hun har mistet det. Bare si det. Er det så vanskelig a?
Redigert 03.01.2019 kl 21:55 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:54 919

Mittimellemprikken er anstendighetsGrandehøirevenstre. lol Midtiblinken feig.

er det rart han deler ut medisin og tvangstrøyer til velartikulerte gjennomarbeidet velargumenterte helhetlig sammensatt ressonerende Havfruen?.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:54 918

Nå: et glass cøla zero du

Takk.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:56 915


Nei nå tar vi en sang dere. Dirken, du er forsanger!

https://m.youtube.com/watch?v=novZXnYS5n8
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:57 913

Feige prikken, navigatirrektøren

Den prikken i sentrum du styrer etter er en kollisjon. Derfor er DU ekstrem kurs Helgedirektøren Ingenstadslandfall i sikte DU må dreia, men du nekter, Havfruen varsler og du ignorerer med PIRKE dirk tjafs og tvangstrøyesnakk. Grande anstendighets høiredame du.

Havfruen er fyret som blinker. Klart du kan få fotoskrekk iblant men hun blinker som rett er. Og Sentrumsprikken durer full fart
Redigert 03.01.2019 kl 22:00 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 21:57 913

Du må starte en ny tråd surre. Du forsvinner jo helt inneiblant oss andre. Grandehæ?
Risk-reward1
03.01.2019 kl 22:02 906

Hahahaha....... jeg har da allerede skrevet at jeg skal svare deg på det!
Eier du ikke evner til å lese OG forstå?

Jeg har svaret helt fremme i pannen. Det er superlett å svare deg på dette, men først får du GI, så skal du FÅ.
Men det vet vi begge ikke kommer, så kalle andre feig blir bare blanding av komisk og patetisk.
TOLKNINGENE dine er akkurat like skivebom som Jabbings, og dere uttaler dere om ting dere har null kunnskap om.

Jeg har forklart deg at du dreit deg ut, du viste i innlegg etter innlegg at du ikke skjønte ikke noe av hvordan du dreit på egen legg. Når jeg skar det i papp og HELE grunnlaget ditt for din TOLKNING av meg forsvant som en fis i vinden, viser du deg nå soleklart frem som en person med

1. Svært liten ryggrad og subastans. Hadde du hatt det hadde du sagt, "sorry Mac, jeg tok feil der. Beklager"
Men det er var du altså ikke "stor" nok til å gjøre :D (Nevnte jeg komisk og patetisk? Husker du at du kalte meg "liten" lengre opp :D)
2. For feig til innrømme at du var fordomsfull og uvitende

Men ikke bli lei deg. Det er gjennomgående trekk hos dere "godheter" har jeg erfart. Den mest kjente fordomsfulle og uvitende personen jeg har erfart det med og som du kan ta i hånden for deres likhet, er Ingebrigt Sten Jensen. Et speilbilde av hva han stempler andre for :D

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:04 906

Drinken jeg har sagt det sør, vi skal ikke blandes med storegutta.
Kan ikke du komme på mine dilletråder. Du bare fødelegger herr
Du er en prikk i en stor Havfrues tanker, utredninger og meget overbevisende gjennomtenkte og helhetlig oppfulgte tankerekker.

Mens dirken.

Du er prikken UNDER i

Dvs du hjemmehører til mine og dine egne forhåndsavsporete tråder uten pigger ute.
Redigert 03.01.2019 kl 22:06 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 22:06 1098

Jabbings har visst ikke skjønt hva blokkering innebærer............
Er vel egentlig som forventet, men for å skjære det i papp enda en gang.........................

DETTE ER HVA JEG SER AV DINE INNLEGG, JABBINGS;
jabbadabbato
I dag kl 21:53
16
Risk-reward1 skrev
Har ingenting med sipping om hverken deg eller hva rasisten DenialBenekte er og skrev. Det har jeg f..
Innlegget er skjult
Redigert i dag kl 21:54

JEG GIDDER IKKE FORHOLDE MEG TIL DEG!

Valgte store bokstaver da jeg er litt usikker på om det kanskje er enklere å forstå for deg....

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:07 1098

Hva tok jeg feil i, at du trodde på Qanon? Greitnok. Sorry. Da tror du ikke på den SINNSYKE konspirasjonsteorien som kun lettlurte nek lar seg hjÆrnevaske av, liksom Havfruen. Godt, da er vi enig. Var DET så vanskelig?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:07 1097

Nå har jeg lest og lest. Jeg har tenkt og tenkt og tenkt meg om så mange ganger, og pustet så dypt så mange ganger, at nå har jeg både vondt i hodet og er svimmel på en gang.

Jeg nøyer meg derfor med å si: fin tråd.

Håper og tror at både Kongen og Erna er enig.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:09 1094

"JEG GIDDER IKKE FORHOLDE MEG TIL DEG!"

Men jeg kan jo fortsette å kommentere dine idiotinlegg da jeg ikke har blokkert deg.
Då får i det minste andre vite hvor latterlig du er.
Registrerer at du ikke klarer å ta avstand fra den mest latterlige konspirasjonen vi har sett på lenge.
Det er ikke spesielt overraskende så sta du var på at George Soros var en Nazi.


Redigert 03.01.2019 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:09 1094

VENT LITT. Har du blokket jabba, men klarer likevel ikke å la være å svare ham? Hahaha. Hva FEILER DET deg?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:10 1252

LAMAO
Risk-reward1
03.01.2019 kl 22:15 1246

HAHAHAH..... JEG DAUER :DDD
Du klarer virkelig ikke følge en tankerekke, forstå hva du leser eller forholde deg til det.
Du beviser bare gang på gang akkurat dette. Du beviser hva jeg skriver om deg. Jeg levner deg ikke sjanser. Du er lost case

:DDDDDD

RR

PS! Jeg har IKKE uttalt meg om hva jeg tror eller ikke tror om Q
Og det gjør jeg heller ikke før du skjønner hva vi har "debattert".
Jeg sa vi begge vet at du ikke kommer til å GI det jeg ba om, for å FÅ det du ba om.
Jeg sier også at du kommer aldri til å skjønne hva vi har "debattert"

Men du er underholdende, det skal du ha. Ufrivillig morsom :DDDDDDDD
Redigert 03.01.2019 kl 22:19 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 22:17 1243

Ja, jeg "svarte" han, for å vise at jeg ikke ser hans innlegg.

"Innlegget er skjult" står det ganske tydelig i det jeg limte inn fra hans innlegg.
Skjønte du ikke det heller! :DDD

RR
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:17 1242

Jeg har telt oppe.
boribilen
kalkulatorhuet sier:
Q har 12% failed missiles
JabbadabbadoTO nei NITTITO% failed missiles
Redigert 03.01.2019 kl 22:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:20 1240

Alle de smiley-greiene får innleggene dine til å virke enda mer lavpannet infantile enn det de hadde trengt. Jeg vet jo at du ikke har kommentert Qanon. Det er jo hele poenget. Du har NEKTET å svare på om du tror på den SINNSYKE konspirasjonsteorien eller ikke. Antagelig fordi havkua er all in og du ikke tør fornærme henne, av en eller annen grunn. Eventuelt tror du på den SINNSYKE konspirasjonsteorien, da du tydeligvis også angivelig tror på andre konspirasjonsteorier om den evige jøde 2.0 Soros. Da har du mistet grepet fullstendig, akkurat som havfruen.

Så hva er det? Hvor mange lange feige innlegg til klarer du å skrive uten å svare på ett enkelt spørsmål?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:22 1238

HAHAHAHAHAAHAAHAHAHAHAAH

HVA ER DET SOM FEILER DEG??? Dette er noe av det morsomste jeg har sett, i kveld i alle fall. Du er akkurat som jeg trodde.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:23 1237

Å nei, nå får jeg hjertebank og skjelvinger også.

Jeg blokkerer alle sammen og starter min egen safespacetråd.

Men først må jeg si at dette var en pangstart på det nye året. Jeg ønsker å takke alle bidragsytere og nominerer herved denne tråden til årets tråd.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:24 1238

At du er en kranglefant som er manisk sykelig opptatt av å få rett og ha det siste ordet er ikke poenget. Svar på om du tror på Qanon eller ikke du. Det er et ganske enkelt spørsmål.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:26 1236

Dirkendagen gikk og Dr Dill kan legge seg

Idag er det vaksinert med
NAIVE LETTLURTE HAVFRUEN FJOLS
SINNSSYKE TVANGSDRØYER
NEKTET
SINNSSYKE
SINNSSYKE

prikken er satt. god natt direkturen.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:28 1233

dirken svar ærlig, tror du på anstendighetsGrandehøireJonasHadji? Svar ærlig?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:31 1227

Det eneste som er anstendig av den ordsuppa di der er høyre. Jonas liksom hæ? ÅkerGrande nei. Haditaqja taqqaja ja.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:32 1225

du er klin anstendighetshøire bikker mellom trampoline og koser deg der og så SKAL du ta alt islamkritisk du rekker over. Grande finale feighets mittisprekken kom prikken skandale direkteuren uten rygg og rad bare milt imillom.
Redigert 03.01.2019 kl 22:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:35 1222

Er det derfor du er OVER ivrig hale heng for å beskytte NAVfruen? Pga islam liksom? Seriøst rart.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:37 1220

For å si det på en annen måte fuskeDIREKTØREN
Finns ikke et anstendig utdannet ståsted "anstendighetshøireernablanda pressball" som jo bare er en mellomgrøtlanding, ingen som står for løsgraut når jula er ferdig.
Erna gjør det fordi hun må, du gjør det fordi du er en blaut feig midtiprikk i søken etter begivenhet. plump men sant.
Redigert 03.01.2019 kl 22:48 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:41 1215

Skjønte jeg ikke. Sett strek a. Tror det er nok nå. NAVfruen er nok stolt av deg lille hund, vil klø deg bak øret. Voff
Redigert 03.01.2019 kl 22:42 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:42 1212

Hehe, Navfruen gett.

*Prrtfsshhtt*
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:43 1209

Det heter overivrig/haleheng. Det første du bør gjøre før du pompøser deg mere er å respektere språket.

Du virker å være vaksinert mot å tilta deg det skrevet over her til deg, og du tilta på tristeste vis til slutt.
Jeg tviler fred over dine sure miner, gå og digg deg i drømmeland midtinatten din lømmel
Redigert 03.01.2019 kl 22:45 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
03.01.2019 kl 22:45 1207

"Jeg vet jo at du ikke har kommentert Qanon. Det er jo hele poenget."

Virkelig?? Er det hele poenget?
Tør jeg minne deg på at det HELE i denne tråden startet med at du PÅSTO i innlegg etter innlegg at jeg støttet Q?
At jeg var evneveik som trodde konspirasjonsteorien Q?

Så FORTALTE jeg deg at jeg aldri har kommentert noe om Q eller på Q-trådene, men det er altså nå ditt poeng!! :DDDDDD
(Note to you: :DDDDD betyr altså det samme som når du skriver HAHAHAHAHA. Du er altså lavpannet infantil da skjønner jeg? Eller gjelder "reglene" du setter kun for meg og ikke for seg selv :D)

Vår "debatt" startet altså med at du, basert på fordommer og uvitenhet, påsto noe om meg. Så har selv du altså klart å forstå at jeg aldri har uttalt meg om det DU PÅSTO om meg (GRATULERER. Det tok deg bare ca 10 innlegg å forstå), men klarer fortsatt ikke innrømme at du var fordomsfull og uvitende i hva du påsto om meg. Eneste grunnen til at jeg vil ha innrømmelsen før jeg svarer deg, er for å få avklart om du har selvinnsikt, eller om du er så feig og unnvikende, samt "liten" som du så langt har vist deg frem som.

Skjønner at 777 blir litt svimmel, jeg må jo gå den samme runden med deg om og om igjen, og enda skjønner du ikke stort :)
Det er ikke jeg som er feig, dirken, det er DU som er feig. Etter at du spurte ga jeg deg svar i første innlegg, men du er for feig til levere din del ;)

Det har vært gøy, nå har du gjort deg selv til et gnagsår. Veien er kort til en blokkering, for jeg gidder ikke folk som konsekvent bommer på alt de "tolker" og ikke vil eller evner å skjønne når de blir forklart ting heller.

RR

Edit
Leste noe mer i tråden av det virkelighetsfjerne babbelet ditt, dirken, og har ombestemt meg
Veien er brukt opp, den er ikke lengre kort. Du er blokkert :)
Jeg lovet deg å si i fra, så da har du det. God bedring!
Redigert 03.01.2019 kl 22:51 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:49 1202

Å vær ærlig, surre. Dette er morsommere for deg enn å sitte alene i jula og heise gamle sotah-tråder fra arkivet eller? Litt mindre patetisk for nå er vi hvertfall to i tosomhet sant. Natti natt. *Venn*
Redigert 03.01.2019 kl 22:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:51 1200

Ingen bryr seg lenger om hvordan dette startet for 100 innlegg siden, men takk for DEN historietimen professor.

Tror du på den SINNSYKE konspirasjonsteorien Qanon eller ikke?