Forventninger til 2019

Slettet bruker
2019 02.01.2019 kl 16:14 4828

Ønskeliste av Øyvind Mostad – akkurat som Havfruen selv skulle sagt det:

• Nye politiske grupperinger vil få stor oppslutning og punktere de etablerte partier. Samtidig vil de gamle presses til å legge om sin politikk, og ta hensyn til landets innbyggere. De dårligste lederne byttes ut, og nye friske krefter kommer til. FrP og SP reformeres, Slagsvolds familiebånd til AP fjernes, og FrP og SP går sammen om å bevare Norge. Dette gir massiv tilslutning, og kommer til å bli plattformen ved neste stortingsvalg.
H, AP, KrF og V klarer ikke å bli kvitt sine udugelige ledere som tviholder på makten og sender partiene i grøften. Mediepropagandaen preller av!

• Ved kommunevalget vil de røde feies vekk fra de store byene der de har gjort mest skade, og de nye som kommer inn vil reversere alt det negative.

• Klimabløffen punkterer og relaterte avgifter og skjev politikk kreves endret. I kjølvannet vil massiv korrupsjon avsløres, og lederne stilles for retten.

• Tysk energipolitikk tar et endelig brudd med den grønne bløffen. Merkel får sparken som kansler. All støtte til alternativ energi opphører, og norsk vannkraft vil falle i pris, og kan like gjerne brukes i Norge. Omfattende skroting av vindmøller, eller alternativt de gis som U-hjelp til afrikanske land i stedet for annen U-hjelp.

• EU’s fremtid: Fylliken Juncker presses til å gå av, han avslører da omfattende snusk og korrupsjon som hevn, EU rakner og Brexit fullføres, nye handelsavtaler skapes, og verdenshandelen vil blomstre.

• I USA stilles Hillary Clinton for retten og blir dømt for omfattende korrupsjon. Dette vil også ta med seg norske politikere som står bak milliardoverføringene til Clinton Foundation. I kjølvannet vil hele Libyakrigen bli brakt til menneskerettsdomstolen, og Stoltenberg med følge dømmes til lange fengselsstraffer for forbrytelser mot menneskeheten.

• Fred i Syria medfører at asylbetingelsene krever hjemsendelse. Dette fører til at også andre lands asylanter blir hjemsendt. Måten å gjøre dette på er å kutte all NAV-støtte til dem som kommer fra disse landene som nå trenger sin arbeidskraft til fulle for å komme videre. Tilhørende tomme kommunale leiligheter punkterer det norske boligmarkedet og sørger for at unge har råd til å etablere seg med egen familie, og få barn. Spekulantene sitte igjen med null-verdier.

• Et punktert boligmarked sørger for at de som jobber svart drar hjem. Dette åpner for at yngre norske håndverkere får en fremtid.

• I Sverige blir det nyvalg, og et nytt styre med Sverige Demokratene og rester av høyresiden i regjering. De tar fatt på den tunge veien med å snu etter årtiers sosialistiske vanstyre.

• Nye samarbeidskonstellasjoner mellom landene, der folkebevegelser samarbeider over grensene godt hjulpet av sosiale medier, avslører maktmisbruk og korrupsjon. Nasjonalstatene styrkes, og strenge etiske regler sørger for at dette ikke skal gjenta seg.

• I de vestlige landene innføres en kopi av sharialover kun for muslimer, men overstyrt av nasjonale lover. Muhammed og sharialover vil altså være underordnet nasjonale lover, og utføres av såkalte vantro mot muslimer. Dette føles så feil for muslimene at de aller fleste flytter vekk. De som blir igjen velger å gjøre seg til vertslandets borgere og blir evig tro mot sitt land, og sørger for at Islam aldri får fotfeste der lenger.

• Norske byråkrater mister arbeidet etter at EU’s regler ikke lenger gjelder i Norge. Staten må kutte ned på antall ansatte, og med et redusert NAV må overflødige settes til praktisk arbeide.

• Kaldere klima, og dårligere avlinger krever økt innsats med å dyrke jorden. Byråkrater tilbys gunstige avtaler om å kjøpe fraflyttede gårdsbruk, og gjøre nytte for seg med å dyrke mat for egen befolkning.

• Nye politikere sørger for å fjerne statlige overføringer til all presse og media. Etiske regler innføres i det offentlige der alle medarbeidere tas i ed, og opplyses om strenge straffer og tap av ansettelse og alle rettigheter ved misbruk.

• Det frie ord blomstrer, og de som sitter i styre og stell blir livredde for å eksponeres negativt. Dette fjerner over natten all korrupsjon og maktmisbruk.

• Norges hestekur vil følges over hele verden, og andre land følger etter. Uten økonomisk støtte trekker muslimene seg vekk fra de vestlige samfunn tilbake til sine opprinnelsesland, og fortsetter der. Noen av dem har med seg holdninger og impulser fra oss, og de får sine impulser til å gro i de muslimske landene, der folket etterhvert skjønner at de har blitt lurt til underkastelsen, og gjør opprør!

Antagelig er forventningene «litt» for høye, Utopi? men kanskje noe av det vil skje? Eller som en begynnelse på noe bedre?

Trøsten er at det har allerede begynt, og vil fortsette. Med dette ønsker vi det nye året velkommen!

https://resett.no/2019/01/01/nyttarstale-fra-grasrota/

Redigert 02.01.2019 kl 16:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:51 1150

dirken slut:
patetisk tillagt dagens premensdirektuelle ordfråde

En big dickday for prikken ut av direktehullet. lol
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:54 1143

Ojsann, var det en øm tå? Ånei hva har jeg gjort?
Slettet bruker
03.01.2019 kl 22:57 1138

Du stod opp som en lort og nå skal du sove deg.
Its a dirken life but u will rise again og legge inn mer
SINNSSYK TVANGSTRØYE
NAIVE GALE FJOLS
PATETI
Ohh SV
Redigert 03.01.2019 kl 22:58 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 23:01 1134

Hva har du fått til idag dørken?

Jeg har iallfall fått en venn. Attpåtil deg
Vet ikke om den er til å stole på, virker litt tilta men lets see what happens

dirken
Natti natt. *Venn*
Slettet bruker
03.01.2019 kl 23:02 1132

Ja, det var kanskje litt slemt det siste der. Kong Halal må vite jeg er lei for det. Finn trøst i at jeg ikke tenker enda mindre om deg for det om. Du står fjellstøtt på rock bottom.

Nå: Langlur.
Slettet bruker
03.01.2019 kl 23:09 1145

Jeg vil si du var mer kvalm enn slem. Tvilsom type du.
For meg er du crack-toppen. knall

dirken: Natti natt. *Venn*
Redigert 03.01.2019 kl 23:10 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
03.01.2019 kl 23:09 1145

Dere liker jammen meg å krangle om mange meningsløse ting gett. Hei dirken og co!

*promp promp promp*

Slettet bruker
03.01.2019 kl 23:26 1136

Pangstart på 2019. Det må jeg si.

Halal å Æna æ nåk stålte nå.
Risk-reward1
04.01.2019 kl 07:47 1087

Det er greit å ta diskusjoner som får frem personligheten til folk
dirken klarte med mange innlegg i går å bekrefte at han er uvitende, fordomsfull, feig og har en elendig tolkningsevne, se sammenhenger og trekke riktige konklusjoner. Ikke akkurat "solid ved"

Det er vel også derfor det sjelden kommer mer enn tomme onelinere derfra også :)

Lenge var det hysterisk morsomt for meg å se "padlingen" hans, men alt har jo en grense. Når du, som han, ikke har vilje eller evne til å følge en sak (klarte til og med å trekke inn både Havfruen, Soros og andre ting), snu 180 grader i hva som liksom var poenget hans, og bare bekreftet sin egen begrensning, så gidder jeg ikke lengre se hva han skriver.
Så blokkering er en ganske fin sak de la inn på dette nye forumet :)

RR
Slettet bruker
04.01.2019 kl 08:04 1082

Hvis dere skal fortsette i dag så husk at både dere som blir krenket, og dere som krenker er hjertelig velkomne til å ta en time out i Safe Space Tråden min, for å få igjen pusten og finne roen, i trygge og rolige omgivelser.

Vi kjører noen lette Feng Shui meditasjonsøvelser mens vi lar oss flyte med i musikkens verden til vakre og avslappende panfløyte melodier.

PS: jeg sitter klar med popcornet.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 08:14 1079

Nei!

Du kan da ikke blokkere alle som er uenige med deg!

Ta heller et lite avbrekk på Safe Space Tråden og kom tilbake med friskt mot og klarnet livssyn.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 08:25 1072

Rr er en feiging trippelsyv. Selvsagt blokkerer han folk han er uenig med. Han brukte hele gårsdagen på å nekte å svare på om han tror på en SINNSYK konspirasjonsteori bare fordi nettvenninen hans har viet livet sitt til den. Og han fortsetter i dag. Jeg skal IKKE fortsette i dag.

Men selv RR han blokkerer de, og kanskje etterhvert deg hvis han finner ut at anarkokapitalisme ikke er helt FrP, klarer han ikke å la være å trykke på det øyet slik at han kan lese hva de blokkerte poster uansett. Glem det. Han har blokkert jabba, men kommenterer likefullt hva jabba skriver. (han KOMMER til å kommentere dette også, selv om han liksom har blokkert meg)

RR er en av de største vitsene her inne, spør du meg.
Redigert 04.01.2019 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 08:42 1067

«Jeg skal IKKE fortsette i dag.«

Mener du at jeg har opprettet Safe Space tråden, skulka jobben, og lagd popcorn til ingen nytte??!!
Risk-reward1
04.01.2019 kl 08:43 1067

Blokkerer ikke alle som er uenig med meg, men folk som overhodet ikke kan bringe noe ny viten, kunnskap, holde seg til saken, osv. er bare bortkastet tid.
dirken er bortkastet tid. Når han i tillegg er fordomsfull og uvitende så gir det absolutt NULL å se hva han lirer ut av seg

RR
Slettet bruker
04.01.2019 kl 08:44 982

Uff, nå kjenner jeg at jeg må innom Safe Space Tråden selv... :-(
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:19 967

Men jeg kan forresten kommentere TS litt mer konstruktivt når det kommer til punktet med FrP og SP. Jeg har tidligere kommentert at jeg har litt sansen for den bygdepopulismen som er i ferd med å skapes i disse dager.

Av de to partiene er det nok FrP som må gjennomgå de største endringene dersom de skal fiske stemmer på den utviklingen, særlig gjelder dette distriktspolitikken til FrP. SP har en lettere jobb. I vanlig målestokk (eller konform målestokk for å være litt 777-vennlig) er det jo en god avstand mellom nyliberalistene i FrP og tradisjonelle senterpartister. Til tross for det er det massevis av felles berøringspunkter man kunne tenke seg å bygge samarbeid på. Innvandring er åpenbart. Verdispørsmål, hvor begge partier er ganske tradisjonelle, med unntak kanskje for noen av nyliberalistene i FrP. Både SP og FrP har et image som bestående av helt vanlige folk. FrP har også en velgermasse som ikke er så liberalistiske, som om de ikke har vært senterpartister, antagelig kunne vært det dersom SP ikke samarbeidet med AP.

I tillegg er det en del av de frepperne som er noe mer liberalistiske i økonomiske spørsmål, som i senere tid har begynt å bryte med standpunkt som tradisjonelt har tilhørt dem. EU-spørsmålet er ett eksempel der FrP har nærmet seg SP og typiske distriktsstandpunkt. Nå er jo til og med Sylvi blitt EØS-motstander.

Likheter, eksisterende og potensielle, til tross er det jo ikke aktuelt med regjeringssamarbeid nå.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:22 966

Pirketrollet som sprakk ta deg sammen du gikk amok med
https://i.redd.it/rsmc461rt6821.jpg
dirken:
SINNSSYK TVANGSTRØYE
NAIVE GALE FJOLS
PATETI

Ser du tar deg sammen i samme sekund. FLOTT DIRKEN. Fortsett å ta deg sammen, ikke fortsett som igår du sprakk.
TA DEG SAMMEN, ikke mer av din du skal Qta mani eller hva du led av, flott det.
Redigert 04.01.2019 kl 09:25 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:25 964

God dag til deg også. Hyggelig at du sjekket inn hos oss vennene dine her. Vi har bestemt oss for å være litt mer anstendige i dag da, så vær så snill og følg etter mitt utmerkede eksempel og vær konstruktiv takk.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:27 961

En ting som det ser ut som SP og FrP er alene om, er å kunne snakke om nasjonalstat og norsk suverenitet og selvstendighet uten å få en flau smak i munnen.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:34 955

Ok takk for DEN da dirken. Jeg skal seriøst prøve, du kan guide meg?
Jeg har bare EN *venn* og det er deg, men vi er blitt mange Kamerater!
Hei seriøs-dirken. Dette er seriøs Genser
Jeg leste innlegget ditt og det var en fin pudding. Jeg tok det seriøst og la det i minnebanken under soft analyse- Der ser du, seriøse pudding innlegg får seriøse svar. Jeg har ingen kommentar. Bare skryt til deg Wow. seriøst du kan når du er på ditt beste. Flott dirken.
Redigert 04.01.2019 kl 09:36 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:48 948

Klassetrolling, men nei ikke i dag. Jeg har meldt deg til administrator. Vi SKAL være hyggelige mot hverandre i dag. Ok. (Jeg har ikke meldt deg til administrator - fordi jeg er SNILL skjønner du ok).
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:53 944

Sammen skal vi ta oss
Jeg føler ditt eksempel
la oss sammen være seriøse i hele dag
ikke bruke SINNSYK FJOLS og slikt, bare pudding uttrykk.
Forøvrig, har du noen vyer utover å beskrive midtpåtreet kompromissering via lirking, dirking og fisking.
Altså trenger vi et vekk-opp arti?
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:56 943

Tja, det er enten dette eller diskutere Linni Meister porno. Det er det vi har å velge mellom.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:58 942

Jeg er seriøst i ro. Blir stille
Drivr på med joga med Kamerater!
Du skulle prøvd juga du å

Denne dagen er gått tapt til yuga stillstand allerede.
Den ikke-betalende tilskuer kan prøve å selge pop-corn i råvaremarkedet
Dr Phil&I show er "tatt" av plakaten
Redigert 04.01.2019 kl 10:02 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 09:59 941

«Altså trenger vi et vekk-opp arti?«

Ja, helt klart.

Vi har jo Liberalistene men de skal jo absolutt ha en liten søt stat, og vi vet jo hva som skjer med søte små stater, de vokser seg svære og feite og hårete og trollete og slemme. Det er bare et tidsspørsmål. Tik-tak.

Vi trenger et anarko-kapitalistisk parti som kan stille i debatter på TV og si dem rett i trynet at vi hverken trenger eller vil ha sånne svære feite troll som skal bestemme alt over oss. Vi vil være frie mennesker i et fritt land.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:03 938

Nå skjønner jeg bedre. Hmm, kom jeg på det?
Men et slikt parti trenger en kvikk leder som kan kvekke så vi skvatt men ikke vekk. Det er problemet. Skal jeg stå opp?
Jeg ligger nede for yoga.
Redigert 04.01.2019 kl 10:04 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:04 937

Det partiet ditt vil ikke fenge noe nå. Folk vil ikke diskutere økonomisk filosofi meta. Se rundt om i Europa på populismen der. Det er verdier og nasjonalfølelse, fellesskap, oss mot dem osv det går i.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:13 931

«Skal jeg stå opp?
Jeg ligger nede for yoga.»

Neida, slapp av. Det ser ikke ut som det blir noe action her i dag. Meditasjonen virker. Var det fullmåne i går? Da må jeg i så fall skrive det ned i syklus kalenderen så jeg får løfta Safe Space Tråden ved neste syklus-topp.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:13 929

Det som har skjedd i land etter land er at partiene som "ikke vil fenge noen nå", plutselig spratt opp og fenget mange. Plutselig ganske.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:15 1093

Denne tråden startet altså på en fornuftig måte med noen konkrete punkter til hva det norske regimet bør gjøre for å beskikke nasjonens hus. Skulle tro det var mye å ta tak for rasjonelle hoder, og her finnes da også noen hederlige forsøk. Men dette ble visst farlig for visse som har avsporet og spammet tråden side opp og side ned med uvedkommende emner og kraftig ad hominem angrep langt forbi hva HO-reglementet tillater. Mulig noen her er riktig stolte av seg selv; for meg bringer det fantasien i retning av hva jeg forestiller meg kan være fri utfoldelse fra lukket avdeling.

Jeg vil gjerne spørre Dirken direkte:
1) Vet du hva du heter og hvilken dag det er i dag?
Hvis du klarer å svare på det, fortsett:
2) Hvor fikk du forestillingen fra om at tema for tråden er Q?
Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
3) Hvor fikk du forestillingen om at tema for tråden er andre personer du debatterer med?
Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
4) Tråden tar opp å fjerne støtte til sviktende MSM, og nye medier og sosiale medier blir viktigere, hva er galt med det?
Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
5) Erna twittrer i likhet med alle verdens ledere, hva er galt med at Trump twittrer seg forbi medier som er negativt opptatt av ham?
Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
6) Der Erna tar råd fra og sender Kristin Clemet i Civita foran seg, og AP før brukte 1 milliard på råd fra PR-bransjen; hva er så galt med at Trump tar råd og sender foran seg den militære NSA-gruppen kalt Qanon? Forstår du i det hele tatt at statsledere støtter seg på rådgivere?
Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
7) Hva slags rådgivere er best? a) Tenketanker, b) PR-bransjen, c) Militær etterretning som vet alt om samfunnet?

Hvis Dirken svarer på alt det, så er vi et stykke på veg. (I motsatt fall håper jeg Admin gjør jobben sin!) Takk og fortsatt godt nytt år!
Redigert 04.01.2019 kl 10:16 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:15 1093

#snakkom effekt

Nå er Hf igang og jeg overlater tråden i fred. Den er i seriøse hender igjen.
Redigert 04.01.2019 kl 10:17 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:17 1091

«Se rundt om i Europa på populismen der. Det er verdier og nasjonalfølelse, fellesskap, oss mot dem osv det går i.»

Ja jeg ser den.

Men kanskje vi kunne gjort som venstre/sentrum/høyre-sosialista, som sniker inn sosialisme over alt, og sniki inn litt frihet mellom linjene uten at noen merker det (annet enn på at lommeboka vokser etterhvert).
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:22 1089

«Nå er Hf igang og jeg overlater tråden i fred. Den er i seriøse hender igjen.»

Ok. Da fokuserer jeg på Safe Space Tråden igjen, sånn i tilfelle.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 10:51 1077

1) Vet du hva du heter og hvilken dag det er i dag?

Jepp.

Hvis du klarer å svare på det, fortsett:
2) Hvor fikk du forestillingen fra om at tema for tråden er Q?

Denne forestillingen har jeg ikke, og jeg har allerede kommentert akkurat det poenget for mange mange innlegg siden.

Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
3) Hvor fikk du forestillingen om at tema for tråden er andre personer du debatterer med?

Hva har du med om jeg diskuterer andre personer eller ikke? Jeg spurte en meddebattanter om noe. Det burde være ok.

Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
4) Tråden tar opp å fjerne støtte til sviktende MSM, og nye medier og sosiale medier blir viktigere, hva er galt med det?

Det er helt greit å mene at man skal fjerne pressestøtten. Jeg er for pressestøtte til små lokalaviser som har en viktig funksjon for at lokaldemokratiet skal fungere, men som ikke har et stort nok nedslagsfelt til å gjøre butikk ut av driften. Støtte til landsdekkende medier er jeg mer tvilende til. Ikke noe galt i å mene noe av det du skriver i spørsmålet ditt.

Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
5) Erna twittrer i likhet med alle verdens ledere, hva er galt med at Trump twittrer seg forbi medier som er negativt opptatt av ham?

Det er ikke noe galt i at Trump twitrer. Det er hva han twitrer som er det man enten er enig i eller uenig i. En del av det han twitrer er helt ordinær politisk kommunikasjon, mens mye av det han twitrer er politiske utsagn som ikke nødvendigvis faller i smak hos alle, meg selv inkludert. Men det ville da også vært rart om han twitret ting som alle var enige i.

Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
6) Der Erna tar råd fra og sender Kristin Clemet i Civita foran seg, og AP før brukte 1 milliard på råd fra PR-bransjen; hva er så galt med at Trump tar råd og sender foran seg den militære NSA-gruppen kalt Qanon? Forstår du i det hele tatt at statsledere støtter seg på rådgivere?

Alle politikere har rådgivere. Staten bruker minst like mye på PRbyråer nå som under den forrige regjeringen. Jeg er ikke glad i PRbyråer hvor det sitter avdankede politikere som forsøker å gjøre butikk av å selge nettverket sitt, som de har fått ene og alene fordi vi - folket - en gang gav dem tillit til å gjøre en jobb for oss. PRbyråene er med på å vri norsk politikk i samme retning som amerikansk politikk der kommunikasjon er det eneste som betyr noe. Politikere vil ingenting lenger, de vil bare regjere. Så rådgivere er det ikke noe galt med, men PRbyråer er selger dårlige råd dyrt.

Og dette må jeg skrive i caps for at du skal forstå det:
QANON ER IKKE MILITÆR ETTERRETNING ELLER TRUMPS RÅDGIVER. DET ER EN SINNSYK KONSPIRASJONSTEORI - EN SVINDEL SOM DU HAR LATT DEG LURE AV MED HUD OG HÅR. DU ER HJERNEVASKET. JA, DU VAR ET LETT BYTTE FORDI DU HAR MANGLET KILDEKRITISK SANS LENGE, OG HAR HATT EN HANG TIL Å SE SAMMENHENGER OG KOMPLOTTER OG KONSPIRASJONER DER DET IKKE ER NOEN, MEN NÅ HAR DU MISTET FORSTANDEN FULLSTENDIG.

Hvis du på noe vis kan forklare det, fortsett:
7) Hva slags rådgivere er best? a) Tenketanker, b) PR-bransjen, c) Militær etterretning som vet alt om samfunnet?

Tja. Av dem ville jeg valgt militær etterretning (MEN QANON ER IKKE DET!). Tenketanker har jeg ikke skrevet om ennå. Jeg kan styre min begeistring for en del av trynene som figurerer i de norske tenketanken, men de er bedre enn PRbransjen.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 11:17 1072

Takker for godt og sammenhengende svar - du er kanskje ikke så… la meg bruke ditt eget uttrykk her.. SINNSYK som du fremstår som! :-)

På svar 3 bommer du. Hegnar har reglement. Personkarakteristikker og diskusjon om meddebattanter er ikke lov!

Så bommer du med din ASSUMPTION at Qanon ikke er NSA. Det vet du ikke!!! Du har tydeligvis glemt bildene fra USSS og AF1 og alle andre bevis på at Q har innside informasjon INGEN andre enn military intel har tilgang på.

Men det er greit, du har din mening om det, jeg har en annen mening - en gang vil vi få vite, rest assured of that!
Det vi kan være enige om er at vi er enige om å være uenige om MSM/DS baserte mening at Q er en konspirasjonsteori - ja, en konspirasjonsteori fra innsiden av AF1? Respekter meg og min rapportering av Q, så skal jeg respektere at du mener noe annet.

Det gjenstår for deg å forklare hvordan Trump skal informere befolkningen om "draining the swamp" når MSM verken graver eller rapporterer. Befolkningen har krav på å få vite, og det er et maktpolitisk klokt grep å vise at noe faktisk skjer, selv om MSM ikke rapporterer. Så har du et forklaringsproblem for hvorfor du legger vekt på DS/MSM konspirasjonsteoriforklaring (hvordan forklarer MSM at Q tar bilder av Trump i AF1? Ånei, det har de ingen forklaring på, men du synes ikke det gjør noe at slikt forties av dem?).

Forøvrig har jeg sans for at du i likhet med meg ville velge militær intel fremfor kommersielle PR-rådgivere og tankesmier som tenker på gud-vet-hva. Kudos for det!
Redigert 04.01.2019 kl 11:22 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 11:27 1066

Det var veldig mange ganger du skulle nevne de tåpelige bildene fra innsiden av et fly som bevis for Qanon. Herlighet hvor lettlurt du er.Qanon-svindelen vil fortsette i det evige, og kun hans mest hjÆrnevaskede sektmedlemmer vil henge på. Nå er januar her, men snart vil Q begynne å snakke om nye frister for når ballen begynner å rulle. Igjen og igjen. Når Hillary om en del år dør en naturlig død av alderdom og for mye botox vil sikkert en eller annen «q» hevde at det var egentlig en hemmelig avretting av en hemmelig militærdomstol, slik dere tror skjedde med McCain.

Men ja, det er fint å være enig om PRbransjen. Vi er sikkert enige om mye annet også.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 11:31 1065

Dirken, sprakk du? Kan jeg få komme tilbake å blande meg i SINNSYKE FJOLS føljetungen din?
Slettet bruker
04.01.2019 kl 11:48 1060

Sprukket nei. Jeg er så konstruktiv at jeg til og med ble takket for et sammenhengende svar. Meget for mye. Har du blitt det før kanskje?
Risk-reward1
04.01.2019 kl 13:27 1032

Skjønner på 11:17 innlegget til Havfruen at du har klart noe så sjeldent som et konstruktiv innlegg, dirken, så jeg valgte å "deblokke" deg. Om det varer er opp til deg.

1. Ingen kommentar
2. Blant dine 10-12 "jeg vil ha svar om Q" innlegg er det vanskelig å finne innleggeet du hevder å ha kommentert at du vet at tråden ikke handler om Q
3. Hadde jeg vært like hårsår som Jabbings, hadde jeg anmeldt en rekke av dine innlegg om og til meg i går.
4. Her lever du i en naiv verden. Jeg har førstehåndskunnskap om at dette er feil. Lokalpressen TØR ikke ta tak i en sak jeg har kjempet med i årevis, mot administrasjoner i kommune og fylke som konstruerer en lang rekke påstander de ikke kan redegjøre for. Et maktmisbruk som ville vært et scoop for en lokalavis, men sterke AP-krefter styrer. Den egentlige årsaken til motstanden er så latterlig enkel at de vet at den ikke kan forsvares.
5. Jeg følger ingen på Twitter, jeg har kommentert svært lite om Trump generelt, og slik vil det fortsette
6. Stoltenbergs MILLIARD på innleide PR-rådgivere er viden kjent. Den milliarden kom på toppen av etablerte rådgivere. Kan du underbygge påstanden om at det brukes like mye nå?
Jeg er forøvrig ganske enig med deg i første avsnitt under dette punktet;)
Det andre velger jeg å ikke kommentere. Du får ingenting om Q fra meg ennå :D

7. Militær etteretning er nok langt å foretrekke......

RR