Forventninger til 2019

Slettet bruker
2019 02.01.2019 kl 16:14 4834

Ønskeliste av Øyvind Mostad – akkurat som Havfruen selv skulle sagt det:

• Nye politiske grupperinger vil få stor oppslutning og punktere de etablerte partier. Samtidig vil de gamle presses til å legge om sin politikk, og ta hensyn til landets innbyggere. De dårligste lederne byttes ut, og nye friske krefter kommer til. FrP og SP reformeres, Slagsvolds familiebånd til AP fjernes, og FrP og SP går sammen om å bevare Norge. Dette gir massiv tilslutning, og kommer til å bli plattformen ved neste stortingsvalg.
H, AP, KrF og V klarer ikke å bli kvitt sine udugelige ledere som tviholder på makten og sender partiene i grøften. Mediepropagandaen preller av!

• Ved kommunevalget vil de røde feies vekk fra de store byene der de har gjort mest skade, og de nye som kommer inn vil reversere alt det negative.

• Klimabløffen punkterer og relaterte avgifter og skjev politikk kreves endret. I kjølvannet vil massiv korrupsjon avsløres, og lederne stilles for retten.

• Tysk energipolitikk tar et endelig brudd med den grønne bløffen. Merkel får sparken som kansler. All støtte til alternativ energi opphører, og norsk vannkraft vil falle i pris, og kan like gjerne brukes i Norge. Omfattende skroting av vindmøller, eller alternativt de gis som U-hjelp til afrikanske land i stedet for annen U-hjelp.

• EU’s fremtid: Fylliken Juncker presses til å gå av, han avslører da omfattende snusk og korrupsjon som hevn, EU rakner og Brexit fullføres, nye handelsavtaler skapes, og verdenshandelen vil blomstre.

• I USA stilles Hillary Clinton for retten og blir dømt for omfattende korrupsjon. Dette vil også ta med seg norske politikere som står bak milliardoverføringene til Clinton Foundation. I kjølvannet vil hele Libyakrigen bli brakt til menneskerettsdomstolen, og Stoltenberg med følge dømmes til lange fengselsstraffer for forbrytelser mot menneskeheten.

• Fred i Syria medfører at asylbetingelsene krever hjemsendelse. Dette fører til at også andre lands asylanter blir hjemsendt. Måten å gjøre dette på er å kutte all NAV-støtte til dem som kommer fra disse landene som nå trenger sin arbeidskraft til fulle for å komme videre. Tilhørende tomme kommunale leiligheter punkterer det norske boligmarkedet og sørger for at unge har råd til å etablere seg med egen familie, og få barn. Spekulantene sitte igjen med null-verdier.

• Et punktert boligmarked sørger for at de som jobber svart drar hjem. Dette åpner for at yngre norske håndverkere får en fremtid.

• I Sverige blir det nyvalg, og et nytt styre med Sverige Demokratene og rester av høyresiden i regjering. De tar fatt på den tunge veien med å snu etter årtiers sosialistiske vanstyre.

• Nye samarbeidskonstellasjoner mellom landene, der folkebevegelser samarbeider over grensene godt hjulpet av sosiale medier, avslører maktmisbruk og korrupsjon. Nasjonalstatene styrkes, og strenge etiske regler sørger for at dette ikke skal gjenta seg.

• I de vestlige landene innføres en kopi av sharialover kun for muslimer, men overstyrt av nasjonale lover. Muhammed og sharialover vil altså være underordnet nasjonale lover, og utføres av såkalte vantro mot muslimer. Dette føles så feil for muslimene at de aller fleste flytter vekk. De som blir igjen velger å gjøre seg til vertslandets borgere og blir evig tro mot sitt land, og sørger for at Islam aldri får fotfeste der lenger.

• Norske byråkrater mister arbeidet etter at EU’s regler ikke lenger gjelder i Norge. Staten må kutte ned på antall ansatte, og med et redusert NAV må overflødige settes til praktisk arbeide.

• Kaldere klima, og dårligere avlinger krever økt innsats med å dyrke jorden. Byråkrater tilbys gunstige avtaler om å kjøpe fraflyttede gårdsbruk, og gjøre nytte for seg med å dyrke mat for egen befolkning.

• Nye politikere sørger for å fjerne statlige overføringer til all presse og media. Etiske regler innføres i det offentlige der alle medarbeidere tas i ed, og opplyses om strenge straffer og tap av ansettelse og alle rettigheter ved misbruk.

• Det frie ord blomstrer, og de som sitter i styre og stell blir livredde for å eksponeres negativt. Dette fjerner over natten all korrupsjon og maktmisbruk.

• Norges hestekur vil følges over hele verden, og andre land følger etter. Uten økonomisk støtte trekker muslimene seg vekk fra de vestlige samfunn tilbake til sine opprinnelsesland, og fortsetter der. Noen av dem har med seg holdninger og impulser fra oss, og de får sine impulser til å gro i de muslimske landene, der folket etterhvert skjønner at de har blitt lurt til underkastelsen, og gjør opprør!

Antagelig er forventningene «litt» for høye, Utopi? men kanskje noe av det vil skje? Eller som en begynnelse på noe bedre?

Trøsten er at det har allerede begynt, og vil fortsette. Med dette ønsker vi det nye året velkommen!

https://resett.no/2019/01/01/nyttarstale-fra-grasrota/

Redigert 02.01.2019 kl 16:18 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 13:43 764

"3. Hadde jeg vært like hårsår som Jabbings, hadde jeg anmeldt en rekke av dine innlegg om og til meg i går."

Jeg skjønner at du mener outing og trussler om det er noe som som er helt fair å bruke for å true meningsmotstandere til taushet. Ja, jeg er hårsår på at du driver med slikt.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 13:50 758

Jeg vet ikke hvorfor du svarer på spørsmålene som var direkte stilt til meg, men...

Kjipt at du har problemer med lokalpressen på det hølet du bor, men ser ikke at det skal ha så mye å si for en litt mer prinsipielle tilnærming egentlig. Det er mye bra blant lokalpressen også, synes nå jeg da. Og jeg har faktisk erfaringer som er motsatt av dine. Men det glipper naturligvis av og til også - små steder kan for eksempel ha utfordringer med at alle kjenner alle, og at det kanskje derfor ikke graves like aktivt av alle journalister. Når det er sagt er det jo ikke nødvendigvis slik at alle lokalaviser behøver statlige ordninger for å overleve heller, men vi burde absolutt å noen ordninger på plass som sørger for at det faktisk er mulig å ha lokalpresse rundt om i vårt ganske land.

Når det kommer til den PR-milliarden så stemmer det ikke at den «kom på toppen av etablerte rådgivere» slik du skriver. Saken kommer opprinnelig fra Finansavisen i 2011, og anslaget kom fra styreleder i Norske informasjonsrådgivere Morten Woldstad. Jeg sitter på mobil så får ikke kopiert linker av en eller annen grunn. Men du kan Google «Stoltenberg milliard PR» selv og finne saken på hegnar.no. Der står det følgende som motsier ditt utsagn direkte:
«Bare de offentlige ansatte kommunikasjonsrådgiverne som er medlem i Norsk kommunikasjonsforening, koster staten nesten en milliard kroner. I tillegg kjøper de (staten) tjenester fra PR-byråer for 100-200 millioner kroner, ifølge Woldstad».
Slettet bruker
04.01.2019 kl 13:51 756

Det blir sagt at jeg er kliss identisk med trump, dum mislykket venneløs alt fail og juksegolfer. Nei ingen tror på det, det er vitsen jabba. Du er todo, thats it. Finns ikke slike i virkeligheten. På times sQuare finns en naked cowboy. Hva tror du på rykter?
Slettet bruker
04.01.2019 kl 13:57 756

Vi kan gjerne ta litt mer om den PR-milliarden - som ikke er en milliard på toppen av etablerte rådgivere slik du hevder, men et kostnadsanslag for statlige ansatte kommunikasjonsfolk i durektorater og departementer og tilsyn osv osv. Det som kommer på toppen, og som er tjenester kjøpt av PR-bransjen (spy) er altså i samme artikkel anslått til 100-200 mill kr i 2011.

I 2012 gjorde Aftenposten en undersøkelse på dette som er litt bedre enn bare et anslag fra en fyr i et bransjeorgan som selvsagt har en egen agenda. Artikkelen kan du finne om du googler.

I undersøkelsen innhentet Aftenposten tall fra 75 statlige virksomheter (departementer, direktoratet, tilsyn osv). Tallene Aftenposten fikk viste da at disse etatene brukte til sammen 75 mill. kr på tjenester fra PRbyråer i 2011. Statlige aksjeselskaper var ikke en del av undersøkelsen.

Selv om Aftenposten sin undersøkelse ikke omfatter absolutt alt, er det kanskje mest trolig at kostnadene i 2011 for statlige kjøp av PR-tjenester beløp seg til rundt 100 mill kr heller enn 200 mill.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 14:01 754

Og pr bransjen er en konsekvens av at dere absolutt skal sable ned de som snakker fra levra som sylvi&trump.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 14:07 750

Der er jeg faktisk litt enig med deg.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 14:07 749

«er altså i samme artikkel anslått til 100-200 mill kr i 2011.«

Korrigert for konsumprisindeks, månesyklus, popcorn pris, og en ravende sinnsyk vekst i offentlig sektor, så snakker vi altså om +/- én milliard, eller tre, målt i dagens punkterte norske kroner?

Det er i så fall ikke verdens undergang. Pytt pytt en milliard er jo ikke hva det en gang var, og fra eller til, oppi de 1400 milliardene staten fortærer årlig er det vel nærmest ubetydelig?
Risk-reward1
04.01.2019 kl 14:11 747

«Bare de offentlige ansatte kommunikasjonsrådgiverne som er medlem i Norsk kommunikasjonsforening, koster staten nesten en milliard kroner. I tillegg kjøper de (staten) tjenester fra PR-byråer for 100-200 millioner kroner, ifølge Woldstad».

I så fall beklager jeg at jeg formidlet at det var en milliard på toppen.

Men jeg ser ennå ikke noe som underbygger din påstand om at det er like mye i dag.

RR
Slettet bruker
04.01.2019 kl 14:14 746

Du kan søke opp hvor mange offentlige ansatte som er medlemmer av kommunikasjonsforeningen i dag og sammenligne det med i 2011, og legge kostnadsøkning inflasjon blablabla oppå også hvis du vil. Så får du svaret :-)

Om de kjøper inn mindre fra PRbransjen vet jeg sant og si ikke helt. Tviler på det - mange av dem kommer jo fra PRbransjen selv og vil vel tilbake igjen dit når de er ferdige i regjeringen disse politikerne våre.
Redigert 04.01.2019 kl 14:15 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
04.01.2019 kl 14:17 744

«Korrigert for konsumprisindeks, månesyklus, popcorn pris, og en ravende sinnsyk vekst i offentlig sektor, så snakker vi altså om +/- én milliard, eller tre, målt i dagens punkterte norske kroner?«

Antagelig ja. Ser forresten du har inntatt riktig innstilling. Hva gjør vel noen milliarder TIL i det store bildet. IKKE noen milliarder FRA eller til. Aldri FRA.
Risk-reward1
04.01.2019 kl 14:18 745

Så du vet altså ikke om; "Staten bruker minst like mye på PRbyråer nå som under den forrige regjeringen." stemmer.

Takk for avklaring

RR
Slettet bruker
04.01.2019 kl 14:24 739

Ok. Ser jeg var litt unøyaktig fordi jeg skrev PRbyråer og ikke vare PR. Den milliarden (som du feilaktig hevdet var for PRbyråer) er ikke blitt noe mindre fordi det er flere offentlige ansatte kommunikasjonsrådgivere. De 100 mill kr har neppe blitt noe mindre de heller, men vi kan jo håpe for Guds skyld.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 18:08 704

Jeg bare nevner det som en kommentar til raddiss-spammingen i denne tråden:

"I stedet for å drive politisk debatt i kommentarfeltene i Nettavisen, har folk kalt hverandre idioter. Nå stenger redaktøren diskusjonsfeltene.
Nettavisen har daglig hatt mellom 1.000 og 1.500 kommentarer til artiklene sine. Etter lange vurderinger stenger redaktørene nå kommentarfeltene med umiddelbar virkning."

https://www.document.no/2019/01/04/nettavisen-stenger-kommentarfeltene-med-umiddelbar-virkning/
Slettet bruker
04.01.2019 kl 18:27 695

Det er litt rart at MSM frivillig gir fra seg arenaen til de alternative mediene.
Slettet bruker
04.01.2019 kl 19:03 688

;-DDD

Det kan jo ikke ha annen sammenheng enn at MSM er globalist-elitens propagandamaskineri som tror at de med makt kan tie ytringsfriheten og folkets demokratisk forankrete maktkritikk. MSM har ingen annen oppgave enn å forsvare globalismen mot alle kritisk røster. Derfor har det nok vært et deilig påskudd for Nettavisens "nye" globalistiske eiere at folk har kalt hverandre for idioter. Men som kjent skal det to til for å krangle, så det betyr jo at venstresiden er på banen slik vi ser også her på HO.