GIG- 2019 ?

KMGN
GIG 03.01.2019 kl 12:53 70325

Over en måned igjen til Q4 tallene kommer. Kan vi forvente noen godbiter før det? Klarer liksom ikke å skjønne hvorfor GIG skal dale ned mot 22 kr etter alle de positive meldingene fra fjoråret. Jeg har kjøpt masse GIG aksjer og tar gjerne flere ned mot 22 kr.
SYKT, SYKT BILLIG
Redigert 03.01.2019 kl 13:00 Du må logge inn for å svare
Espeen
17.01.2019 kl 15:14 5038

Jeg tror ikke at kvartalsrapportene ene og alene har skyld i denne nedgangen.
Jeg skal være litt forsiktig her, men bare for å dra en sammenligning til et annet børsnotert selskap. NEL leverte en god del millioner i minus på Q3, men de har en markedsverdi på nesten 6 mrd.


Ingen garanti, men man får nesten anta at det gjøres et rimelig omfattende stykke arbeid før Stenshagen eller andre store putter xxx-antall millioner inn i et selskap. Det er folk som analyserer gig på fulltid, de har folk i styret osv. Når de store så vurderte gig som attraktiv i mars på 5 kr, og ingen fundamentale forhold er endret (med unntak av et par kvartaler under forventing), så forstår jeg ikke at de ikke enten a) selger seg ut eller b) snitter ned. Å sitte rolig i båten og bli med ned i en aksje som åpenbart, uten å henvise til manipulering, lider under lav omsetning fremstår veldig merkelig.
Krilan
17.01.2019 kl 15:38 5008

Når Stenshagen, Aasen m.fl skal kjøpe poster, så er ikke det av salgspostene som ligger "åpent" Tviler på at det er veldig enkelt å få tak på større poster på nivåene vi ser i dag. Ligger vel knapt 50k aksjer for salg atm.
Redigert 17.01.2019 kl 15:38 Du må logge inn for å svare


Er det vitterlig tilfellet at GIG mangler (ikke tilstede) på denne event'en, speaker, sponsor or whatever

https://www.igbaffiliate.com/events/london-affiliate-conference#sponsors

Innlegget er slettet av anderix
Krilan
18.01.2019 kl 14:52 4565

Denne du sikter til?

It's less than three weeks to go until ICE London, and you'll find us at stand N7-418. Start the conversation with us now on sales@gig.com, to see how we can transform your digital intent into digital perfection.


Flott med tilbakemelding. Men nei, det er ikke samme event.

Men de (GIG) er jo expertene og prior. vel deres whereabouts i forhold til hva de anser viktig og med best kost, nytte effekt.
NY-I-GIG
18.01.2019 kl 16:32 4463

Sluttkurs 19,97 opp 2,67 %
Er det lov å håpe på at vi er i ferd med å finne fotfeste ?
Uansett, god helg trofaste GIG investorer ?
Redigert 18.01.2019 kl 16:33 Du må logge inn for å svare

Nok en dag med syltynt volum og aksjen kan trades opp og ned med en enkel algo...rimelig håpløst. Er det ingen interesse for selskapet lenger? antageligvis mange som sitter på gjerdet i påvente av Swe, alle taper på dette for hver dag som går frem til flytting.

Svaret er nei. Dersom du ikke har fått med deg det enda så driter de fleste i denne om dagen. Selv styret som enda ikke har en dato for flytting bryr seg.
NY-I-GIG
21.01.2019 kl 20:16 3687

Tok selv noen nye GIG lodd i dag på 19.498 og legger de pent i skuffen sammen med de andre.
Hvor lenge kan denne «farsen» vare da tro ?
Skulle vært moro og vært flue på veggen inne på Egil Stenshagen’s kontor, og hørt hva de tenker om kurs, utvikling og om de vurderer og øke eksponeringen ytterligere i GIG.
Er det kommet noen ny topp 20 liste nylig, og viser den noen store endringer ?
Redigert 21.01.2019 kl 20:17 Du må logge inn for å svare
anderix
21.01.2019 kl 21:10 3627

Vet ikke om det kommet noen liste, men jeg kjøpte også noen flere i dag selv om jeg er langt unna top 20?

Stenshagen har uttalt at hans utgangspunkt alltid er eviglangt eierskap så tviler på at at det er noen bekymring å spore i de kontorlokalene. Stenshangen går inn i selskaper med fryktelig lang horisont. Det var jo utgangspunktet for at en av hans disipler, Åsulv Tveitereid, valgte å tre ut av selskapet da han ønsket en mer opportunistisk tilnærming.
anderix
21.01.2019 kl 21:38 3589

1 483 500 aksjer og 1,6% har Stenshagen nå. Det er vel rimelig uforandret?
NY-I-GIG
21.01.2019 kl 21:42 3576

anderix, du har handlet mye over lang tid, så du er nok snart på topp 100 ?
Bobby D, det har du helt rett i.
Og så lenge horisonten er lang, så spiller selvsagt liten rolle for Stenshagen.......
Men når han fant GIG interessant til 5 kr aksjen, så burde jo 1,92 kr (19,20 kr) være å anse som svært fordelaktig spør du meg ?
Undrer meg at ingen griper tak og kjøper seg opp, men mulig mer info om ny børs/dual børs må slippes før noe skjer.
Redigert 21.01.2019 kl 21:44 Du må logge inn for å svare

Ny-I-GIG: "Undrer meg at ingen griper tak og kjøper seg opp, men mulig mer info om ny børs/dual børs må slippes før noe skjer."

Jeg håper veldig på dual-listing, selv om jeg har mine tvil til at de velger den løsningen. Tror det kunne ha virket forløsende på de norske investorene. Uansett, det kan ikke være veldig lenge før vi får vite mer om Sverigeflyttingen nå.

Fikk denne i går, når dette enda ikke er besluttet er nok flytting fortsatt et stykke unna.

"Thank you for your mail. A dual listing is not decided yet, however we are looking at all alternatives which can make it the best option for our shareholders and will communicate all the details as soon as possible. I'm sorry I cannot give you a clearer answer at this stage. "
NY-I-GIG
22.01.2019 kl 12:21 3172

Bobby D - Liker at du også kontaktet de. Slik jeg ser, kan det ikke skade at de merker at investorene er litt utålmodige med hensyn til flytt av børs/dual børs/info om hva som skjer "going forward"
Håper de tar "hintet" og aktiverer en plan, og kommuniserer den ut.
Greit nok med Q1, men ønsker mer relevant info, og en mer konkret/forventet liste dato.

Kan ikke se annet enn at dual-listing er det beste for den nåværende aksjonærbasen. Hva er ulempene med dual-listing? Dyrere for selskapet?

Kan se for meg at dual-listing blir dyrere når man er på to børser istedet for en, men jeg tror det mer enn veies opp av fordelene ved at det tar bort valutausikkerhet og og gir enkel adgang til aksjen for både svensker og nordmenn. Det er som sagt litt rart at det skal ta så lang tid å avklare dette.

Exactly. Ville tatt bort mye av usikkerheten som tydligvis hersker blant de norske investorene for tiden.
Till
22.01.2019 kl 14:48 2982

I mellomtiden slenges 7500-postene ut og skiten fortsetter å dale. Ja, nå kalte jeg faktisk aksjen for skit, for jeg er lei av mine blodrøde gig-tall. Ikke tør jeg å snitte ned nå heller, for den skal vel synke videre (gjerne på godmeldinger!) til den når 10 kroner eller mindre - alt er jo tydeligvis mulig å få til med robothandel...Akk og ve, skulle heller ha investert pengene mine i Gjensidige eller noe annet tryggere med utbytte som ikke lar seg manipulere like lett som denne.#oppgitt :(
Warom
22.01.2019 kl 16:57 2898

Ja, må vel egentlig si meg enig. Aksjen er ødelagt(når vi ser litt større på det) i det bildet vi har sett.
Helt for jævlig og "egentlig merkelig" at vi ikke har sett noen kjøp "offentlig" som kunne bygge opp over en viss form for tro.
"Retailere" er de som har tatt denne aksjen "fra bunn" og opp mot " de store høyder" og det er dessverre også "retailere" som ser ut til å ta tapet(noe jeg synes er helt ille). Ledelsen har ikke(og skal ikke slik jeg ser det) ha noe forhold til kursen i seg selv, men i dette tilfellet der det er ett relativt stort selskap(målt i tidligere og nåverende verdi) så burde det vel kommet "noe" ut av "munnen" fra ledelsen som kunne beroliget markedet(uten at det var informasjon de ikke kunne kommet med).

Nå kommer det jo børsmeldiger både titt og ofte(uten at det virker å bety noe som helst), men det tok faktisk 4-5 mnd med nedgang før de startet med å sende meldinger på samme måte som tidligere(det siste noe jeg tror har vært medvirkende til nedgangens størrelse). Jeg har fortsatt noen aksjer jeg både håper og tror vil gi "grei avkastning" fra de kursene vi er på nå, noe jeg etterhvert også tror ny listing vil bidra til.

Selskapet er jo bunnsolid slik jeg ser det(andre må gjerne mene noe annet) og det de har bygget opp i løpet av veldig kort tid er intet mindre enn imponerende. Det er likevel ikke enkelt å regne hjem prisene om man ser på resultat(og har gjort det med skuffelse lenge) men det er mye man ikke klarer å lese mellom linjene slik jeg ser det.
Nå blir man jo normalt ikke rik av å lese mellom linjene, men klarer man å se litt på hva selskapet har oppnådd, så er det ikke umulig at man blir "litt rikere", i alle fall fra disse kursene vi ser nå. Jeg har beintro på selskapet og dets ledelse, det tar bare litt mer tid enn jeg trodde(der jeg nok trodde levering av bunnlinje skulle skje mye tidligere(les 3/4 år).

Se litt(nøye) på presentasjonene, les litt regnskap, ta med dere avskrivninger og lån(bonds) og ikke minst cashflow. Deretter se på bransjen generelt, og kanskje USA spesielt. Klarer man å sette dette sammen til noe som virker fornuftig, så kjøper man, hvis ikke...så lar en være ;)

Med håp og tro(oppriktig) på at mange av de som har kjøpt siste godt og vel halve året i alle fall får pengene sine tilbake.
22.01.2019 kl 21:54 2711

Støtter Warorm 110 prosent. Verdt mer enn alle aksjeanalyser om selskapet.
7invest
22.01.2019 kl 23:19 2635

Posten Stenshagen har i GIG er liten i forhold til resten av porteføljen. Tipper han ikke bruker en eneste kalori på dette selskapet. De latterlige innleggene til daytraderne fortsetter der de forsøker å lokke nye kjøpere inn som de kan skremme ut senere.

Gig sliter ikke pga usikkerhet i forhold til listing her eller der. Dette har vært et feiltrinn fra ledelsen og skulle vært unngått. Gig får ikke høyere kurs pga sverigeflytting. Svenske investorer liker like lite som norske årlige nedjusteringer av guiding. Gig leverer ikke som de sier de skal. År etter år. Da blir kursutviklingen sånn. Mest fordi det er riktig,men også litt pga svekket tillit. Orakel ser man lite til. Lurer på om han har solgt. Det er bekymringsverdig at rizk og de andre brandsa har kraftig fallende tendens på alexa. Det ser rett og slett ut til at de ikke får dreis på B2C delen.

Jeg ser ingen bunn i gig. Gig er per idag et mislykket selskap. De har mye å bevise. Og det kommer antagelig ikke til å skje. Det signeres ikke nye kunder på plattformen heller. Bare optimzer megalotto.
Jeg tipper vi kan glemme vekst i 2019. Kanskje det motsatte blir fasit. Da skal selskapet prises som ett med fallende omsetning. Da skal det gode bunnlinjetall til for å stoppe aksjekursfallet.
bokaj70
23.01.2019 kl 10:38 2334

At de er et mislykket selskab er vel at stramme den lidt. De har haft succes med mange af deres projekter i 2018 (HR, Sportsbook mm), selv om de har skuftet på bundlinjen. Der er også signeret nye kunder på B2B, så det er ikke helt korrekt hvad du skriver.

Meget af alt dette får effekt i 2019/20 - hvor meget henstår at se.

Enig i at de har meget at bevise, men hvis de leverer på guiding for Q4, er det en god start.
anderix
23.01.2019 kl 10:52 2299

Da har jeg gjort mitt siste kjøp på veien ned i denne omgang. 18,32. Nok får være nok også for meg.Tror fortsatt på et bra 2019 for GIG?

Når det gjelder Rizk så er det en fallende tendens på Alexa siste måned eller to, fra et veldig høyt nivå. Jeg tror det samsvarer med at tv - avtalene har løpt ut i tråd med at selskapet vil satse mindre på denne dyre markedsføringen og mer på nettbasert reklame / affiliates fremover. Det bør gi bedre bunnlinje for B2C i tråd med strategien til GIG. Det ser ut til å være en oppadgående trend for de andre brandsene, og særlig Thrills har en brå stigning i nettbesøk i følge Alexa, noe som tyder på at overgangen til "pay and play" de har gjort for dette kasinoet har positiv innvirkning. Når de ruller ut dette også for de andre brandsene bør det gi en positiv effekt. Hard Rock sin kasino - nettside har også steget mye på Alexa siste måned, så det tyder på at de endelig har begynt med reklame og affiliates for å booste veksten, noe som lover bra fremover.

Ellers går fremdeles B2B bra, det var vel i forrige kvartal at de la til en seks - syv nye brands til plattformen, som bør gi full effekt dette kvartalet. I tillegg øker HR sin omsetning stadig og sportsboken til HR blir implementert i Q1 som vil booste inntektene ytterligere. GIG har vært tydelige på at store tier 1 kunder er deres målgruppe fremover, så da er det sannsynlig at de vil få flere slike kunder etterhvert. At det ikke er innsidekjøp kan meget vel komme av at de er i kontraktsforhandlinger med slike kunder.

GIG har inngått flere kontrakter i det siste for salg av sine egenutviklede spill, noe som er et veldig godt tegn på at butikken går etter planen.

At de har fått lisens til å drive affiliates i New Jersey er også et godt tegn for fremtiden. GIGs affiliates går hvert kvartal med godt overskudd, det er ingenting som skulle tilsi at ikke det vil skje også i USA.

Fundamentalt er selskapet, som Warom sier, bunnsolid. Aksjekursen har fått kjørt seg pga børsflytting og forsinket vekst og overskudd som skyldes utvikling av nye inntektsvertikaler og langvarig fokus på HR som har gått på bekostning av kortsiktig implementering av mange småkunder på plattformen, men det vil endre seg når effekten av grepene GIG har gjort for å sikre fremtiden kommer for fullt fremover.
Redigert 23.01.2019 kl 11:46 Du må logge inn for å svare
anderix
23.01.2019 kl 12:18 2162

Veldig kort og godt oppsummert Tex_Willer? Det er ikke selskapet GIG som har gått "åt skogen", det er aksjekursen. Med bakgrunn i det er jeg også sikker på at aksjekursen vil gå opp igjen når resultatene til selskapet etter hvert kommer til syne i regnskapene.

Hjelper fint lite med en hel haug av avtaler når du ikke tjener penger. Det er ingen her som vet sikkert hva en HR avtle gir. Er det en tapsavtale bare for å komme inn bkandt de store? Hvem vet....
At det ikke skulle være innsidehandel grunnet kontrakter på vei er BS. Dett har vært sagt i snart ett år med tanke på HR avtalen. I såfall kan det aldri handles ifra innsiden, for de vet til enhver tid pipeline og hvilke prosesser som er i gang. Nok en dårlig unnskylding.
Investorer og innsiden synes tydeligvis at kursen er for høy da de ikke går inn. Og ta med at det ikke er liv laga med tanke på bunnlinjen så forstår jeg dette godt.
En siste ting. Alle småkjøpene ifra folk her inne blir neppe gjort for å heve kursen for alle ønsker jo lavest mulig pris. Så folk som klager her, men til stadighet er med å senke kursen burde vel bare holde fred. ?
Snart er min verdi 50% av da jeg gikk inn. Ser på pengene som tapt. Burde gjort som Orakel som har stikki av....
NY-I-GIG
23.01.2019 kl 13:27 2073

Jeg er 57 % ned, så ingen sympati herifra ?
anderix
23.01.2019 kl 13:29 2079

Fredpåjord, det er da bare å selge, ta tapet og gå videre om du ikke har tro på at dette kan gå veien.
bokaj70
23.01.2019 kl 13:44 2049

Synes I er meget enten eller. GiG har skuffet i 2018 især på B2C, og vi kan vel kun være enige om at tingene tager lidt mere tid end forventet.
Det er også korrekt, at vi ikke kender værdien af de nye aftaler. Det bliver overordenligt spændene at følge indtjeningen gennem 2019 og 2020.

Men det er også et faktum at der har været store omkostninger forbundet med HR og sportsbook i 2018 og at mange tiltag vil give positiv effekt på top og bundlinje fremadrettet. Vi kender blot ikke omfanget men vi får forhåbentligt noget guiding i Q4 rapporten.

Kommentarene på forum følger kursudvikling. Jo mere kursen falder jo mere negative bliver folk på selskabet. Uanset de reelle forhold.

Jeg har tidligere været mere kritisk end de fleste, men det var ved langt højere kursniveauer. Nu mener jeg virkelig, at det er et stærkt køb.
Espeen
23.01.2019 kl 18:48 1837

Det kan se ut som det er SEB som har tynget aksjen. 06.11.18 var de inne på topp 20 med 14 mill aksjer (før splitt).
Nå på oppdatert topp 20 liste er de ute. Det er klart at når 1,4 mill skal ut på lav omsetning, så går aksjen ned. Resten på topp 20 ser ut til å sitte rolig.

Leo Vegas er priset til det dobbelte av GIG da sier deg seg selv at GIG er for høyt priset. Det leverer til tider fine design, men alle som vet noe om gambling vet også at de sliter med penger derav dårlig utbetalinger på alt de har laget. Derfor får de lite om ingen traction. Test selv før du investerer noe i GIG De har de dårligste utbetalingen fra spille automater til odds. Rett og slett fordi de trenger penger. Dette gir kunder et dårlig inntrykk og i gambling community nesten ledd av på grunn av dette.

Og til deg Robin om du leser dette DU MÅ FAEN MEG SKJERPE DEG !!!!!!!!!!!!!!! DETTE ER FAEN IKKE GODT NOK I DET HELE TATT !!!!!! JA RETT OG SLETT ENTEN MÅ DU FÅ SPARKEN ELLER FÅ TOMMLEN UT R...