Islamofob - en fordummende ordkonstruksjon

Risk-reward1
06.01.2019 kl 09:34 389

lagd av venstrefascister og "godheter" for å sykeliggjøre kritikk av islam.

Mangel på argumenter gir gjerne slik sykeliggjøring ;)
Islam er altså en svært kontrollerende ideologi, med et religiøst tilsnitt.
I denne ideologien er det en lang rekke praktiserende holdninger og handlinger, krav, kontroll, rasisme, kjønns- og legningsdiskriminering, som er TOTALT uakseptabelt.

Påpeke, ta opp, vise, omtale og/eller dokumentere dette har ingenting med fobi å gjøre. Det er kritikk. Rettmessig og viktig kritikk!

Heldigvis har vi mange her i landet med god kjennskap til denne destruktive ideologien, som er tydelige i sin kritikk og således informerer mange.
Men dessverre, alt for mange av de som skal sykeliggjøre denne kritikken TØR ikke følge dem og faktisk lytte til hva de sier.
Fornektelsesfasen vil liksom ikke slippe dem

RR
Sotah
06.01.2019 kl 09:54 386

De færreste klarer å skille mellom religion og de som er født inn i den. Så pælmer man alt oppi samme gryta og legger alt for hat. Dessverre. Dernest tråler man nettet for å finne bekreftelse på eget hat og videreformidler alt man kommer over. Inkludert en stor mengde reint sprøyt. Men hensikten helliger midlet, muligens. Jeg har bare aldri skjønt hva hensikten er. Inntil videre er vel antakelig ordet islamofob bedre enn muslimhater, som er det første alternativet jeg kommer på i farten.
convert
06.01.2019 kl 10:03 383

Islam er en fascistisk ideologi. Alle borgere som er opptatt av frihet og demokrati, bør ta klar avstand fra denne politiske og religiøse pesten. På samme måte som gode nordmenn også tar avstand fra nazisme og sosialisme/kommunisme. Islamfobi blir like latterlig begrep som nazifobi.
Slettet bruker
06.01.2019 kl 11:12 371

Sotah
Jeg har bare aldri skjønt
--

Det skyldes at du bevisst velger å lukke øynene, være ignorant. Du skryter av alt du nekter å lese, du deltar ikke i seriøse debatter. Du tråler nettet etter de vÆrste kommentarer for å bekrefte din islamlate ignorans, og sauser det inn i din bevisst ignorante islamlatskap som inneholder store mender rein sprøyt. Hensikten din har jeg alltid skjønt.
kokkohill
06.01.2019 kl 11:50 367

Islamofob et ett meget godt utrykk men blir misbrukt og satt på de som ikke vil ha vår kultur fyllt med mørkemann ideologien.

Homofile , frigjorte kvinne, likestilling og vår generelle kultur har disse islamistene fobi imot.
børst
06.01.2019 kl 19:50 343

Enig med de som mener at Islam er fascisme forkledt som en livsanskuelse (religion), fordi den innebærer så mange påbud og regler, med tilhørende sanksjoner og straff, for de troende såvel som samfunnet forøvrig. Og denne innvendingen er gyldig selv om kritikk av de voldelige akspektene ved en del tolkninger av Islam holdes utenfor, en kritikk som gjerne blir møtt med argumenter om at disse mistolker Islam og at det gjelder marginale grupper av muslimer.
Redigert 06.01.2019 kl 19:51 Du må logge inn for å svare
Risk-reward1
08.01.2019 kl 12:28 306

Mye av det du skriver ser ut som en beskrivelse av venstrefascistenes vinkling mot Frp, Resett, osv................ :)
Forøvrig viker det ikke som du skjønte trådstarten. BEGRUNNET kritikk, uansett hvilken retning den går, er ikke sykelig. Det er berettiget, ergo er det ingen FOBI
Det gjelder i aller høyeste grad kritikken av islamistiske holdninger og handlinger!

Men for venstrefascister og andre "godheter" er det viktig å sykeliggjøre ALT som er kritikk av alle islams uakseptable aspekter. Ditt innlegg intet unntak i så måte!

RR
Fjordgubben
08.01.2019 kl 12:32 304

Islamfobi/nazifobi, to sider av samme sak.