Nesten alle taxier i Shenzhen er nå elektriske

Zorin
08.01.2019 kl 12:10 649

Verden blir grønnere. Heldigvis. Men det er jo forståelig at Kina følger opp med ebiler nå som den er blitt ganske god. I byer hvor du knapt kan se over gaten pga. smog, ja da vet man at verden er på ville veier. Vi trenger mer ebiler, eltrailere, elbusser og elferger! Og vi trenger mer tog! Høyhastighetstog! Det å dille mer 8-felts motorveier er bare så avleggs!
Redigert 08.01.2019 kl 12:11 Du må logge inn for å svare

Tull, folk flest trenger å bli fraktet fra dør til dør, noe høyhastighetstog aldri vil kunne tilby.

Klart noen reiser kan gjøres med tog, men minst 90% må gjøres med privatbil.

At du kaller motorveier for «avleggs» viser bare at du sannsynligvis er en drittunge som ikke trenger bil, enten fordi du ikke har familie, at du har mulighet til å ta offentlig transport til jobben, at du stemmer MDG og sannsynligvis er mulig kombinasjon av alt dette. Uansett representerer du kun deg selv og ellers max 3% av befolkningen.

08.01.2019 kl 18:47 544

Det er en dyd av nødvendighet, pga. smogen som legger seg som en tåke helt ned til bakken. Har vært i Beijing for noen år siden, og det var få dager det ikke var "tåke". Folk går med munnbind for å overleve, barna må være inne. Men de tar det med stor ro, så bra at bilene er blitt elektriske, men det er vel kullindustrien som er synderen.
vicktor
08.01.2019 kl 21:40 476

Det er sikkert bra med elektriske biler. Jeg vil vel tro at det er andre forurensningskilder som er de store synderne.
Hva med kullkraftverkene, storindustrien og skipsfarten.