Busslaster med ulvemotstandere klar til å demonstrere i Oslo

brahman
08.01.2019 kl 17:18 779


Det trenges, for det er mange å omvende i Tigerstaden.

Dette underskrives oxo av en logrende og pilleliten hjerne, bare så dere hvete før trikken kommer meg imøte
dirken
09.01.2019 kl 18:28 337

"Å skyte all ulv"

Dette er en stråmann. De færreste argumenterer seriøst for å skyte all ulv. VG sendte fra demonstrasjonen i går. De aller fleste som jeg så ble intervjuet av fakkelbærerne var helt normale mennesker fra distriktene som på VGs spørsmål om de ønsket seg av med ulven totalt svarte nei. De var der fordi de mente stortingets vedtak måtte bli fulgt - noe som i denne situasjonen hadde innebært å skyte ut tre flokker i stedet for bare en.

PLUTSELIG

pirken er blitt distriktstrikken.

#ulvesaken tatt takk
spor x69
dirken
09.01.2019 kl 18:32 337

Ok. Hvorfor diskutere rovdyrpolitikk om du bare synes det er noe vits å diskutere innvandringspolitikk? Det finnes masse tråder her inne som handler om innvandringspolitikk.
dirken
09.01.2019 kl 18:35 336

Den populistiske bevegelse som man ser ute i europa har kommet til Norge i form av et distriktsopprør. Det vil bare fortsette, så hvis du vil være med så får du henge på. Distriktspopulismen er konfronterende, tradisjonell, verdikonservativ og nasjonalistisk. Kast av deg de besteborgerlige urbane PK-holdningene som skinner gjennom på denne tråden, LUG. De passer ikke inn lenger. Ulv liksom. JAda, Elvestuen.
dirken
09.01.2019 kl 18:39 335

FrP ønsker ulven dit peppern gror, men er bondefanget av ekstremistene i 2%-partiet Venstre som ønsker mer og mer ulv uansett. Venstre ødelegger forøvrig for bygdehøyre også. Hvorfor har Venstre så mye makt?

Nei, de har alltid laget turer til byen, litt oppmøte og masse påfølgende moro. Lenge før gule fester og lenge etter. Dette er en samlingstradisjon, og media gjør for mye ut av saken som er veldig underordnet, men med frp i regjering så må man ta det verste man historisk har, og det er ulven da

seff hiver populvist dirken seg på bakpå skrotten av x96 mani, bøndene skal bare samles sammen i byen for svingende. Get the clue?

ulven er bare et samlingshyl, så de ikke går seg vill i storbynatten
Redigert 09.01.2019 kl 18:43 Du må logge inn for å svare
dirken
09.01.2019 kl 18:43 335

Massemønstring for ulv 2016 Ola Elvestuen
https://www.youtube.com/watch?v=RVwEnuGN0fg
- Ulven skal ikke skytes, ulven må vernes.
- Ulvepolitikk som skal legge opp til at vi skal ha mer ulv i Norge.

NOAH, Greenpeace, Grande, Elvestuen. Fine venner du har LUG.

Ulvegalskap har rammet deg populvaktivist blodrikkeren dirken, kan du holde fred og leve med naturens gang, din sau?
dirken
09.01.2019 kl 18:49 333

"men med frp i regjering så må man ta det verste man historisk har"

Det var en ganske svak analyse. Tror du det er FrPs regjeringsdeltagelse de demonstrerer mot?? FrP står da relativt sterkt i disktriktene. De demonstrerer mot en politikk som de ikke føler tar hensyn til dem.

FrPs første distriktsproblem er at de har gitt Venstre en hånd på rattet i en politikk som distriktene bryr seg mye om. FrPs andre distriktsproblem er at de har fulgt med på ymse Høyre-reformer som distriktene ser på som sentraliserende, slik som politireform, sykehus, kommune, region osv. Derfor er Sp bedre plassert til å ri denne distriktspolitiske bølgen denne gangen enn FrP.
Riot
09.01.2019 kl 23:25 236


Farlig? Här kommer lite ”girl power”

https://m.youtube.com/watch?v=oNqLC9p31AQ#


Jeg diskuterer da begge deler, har du i det hele tatt lest det jeg har skrevet?

Neppe.
dirken
09.01.2019 kl 23:50 230

Har lest. Du fremsetter stråmannen om at de som demonstrerer ønsker å fjerne all ulv. Dette er samme felle som ulveekstremistene går i. Bare fordi de vil ha mer og mer ulv, må alle som er imot være diamentralt motsatt. De fleste som demonstrerte i går er fornuftige mennesker som ønsker en fornuftig rovdyrforvaltning. Men som LUG er inne på, handler ikke dette bare om ulven. Eller at ulven spiser mennesker eller noe sånt. Du kan vifte så mye du vil med statistikkene dine og samtidig drite på følelsene til dem som likevel ikke ønsker ulven rundt husveggen sin. Det virker som om ulveekstremistene aldri kommer til å forstå at dette ikke handler om det. Dette handler om at stadig flere føler de ikke blir hørt. For de som gikk i tog i går er ulven bare nok et eksempel på at den politiske eliten i hovedstaden driter i dem der ute i distriktene.
dirken
10.01.2019 kl 00:00 227

Det du kan gjøre er å ta ett skritt tilbake og sammenligne hvem som er enig med meg, og hvem som er enig med deg. FrP og Sp er enige med meg. NOAH, Greenpeace, PK, SV, Elvestuen og Grande er enig med deg.

Trenger du noe mer egentlig?

Inngå bare en avtale. Synes som alle de som er "kloke" sier ulven ikke er farlig og er redd mennesket. Rart nokk kommer de tett på - og talløse eksempler viser at ikke den løper når den ser menneske.

Avtalen: Still opp DU som er så sikker i din sak i forhold til ulv og farlighet. Dersom den tar en unge eller en voksen - så er avtalen at da blir DU hengt på torget dagen etter.

På tide at stille opp litt mer end bare tullpratt og politisk korrekthet!

Tullprat har vi allerede fått i bøtter og spann fra biologer og forskere - som ÅPENLYST ikke har innsett det faktum (bare kakler i vei og reproduserer gammel og utgått viten om ulvens adferd) at adferd påvirkes av det "trykk" den utsettes for!