Next in line..Nordic Nanovector ASA

Jimmi
NANO 09.01.2019 kl 12:27 26443


Det er utvilsomt stor interesse innen dette feltet for tiden og det er ikke småkroner vi snakker om når BP slår til. Det er ikke bare for Big Pharma å vente på de siste resultatene for så å komme med et bud på selskapet. Her er det flere interessenter og jeg tror ikke vi trenger å vente lenge før den første melder seg. Hvem blir det tro? Novartis? Jeg tror det...

Selskapet leverer og leverer. Fast-track og PIM er innvilget. mDor kan ikke gå lengre ned, men det er stor sannsynlighet for at den går opp ved neste oppdatering. Vi trenger ikke vente til store konferanser for at Lymrit 37-01 oppdateres nå slik jeg har forstått det, Jeg tror selskapet oppdaterer mDor ved først mulighet.

Hvem tør stå på utsiden gjennom 2019? Ikke Jimmi :) Sitter med lommene fulle av aksjer her.

Magefølelsen sier meg at det snart kommer en hyggelig oppdatering/melding.

Partneravtale eller oppkjøp?? Som Jan Tommy sier: Hvem vet?

Hyggelig aksjonærliste denne uken også. State street mener alvor, Roy Hartvig Larsen øker litt i Sciencons og ellers sitter de store stille i båten akkurat som oss andre som har tenkt å bli med til suksessen er et faktum for å bli søkkrike.

Det spekuleres i om Nordic Nanovector på sikt kan bli et Big Pharma selskap i Norge. Spennende! Nano kan bli største utbytte maskin på OB.

Kjøp og hold er mitt tips.. Beste investering på Oslo børs fremover dette.

Ha en fin dag godtfolk

Jimmi


Korsar, «superdyktig trader» he he ???
Kan noen som tror på trading forklare hvordan en apekatt som kaster piler på børslista er like «god» ?
Redigert 28.01.2019 kl 16:42 Du må logge inn for å svare

Ganske likt papirtapet til sidelinjen, som gikk inn med 2.900.000,- i emisjonen...
rockpus
28.01.2019 kl 22:28 1659

NanoVekter

Blir det lettere å svelge egne tap når du kan nyte andres tap?

Nanovekter, tapet mitt er p.t ganske så mange ganger større enn Korsar sitt....
I motsetning til Korsar er jeg dog ikke ute etter de korte svingningene og benytter fallet til å laste innpå fremfor å regne på latente tap.. Flott at du følger med, og husk nå inderlig godt på at snittet mitt nå er 47.50, så derfra og opp får du holde deg til din egen elendighet og la oss andre nyte at vi nok en gang kan benytte svingningene i markedet til å bygge opp langsiktige verdier der andre står utenfor markedet og aldri blir en av gutta....
Redigert 28.01.2019 kl 22:50 Du må logge inn for å svare
Korsar
28.01.2019 kl 22:55 1600

Hehe,
jeg blir ikke det minste fornærmet over å høre at folk beregner mine tap: Jeg har selv opplyst om min inngang og antall aksjer, så det er fritt for alle å følge med.
Det som fascinerer meg er at jeg har opplyst om mine handler på samme måte en rekke ganger før, men hver gang de går i flott overskudd blir jeg erklært backtrader.
Når foreliggende foreløpig er i minus STOLER DERIMOT ALLE PÅ MINE OPPLYSNINGER :-)

Men for de som synes det er leit for meg å ligge i papirtap denne gangen, så skal dere ikke bruke så mye tid på det, jeg har tross alt over 2,9 mill i fortjeneste i NANO så langt til å bufre med :-)

Et annet fascinerende forhold er at når jeg - til en forandring - ikke har kunnet ta ut en pen og rask fortjeneste på en beskjeden NANO-post for meg - så blir jeg en mye mer tragisk figur enn dem som har sittet på nedover FRA MYE HØYERE NIVÅER.

Jeg er spent på neste innvending fra dem som kan det fundamentale :-)
FAR100
29.01.2019 kl 09:29 1292

brytes 40 i dag?
focuss
29.01.2019 kl 09:43 1271

Det stopper vel ikke før shorterne er ferdige og de med for stor belåning er ute.
Redigert 29.01.2019 kl 11:10 Du må logge inn for å svare

FAR100 skrev brytes 40 i dag?
Skrekken har lagt seg og diverse troll kommer krypende tilbake i HO ..

He he, hvis Korsar ikke har lært nå så lærer han aldri. Selv om han får 100 års erfaring hjelper det ikke når hjernen ikke er mottagelig.
"2,9 mill i tradinggevinst" - skal jeg le eller gråte ?
Jeg synes faktisk litt synd på ham. Han virker som en grei kar.
Det er trist å se folk lete etter krystallkula som ikke finnes når det er så enkelt å tjene hvis man bruker huet til noe annet enn å ha lua på

Jeg har hele tiden ansett Nano som et privat, ikke-notert selskap, og aksjekursen som et resultat av et totalt uavhengig spill hvor spilleaktørene sitter i kaféen på et galehus og bruker et helt tilfeldig valgt finansinstrument som spillebord.

Og fordi selskapet ikke er notert, slipper jeg å plage meg selv eller andre med begrep som "børsteknisk".

For meg er dette en behagelig måte å ha en eierandel i dette prosjektet.
Korsar
29.01.2019 kl 10:14 3110

stock,
det er vel ikke trollete å frykte at 40-grensen brytes?
Eller misforstår jeg deg?


Redigert 29.01.2019 kl 10:15 Du må logge inn for å svare

Her misforstår vi hverandre i stor skala .. det er forumets grunnide.
Er det videre shorting på gang (sist oppdatert pr 25Jan) eller godt kominert med tvangssalg (40,82) ?

Edit
Mottakere i emi er så langt minus 20 mill .. og rep.emi på 45 er vel også blåst
Redigert 29.01.2019 kl 10:27 Du må logge inn for å svare

Tror bunnen var nådd 40,82.. bør komme noen positive meldinger nå
Lotepus
29.01.2019 kl 10:30 3008

Øyenlegen er vel kjent for høy belåning på sine aksjer . Skulle hans aksjer havne ut på tvangs salg kan det gå ille med kursen

Tror ikke ledelsen i Nano hadde sett for seg dette i det hele tatt .. ingen plan B med melding for å kontre osv... savner allerede breikjeften til Costa da den fremdeles virket på markedet ..

Det er forundelig med folks grådighet.

Snakket med en megler om belåning og om ikke folk har tatt lærdom etter den urolige tiden vi har bak oss. Ikke i det hele tatt er hans svar. Folk evner ikke å se lengre enn til nesetippen, koste hva det koste må.

Nå er det jo usikkert hvordan boet gjøres opp, men det var vel et investeringsselskap med ca 110 000 aksjer som gikk konkurs i forrige uke også. En bostyrer har vel ikke annet å gjøre enn å droppe de følelsesløst ut i markedet.

Jeg er fristet til å kjøpe, men å fange fallende kniver er en tøff øvelse, og grådigheten vil jo gjerne treffe bunnen så godt som mulig.
Venter litt til.

Jeg har gått i dialog med IR i NANO, og belyst en del ting som snarest bør adresseres skal man klare å opprettholde / bygge tillit til managementet i selskapet.

Emisjonen synes forhastet, og de ordlegger seg i prospektet på en måte som for meg fremstår som klønete. Jeg skal ikke klage siden det har gitt rikelig anledning til å vekte meg betydelig opp til kurser som for meg fremstår som svært attraktiv målt på risk / reward, men kommunikasjonen rundt emisjonen er fullstendig mangelvare og skaper flere spørsmålstegn enn svar.
Fljo
29.01.2019 kl 11:12 2804

Er det noe du kan være rimelig sikker på nå så er det at det ikke kommer noen positive meldinger på lang tid. Hvis det skulle skje så vil jo Bravo (og to andre ledere) ligge tynt an til å bli hentet med håndjern og satt i kasjotten rimelig fort.
focuss
29.01.2019 kl 11:14 2797

Antar at de med størst finansiell kapasitet har fått sitt behov for aksjer dekket via emisjonen.

dritten ser ikke bra ut :-(

blir vel ingen rep-emi

Hvor finner du prospektet Sidelinjen?
Fant det ikke som velegg i meldinger eller hjemmesiden til Nano.
TeeJay
29.01.2019 kl 11:21 2750

Slapp av. Det ordner seg ?

Noe som er synd, er at det kortet de dro ut av ermet som de sikkert trodde skulle bidra korrektivt til markedsreaksjonen på emi, har vært fullstendig feilslått.
Jeg snakker om ny styreformann, som ble annonsert parallelt med emi.
Det har snarere bidratt til nedturen tror jeg, og åpenbart blitt oppfattet av markedet på samme måte som jeg selv mottok det. Med et laaaangt gjeeeeesp.

Utrolig intetsigende og kjedelig signering.

Må korrigere dette Forum til å gjelde børsmeldingen de sendte ut i forbindelse med emisjonen, ikke prospekt. (De trenger ikke prospektet på 10% emisjoner).

En setning jeg bet meg merke i, og som skaper flere spørsmål enn svar, er at de mener at en rettet emisjon var et bedre alternativ enn en tegningsrettet (det er jeg enig i), men så putter de på "to strenghten the companys shareholder base in future equity raisings".

Nå ble mange tatt på senga av at emisjonen kom nå fremfor mot slutten av 2019, og så legger de i tillegg til at dette vil være bra for fremtidige emisjoner.... Dette er kun egnet til å skape usikkerhet, for hvis de har cash nå til end of H1 2021 etter emisjonen, og søknad om markedsgodkjenning for @Betalutin planlegges sendt inn H2 2020, hvorfor i det hele tatt kommentere senere emisjoner?? Burde ikke selskapet klare å generere nok cash i 2021 uten påfyll av mer likviditet?

Så du leser ikke hva jeg skriver? For 2 dager siden skrev jeg at det kommer nye emisjoner. Hvordan i all verden tror du at selskapet skal overleve de neste 10 årene?

Nei NanoVekter, jeg tillegg ikke dine uttalelser noen vekt i det hele tatt hva angår NANO. Til det viser du ingen innsikt eller tyngde som er verdt å høre på, verken for meg eller trolig så mange andre.

Selskaper som går kommersielle innen farma lever av kontantstrømmen etter kommersialisering, ikke emisjoner. Nordic Nanovector bør være i salgsposisjon 2021, ergo finner jeg det unødvendig å referere til at emisjonen er fordelaktig fordi det bygger opp investorbasen med tanke på fremtidige emisjoner. Det høres mer ut som en dårlig unnskyldning til hvorfor de valgte å sette den her, fremfor at det tilfører noen reell verdi over tid å ha en slik investorbase. Det vil bestandig finnes investorer til et case hvis caset er bra nok, man trenger ikke å se inn i sin egen aksjonærbase for å sikre funding da, og det kan ha blitt mange utskiftninger når den tid kommer at et eventuelt ny emisjon vil være påkrevd.

ABG fremholder at selskapet vil bli solgt i løpet av 2020 senest, og med cash frem til H2 2021 vil ikke en fremtidig emisjon være aktuelt.
Redigert 29.01.2019 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
focuss
29.01.2019 kl 12:15 2593

Klart det kommer flere emisjoner dersom Nano skal bringe Betalutin til markedet selv.

Ser vi uante mengder ventesuppe og luftboller framover mot ASH ..

The 61st American Society of Hematology Annual Meeting and Exposition 2019 (ASH 2019) will take place 7 – 10 December 2019 in Orlando, FL, USA.

Fra sidelinjen.

Takk for avklaring!

Jeg leste det likt i forhold til fremtidige emisjoner. En forferdelig dum setning som ikke behøver å presiseres. Nå venter jeg at en ordentlig stor investor/kjent kommer inn som gjør forskjell. En som er langsiktig og har vesentlig med midler.
Korsar
29.01.2019 kl 12:53 2512

Det er to ting man bør se nærmere på her, siden den ferske emisjonen var altfor liten (overraskende liten, faktisk) til å være tilstrekkelig til å dra selskapet gjennom helt til en evt. kommersialisering med egenfinansiering gjennom produktsalg:
- hvorfor så liten emisjon, der det til og med direkte antydes at mer emittering vil følge på et senere tidspunkt?
- hvorfor reagerer markedet så negativt foreløpig? Er det koblet til usikkerheten som plantes rundt det første spørsmålet mitt?

PS: Porteføljeendring:
Siden jeg først sitter i aksjen, og at jeg mener vi skal ha en viss korreksjon oppover nå, så har jeg nå snittet meg bra ned ved å doble porteføljen i dag (helt eksakt: økt den med 104%). Snitt nå er 48,47.
Da venter vi på at den teknisk signaliserte korreksjonen kommer :-)

Redigert 29.01.2019 kl 13:11 Du må logge inn for å svare
aborum
29.01.2019 kl 13:32 2414

Hvad var årsagen til du ikke bare valgte at følge den sædvanlige strategi med at sælge straks efter emissionen og akkumulere ved vending? Jeg er med på strategien om at fordoble positionen (noget jeg også vil gøre), men valgte selv at sælge og kan så langt notere 5,50 NOK sparet / aktie. Det undrer mig, at du som selvbestaltet teknisk trader ikke har handlet på disse tekniske signaler (læs: det var jo som amen i kirken, at den ville ramme 40,00).

Korsar, har jeg da rett i at du trader (sitter kort tid) i aksjer om stiger, men blir langsiktig i aksjer som faller ?
Nå har du til og med doblet, er ikke det midt imot din tidligere filosofi ?
focuss
29.01.2019 kl 14:09 2316

Synes ikke dette ser bra ut nå:

Ledelse som guider flere emisjoner
Pågående shorting
Stupbratt negativ trend
Ikke forventning om nyheter
aborum
29.01.2019 kl 14:25 2277

Er lidt af en overraskelse, hvis ikke Korsar benytter sig af stop/loss niveauer som en del af sin risikostyring; det er vel første lektie for en professionel trader?
Korsar
29.01.2019 kl 14:44 2225

Mine vurderinger er helt A4 ifht vanlig forvalterteori her:
At jeg har vært rask med å selge tidligere, er jo ikke så vanskelig å forklare: Det var et langt høyere fallpotensial i aksjen da den var over 60 (jfr. mine tidligere analyser for trendrom osv.). Dermed er det da alltid greiet å ta gevinst på bølgetopper.
Når aksjen begynte å bevege seg mot nedre trendrom vurderte jeg å bli sittende fordi nedsiden var betydelig mindre.
Når vi nå fikk aksjer på 40/41 valgte jeg å doble sitsen (og da selvsagt snitte ned). Fordi vi er teknisk i rute for en korreksjon oppover.
Verre er det ikke :-)
Korsar
29.01.2019 kl 14:45 2211

Gode tradere bruker ALDRI stoploss. De følger aksjer kontinuerlig og har vurdert alle andre løsninger før det :-)

En diskusjon er ikke personangrep hvis man diskuterer tema, ikke person.
Jeg synes Korsar virker som en grei kar. Derfor prøver jeg å få ham til å tenke gjennom det han driver med, som jeg mener er meningsløst.
Dessuten må vi ha litt takhøyde her inne. Noen spydigheter skader ingen. Litt temperatur er bra