Atlantic Sapphire - en prising som ikke ligner grisen?


Merkverdig å se hvordan dette selskapet stadig når nye høyder på børsen.

Har de i det hele tatt levert én slakteklar fisk enda?

Det tok 30-40 år å stable en levanes oppdrettsnæring i sjøen på beina, tror folk det bare er å knipse med fingrene så er næringen i full sving på land også?

Kan ikke se annet enn at risikoen er skyhøy og at det er 1000 ting som kan gå galt på veien.
Redigert 09.01.2019 kl 12:47 Du må logge inn for å svare
vestled
09.01.2019 kl 13:11 2736

Helt enig! kan gå fint til strømmen går!,

ASA-ME vil levere en kvalitet som de beste kokkene i verden vil bruke. Slik er det ikke med laks fra åpne anlegg. I tillegg vil de slippe den enorme regningen som kommer på bordet fra det internasjonale samfunnet. Forurenser må rydde opp etter seg. Det beløpet kan knekke nåværende norsk oppdrettsindustri.
Lakseoppdrett i sin nåværende form er ikke den nye oljen. Noen ganger er det flaut å være norsk.
jhpf
09.01.2019 kl 14:17 2690

Om dem lykkes med å produsere 90k tonn i året så er det en stor oppside. Så det kan være verdt å kjøpe litt, og legge til sides ett par år.
https://ilaks.no/dnb-markets-oker-kursmalet-pa-atlantic-sapphire/
Redigert 09.01.2019 kl 14:17 Du må logge inn for å svare

Fint driv og store aktører som handler denne nå. Før hver storhandel har opptur eller nyheter kommet. Se teknisk analyse og volum. Rart hvis vi ikke skal få til laks i fremtiden. Tror detter ´´ nye `` tesla i laks. Kommer fra utsiden alle konservative nekter og tro det går og drive slik så straks de får dertil er alle andre på bakbeina. Skulle det gå har denne fantastisk oppside.

Fortsatt store volumer og økende prise for og kjøpe aksjer. Kan det fortsette? En av mine beste kjøp og verste er at det ser fortsatt veldig lovende ut teknisk. Spennende.
Er_mi
06.02.2019 kl 03:01 2063

"Det tok 30-40 år å stable en levanes oppdrettsnæring i sjøen på beina, tror folk det bare er å knipse med fingrene så er næringen i full sving på land også?"

Kanskje, men samtidig; jeg hadde gjerne skrudd bak tiden og kjøpt meg inn i noen av de første store selskapene i oppdrettsnæingen for 30 år siden hvis det hadde vært mulig... :-)

Kan du forutse hvilken kvalitet fisken deres vil ha? Alle skal ha frittgående mat fra land. Mens fisken skal vi ta opp av store merder og sette den i små tanker på land? Det største problemet med landbasert er at dei ikke klarer å få samme smak som fisk i sjø. Den begrensede tilgangen på sjø er nok en av grunnene til det.
Jeremiah
06.02.2019 kl 21:32 1920

Nu har Atlantic Sapphire produceret landbaseret laks i en del år allerede, fra deres anlæg i Danmark, og fået flere anmærkninger for den gode smag i deres fisk. Så ikke rent gætværk.

De vinner faktisk flere konkurranser på kvalitet så det er det minste problemet. Det har og vært fisk i akvarium i Mange år og mye lærdom. Men som sagt se på tesla det er hardt og være først men med risikoen følger og en enorm mulighet. Som sagt stiger for 3dje dag på rad ned høye volumer. Se teknisk på denne.

4 dagen på rad med oppgang? Noe på ferde ?
milk
07.02.2019 kl 17:54 1754

Fare på ferde.....

https://ilaks.no/forste-laks-slaktet-i-emiratene-legges-ut-for-salg-neste-fredag/

Hvis de får det til mener jeg sjangrene for Atlantic Sapphire er store. Smaken er god, andre klarer og få til oppdrett i ørkenen , finas i orden. Dette kan bli spennende.
milk
12.05.2019 kl 07:21 1040

Alle eventyr starter med "det var en gang". Men ikke alle eventyrene ender med "så levde de lykkelig alle sine dager" ;-)