To tredjedeler av alle franske fotobokser er ødelagt av de gule


https://www.dailymail.co.uk/news/article-6578823/Yellow-vest-protestors-destroyed-vandalised-two-thirds-French-speed-cameras.html


1920 av 3200 kameraer er ødelagte/vandaliserte, dette er grepa karer, når begynner protestene i Norge? Når er begeret fullt?

Mistenker at nordmenn er for feige til å protestere, men biter i seg sinnet og betaler til lommeboka er tom og vel så det.
Tyr
10.01.2019 kl 23:47 887

På lørdag skal de visst ta ut alle pengene de har. Målet er å knekke fransk bankvesen. Det blir spennende !

Bare å kjøre på, folk har fått mer enn nok av maktmisbruket.

Hvor mange nye bompengeringer var det som skulle åpne i 2019?
OZZY
11.01.2019 kl 00:29 836

tror det var 53 nye bomstasjoner. TOTAL GALSKAP

hvor mange invandrere kommer som går rett på NAV
børst
11.01.2019 kl 05:03 756

Å lytte til befolkningen og gå i dialog med dem kalles populisme av de etablerte mediene og politikerne fra de gamle partiene. Makten har blitt arrogant og bedrevitende. Slikt blir det skikkelig bråk av.

Alle vet vel etterhvert hva disse demonstrasjonene handler om ja.
Mr Lupo
11.01.2019 kl 12:58 618

Kjempeflott..ekstra avgifter som alle franskemennene må være med å betale for å dekke ødeleggelsene

Slapp av, snart får vi jo slike fine GPS-målere i bilene i stedet for bomstasjoner, hvor hver lille kjøretur nøye kontrolleres. Blir så fint atte ;)

Eller hva med å drite å å sette opp nye bokser, de blir forhåpentligvis også sabotert.

Fotobokser i Norge er uansett satt opp på oversiktlige steder der det aldri er ulykker, men stedet er valgt fordi folk ofte kjører «for fort» fordi veien er god, fotoboksene er mao kun satt opp for å dra inn penger til statskassen, kriminelt, folk i Norge bør ødelegge disse boksene som er trakkasering og pengeutsuging.
11.01.2019 kl 16:13 536

For det første Fjordgubben, hvor mange fotobokser har DU ødelagt hittil? Ingen? Nei, fordi det er vel mye enklere å be noen andre om å starte revolusjonen enn å gjøre det selv. Lat eller feig?

For det andre, det finnes en veldig enkel måte å slippe å bry seg om fotobokser: Hold fartsgrensen. Og om du ikke evner det så kanskje du ikke har noe på veien å gjøre.
Odi.1
11.01.2019 kl 16:38 518


Skal si denne oppblåste Franske presidenten sliter nå, på tide å gå av , og ikke vise seg offentlig på noen ti år?

Kjørte ett sted nedover sørlandet et sted en gang, der var det en boks akkurat i bånn av en bakke, helt rett frem men derfra var det opp begge veier.
Så lite gjennomtenkt mhp miljø å måtte kreve at alle bremser for å ikke komme over grensa i bånn og så måtte gi på som pokker for å klare å holde farten opp bakken

Det er sant, du har rett. Jeg feiget ut og flyttet til et sted utenfor Norge, at det omtrent ikke finnes fotobokser i UK er selvsagt bare et pluss.