Idag grønt lys for flere Hydrogen/FC taxier i DK. Nel kan vokse.


Gode H2 nyheter fra DK. Vi vet at den nye robotiserte Nel fabikken i Herning(DK) kan bygge og levere en ny H2 stasjon hver 48.time. Med andre ord meget kort fra Nel fabrikken til å montere opp nye H2 stasjoner i DK. NEL kan vokse,da Nel har en meget høy produksjon og leveringskapasitet Les alt her:
https://brintbranchen.dk/pressemeddelelse-groent-lys-for-flere-brinttaxier/?preview=true&_thumbnail_id=1534
Redigert 11.01.2019 kl 14:48 Du må logge inn for å svare
OZZY
11.01.2019 kl 15:03 810

Løkke har også uttalt at det er mulig å sette på flere skift slik at produksjonen at Hydrogenstasjoner blir døgnkontinuerlig hvis/når det blir behov for det.
Nanoq
11.01.2019 kl 15:48 645

Det er jo et annet selskap i Danmark, GreenHydrogen, som selger H2-fyllestasjoner, men de er ikke en alvorlig konkurrent til NEL når det gjelder kapasitet, i hvertfall ikke foreløpig. Deres standard-stasjon produserer bare ca. 5 kg. H2 i timen, men den kan altså utbygges med flere moduler. Foreløpig er den bare produsert og solgt i få eksemplarer og selskapet kan mest betegnes som et ingeniør-selskap som i stor grad bruker eksterne partnere til produksjon.

På en H2-stasjon med elektrolysekapasitet som de har solgt i Sverige har de montert en NEL fylle-front m. pumpeteknikk.

https://fuelcellsworks.com/news/greenhydrogen-to-deliver-denmarks-first-hydrogen-fuelling-station-for-fuel-cell-busses-with-on-si/


http://greenhydrogen.dk/ikke-kategoriseret/greenhydrogen-receives-order-hyprovide-a60-electrolyzer-site-hydrogen-generation-nel-hydrogen-fuelling-station-mariestad-sweden/