Støtter dere Amundsen?

Melvind
11.01.2019 kl 23:22 556

Jeg liker at spade er lik spade og at Amundsen har helt rett. At PK går i mot viser med all tydelighet at Per Willy har rett. Fjern hele barnetrygden.
vicktor
11.01.2019 kl 23:40 544

Jeg også støtter Per Willy Amundsen

Jeg er mer interessert i hva Erna egentlig mente. Hun snakket ikke om kuløren på barna. Det var på en måte underforstått. Slik jeg tolker det snakket Amundsen høyt om det Erna tåkepratet.
Okulus
11.01.2019 kl 23:52 529

Selvsagt. Faktabasert og anvendt intelligens. Våre etterkommeres velvære (+ vår).

Jeg vil vite. Er det noen som ikke støtter Amundsen?
Puta1n
12.01.2019 kl 00:00 522

Norge har jo gitt Somalia en norsk statsminister.

https://www.aftenposten.no/verden/i/noyKn/Nordmann-ny-statsminister-i-Somalia

Tenk på alle talentene Norge går glipp av?

Forslaget er rasistisk motivert og ikke basert på fakta. Innvandrer kvinner føder færre barn i Norge med barnetrygd enn det deres søstre gjør i hjemlandet uten barnetrygd. Det viktigste grepet for å få ned antall barnefødsler for disse gruppene er å gi de utdannelse og arbeid.

Her er noe statistikk om fruktbarhet i forskjellige etniske minoriteter

https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/stadig-flere-som-fodes-i-norge-har-innvandrerbakgrunn

Det er vel praktisk motivert utifra bærekraftlover. som faktisk er den loven som står øverst.
Redigert 12.01.2019 kl 00:09 Du må logge inn for å svare

Ja du jabba, for ti år siden hadde 15% av nyfødte foreldre som var utlendinger, i 2016 var tallet ikke 15% men det sted til hele 27%, så at tallet går ned er mulig, men det gjør ikke utslag på statistikken som viser at faktisk antall barn har økt kraftig.

Dette er nok lek med tall igjen.
børst
12.01.2019 kl 00:11 517

Selvfølgelig. Amundsens utspill viser først og fremst hvor man har Høyre. For Høyre betyr det ingenting om nordmenn gradvis utryddes og de har ingen problemer med å tilrettelegge for det heller. Eller for å si det med Erna: Det spiller ingen rolle om det er Ola eller Ali som bor i Norge.
Redigert 12.01.2019 kl 00:12 Du må logge inn for å svare

jabbadabbato
vi må ha en løsning.
Har du et riktig motivert alternativ som løser problemet?
papaXI
12.01.2019 kl 00:42 503

Nå vet ikke jeg hvilke kvinner du snakker om, men muslimske kvinner kan det ikke være. Somaliske menn må ha dem hjemme til å arbeide for seg mens de tygger khat.
https://www.bing.com/videos/search?q=khat&view=detail&mid=06A64D9B3A62069CBCDF06A64D9B3A62069CBCDF&FORM=VIRE

Et idiotsvar fra deg når du ikke redegjør for hvordan.

Du er åpenbart ingen problemløser så jeg finner deg lite relevant. Bare ta bort barnetrygden og slå dere selv på brystet, men kom ikke sutrende om 10 år over at fødselstallene fortsatt er høye.

"kom ikke sutrende om 10 år over at fødselstallene fortsatt er høye. "

Om 10 år er det for sent å sutre, det kan du si.

Om du ikke vet hva utdanning og arbeid er så kan jeg ikke hjelpe deg.
Man kan begynne med mer omfattende norsk kurs.

Jeg har jo lagt merke til at enkelte er rasende over at innvandrere har fått støtte til førerkort.
Førerkort er en type utdanning som kan hjelpe deg å få arbeid.
Redigert 12.01.2019 kl 00:55 Du må logge inn for å svare

Åja, skal ha meg til å betale mer kursing nå. Kurs kurs kurs.

Sotah Zotn & riot blir kursholdere da?
Here we go again....

"Åja, skal ha meg til å betale mer kursing nå."

Så du tror du vil betale mindre om vi ìkke påkoster kursing og lar Somalia dama sitte hjemme hele livet

Bonus: Når hun lærer seg litt om norsk kultur så kanskje hun vil gå hjem og sparke den khat spisende mannen i ræva.
Redigert 12.01.2019 kl 00:58 Du må logge inn for å svare

Ja, det koster for mye å få de i arbeid.
Og selvfølgelig kommer jabbanaiv2 med nye regninger, bare betale litt til så skal det virke. kurse kurse kurse.
srtifikat er fint å få.
Hva med et kokekurs med Brimi, og felttur med Zotn.
kurs kurs kurs
betale betale betale

Bonusnaiv2. Der kom jammen kulturkurs. Kulturukurus. Krulturcruise Kultnaivjabbatur.
jabbadabbato
Bonus: Når hun lærer seg litt om norsk kultur så kanskje hun vil gå hjem og sparke den khat spisende mannen i ræva.
papaXI
12.01.2019 kl 01:05 492

jabbadabbato
I dag kl 00:47Jeg sier du må spesifisere hvilke innvandrerkvinner du mener. Mener du vestlige, arbeidsomme eller mener du alle dem som aldri får lov å forlate kjøkkenet sitt?
Redigert 12.01.2019 kl 01:05 Du må logge inn for å svare
Nuka
12.01.2019 kl 01:06 491

Gjelder dette forslaget til Amundsen alle utlendinger ? Dansker , svensker ,polakker og andre vestlige ? Eller er det bare muslimer han tenker på ?

Pga rasismehitling fra jabba spesifiserer jeg ikke hva jeg tenker men det sier seg selv.

Kanskje du skulle ha et norsk kurs også? Jeg har nevnt somaliske kvinner flere ganger. Det er de som har størst problem med å integrere seg og det er de som har de høyeste fødselstallene også. Tilfeldig? Neppe.

Jeg ville ihvertfall strøket dansker. Svensker må jeg tenke litt over. Osv. bruk huet. Hva har du i IQ?

At du ikke ser at hele 27% av barn født i Norge har utenlandske foreldre er et problem, og et økende problem sier litt om hvordan du tenker.

Du klarte ikke å svare på relevansen men å lage et kraftig stråmannsargument klarte du.

Jeg er tilhenger av restriktiv innvandring og har aldri sagt annet. Det rasistiske utspillet til Amundsen hjelper ikke på dette, tvert imot. Det var pga slike utspill i periferien i FRP som gjorde at Carl I Hagen aldri fikk slippe til med sin politikk til tross for at mange av forslagene hans var fornuftige. Slike utspill mobiliserer alle mot FRP og husk at FRP kun har 10-15 % oppslutning i folket.
Redigert 12.01.2019 kl 01:32 Du må logge inn for å svare

Dersom du er for «en restriktiv» innvandringspolitikk burde du være bekymret over at stadig færre barn blir født av etnisk norske foreldre, men det er du ikke, så du har null troverdighet.


Jeg er tilhenger av liberal innvandring. Vi står dessverre på hvær vår side. Og så legger vi forskjellige ting i slappe begreper.
Jazzå, når du går tom for russiarussia SKAL "ta" trump, da du SKAL ta sylvi frp og alt du rekker islamskeptisk? Jeg bare tullet. Forstod du ikke spøken?
#lusa på gangen
høirelus

Prøv google før du dikter opp flere meninger jeg ikke har.
Mitt forrige nick var jabbadabbado

Om du finner noe som samsvarer med det synet du tydligvis har om meg kan du gjerne linke det her.

Du kan jo svare selv.
Hva syns du om Sylvi, skal vi løfte henne opp og få henne frem?

Det nytter ikke si "Jeg er tilhenger av restriktiv innvandring " det er blitt et sjonglørbegrep som brukes av alle bløffmakere på venstresiden.
Svar fullstendig på sylvispørsmålet du, det gir riktig svar på om du er for en restriktiv innvandring.
vicktor
12.01.2019 kl 02:13 465

Når er det nok innvandring ?
På Vahl skole i Oslo var det ingen etnisk norske elever i okt. 2017

Om folk hadde blitt fortalt sannheten og fått et innblikk i hvordan virkeligheten arter seg blant visse innvandrergrupper ville de aller fleste ha ment at det norske samfunnet trenger å ta tak i disse problemene. Amundsen har forstått dette og kommer med et konkret forslag om å gjøre noe med det.

PK folk og sosialister kaster seg naturligvis på i diskusjonen og nazifiserer og rassifiserer slike utspill. Selv har de bare de gode gamle forslagene de alltid har hatt og som vi alle nå vet, ikke virker. Om man skal unngå at vi får en stor andel av afrikansk og muslimsk befolkning utenfor arbeidslivet, barn som vokser opp i fattige kår og med en afrikansk/muslimsk barneoppdragelse, må noe drastisk gjøres .

Det å ikke erkjenne at dette er et problem, er en regelrett strutsepolitikk. Det å stikke hodet i sanden og late som at dette ikke skjer eller kommer til å bli et gigantisk problem om noen år, er ikke godhet, men stupiditet og ondskap ovenfor kommende generasjoner. Vi VET at det spesielt blant somaliere er en tradisjon for at feite analfabet kvinner bevisst velger å få så mange barn som mulig. Helt i tråd med hva deres "religion" pålegger dem.

Med mange barn følger økende inntekter, flere fordeler fra kommunen, større leiligheter osv. Foreldrene lærer opp ungene i afrikansk kultur og språk, noe som har liten verdi her i Norge. Guttene slippes fri ut på gata uten oppfølging fra barneskolealder. All statistikk viser at barn av sosialmottagere har en skyhøy sannsynlighet for å arve den samme livsstilen og selv bli NAV klient.

Floskler ala "det er utdannelse og arbeid som er løsningen" nytter lite når folk hverken VIL ha hverken utdannelse eller arbeid. Erfaringer fra Sverige har avslørt at innvandrerkvinner bare møter opp på kurs for å få rett på de ytelsene det medfører. Om NAV tvinger dem på jobbintervjue trer de på seg burka eller afrikanske sekker, og blir dermed regelrett arbeidsuføre. Mennene gjør det samme, nekter å ta kvinner i hånda, krever fri til bønnetider osv.

Dette med å kutte barnetrygden etter 3. barn kan derfor være et effektivt virkemiddel for å begrense utviklingen av paralellsamfunn og svensketilstander. Ingen er tjent med at folk sulter, så det bør nok da etableres andre ordninger for å ivareta de som alikevel velger å føde flere barn enn de egentlig har råd til. F.eks. kan man innføre matkuponger som i mange andre land.

Litt av hensikten med dette utspillet fra Amundsen er nok å få frem en diskusjon om dette åpenbare problemet. Det vil han nok ikke få fra sine kollegaer på tinget, men debatten vil nok rase på sosiale media en stund. En annen positiv bieffekt vil være at han også får skremt opp folk som Raja og andre innvandringsaktivister. Nå viser de hva de egentlig står for.
Sotah
12.01.2019 kl 15:15 377

Quickfix for å rette opp en dårlig meningsmåling. For ordens skyld er ikke forslaget FrPs politikk, ifølge han fra Smiths venner.