Overbevisende artikler i favør solar


Pv magazine skriver flere artikler om hvordan solar markedet vil øke raskt i nær fremtid. Det kommer til å være en vanvittig stor etterspørsel etter silisium. Kan ikke skjønne annet enn at Rec har en lysende fremtid hvor aksjekursen kommer til å stige veldig høyt.
https://www.pv-magazine.com

Flyers - gode poenger - men du lenker altså til forsiden og ikke til en bestemt artikkel om dette.

Det blir for min del litt likt som å lenke til http://www.bilnorge.no/ som er bilbransjens blad og tro at fordi det står om biler på de øverste artiklene (alle faktisk) så går det bra i bilbransjen.

Men jeg støtter dine synspunkt om momentum om vanvittig stor etterspørsel etter silisium. Og alt er bra for REC.

Ja en skulle tru det vil måtte komme en skvis i markedet som gjør noe med priser snart , men det har vi ventet lenge på . Prisene nå overlever ikke ingen på i det lange løp. Og markedet endrer seg stadig i forhold til etterspørsel, det siste i Rec der det ble snakket om silisium i batterier er jo spennende , men blir jo en ny nisje. Om det i det hele tatt blir noe av. Mye mye spennende framover , men og veldig mye usikkerhet enda. Jeg er ikke overbevist om at dette går veldig bra om vi ikke får noe konkret snart som gir pluss i kassen. Rec trenger penger , vi kan ikke drive slik i mange år til . Jeg tror og har satset på at 2019 blir bedre enn 2018 og kjøper litt hver mnd .

Flyers - jeg synes også at denne stadig sterkere sammenhengen mellom sol og bilbatteri bransjen er viktig for REC sin del. Last month, after a long period of careful consideration, solar salesperson Li Yumin finally made his determination to accept a job offer from an auto parts company. Previously, he had worked for a mid-sized solar module manufacturer located in China’s Jiangsu province.
https://www.pv-magazine.com/2018/12/08/chinas-31-5-malaise/
Flyers
12.01.2019 kl 10:32 1521

Jeg har linket til forsiden fordi det er mange interessante artikler som beskriver det massive behovet for silisium i nær fremtid.
Redigert 12.01.2019 kl 10:33 Du må logge inn for å svare

Denne saken er delvis klar. Bedriften sila har redan en drop in løsning som kan øke kapasiteten till befintliga batteri med 20-40 procent.

Ja dette er og blir en veldig spennende industri framover. Solenergi , lagring i batterier og enda raskere opplading. Her kommer det en revolusjon i forhold til i dag. Tenk 10 år fram !! Kan bli enormt!
milk
12.01.2019 kl 12:10 1396

Med tanke på at REC er et Norsk selskap,vil en eventuell frihandelsavtale med Kina være positivt for REC?
milk
12.01.2019 kl 13:09 1311

Er det mulig at den Norske delegasjonen vil prøve å påvirke tollsatser på "sol" i denne runden ?
Flyers
12.01.2019 kl 13:57 1249

Ja, det er en sammenheng med batteribransjen. Nå er det fokusert på bilbatterier og ekstra kjørelengde ved å bruke silisium på anoden. Husk at selve batteribransjen er i en rivende utvikling der man tenker å levere energi ved å kombinere både sol og batteri. Behovet for silisium kommer til å bli veldig stort fremover.

Godt spørsmål. Mye nordmenn som frekventerer Kina for tiden. Og Kina er en av de større aktørene Norge handler med i Asia. En handelsavtale her kunne blitt bra.

Positiv artikkel på e24 nå ang forhandlingene. Men sol ikke nevnt....

Noen som har klart å finne noe om de 20 batteri firmaene som har vært i kontakt med Rec? Og hvem av de som snuser på å etablere seg på nabotomten ?