PHO- SoC is rapidly changing to BLCC.


Limer inn link fra Elvoquest tidligere i dag, da jeg mener den fortjener stor oppmerksomhet. Prof Konety presenterer resultater fra ett såkalt "real world" studie utført på tilsammen 9 sykehus i USA. Noen ganger kan det bli stilt spørsmål ved om et studie som er designet for å være grunnlag for søknad om FDA godkjennelse kan vise bedre resultater enn i den virkelige verden. Dette "real world" studiet presentert av professor Konety viser så fantastiske resultater at Prof. Kontey utbryter: "You all know that white light systoscopy is to days standard of care. That is rapidly changing, I will argue"

For de som lurer på om de sitter i riktig aksje anbefaler jeg å bruke den tiden det tar (26 min) å lytte til Konety sitt foredrag som er supplert med "To the point " slides. Takk til Elvoquest for link.

https://www.urotoday.com/video-lectures/bladder-cancer/video/mediaitem/1098-embedded-media2018-12-04-16-35-47.html?utm_source=newsletter_6167&utm_medium=email&utm_campaign=enhanced-techniques-and-integrating-technology-towards-improving-bladder-cancer-detection-and-improving-turbt-outcomes
Redigert 15.01.2019 kl 18:40 Du må logge inn for å svare
gunlove
17.01.2019 kl 22:30 1495

Ja, og dette bør samtlige som snakker om brukerfrekvens og scope legge merke til, dette er nøkkelen til hvorfor PHO er et attraktivt selskap og eie aksjer i. Altfor mange henger seg opp i helt andre ting når fokuset burde ligget på akkurat det focuss poengterer her.

"I am such an advocate for it because it provides so many benefits for my patients," Dr. Mellis explained. "It has the potential to catch cancers that may have been missed otherwise using standard white-light cystoscopy. This, in turn, may lead to better outcomes for patients."

Hva betyr slik info for de som er rammet av jævelskapen som heter blærekreft? Vi behøver ikke miste livet lenger, vi har nå en undersøkelse som gjør at vi kan fortsette og leve og faktisk slippe å miste blæren og måtte leve resten av livet med 'blæren' hengende utenfor kroppen.. Er ikke dette verdt mye mer enn dagens prising? Eller sagt på en annen måte, hva ville en som har mistanker om blærekreft foretrekke for undersøkelse når dette er kjent? Ville noen her velge noe annet fordi brukerfrekvensen er for lav??
Redigert 17.01.2019 kl 22:38 Du må logge inn for å svare
gunlove
17.01.2019 kl 22:35 1481

Hvis du tror det er slik, vær helt sikker på at CEO Schneider jobber for at så mange som mulig skal vite om at det er en ny hverdag for de som er rammet av blærekreft i USA. Cysview er fremtiden pr idag, cysview er nåtiden fordi det er tilgjengelig for alle som ønsker å gi seg selv best mulig odds for at man kan overleve og leve videre med en diagnose som er så farlig som blærekreft.
17.01.2019 kl 22:45 1459

Gunlove,
Velt talt.
En må være komplett forstyrret i toppetasjen om en ikke skjønner dette.

synes artikkelen kunne spart seg for denne:"Cysview is not for repetitive use and not a replacement for random bladder biopsies or other procedures used in the detection of bladder cancer". eller meget bra reklame
focuss
17.01.2019 kl 22:59 1426

Jeg undres: Hva betyr egentlig dette? Dette at to autoriteter i bransjen står frem og sier at "BLCC is rapidly becoming the new standard of care" Hva mener de egentlig? Mener de at de fleste blære cystoscopiene i USA vil bli utført med Cysview? De fleste av ca 1,6 millioner cystoscopier? Pluss noen hundretusen til for diagnostisering? Og hvorfor sier de rapidly? Begge to? Vet de noe som ikke vi vet?

Når man tenker seg om så er det ikke overraskende. Hva skulle man ellers trodd når man ser resultatene fra Fase 3 studiet.
focuss
17.01.2019 kl 23:01 1447

Dette at det står "not for repetitive use" er jo direkte feil. Det ble endret når Fase 3 studiet ble godkjent.

joda. klar over at det er feil. men fase 3 ble vel godkjent i mai? artikkelen stammer fra nå nylig. er det rart ting tar litt tid? mulig det er litt klipp og lim avslutningsvis i artikkelen.
gunlove
17.01.2019 kl 23:12 1409

Det er lov å slå seg på brystet og si at vi er best. FDA og Fase 3 sier det jeg trenger å vite. Hadde ikke satset på dette selskapet uten denne bekreftelsen. Vi lever i en verden som er helt på villspor egentlig. En ting folk kan forholde seg til er de som dokumenterer at de er best og har dokumentasjonen som bekrefter det, i dette tilfellet, den dødlige sykdommen blærekreft. Vær sikker på en ting, det som opereres bort med hvitt lys og bare hvitt er bortkastet så lenge det finnes 1,2 eller flere kreftsvulster igjen i blæren.Tro ikke at det som er igjen stopper å spre seg fordi en del av kreften er fjernet. De vet alle som jobber innen kreftbehandling, det vet nok de fleste andre også. Det er ditt liv det gjelder, det handler om å gi seg selv best mulig odds. Jeg er ganske sikker på at de fleste pasientene vil velge dette når de blir klar over cysview og blått lys. Hvem ville ikke det?
liang
17.01.2019 kl 23:42 1358

En meget viktig presisering gunlove.
Dersom det er slik at ferden videre med deler av kreften inntakt i blæren etter operasjon med hvit lys fortsetter med uforminsket styrke mot spredning og det som dette innebærer , ja da må det være serdeles bittert for pasientene som er tvunget inn i behandling med hvitt lys og derved har kastet bort avgjørende og kostbar tid.
Da har de egentlig bare muligheten igjen for å be om at de ikke er i feil statistisk gruppe.

Dette forholdet at leger m.andre sitter og diskuterer i år etter år virkningen av blålys kontra hvit har forundret meg lenge.
Hva ligger bak?
Mistenker at der er noen i dette systemet som har veldig stor makt og veldig store inntekter på dagens system (hvit lys) og som ikke vil ha endringer.
Dette oppnås jo med å slå kiler inn i den etablerte kunnskapen med det formålet å tilføre tvil , selv om alle involverte ser at dette ikke er tilfellet.
At dette fører til at mange dør helt unødvengig er jo veldig tragisk.

Så nå som Fase 3 testen viser disse forholdene klinkende klart så ...ja , etter min mening går det fortsatt for seint å få dette tilbudet på plass.

Der er jo ingen logiske argumenter mot dette lenger.
Fase 3 testen setter punktum.


Det mot et slikt bakteppe det blir litt pussig, for ikke å si skremmende, når noen i fullt alvor mener at markedet alltid har rett.
I tilfellet PHO tør jeg påstå at historien vil vise at markedet tok feil, fullstendig feil når markedsaktørene høsten 2018 sendte kursen ned til kr 33,-.

Nå ser vi flere og flere fremtredende urologer stå opp for BLCC og fremholder at BLCC vil bli ny SoC og at overgangen til BLCC går raskt. Kanskje raskere enn noen av markedsaktørene evner å ta inn over seg. Det synes for meg som om styreformann sin uttalelse fra juni 2018 at selskapet nå gikk inn i en periode med akselererende vekst nå er indere med å materialisere seg.

I den grad disse fremstående urologene ikke er fullstendig nedsnødd, noe jeg tviler sterkt på at de er, så bør vi de nærmeste kvarrtalene se spor etter denne utviklingen i kvartalsresultatene. Kanskje det er det som må til for å overbevise markedsaktørene at PHo er i ferd med å legge USA for sine føtter, til tross for en heller begredelig og traurig historie. Men det er i fremtiden vi vil være tilstede, derfor bør man raskest mulig snu blikket bort fra fortiden og ta innover seg hva som ligger foran oss; markedspenetrering, akselererende vekst og en suksess ingen andre norske selskaper har opplevd i USA.

Vel, det ble kjørt en emisjon for over 10 år siden til den samme kursen som dagens så performance har vært alt annet enn bra på tross av at de har vært i flere store markeder over år (Europa/Canada og Norden).

De har hatt den samme konkurransen i andre markeder som de har pr i dag - hovedsaklig WLC som fortsatt er dominerende og har størstedelen av markedet hvor de fleste sykehus og klinikker er utstyrt med akkurat det og ikke minst er kjent med utstyret i motsetning til BLCC hvor de trenger å investere i nytt utstyr og ikke minst ta både tiden og kosten med opplæring av personalet og når vi så kjenner til at de enkelte klinikker og sykehus generelt besitter heller beskjedne budsjetter så er sannsynligheten heller lav for at de skal gå mann av huse for å investere i nytt som ikke gjør en betydelig forskjell - det holder lenge at noen få gjør det slik vi det har endt med i andre markeder.

I likhet med andre markeder så har har PHO også nå kun fått en delvis refusjon (og ikke 100% som blir gjentatt på forumet til det kjedsommelige) noe som vi kjenner til ikke har skapt grunnlag for en suksess frem til i dag så sannsynligheten er derfor stor for at det ikke vil bli annerledes i USA.

Sett dette over ett så er det ingenting i dag som gjør cysview revolusjonerende hvor WLC oppdager det meste og i de tilfeller det skulle være noen tvil så vil de nok i USA som de har gjort i andre markeder sende pasienten til en av få plasser hvor de tilbyr BLCC - mer komplisert er det ikke selv om visse her på forumet skulle ha ønske om noe helt annet...:)

Den 27-de februar får vi første indikasjon som en bekreftelse på en ikke overveldende interesse gjennom et svakt siste kvartal noe som ikke akkurat er å anse som noe kurstriggende - heller tvert i mot....
Redigert 18.01.2019 kl 14:19 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet av administrator

Denneher siger ved det meste:
"Blue Light Cystocopy with Cysview is a game changer," said Dr. Adam Mellis of Georgia Urology. "It is rapidly becoming the standard of care for patients with bladder tumors."
18.01.2019 kl 14:11 85

Innlegget er slettet
18.01.2019 kl 14:13 82

Innlegget er slettet

Uenighet er sunt, men dere burde klare å komme opp med noe bedre enn "kreft i hjernen og hva katten kommer drassende med" for ellers så blir det stående som standarden til menigheten....:)

Jeg forstår ikke hva det har med uenighet å gjøre, blc oppdager mere kreft enn wlc, enig, uenig?
Redigert 18.01.2019 kl 14:17 Du må logge inn for å svare
18.01.2019 kl 14:18 66

Innlegget er slettet

NEI, og det er jo det som er helt misforstått.

WLC blir brukt både når det kommer til NMIBC og MIBC - BLCC KUN til NIMIBC ergo så blir det feil å påstå at BLCC er bedre enn WLC.

Det som er den største forskjellen er at BLCC lettere kan lokalisere små og flate tumorer, men ikke flere nettopp fordi BLCC kun kan brukes på NMIBC...Redigert 18.01.2019 kl 14:31 Du må logge inn for å svare
focuss
18.01.2019 kl 14:31 936

Rischioso
Det er derfor det ikke har vært noe utvikling av medisinsk behandling de siste 2-300 år. Utvikling krever både investering og opplæring. Tenk om helsevesenet skulle drevet med slikt? Det skulle tatt seg ut.

Du kunne heller prøvd å være ærlig for en gangs skyld og sagt at du ikke ser noen grunn til å diskutere med noen som er uenige, men selv det virker å være for mye og kunne forvente....:)
Redigert 18.01.2019 kl 14:41 Du må logge inn for å svare
18.01.2019 kl 14:36 88

Innlegget er slettet

Ingen andre enn deg som snakker om de siste 2-300 hundre årene. Jeg snakker om PHO sin svake performance de siste 10 årene og i den perioden er helsevesent bygget ned world wide.

Innsparelser betyr at man ikke går til innkjøp over en lav sko om det ikke er helt nødvendig og PHO sin teknologi er en forbedring av WLC på kun NMIBC når det kommer til små og flate tumorer, men WLC er fortsatt overlegen fordi den også brukes til MIBC.

Derfor blir BLCC kun et tilleggsalternativ og ikke noe som kan ta over og av samme grunn er det plausibelt å tro at det vil bli som i alle de andre markeder PHO har vært i og fortsatt er uten at det har ført til noe gjennombrudd - ikke en gang i nærheten....
18.01.2019 kl 14:41 73

Innlegget er slettet
18.01.2019 kl 14:43 1753

Med KS sine skop får man jo i både pose og sekk, med et overlegent resultat som vil spare den amerikanske stat for milliarder på årsbasis. Kan nesten ikke utelukke at klinikkene kan få subsidier for å investere i skop med BLC teknologi.
Redigert 18.01.2019 kl 14:46 Du må logge inn for å svare
focuss
18.01.2019 kl 14:43 1752

Rischioso
Kan ikke huske at jeg noen gang tidligere har vært borti noen så fullstendig på bærtur som deg.

Du som er så kunnskapsrik burde ha fått med deg at cysview ikke hjelper BLCC nettopp fordi BLCC inkluderer cysview - mao, det er BLC + cysview som til sammen blir BLCC...:)

Focuss, det at du ikke kan huske gir jo en god forklaring på mye av det du skriver...:)
18.01.2019 kl 14:46 54

Innlegget er slettet av administrator
18.01.2019 kl 14:48 1729

Han er ikke mer på bærtur enn han vil være, han er et nett troll og ernærer seg på den responsen han får her. Det er mest sannsynlig den eneste formen for menneskelig kontakt han får, og han elsker det. Foreslår at vi begge to bare ignorerer fjotten, så får han bare ture på til han blir lei, det er det eneste som funker mot slike folk.
heilo888
18.01.2019 kl 14:49 1724

Det lureste er bare å overse/blookkere "tullebukken" rischioso og hans skriblerier.
Det gjør dagen litt lettere!
18.01.2019 kl 15:00 1695

Det som irriterer meg mest er at jeg må opprette en bruker for å blokkere disse jævla drømfettagentan for å filtrere ut alt rælet de klarer å hoste opp. Risch har kommet med et par ting som har vært verdt å sjekke opp i, men det viser seg hver eneste gang at han har forholdt seg til gamle fakta og blitt servert nytt, uten at han er interessert i å ta det til seg. Han endrer også hva hans agenda er etter hvert som diskusjonene blir mer opphetet. I begynnelsen var det for å advare folk mot den kortsiktige kursutviklingen, men caset hadde han tro på. Nå driver han å argumenterer mot caset på det mest evneveike viset jeg noen gang har sett.

Kudos til deg Focuss, Elvoquest and so on for at dere gidder å fore dette forumet med faktiske fakta. Det er ikke bestandig de er rett tolket, slik som med refusjonen, men det var der noen som tok tak i og fikk klarhet i, som er det som burde være dette forumets formål, bare synd det drukner i selvforherligelsen til slike som Risch.
Redigert 18.01.2019 kl 15:03 Du må logge inn for å svare
18.01.2019 kl 15:11 2

Innlegget er slettet

Kunne jo da har vært på sin plass og kommet med hva du har kommet frem til istedenfor å skrive masse om ingenting annet enn udokumenterte påstander.

Ikke har jeg endret syn og det jeg deler kan jo dokumenteres da burde man også kunne forvente at diskusjonsmotstanderne kommer opp med noe av betydning og ikke bare avfeier alt som feil og at man har en agenda siden man er uenig.

Har man ikke mer enn det så betyr jo det at man ikke kan plukke i fra hverandre det som blir skrevet av de som ikke tror på kurser fra 1000-1600 og har forklart hvorfor....
thepower
18.01.2019 kl 16:06 1566

48kr is a tough nut to crack ?

Glad I have some other stocks with a bit of movement, otherwise I'd fall asleep with PHO
Redigert 18.01.2019 kl 16:06 Du må logge inn for å svare
thepower
18.01.2019 kl 16:45 1509

Does anybody outside this forum even know that PHO exists?

Pitiful volume again and just 11,000kr traded after the beĺl.

New year's rocket? New year's snooze fest. Action please.
NilsAB
18.01.2019 kl 17:19 1463

Det blir det blir! ???
Forventnings(sakte)rally er i gjære ???

Ikke sikkert at alle synes det er like givende som menigheten å sitte uke etter uke og se på maling tørke - i alle fall ikke etter utallige lovnader i desember om at januar var måneden det for alvor skulle ta av så trodde man jo at det var opp man mente og det er jo også et lite gap opp til menighetens kursmål på 1000 - 1600nok/aksje - et gap som ikke akkurat har blitt mindre siden desember...:)

God Helg ønskes ALLE!
Redigert 18.01.2019 kl 18:25 Du må logge inn for å svare

Rischioso minner meg om den som er villig å betale 1000kr så at ikke naboen skal få 500kr, man skjønner jo han litt etter at ha tapt hverrfall 80% av kapitalen i element

kanskje vi skal herje litt i eletrådene?;)...når jeg tenker meg om så er den ikke verdt det. dødsdømt aksje