Reprising kommer alltid av en grunn.


Reprising kommer alltid av en grunn.

Så å sei aller fleste går glipp av rakett investeringer, men her ligger nå et lite stykke Norge som ligger rede for å bli nettopp det.
Det er tidsspørsmål når Photocure får solid gearing. Når markedet skjønner hva som er i ferd med å skje. Stiger aksjekursen betydelig over mange mnd og år.

Gitt de underliggende etterspørselsimpulsene for blålys globalt, kan det tenkes at Photocure vil fremstå som en eventyrlig investering i mange år fremover, da her blir det verdiutvikling som er forankret i substans. Det vil si reell inntjening fremover.
Photocure er på vei til å bli verdensledende blærekreft selskap, er i en fase med store vekstmuligheter og har en
verdensledende teknologi med produkter. Er perfekt posisjonert for å være en bransjeleder innenfor blærekreftområde. Det er ikke småtteri av en liten aktør fra Norge.

Når det gjelder innsidekjøp. Er det mange bedrifter med eventyrlige avkastninger som det har ikke vert ett eneste eller få innsidekjøp av noe betydning fra lave nivåer og oppover. Det gjelder mange selskaper. Som vanlig gikk de fleste glipp av oppgangen.

Slik som jeg ser det med spørsmål om oppkjøp av Photocure så er det lite sannsynlig. Det som er en mulighet er at Photocure leier ut lisens avtaler av produkter for å utvide det geografiske området.

Markedet vil se hvor dette bærer henne meget snart. Alt ligger til rette for Photocure fremover.


Fondforvalteren.

hei
SørenE, kan du nevne på nytt hvilke 6 triggere som du mener kommer.
focuss
15.12.2019 kl 11:43 1940

Olemt
Dette med prisøkning for Cysview ligger i kortene og terapeutisk effekt er en faktor i dette. Dette er ikke på noen måte priset inn i verdien av PHO i dag. I dag prises PHO som de skulle vært i klinisk studie fase med mulighet for fremtidig FDA godkjenning. Lurer man på om det er riktig så er det bare å sammenligne prising med andre Biotec selskap på OSE. Faktum er at Cysview ikke bare er godkjent av FDA. De er anbefalt i alle guidlines som betyr noe, er innvilget refusjon og har støtte fra pasienter og pasient organisasjoner. Det jeg tror er det aller viktigste for kursutviklingen fremover er at markedet blir kjent med hvor stort marked PHO er i ferd med å spise seg inn i. Dette har hverken Norne eller Edison gitt noe bidrag til å opplyse markedet om.
kreinh
15.12.2019 kl 13:29 1836

Veldig bra sammenfatning, focuss. Photocure er ennå skjult til stede i markedet.

Kan gå rett til kr.100 i morgen!
15.12.2019 kl 21:55 1517

Noen som vet hvor mange slike 25-50k blokker som har gått på slutten av uken?
Skulle gjerne sett flere av dem og gjerne noen på >100k også.
15.12.2019 kl 22:03 1493

Det kan vi nok om det meldes noe spesielt, men sjansen for 100 imorgen er ikke veldig stor. Tror vi skal være tilfreds om vi i påvente av snacks etablerer oss på midt 85 eller deromkring.
Samtidig er det potensielle triggere som kan utløse fin oppgang, ingen tvil om det

Helt greit om kursen roer seg på dette nivået til over nyttår. Vi vet jo at potensialet i PHO er betydelig høyere og at kursen vil ta nye steg utover i 2020.
Det er jo forunderlig at det fortsatt finnes folk der ute med dyp skepsis mhp hvorvidt PHO vil lykkes. Vil lykkes? PHO har allerede lykkes. Spørsmålet nå er hvor stort dette eventyret vil bli og hvor raskt det vil gå før PHO slår ut i full blomst. Akkurat der stridens de lærde. Men for egen del så ser jeg frem til de kommende fem årene. Og i løpet av denne tiden vil det ikke være lukrativt pga av kursutviklingen, men etterhvert også på grunn av utbyttene. PHO er tross alt et selskap uten gjeld, godt med penger på bok og som fra og med inneværende kvartal vil gå i pluss. Og bakom lurer Cevira...............
pafo
16.12.2019 kl 02:41 1265

PHOinvestor skrev bra innlegg foccus
bra innlegg PHOinvestor
pafo
16.12.2019 kl 02:47 1264

Bra innlegg Londonmannen, visserligen med samme innehold som de 1000 forrige innleggen fra din side. Men enda bra.

Og det snakker du om. Godt mulig at jeg har skrevet 1000 innlegg totalt, men frekvensen på mine innlegg er langt lavere enn det du presterer. Og hva gjelder innhold så er det nok slik at har man lest ett av dine innlegg, så holder det å avblokkere deg en gang i måneden for å konstatere at det er det samme mølet du presenterer og at du heller ikke den siste måneden har klart å ta til deg fakta.

God Jul og godt nyttår! Avblokkere deg i slutten av januar 2020.
Redigert 16.12.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare
pafo
16.12.2019 kl 08:20 1110

Bra innlegg Londonmannen.
Londonmannen
Antall innlegg: 15546 (12868)
Tallet i parentes angir innlegg i gammelt forum
Siste innlogging: I går kl 22:59

God Jul og godt nyttår! På deg og men antar det er før sent.
Redigert 16.12.2019 kl 08:28 Du må logge inn for å svare
hkirk
16.12.2019 kl 13:40 1001

Du slette tid pafo.
Hva med litt selvinnsikt?? Uten at jeg tror at det vil nytte.....


Photocure aksjen har et enormt potensiale og mye å gå på. At Photocure burde være i området 140-150 mener jeg fortsatt. Ytret tidligere at den er det rett før q4. Det er det fortsatt muligheter for. Uansett er det kun snakk om tid før den er der. Photocure vokser i verdens mest konkurranseutsatte marked i USA. At Pho har et stort ubenyttet potensial i Usa og ikke minst i andre land etter dei har penetrert USA er også sikkert. Pho leverer nå positivt på bunnlinjen. Pho vil gjøre det stabilt positivt fremover i mange kvartaler og mange år fremover. Photocure har bygget et solid fundament og gjort store investeringer. Det vil vi høste frukter av. Dette har tatt en del tid. Mer en flere har tatt i betraktning. Men nå i 2020 og fremover er tiden inne for lønnsom vekst. Ønsker alle og spesielt langsiktige tålmodige aksjonærer en fantastisk og god tid fremover. Sist og ikke minst en mye betre behandling for alle pasienter. Dagens oppgang og satsingen til Pho er i en dimisjon som er unik og verdensomspennende og svært stort innen denne sektoren. Et lite stykke Norge som alle vil ha en bit av.

At farmasi og grønne aksjer er dette 10års aksje sektorer som vil stå tydeligst frem som store vinnere er meget sannsynlig. Innen farmasi så vil Photocure gå i spissen og brøyte frem veien. Et solid og meget godt selskap med et vanvittig potensiale med en særs liten risiko. En diamant av di skjelne som knapt nok er pusset på.

Ikke mange år siden Algeta ble kjøpt opp. Er det PHO sin tur nå?