Reprising kommer alltid av en grunn.


Reprising kommer alltid av en grunn.

Så å sei aller fleste går glipp av rakett investeringer, men her ligger nå et lite stykke Norge som ligger rede for å bli nettopp det.
Det er tidsspørsmål når Photocure får solid gearing. Når markedet skjønner hva som er i ferd med å skje. Stiger aksjekursen betydelig over mange mnd og år.

Gitt de underliggende etterspørselsimpulsene for blålys globalt, kan det tenkes at Photocure vil fremstå som en eventyrlig investering i mange år fremover, da her blir det verdiutvikling som er forankret i substans. Det vil si reell inntjening fremover.
Photocure er på vei til å bli verdensledende blærekreft selskap, er i en fase med store vekstmuligheter og har en
verdensledende teknologi med produkter. Er perfekt posisjonert for å være en bransjeleder innenfor blærekreftområde. Det er ikke småtteri av en liten aktør fra Norge.

Når det gjelder innsidekjøp. Er det mange bedrifter med eventyrlige avkastninger som det har ikke vert ett eneste eller få innsidekjøp av noe betydning fra lave nivåer og oppover. Det gjelder mange selskaper. Som vanlig gikk de fleste glipp av oppgangen.

Slik som jeg ser det med spørsmål om oppkjøp av Photocure så er det lite sannsynlig. Det som er en mulighet er at Photocure leier ut lisens avtaler av produkter for å utvide det geografiske området.

Markedet vil se hvor dette bærer henne meget snart. Alt ligger til rette for Photocure fremover.


Fondforvalteren.
pafo
01.08.2019 kl 13:00 2325

Ja alt det der har vi hørt til lede, nu er det på tiden det kommer noe fundamentalt. Som skikkelig salgsøkning uten att
kostnaderne øker i samme takt. Selskap som går inn i en korreksjon med røde tall, blir vel mer eller mindre en
katastrofe. Mens de med brukbare inntekter i den her sektorn slipper ganske lindrigt unden.

"nu er det på tiden det kommer noe fundamentalt"

Har du tålmodighet til å vente helt til Q2 Pafo ?
focuss
01.08.2019 kl 13:31 2277

Konferansen i New York hvor Photocure skal på scenen om 4,5 timer kunne neppe hatt en mer sexy heading enn hva den har: "next wave of opportunities coming out of Europe" Her skal PHO vise Wall Street hvorfor PHO passer under denne headingen- Det bør Daniel Schneider klare synes jeg. Tror dette kan bli viktigere enn Q2 når det gjelder aksjens performance fremover. Mulig amerikanerne trenger litt tid på å sette seg inn i stoffet så jeg forventer ingen umiddelbar effekt, men det kommer jo ann på hvordan presentasjonen som legges ut på hjemmesiden er.
pafo
01.08.2019 kl 13:33 2270

Du kommer med like dumme kommentarer som vanligt, er det ikke fremtiden vi diskuterer her.

Vi venter vel på denne nå;
The presentation will be posted on www.photocure.com when held on August 1, 2019.

Det solide fundamentet som Photocure driver å bygger opp er enestående. Fundamentet som er blitt klargjort til nå for "The bladder cancer Company" er en game changer. Vil påstå at det er et godt stykke norsk eventyr vi er med på. Det er dette som vil bli lagt frem her i dagi NY.
focuss
01.08.2019 kl 14:51 2158

Fondsforvalteren
Synes det blir veldig spennende å se hvordan Schneider vinkler presentasjonen. Blir det bare det samme vi har sett før eller har han nå fått lagt inn beskjeder som investorer reagerer med ståpels på.
Ofte er det de små spissede gullkornene som gjør hele presentasjonen. Poenget med å delta her må jo være å vekke amerikanske investorers oppmerksomhet. Han skal få karakter fra meg etter jeg har lest innholdet i kveld.

Helt enig i det, men hvorfor så lite volum. Kjøper du mer eller er du fullastet?
pafo
01.08.2019 kl 14:53 2188

Ja dumme spørsmål krever dumme svar vad skjer vid Q2. vet du det.

Q3, Q4 er når det tar skikkelig fyr i denne. Frem til det får vi laste litt rimelige aksjer når økonomien tillater det. Neste år er det stor sjanse for at dagens kurs blir sett på som uvirkelig lav. Det er mange interessante farma selskaper på børsen. Ser ikke bort fra at jeg tar noen lodd der også når selskapet som setter gullstandarden bikker 400.

Pafo, du etterlyste resultatene. De kommer ved Q2 presentasjonen. Jeg vet ikke resultatene ennå. Jeg tipper 15 scop. Dvs det har jeg fra Hayen, og han er rimelig godt orientert. Total revenue tipper jeg ligger på 53-55 mill.
Er forøvrig enig med sistemann (Såpe). Dette kommer til å ta av med Q4 tallene.
Redigert 01.08.2019 kl 15:08 Du må logge inn for å svare

Det skal du ikke se vekk ifra. Det er tross alt European Biotech Investor Day. På dette arena`et så snakkes det språket som investorer forstår. Det er dette Daniel kommer til sin rett med og dei 2 siste styremedlemmene.

fondforvalteren: er du forvalter av fond eller besitter du nicket kun for gøy.

pafo
01.08.2019 kl 16:09 2066

Ja leser du argumentasjonen og fremstillningen av selskapet, så kan det vel ikke bli mer likt focuss en det er.
thepower
01.08.2019 kl 17:14 2029

Once again DS opens his kjeft and the price falls........... strange action today
Redigert 01.08.2019 kl 17:39 Du må logge inn for å svare
Haltopen
01.08.2019 kl 17:27 1988

Du tuller?

For øvrig er presentasjonen lagt ut. Ny slide om strategi: Accelerate, Expand, Acquire, Transform.

Håper det kommer mer om dette neste uke.

Synes dette var en ganske tam, kjedelig og litt rotete presetasjon.
thepower
01.08.2019 kl 17:39 1969

Enig. Not exactly earth shattering....

Dette er en flott presentasjon, legger visjonen og strategien fremover til å bli The Bladder Cancer Company. Liker sliden som viser 75% penetration i Danmark og ubetydelig i US så langt, samtidig viser det store markedet i US. Hvis investorer i NY ikke fatter interesse skjønner jeg ingen ting. Ville tro at dette vil slå ut i prisen på OSE.

Hvis et marked på 5 milliarder i surgical procedures
annually in USA and EU og 17,6 milliarder for surveillance ikke er earth shattering skjønner du ikke mye. PHO i dag har bare blåbær av dette markedet og har teknologien som er ikke bare ledende men også i en tilnærmet monopolsituasjon. Nå skal dette markedet erobres og bli Standard of Care i US.
thepower
01.08.2019 kl 18:22 1876

I know I know, I've heard it before, thousands of time. I'll reserve judgement until I see it happen.

I have a good number of shares now and I am sitting waiting for the breakthrough.

If this doesn't happen in the next 24 months then my money will go elsewhere.

Ser at du har blitt en langsiktig investor i PHO, good.
Tobias
01.08.2019 kl 18:31 1864

Kommer til å bli en fin reise dette. Stort marked der PHO vil bli foretrukket som SOC. Merkelig at Cevira avtalen ikke blir henvist til i presentasjonen.
focuss
01.08.2019 kl 18:56 1803

Vi skal bli ny SoC i Europa
Vi skal bli ny SoC i USA
Cysview finner og behandler kreft i 1 av 4 pasienter hvor dagens SoC feiler.
Markedet er enormt og vi er best og anbefalt.
Vi skal vokse kanskje også ved oppkjøp.
Ett selskap å fokusere på fremover.
Overlater til publikum å vurdere potensialet.
Karakter fra 1 til 10 hvor 10 er best: 8
Redigert 01.08.2019 kl 18:57 Du må logge inn for å svare
focuss
01.08.2019 kl 19:15 1772

De som tar seg tid til å vurdere ambisjoner, realisme av ambisjoner, markedsstørrelse og market cap burde ikke finne det vanskelig å vurdere hva de burde gjøre.
bravi
01.08.2019 kl 19:23 1756

Høres fantastisk ut dette men virkeligheten er nok litt annerledes.
SoC i Europa? Hvor mange år har Hexvix vært tilgjengelig og kjent i Europa allerede, langt over 10 år ihvertfall.
SoC i Us ? Ja det har blitt gjentatt daglig i lange tider uten at vi ser noe til det. Kommer det bare 4-5 nye flex skop i Q2 hvordan i alle dager skal dette bli noe SoC da?
Markedet er enormt men foreløpig har ikke Cysview en (1) % markedsandel til tross for alle anbefalinger og refusjoner.
Vil vokse kanskje ved oppkjøp? Den der er fin, det betyr kanskje emisjon det. Synes Pho først må vise at de er i stand til å tjene kr med det de driver med i dag før de skal pådra seg enda mere utgifter til satsninger med uvisst resultat.
Overlat til publikum å vurdere potensialet? Konklusjonen på det vet vi allerede. Verdi Hexvix/ Cysview 42 og Cevira 14 kr aksjen. Hver for seg har disse vært .mye mere verdt for flere år siden.
Karakter 3

Det som tar lang tid å bygge opp et solid fundament, står også mye betre i motgangstider. Det som bygges her er unikt. Det som burde glede alle er at dette er noe som alle og gjentar alle (pasienter, pårørende, sykehus, og andre behandlingsentere, økonomi, investorer, osv.) burde glede seg over og ikke kun tenke kortsiktig og se kortsiktig. Løft hodet og se hva som rører seg nå.!

Det var rette person som spør.
For meg er det en avkobling og artig til tider å se til div forum for å se hva som rører seg blant folk flest.
Det er nå en gang slik at det er uvesentlig hvilken navn en har.
En forvalter kan forvalte andres penger om det er fra en liten skala eller stor så er det fortsatt en forvalter.
For å svare på ditt spørsmål så kan jeg si at ja jeg forvalter andres penger.
Men navnet skjemmer ingen HYPERgris. 🙂
focuss
01.08.2019 kl 19:56 1678

Bravi
Ja Ipsen har holdt på i Europa i mange år uten å investere i salg og markedsføring. Nå bør du kanskje forsøke og ikke bli den siste som forstår at ingenting selger seg selv. Heller ikke Hexvix.

Det er tydelig at noen mener at Hexvix/Cysview er produkt som selge seg helt uten innsats og enkelte mener at det ville være en smart strategi av PHO å bruke pengene på å kjøpe inn scope for deretter å gi den bort, uten tanke på i hvilken grad sykehuset ville benytte seg av teknologien.

Fatter ikke at det skal være så vanskelig å skjønne at kundene må være overbevist om at det er smart å investere penger i s
BLC. Når den overbevisningen er på plass, så vil sykehusene selv bruke penger på scope. Og har man først investert i scope, så er man nærmest tvunget til å bruke det maksimalt for å tjene inn igjen investeringen. Det trenger man ikke dersom det er PHO som står for investeringen.
focuss
01.08.2019 kl 20:54 1559

Vi vet hva som er selskapets strategi i USA. Der har PHO kontrollen selv. Hva som er strategien i Europa vet vi vel lite om: Schneider sier de vil holde Ipsen accountable, altså holde Ipsen ansvarlig. Hva mener han egentlig med det. Hvilke virkemidler har PHO egentlig? Kan PHO trekke Ipsen for retten? Det må vi inn i kontrakter og avtaler for å mene noe om. Det gode er at USA holder i massevis for oss aksjonærer. For egen del skal jeg begynne å bekymre meg for Europa når vi passerer 20-30% markedsandel i USA. Men det ville vært interessant å visst hva Schneider egentlig mener.
bravi
01.08.2019 kl 21:10 1526

LM, den lave bruksfrekvensen viser at sykehusene ikke er spesielt opptatt av å bruke skopene selv om de har investert i dem. Gjennomsnittlig frekvens en gang i uka er ikke maksimalt.

At Cysview ikke selger seg selv det vet vi. Vi vet også at skal det være noen mulighet for at BLC kan bli SoC må det selge seg selv.
focuss
01.08.2019 kl 21:29 1489

Bravi
Kan ikke sammenlikne det å sørge for at sykehusene ikke går tom for Cysview med hele prosessen med å introdusere teknologien til de forskjellige stater og MSA`s. Har hørt om sykehus som ikke bruker Hexvix fordi det ikke har vært noen som har tilbudt dem produktet. Når lageret er slutt så er det tilbake på hvitt lys. Sykehusene må følges opp.
Redigert 01.08.2019 kl 21:32 Du må logge inn for å svare

Bravi
Jeg tror nok historien vil vise at du bommer grovt på dette resonnementet. Du har helt rett i st brukerfrekvensen, som et resultat av antall solgte Cysview doser desidert på antall utplasserte scope er lavt. Men jeg har ingen tro på at det skyldes at sykehusene ikke er spesielt opptatt av å bruke scopene. Den forklaringen er oppkonstruert og du har ikke noe annet belegg for å hevde noe slikt.

Jeg mener at sykehus som anskaffer utstyret ikke gjør det i veldedighet overfor KS. De anskaffer BLC på grunn AVD en effekten BLC kan oppvise. Men det tar tydeligvis tid å jobbe opp logistikken rundt hvert enkelt scope.

Jeg føler meg overbevist om at dersom vi fikk bedre innsyn i frekvensen på hvert enkeltcscope ville vi settet mønster der brukerfrekvensen ble høyere dess lengre delta T det var mellom anskaffelsestidspunktet og avlesningstidspunktet. Altså høyere brukerfrekvens dess eldre scopene var.

I tillegg vil en akselererende utplasseringstakt av scope bidra til at den generelle brukerfrekvensen holdes nede.

So just relax! Det viktigste er at vi opprettholder en akselererende vekst i antall operative scope og i forbruket av Cysview. Da vil vi samtidig vite at inntjeningen til PHO fortsetter sin kraftige vekst. Brukerfrekvensen vil ta seg opp over tid. Og det er jo pirrende p tenke på at vi PR DES 18 hadde en scope park på 157 scope der kun ca 15% av kapasiteten ble utnyttet. Det kan fort gi en kraftig vekst i selskapets inntjening. Og det er i dette faktum at grunnlaget for en ketchupeffekt ligger.
01.08.2019 kl 22:02 1440

Resesjonen er på vei, godt støttet av Trumph. Glad jeg solgte det meste av aksjer tidligere i dag


Dow-280.58

Nasdaq-64.30

S&P-26.82

Redigert 01.08.2019 kl 22:13 Du må logge inn for å svare

Ja nå stenger de nok ned undersøkelser av blærekreftpasienter og antall blærekrefttilfeller synker nok drastisk i nedgangstider. Så dersom du er overbevist om en slik utvikling bør du holde deg langt unna en investering i PHO. Lykke til med pengene på høyrentekonto i din lokale sparebank.
Redigert 01.08.2019 kl 22:26 Du må logge inn for å svare
bravi
01.08.2019 kl 22:52 1368

LM, nå har Pho holdt på i 4-5 år i Us allerede og tror ikke det er mulig at den lave bruksfrekvensen skyldes at de er tom for Cysview og ikke vet hvordan de skal bestille det, i så fall er det helt tragisk.

Bruksfrekvens. Såvidt jeg vet er Hayen sin statistikk basert på omsetningen i kvartalet dividert på antall utplasserte skop ved utgangen av samme kvartal. Da vil bruksfrekvensen se ut litt mindre enn den virkelige frekvensen for et innkjørt og etablert skop. Vil tro bruksfrekvensen hadde blitt mere riktig basert på omsetningen i kvartalet dividert på antall skop ved utgangen i forrige kvartal. I tillegg blir det unøyaktigheter pga. valuta og noen flex skop som er i bruk. Pho kunne godt ha oppgitt omsetning i usd.
focuss
01.08.2019 kl 23:06 1356

Hadde vært interessant og sett en oversikt over brukerfrekvensen på de 10% av scopene som brukes mest sett i forhold til de 10 prosentene som brukes minst. Eller i det hele tatt en oversikt over variasjon av brukerfrekvens mellom sykehus med en forklaring. Undres om Pho har tilgang til slik info. Kunne kanskje vært et passende tema for BCAN og finne ut av. Schneider: Sett BCAN på saken.

Noen her som husker hvor mange som ble tatt ut administrasjonen for å bli opplært til selgere for PHO i USA, og i hvilken forbindelse det ble opplyst?
Det holder med antall hvis noen husker eller kan dokumentere det.
Jeg mener det var 7 personer..