IOX- opp 16,61 % Rally?


Ser vi 4 tallet i dag?
Løp å kjøp??
Redigert 16.01.2019 kl 15:00 Du må logge inn for å svare

Det var da voldsomt Bæærnt..

Tror du dei ikke har lokalkjennskap til været de som opererer der? Og igjen, hva skulle være motivet med å utsette det? IOX ønsker like mye som oss at VikingO skal begynne å produsere. Om du er så fortvilet over dette, så send en e-post til IR.

Kanskje det tar så lang tid pga det er for tørt? Kanskje brannene bidrar til at det er for varmt og for farlig å jobbe i området. Ikke kult med oljefelt og skogbranner:-) Enten er det for vått, for tørt, for farlig etc etc, men det er jo ganske bra sykt å sitte utenfor IOX å følge med på alt som skjer ned til den minste detalj at selv det å følge været i Colombia time for time er int. Det som er helt sikkert er at vi får en eller annen melding snart. Mattestykket her er enkelt: God melding, BANG rett over kr 6, dårlig melding feks om mer utsettelse ned på høye 2 tallet, elendig melding så skal vi på lave 2 tallet. Men det er jo det som er så spennende med slike aksjer. Nesten ren gambling med sykt high reward om det går godt. Du kan aldri tape mer en 100%,(eks fratrekk for tapet) men tjene tusenvis av prosenter.
bæærnt
25.01.2019 kl 11:38 2688

Og hva tror du IR svarer til en slik henvendelse ? Noe annet enn det som ble meldt 25/12 ?

Du glemmer her en vigtig ting,nemlig hvis vi ikke for nogen info ( som nu) så vil kursen naturligvis sive.mit bud er hvis ingen info inden 1/4 så er kursen ren 2.

Er det noe å krangle om?
Vi venter på nyheter, TÅLMODIGHET ?
sebioslo
25.01.2019 kl 11:47 2660

hva med å finne ut ved å faktisk sende en melding? Da slipper man å gjette og snakke om hva man "tror"...Med de timene som er brukt å finne ut alt mulig fra columbiansk nettsider, skulle 2min å skrive en epost på norsk vært en enkel oppgave

Innlegget er slettet av bæærnt

Bæærnt?
Redigert 25.01.2019 kl 12:25 Du må logge inn for å svare

Mange meteorologer etterhvert her inne...

Ser ut som om vi kan få det tørt og fint en god stund fremover:-) The El Nino weather phenomenon could reduce rainfall in Colombia by 80 percent in the first quarter of 2019, the country’s environment minister said on Tuesday, causing water shortages and forest fires.

En vakker dag så banker Interoil boreplanen ut på nett med fullstendig oppdaterte planer for 2019.

Gleder meg som en liten unge!
Daycruiser og ny bil 2020 velkommen ?

Great! Da er vel neste ut at en skogbrann wiper ut hele anlegget siden Duyaene ikke tillot frakting av slukkeutstyr over sine områder...
Redigert 25.01.2019 kl 16:04 Du må logge inn for å svare

Ha ha mon ik du skal satse på et klippekort til bussen.der sker jo mindre end ingenting i dette sørgelige firma.

De har vel arbeidet på veien i ca. 10 dager nå, så den begynner kanskje å bli ferdig.
Ransen
26.01.2019 kl 09:09 1743

Meldingen kommer gjerne når produksjonen er i gang igjen. De har vel lagringskapasitet til 8-10 dager på vikingo.
3 nærtstående avklaringer vil løfte kursen betraktelig
Bruk av rørledning
Bruk av ny alternativ vei
Boring på Malevo.

Svært mange sitter på gjerdet, så 3-500% er mulig. Vi har sett det tidligere.

Lykke til
bokaj70
26.01.2019 kl 09:19 1724

Mangel på triggere har aldrig været et problem i IOX. De hober sig op i bjerge eftersom ingen af dem bliver realiseret.

Vi har i alle fall bjerge
aborum
26.01.2019 kl 18:28 1417

Vedr. ".. de kan ikke melde Interoil has made good progress in the construction of the alternative "Northern Route" og så ikke slått spaden i jorda enda. Det blir veldig villedende mener nå jeg. "

Men det er muligt for IOX at investere millioner i et gasplant, der fortsat efter 18 måneder ikke er implementeret, endsige synligt i regnskaberne som aktiv?

Gasplant var et superkjøp som de vil få store inntekter på. Skal se de slo til da de fikk en kjempedeal. Snart faller alle brikene på plass og da tenker jeg mange her inne er sett for siste gang
Vikingen
26.01.2019 kl 23:34 4433

Hvor mange gange kan man skrive “snart” og hvornår er snart - det er blevet skrevet så mange gange og af så mange forskellige i så lang tid????
Hallllooooo - hvornår er “SNART”????

Fra Q2: In 2017 the Company decided to install a new gas treatment plant in Mana aimed at improving export capacity from the field. The plant will be separating all the rich components (mixture of propane, butane and natural gasoline) and leaving dry gas under commercial specification according to the Colombian gas market. The Company is also working to meet the requirements for an upgrade of the environmental license incorporating the gas treatment facilities. Interoil is unable to accurately estimate how long this process may take. Commissioning of the plant was completed in the first quarter of 2018 and is currently parked in Houston, where it will remain until the licence upgrade is finalized.

Fra Q3: The Company is also working to meet the requirements for an upgrade of the environmental license incorporating the gas treatment facilities. Interoil is unable to accurately estimate how long this process may take. Meanwhile, the Company will continue evaluating alternatives to this project with the view of maximizing efficiencies.
Ransen
27.01.2019 kl 11:10 4231

Svar fra selskapet er at Manafeltet er under kraftig oppgradering for å tilfredstille dagens miljøkrav, hvorav gassplanten er en del av dette.
En annen effekt av oppgraderingen er bedre produksjonseffektivitet og lavere kostnader.

Ja og alt imens er iox faldet 20% mens denne tråd har kørt,virkelig flot.☹️

Virker ikke til du hverken har sind eller temperament til at være investor, især ikke i et selskab som dette.
Sælg og køb noget du kan sove roligt på....
Redigert 27.01.2019 kl 13:42 Du må logge inn for å svare

Halloween:
Hadde du en dialog med Bæærnt på epost?

Det er stor forskjell på om IOX eller NAS faller 20%.
Er du overrasket over svingningene så vent å se til boringen starter...

Fjelltopp

Ja hadde epost utveksling med Bæærnt. Kan være noe av interesse og har fyrt av noen spørsmål til IR.kommer det noe interessant så skal eg dele?

Nå er vi snart i februar så vi satser på der kommer noe fra ledelsen snart?
Vikingen
27.01.2019 kl 22:30 3617

Jeg venter på at der “snart” sker noget ?

Hvorfor det? Har du aksjer i selskapet?
Akte
28.01.2019 kl 08:08 3392

Mon ikke vi får nyheder i indeværende uge.
Vejen er reperaret og Viking er i produktion igen.
Vikingen
28.01.2019 kl 08:23 3353

Nej - men derfor kan jeg vel godt vente med spænding på - at der "snart" sker noget :-)

Jeg finner det bare ganske ulogisk at aksjonærer har tålmodighet med sin langsiktige innvestering, mens de som ikke har aksjer er fryktelige utålmodige og nevner dette stadig vekk..
kaunis
28.01.2019 kl 10:04 3144

Noen liker å drite på andre.

?‍♂️?‍♂️?‍♂️?‍♂️

Sant nok.
De bryr seg egentlig ingenting om Interoli, kun sin egen investering, men trigges av å skape støy og irritere andre med intetsigende og gjentagende oppgulp.

Bare å blokkere de som ikke er troverdig å ikke tilfører annet enn negativt oppgulp hele tiden.I tillegg til at i det ene øyeblikket snakker de om snitt opp mot 7 kr, å senere har de ikke aksjer, m.m De tilfører bare støy å ønsker å skrive mest mulig skjit om aksjen (de ikke eier) De tas ikke seriøst av meg. Tror det er de som kjøpte aksjen i det tidspunktet at den var rundt 10kr. Så sitter de å lar egen frustrasjon å dårlige timing, gå utover denne tråden. Jeg blokkerer disse. Derimot har man velkvalifiserte meninger å som varierer omkring info/kunnskap relatert til IOX å dets omgivelser m.m så er det flotte bidrag. Både skeptiske å positive, begrunna innlegg. De tilfører verdi for det disse trådene er ment for.