Klimautslippene «må halveres» de neste 12 årene

Fjordgubben
17.01.2019 kl 13:31 756

Påstår FN, selv om mange forskere er sterkt uenige i disse tingene kjører FN på med å lage planer for drastisk å redusere «utslipp».

Dette er spesielt bekymringsfullt for nordmenn, fordi Norske politikere reagerer med ekstreme tiltak som politikere i andre land ikke engang vil drømme om å gjøre.

For de som bor, lever og jobber i Norge vil dette sannsynligvis føre til en god del problemer som direkte vil berøre folks hverdag.

På tide å vurdere å flytte fra Norge?

Jeg bor selv ikke i Norge så jeg er derfor ikke bekymret, men det er absolutt stor grunn til bekymring for hva norske politikere kan finne på.
Redigert 17.01.2019 kl 15:34 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.01.2019 kl 13:36 753

Alle med bil bør få egen ny klimaskatt ved siden av de gjeldende. Har de flere biler skal de ha dobbel, trippel osv.
Jomma123
17.01.2019 kl 14:01 748

Da må FN gjøre noe med hovedproblemet nemlig overbefolkningen som går fortere og fortere. Blir fort noen flere milliarder mennesker på jorda. Alle de trenger det du og jeg har. Er en håpløs kamp. Eneste som kan redde dette er en storkrig med atomvåpen. Så vil det ta noen hundre år før jorda har summa seg såpass det bli levelig igjen for de som eventuelt er i live.
Baren
17.01.2019 kl 14:11 744

Klima konspirasjonene har fått utfolde seg såpass å at vi får et psykiatrisk problem som det er å lese om i Media, noen må forstå at dette har blitt et problem for kommende generasjon som ikke forstår konsekvensen av den negative vinklingen. Det sendes ut såpass med negativt "piss at potten er full for de fleste.
Slettet bruker
17.01.2019 kl 14:28 734

Typisk for gamliser å fornekte de enorme klimaproblemene og ikke ville gjøre noe med dem. Unge i dag har skjønt det og vil leve grønt. Urbant sentralt uten bil, vegansk, bli hipster og miljøforkjemper. Gamlisene har ikke samvittighet og miljøerkjennelse, men en del penger så dem kan vi tyne med saftige miljøavgifter.
melissa
17.01.2019 kl 14:49 723

Dersom vi antar at hypotesen om at CO2 som er menneskeskapt, styrer klimaet, og at vi her i Norge kutter ALLE utslipp nå med en gang, vil vi forsinke den globale oppvarmingen med mindre enn tre minutter.
Redigert 17.01.2019 kl 16:23 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
17.01.2019 kl 14:50 722

Jeg er glad jeg har en bil som bruker mye bensin, for da kan jeg bruke den bensinen dere med elbil sparer. Noen må jo sørge for at landet går rundt.
Fjordgubben
17.01.2019 kl 15:44 701

«Gamliser»?

Når det gjelder ren luft, jord, vann etc er Europa renere enn de har vært omtrent siden den industrielle revolusjonen begynte.

Og nei, vi er ikke så ekstremt bekymret for oss selv, men for våre barn og barnebarn.

Klimahysteriet er nettopp det, et hysterisk prosjekt basert på meget tvilsom vitenskap.


Det er overbefolkning som er hovedproblemet, spesielt i Afrika eksploderer befolkningen framover, noe som er mye mer bekymringsfullt for Europa enn spørsmålet om vi skal spise to eller fire egg pr uke eller om vi skal kjøre dieselbil eller elbil.


Nietzsche sa på 1800-tallet at «Gud er død», videre at dette ville ikke folket kunne akseptere, og at man isteden tyr til nihilisme og ekstremisme isteden. Noe vi så skjedde i Sovjet, Kina, Kambodsja etc.

Nå er ikke vi så mye bedre, med vår tilbedelse av globalisme og miljøvernekstremismen.

Gudene må hvite hva tullebukkene på Stortinget vil finne på den neste 12 årene for at «Norge skal gjøre sitt» for å nå FN’s vanvittige plan.

Hadde vært mye bedre om de hadde kuttet ut all u-hjelp til Afrika, og kun bidratt med milder til utdanning. All hjelp til alt annet som sykehus, matvarer, drikkevann etc bidrar bare ril en enorm befolkningseksplosjonen som Afrika ikke på noen måte vil kunne opprettholde på en bærekraftig måte, annet enn å måtte be om enda mer hjelp fra Europa, med en enda større flyktningstrøm som resultat.
Redigert 17.01.2019 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
The Observer
18.01.2019 kl 15:20 654

Hvorfor bryr Fjordgubben seg så med Norge og hva som skjer her? Du bor jo ikke i Norge. Måtte du rømme, og er du bare en kverulant?
Vi som bor og lever her er stort sett ganske fornøyde selv om vi har høye bomavgifter og en politireform som ikke fungerer.
kokkohill
18.01.2019 kl 15:32 649

Hvor er dette påståtte utslippet i Norge ?

Statkraft har solgt renheten av Norsk vannkraft til Tyskland og at vi på papiret fyrer med kull !

90% av strømmen vi bruker er kullkraft , og denne er nå lagt i kabler ut til Svindleren Statoil som nå er så ren !!!?..

Verden vil bedras og Nordmenn står fremst i køen
Redigert 18.01.2019 kl 15:33 Du må logge inn for å svare
convert
18.01.2019 kl 15:41 646

Faktum er at 98% av verdens folk og land driter i dette. De kjemper som besatt for å få seg bil, aircon og høyere levestandard. Nordmenn forstår ikke at våre utslipp utgjør kun 1 promille (1/1000) av verdens utslipp. Om vi ikke slipper ut noe, teoretisk sett, vil det gå noen få uker, så er verdens utslipp tilbake der det var. Dette fordi jordens utslipp øker med et par prosent hvert år, hovedsakelig på grunn av befolkningsvekst og ønsket om økt levestandard.
Fjordgubben
18.01.2019 kl 16:51 635

Vel, mitt inntrykk er at veldig mange ikke er fornøyde.

Jeg bare påpeker at det faktisk er fullt mulig å håndtere dette på en annen måte, at dette fungerer mye bedre i andre land.
Slettet bruker
18.01.2019 kl 17:17 627

"I den britiske storavisen Daily Mirror blir Gunhild Stordalen hengt ut som en «hykler som flyr rundt i verden på privatfly»
I et stort oppslag langer avisen ut mot Stordalen, og kritikken følges også opp av den andre storavisen Daily Mail.
Kilden for kritikken er Christopher Snowdon, som arbeider i Institute of Economick Affairs - en høyreorienterte tenketank.
– Nivået på hykleriet slår pusten ut av deg. Dette er en kampanje for å fortelle vanlig folk at de skal spise mindre enn en halv skive bacon per dag på grunn av miljøet, mens hun selv flyr folk rundt i verden med privatfly med enormt klimaavtrykk, sier Snowdon til avisen."
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/gunhild-stordalen-henges-ut-som-hykler-i-britisk-storavis/ar-BBSpQLN?ocid=spartanntp

Sakte men sikkert våkner folk og slutter å la seg blende av rikdommen til elitene. Selv Erna tropper opp på hyklerske EAT konferanser, men så forsøker da også Erna hardt å være elite selv - siden hun nå har klart å bli statsminister - men når skal Erna våkne opp???
-sannheten-
18.01.2019 kl 18:02 622

Du er en stor egoist og løgner convert. Alle må etterhvert kutte. U-landene har fått litt henstand fordi de startet å forurense senere.
Det er en global dugnad som må gjøres. Isen smelter, og havet stiger. Ekstremværet brer seg. Metangass frigjøres. Økosystemet forvitrer.
Å bagatellisere dette sier mest om de som bagatelliserer.
Grantchester
18.01.2019 kl 19:18 608

Magasaki: jeg vet ikke koblingen din med Japan, men nicket ditt høres japansk ut. Jeg har vært mange ganger i Japan som ung og middelaldrende og det var en stor fornøyelse å reise ditt - hver gang. I Japan har de unge stor respekt for de eldre. Også i søreuropeiske land finnes samme typen respekt. I det lille landet Norge er det motsatt - man opplever og hører det daglig. De unge vet alt, kan alt og vet og kan alt best. I Norge oberverer man sjeldent unge folk relasjonere seg med eldre folk på samme måten som man ser i Spania for eks. Det er et tegn på sosial, kulturell og urban fattigdom. Jeg er mye i en over 3500 år gammel by i sør-Spania hvor folk er vesentlg mer "urbane" enn de såkalt urbane i Oslo. De unge urbane i Oslo mangler respekt for de eldre og er storsett kun opptatte av å være politisk korrekte. De går glipp av noe viktig og det er kunnskapen som de eldre besitter. På spansk er det et begrep som heter "perro viejo" oversatt til norsk "gammel hund" og det brukes for å beskrive en person som er klok, forsiktig og vet mye. Lykke til, valp !
Redigert 18.01.2019 kl 19:26 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.01.2019 kl 19:46 595

Dere som er unge i dag blir påvirket av såkalte influencers som ofte har det til felles at de er hippe og ikke minst privilegerte mennesker.

Leo Ajkic og programmet Uro profilerte en trebarnsfamilie som tjente alle sine penger på reklame og monetized instagram. Det overfladiske kom frem da Ajkic lurte på hvordan det var å legge bort mobilen og heller møte folk til samtale. Fjolset avslørte seg selv da hun syntes det var en flott idé å fortelle folk direkte at de så godt ut i dag eller at de var veldig fin i klærne i dag! Herregud, erre muuulig!

Nå er det Gunhild Stordalen som avsløres og rives ned fra den håpløst dumme pidestallen hun og ektemann Petter har satt henne på med signalet de uten selv å forstå det gir folk om at bare de rike skal ha det godt:

"Formålet er å redde kloden. Men når Gunhild og Petter Stordalen flyr rundt i sin Bombardier private jet, lager de et solid karbonavtrykk. PR-messig er bildene en katastrofe.
Opinionen tolerer ikke å bli forelagt slike krav, mens de som kommer med dem ikke synes å ta inn over seg at det også må få konsekvenser for deres egen livsstil.
Erik Solheim gjorde samme bommert som leder av FNs klimafond. Men han fløy rutefly, selv om det var business class.
Stordalen flyr privatfly. I tillegg legger hun ukritisk ut bilder av seg selv og Petter på verdens mest fasjonable steder. Det er hodeløst.
Stordalen-paret synes helt ureflektert i forhold til den rollen hun har påtatt seg. Når man nærmest ber folk revolusjonere sin hverdag, kan man ikke vise at man lever jet-set-livet selv.
Om ikke annet så er dette godt tabloidstoff. Norske medier viser større tilbakeholdenhet overfor Stordalen pga hennes sykdom. Men slike hensyn tar ikke utenlandske medier. For dem er hun et rikt menneske som viser sin dobbeltmoral åpenlyst, uten selv å forstå det."
https://www.document.no/2019/01/18/pr-katastrofe-for-eat-stordalen/

Redigert 18.01.2019 kl 19:49 Du må logge inn for å svare
Slettet bruker
18.01.2019 kl 19:55 588

Hei Havfruen-san

Det er veldig mye bra i det du skriver her. Du har forøvrig mange bra innlegg. Klart man er mye et produkt av tilværelsen selv også. Alle blir vi påvirket. Det er veldig trendy med miljø nå. Alt som kommer frem rundt det og av tiltak trenger ikke være løsninger for for nettopp miljøet, men heller for de som fremsetter ideene. Jeg bruker å spørre hvorfor og lete etter svar som ikke er ferdige. Jeg er ganske bra på å tenke fritt.

mvh
Magasaki
Redigert 18.01.2019 kl 19:56 Du må logge inn for å svare