***PST*** MUSLIMSK TERRORANGREP - KVINNE HARDT SKADD

*JBJB`
18.01.2019 kl 15:40 1907

Hei folkens:))


Og...det hjelper ikke med korankrukker mot lange skarp kniver - det har vi fått bevist både i Marrakesh, Finnmark og nå Oslo - hvor mye skal vi tåle på det muslimske eksperimentet - jaja, fredagsbønn eller fredagskoz...ZnageZz.....


14:59 PST: Tror offeret var tilfeldig PST tror kvinnen, som er kritisk skadet etter at hun ble knivstukket på en Kiwi-butikk i Oslo torsdag, var et tilfeldig offer. PST-sjefen sier at det den siktede er en 20 år gammel, russisk muslim som selv sier at dette er terror.
https://www.nrk.no/nyheter/knivangrep-etterforskes-som-terror-1.14389120

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 18.01.2019 kl 15:42 Du må logge inn for å svare

Etter Utøya 22/7- proklamerte jensmann "mer åpenhet og demokrati" De åpne grensene gir fri flyt av kriminelle, voldtekter, knivstikkere, islamister med mer. Det er sosialistenes bidrag til et bra samfunn som blir stadig mer utrygt. Knivstikkerne er overalt. Sosialistene kaller 22/7- et nasjonalt traume, et angrep på demokratiet. Dette er hyklersk, brød og sirkus for folket, mens de stadig ivrer for mer import av asyl, innvandring og flyktninger. Det er dette som gir et mer utrygt samfunn. Det siste Norge trenger er flere arabere, islamister og andre med århundrer lang tradisjon for å knivstikke, lemleste, halshugge og hate ikke-muslimer. Sosialistene er ikke opptatt av folkets trygghet. De setter "flyktningers" trygghet foran folkets trygghet. Dette kaller de en streng og rettferdig asyl og innvandringspolitikk. Det er vel snart drept flere norske borgere enn hva ABB drepte på Utøya. Sosialistene snillisme og naivitet er som Kardemommebyloven: "Man skal ikke plage andre, man skal være grei og snill, og for øvrig kan man gjøre hva man vil" Og er man ikke grei og snill overlater man knivstikkerne til rettsapparatet. Tilbake ligger ofrene, skadet for livet, drepte og familiesorgen. AP lærte lite av 22/7- Hvordan kunne Norge få slike destruktive krefter? Jo det skyldes innvandringen. Alt henger sammen med dette. Det ser vi over hele Europa, Brexit, og den muslimske terroren som nå er kommet med flyktningene fra midt-østen over til Europa. Det er politikerne som importerer islamterroren. Bare et tidsspørsmål før neste terroranslag mot mannen i gata, samme hvor i Norge. Det er risikosport å ta buss, tog trikk, gå på kino eller ferdes i gata
Redigert 19.01.2019 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
KalleQ
19.01.2019 kl 12:40 866

Slikt avskum skal selvsagt ikke få lov til å leve...kan noen forklare hvorfor slike drittsekker skal taes vare på?

Det å hindre folk å komme inn i landet virker å være håpløst. Vi er naboland til et rottereir med minst 3000 potensielle terrorister. Det er vel bare det antallet SÄPO tør å komme med, så sannheten er vel nærmere 10 ganger så mange?

Det spørsmålet som media nå burde ha spurt er om hva politiet kunne ha gjort for å forhindre dette. Støre og Hareide fikk som kjent forhindret politiet, PST og innvandringsmyndighetene muligheten for å internere potensielle terrorister. Jonas mente det var viktigere at disse terroristene ikke får sine menneskerettigheter krenket.

Så selv om politiet hadde fått tips eller mistanke om at denne karen muligens ville begå terrorhandlinger i Norge, kunne de bare ha låst ham inne i 72 timer. Deretter måtte de ha sluppet ham ut og heller ventet på at han hadde foretatt et angrep. Det å i løpet av 72 timer klare å bevise, utenom enhver tvil, at en ukjent russisk statsborger utgjør en fare for det norske samfunnet, er nok en tilnærmet umulig oppgave.
KalleQ
19.01.2019 kl 12:54 858

Han viser ingen anger heller for angrepet, det i seg selv gjør at det bare er å kaste han til haiene..helt innafor

Enig. Hurtigdomstol og en kule på statens regning. Det er alt vi trengt å kaste bort på dette svinet.
KalleQ
19.01.2019 kl 13:09 845

Helt klart. Hvorfor bruke massevis av penger på et slikt avskum. At drittsekken bare er 20 år spiller ingen rolle

Alder er helt uinteressant. Behandling er bortkastet.
KalleQ
19.01.2019 kl 13:14 837

Hvis de vet at de får ei kule i panna ved slike handlinger. så har de et valg og færre vil gjøre det. Veldig enkelt å forholde seg til. Tenk hvis vi hadde begått slike handlinger i deres hjemland, ja da hadde kula sitti i panna umiddelbart. Men de vet at her i landet får de den beste behandling og blir tatt på med silkehansker, så da er det fritt frem

Han blir nok neppe kastet til haiene eller påspandert en kule. Derimot vil han få et laangt opphold på Norges mest sikre fengsel. Der vil han bli tatt i mot av en gjeng psykologer og terapauter som vil prøve å "omvende" denne muslimen.

Dette fengslet har vel en døgnpris på mer enn 10.000 kr., så skattebetalerne må virkelig åpne sine hjerter og lommebøker. Etter noen år blir han sikkert "kurert" og overført til Halden fengsel hvor han får en 12 kvm. hybel med TV og internett.
Redigert 19.01.2019 kl 13:17 Du må logge inn for å svare
KalleQ
19.01.2019 kl 13:22 830

Dessverre er et akkurat det som kommer til å skje ja..helt fryktelig at man skal bruke penger på et slikt avskum. Penger blir brukt på slike drittsekker, mens eldre må ta til takke med grisemat på sykehjem

Blir nok mindre av grisemat på sykehjem også fremover nå. Det vil nok bli mer av halal mat der også. Choice Hotellkjeden til Stordalen er som kjent i ferd med å avvikle servering av grisemat.

Behovet for psykologhjelp blant unge øker for hver dag. Etnisk norske unge blir mobbet, ranet og voldtatt, men køen for å få hjelp øker. Det vil medføre at hatet mot innvandrere blant unge i gettoene vil øke, og sannsynligheten for at vi får flere ABB'ere vil øke.
*JBJB`
19.01.2019 kl 13:38 689

Hei fokens:))

Og...kanskje det er dags for å ta den opprinnelige Grunnloven tilbake - "jøder" kan dog strykes...ZnageZz....


- "Den evangelisk-lutherske Religion forbliver Statens offentlige Religion. De Indvaanere, der bekjende seg til den, ere forpligtede til at opdrage sine Børn i samme. Jesuitter og Munkeordener maae ikke taales. Jøder og Muhammedanere ere fremdeles udelukkede fra Adgang til Riget."

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
19.01.2019 kl 14:18 674

Reine ord for pengene der, Lilletull. Tråden er selvfølgelig et pr-innspill, hverken mer eller mindre. Forslaget ditt er like selvfølgelig helt dødfødt.

Er tråden et PR-innspill??????????????????????????????????????????????????????????
*JBJB`
19.01.2019 kl 14:23 671

Hei Zoten/folkens:))


Og...hvorfor det, Zoten - de gamle gode Eidsvoll mennene var jo rettskafne folk som hadde Norges interesser helt fremme i pannebrasken - kanskje du vil kalle dem razzer - nazzene kom jo senere, vettu:))...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Muslimen blir nok belønnet med fengsel, det er for han bedre enn å leve i fattigdom. Og dagpenger opptjent i fengselet kan sendes til familiene. Dette er det ingen bestemmelser som kan hindre. Mission is completed. Hjemme hylles han for handlingen. Martyrhandlinger henger høyere enn OL-medaljer
Redigert 19.01.2019 kl 14:37 Du må logge inn for å svare
Sotah
19.01.2019 kl 14:35 660

Da får du bygge deg en tidsmaskin. Da har du ihvertfall en teoretisk mulighet til å lykkes. Jeg er ikke sikker på om du kommer til å trives der hvis du får det til, men gi det ihvertfall et forsøk.

Man må nå vurdere om denne gjerningspersonen kom til Norge på helgetur som følge av galskap eller ideologi med galskap og skille disse. Uansett er dette ikke normal menneskelig atferd. Det ligger galskap i handlingen, men er den ideologisk fundamentert i f.eks islam?

Så blir det myndighetens oppgave å se på hvorfor en slik person klarer å komme til landet vårt. Kanskje med kniven med på offentlig transport via andre land. Her er det noen huller så store vi må tette. Vi bare må det. Dessverre er det mange moduskandidater der ute i verden. Disse vil vi ikke plutselig møte med kniven på Kiwi eller andre matvarebutikker vi må besøke.
Sotah
19.01.2019 kl 16:20 633

Han kom trolig med buss, ifølge forsvarer. Og er svært farlig. Det siste visste vi. 4 uker på brev- og besøksforbud foreløpig. Det er umulig å sikre seg mot at slike episoder kan forekomme, dessverre. Lynet slår ned av og til. Lørdagshandelen gikk som normalt der jeg var idag, ihvertfall.

Hun som ble stukket ned er nå operert i hovedpulsåren og den sydd. Ullevål sykehus sier operasjonen var god. Det går etter forholdene bra og hun kan bli fysisk bra igjen. Vi på forumet ber alle om det.

Mitt tips er at han blir kjent utilregnelig og sinnsyk i gjerningsøyblikket. Han blir vel da dømt til tvungen terapi og behandling av landets beste psykiatere, f.eks. Randi Rosenqvist.

Det å være kriminell muslim i Norge er i utgangspunktet en formildene omstendighet. Om de er litt for ivrige med å kopiere pedofeten Muhammed eller følge oppfordringene i de hellige skriftene, er normen at de blir erklært sinnsyke og følgelig ikke skal straffes.

Da et par blonde jenter ble halshugget av noen muslimer i Marokko her forleden påstod myndighetene i landet at jihadistene hadde blitt radikalisert i løpet av en uke! Hvorfor er det ingen som spør hvordan dette kan foregå? Kan det ha noe med "religionen" islam å gjøre alikevel? Er det noen andre religioner eller ideologier som har noen tilsvarende tilfeller av rask radikalisering?

Tror det beste ville være at denne karen blir overlevert til russerne. De har riktignok dødsstraff der ennå, men har ikke blitt praktisert på 20 år. De har i det minste litt erfaring med hvor lenge slike folk skal oppbevares og har en litt mer passende levestandard i fengslene.

Sotah.

Nå vet ikke jeg om du har noen unger, men hva hadde du gjort hvis en muslimberiker stakk ned og tok livet at dattera di fordi ho tilfeldigvis var i feil butikk på feil tidspunkt?
Sotah
19.01.2019 kl 17:17 605

Jeg hadde opplevd det på samme måte som alle andre. Og hva pårørende gjør i sånne situasjoner har jeg ikke førstehånds kjennskap til. De sørger ihvertfall.
Redigert 19.01.2019 kl 17:19 Du må logge inn for å svare

– Vi skal ikke godta det, men prøve å forstå at i deler av verden er dette en skikk. Det har vært sånn i 1000 år. Og de som følger den skikken er ikke forkastelige, de er ikke moralsk primitive. De skal møtes med god vilje, og så må vi finne ordninger som gjør at de kommer inn under norsk lov, sier Per Fugelli, professor i sosialmedisin.

Så ikke noen fordømmelser takk. Det har vært sånn i 1000 år! Vi må endre de norske lovene og ikke bare praksis slik at muslimer slipper ennå billigere unna. Dette er en 1400 år gammel tradisjon som vi må prøve å forstå.
Sotah
19.01.2019 kl 17:55 584

Det ser ut til at det blir en god utgang på den saken. Heldigvis. Bra jobba av politiet, veldig bra at fyren ikke fikk gå løs i mengden.

Pårørende vil føle sorg og fortvilelse først. Så vil sinne også komme. Selv tanken på gjengjeldelse vil kunne oppstå. Vi må bearbeide disse følelsene en stund før de blir rasjonelle. Den medisinske behandlingen på et av landets beste sykehus og den korte avstanden til det reddet denne unge kvinnens liv. Leger og kirurger kan ikke drive å rote med følelser. De må gjøre jobben sin uansett.

Så må det gjøres en jobb for å langt på vei unngå at slike personer kommer til Norge uten noe kontroll. Den jobben som gjøres i dag holder ikke og er ikke god nok.

Av denne episoden som ser ut til å ikke ende så ondt må vi likevel lære. Det må bli langt bedre kontroll i våre hverdagslige liv. Vi er jo verdens rikeste land og kunne unne oss langt bedre sikkerhet fra både galninger og ideologier. For nå er også denne type hendelser en realitet i Norge som det har skjedd i Europa tidligere.
Sotah
19.01.2019 kl 18:12 579

Hvordan skal vi få til det, maga? Jeg bare spør for en venn. Gode forslag mottas med takk.
convert
19.01.2019 kl 18:15 575

Sinne og hat er rasjonelle følelser overfor folk som har skadet dine nærmeste. Islam-sosialistene forsøker å forby menneskelige følelser, som f.eks. hat. Det nytter selvsagt ikke. Den norske rettspraksis p.t. tilsier at terroristen får syv, åtte år. Og det selv om offeret hadde omkommet. De pårørende må orde med rettferdighet selv.
Redigert 20.01.2019 kl 04:40 Du må logge inn for å svare

Sotah

Det er nesten ikke synlig politi i Oslo. Dette er en stor tabbe. Patruljerende synlig uniformert politi skaper en trygghet for mennesker med alminnelige hensikter. De som kommer utenfra må PST kunne klare å fange opp bare ved å spørre seg om hvorfor de kommer. Justisminister har høyeste myndighet og den jobben har de ikke hatt noen god mann eller kvinne på siden 10-år tilbake. FRP har skiftet ut helt udugelige uten at det har hjulpet. Her er elendig stell.

convert

Du oppfordrer til straffbare handlinger gjennom følelser. Norske lover er laget for å gi offer og pårørende en rettferdighet. Om denne rettferdighet er tilstrekkelig for hver enkelt er lite trolig, men dette er normen og vi lever i en rettsstat. Uten en slik rettsstat ville vi vært i steinalderen. De norske rettslige prinsipp er sunne som regel. Vi kunne i noen tilfeller ha noe strengere straffer.
Sotah
19.01.2019 kl 18:29 569

Converten er den sinteste sinnafrepper´n på bruket. Vi får håpe han holder seg til tastaturet, han bør heller ikke slippes løs på gata med våpen.
aklm
19.01.2019 kl 18:56 555

Ingen kommentarer fra landssvikerne i dag. Skal vi tolke det slik at de samtykker? Blomsterhandlerne kan ikke forvente økt omsetning. islam vold gir ikke økt salg. Ingen fakkeltog, ingen markering, ingen taler fra evneveike såpekokere. Offeret var norsk, da blir det problematisk.

Synlig politi ville ikke stoppet denne eller noen andre terroraksjoner, så det er i beste fall en falsk trygghet. Om noen ubevæpnede politifolk virrer rundt i gatene og smiler, er i beste fall sløsing med ressurser. Sett politifolkene på grensa, kontrollér samtlige som kommer inn i landet via buss, tog og båt. Sett politifolk inn i de belastede miljøene og endre lovene slik at de kan holdes fengslet.

Den norske "rettstaten" er tilpasset en helt annen virkelighet enn det vi står ovenfor i dag. Her har sosialistene i åresvis kun fokusert på rehabilitering som den bærende søylen. Vi bygger luksusfengsel til halvannen milliard hvor en 2-300 heldige får alle bekvemligheter. Heldigvis har FRP i alle fall sørget for at noen av de importerte kriminelle ikke får nyte godt av dette. De leide sågar fengselsplasser i Nederland for nesten 300 uheldige. Koster riktignok 3000 kr. natta, men fortsatt billigere enn i Norge.

Den andre søylen i rettsfilosofien er straff. Den delen ble glemt i Halden og mange andre fengsel. De har riktignok i de fleste tilfeller lås hovedporten, men det er også det. Når et amerikansk TV team lagde en reportasje om norske fengsler, var det ingen som trodde dem. De fleste trodde det var et komiprogram! Alle innsatte i Norge får enerom, mens mange eldre derimot, fortsatt blir låst inne på 2-mannsceller.

Det tredje, og kanskje det viktigste elementet for de pårørende og ofrene er hevn. Staten har i praksis fratatt folk retten til å forsvare seg selv og ikke minst totalforbud mot hevn. Som en rettferdiggjøring av dette har staten påtatt seg ansvaret for å hevne på vegne av ofrene. I tidligere tider var det organisert litt annerledes, og blodhevn var mer akseptert. Øye for øye og tann for tann prinsippet. De sklei ofte litt ut og hadde en tendens til å eskalere.

Hevn er viktig for at folk skal føle seg rettferdig behandlet og at respekten for rettstaten og kontrakten med folket skal opprettholdes. Det har sosialistene med sosialmedisinere, dommere og påtalemyndigheter helt glemt. Man skal prøve å forstå, man skal ikke fordømme. Ut av slikt kommer dermed konklusjonen til Støre og resten av de kunnskapsløse imamsleikerne og innvandringstilhengere frem til at vi må sette terroristenes rettigheter fremfor norske borgere.

*JBJB`
19.01.2019 kl 21:57 522

Hei folkens:))

Og...merkelig at diagnosen allerede er klar - diagnostikk tar normalt både dager og uker - men nå er den muslimske terroristen allerede ferdig utredet som psykisk syk - jaja, flere hendelser både hjemme og ute har vist at politiet stiller diagnosen nesten før arrestasjonen er i boks - kan det ligge en agenda bak...ZnageZz....

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Sotah
19.01.2019 kl 22:17 514

Det kan ikke utelukkes at fyren har opptil flere løse skruer ihvertfall. En merkelig sak, det er bra det ikke gikk verre. For noe større anslag mot norske sivile vil vi vel ikke ha?

sotah du ligger DEEP nede i din AP elgesofa og vralter deg som en elgku med mø mø og bræk.
Kan du løfte blikket og se det store bildet, ISLAM vokser MEST og en elgbønne freddagskoser vet at AP islamlat ALDRI får nok islam inn til Norge, men kan godta å senke veksten litt for å piskefriste oss til større skatteevne for ISLAM kommer med en regning, vi skal betale mer så ordner det seg er din ZZotn kursholder karriere lekse.

https://www.innherred.no/nyheter/2018/09/26/Kollisjon-mellom-elg-og-bil-p%C3%A5-morgenkvisten-17583132.ece
Morgenrapport
Elgen sprang videre.

Det er bare å forberede seg på en ny våt og vindfull dag. Dette bildet er tatt ved en tidligere anledning, og har ingenting med nevnte elgpåkjørsel å gjøre. (Arkivfoto)
Redigert 19.01.2019 kl 22:23 Du må logge inn for å svare
Sotah
19.01.2019 kl 22:47 505

Jeg ville nok ikke valgt akkurat de ordene, onkel. Men nå er det seint på kveld. Sol og gnistrende skiføre er meldt. Vi får snakkes imorra.

Ikke mer enn normalt er i de kretsene. Ville du sagt det høyt på torget at Muhammed hadde opptil flere skruer løs? Be my guest.

Denne unge dama har nok fått et minne for livet når/om hun kommer ut av respiratoren. Handleturene til Kiwi for å kjøpe de rabatterte grønnsakene til vitaminmanglende fru Stordalen blir nok ikke like trivelig i fremtiden. Men hva spiller vel en nordmanns liv i den store sammenhengen? Det viktigste er at vi behandler muslimer med respekt. Enn så lenge er tross alt et knepent flertall alrighte folk sies det.

Du og andre PK sosialister prøver å innbille folk om at troende muslimer er "sivile", på tross av at de selv vil ta det som en fornærmelse. ALLE muslimer vet at de er pålagt å bedrive Jihad og er følgelig "krigere" for å fremme islam. Gammel som ung, intet unntak. Metodene er forskjellige, målet det samme.

Unge kan voldta kvinnene, offentlig ansatte kan korrumpere statsapparatet, gi fordeler til muslimer el.l. Advokater kan jobbe som asyladvikater og forsvare muslimske krimineller. Politikere jobber for å gi særfordeler til muslimer og åpne grenser for innvandring og familiegjenforening. Leger gir falske sykemeldinger og uføretrygder muslimske brødre og søstre slik at de kan bygge palasser i hjemlandet.

Endeløs rekke av eksempler for dem som gidder å løfte blikket litt , bruke sunn fornuft og tenke selv. Ikke ta ferdigtygde politiske eller religiøse dogmer for gitt!
Redigert 19.01.2019 kl 23:10 Du må logge inn for å svare
19.01.2019 kl 23:25 486

Terror og ekstremistforskeren Dr Gule sier at dette neppe er et terrorangrep. Vi bør lytte til ekspertene

Absolutt, vi bør ikke høre eller tro på hva disse muslimene selv sier. Nå får nok ikke denne muslimske terroristen så høy stjerne i jihad kretser. Han er nok i deres øyne en realtivt mislykket terrorist. Ikke klarte han å drepe henne, ingen halshugging og dessuten overlevde han selv. Dårlig med jomfruer og slikt i gevinst der altså.

Da er det greit å få konstatert fra Gule, en kanskje ennå mer mislykket terrorist at han egentlig ikke kan kalles for det. Tipper han går for psykisk ustabil teorien? Advokaten hans er allerede på sporet og nevnt i rask rekkefølge noen andre "formildende" omstendigheter. Fryktelig barndom og oppvekst i fattige kår. Hadde ikke penger til mat, men en flybilett fra Langtvekkistan til Sverige, hotell og bussbilett til Norge hadde han råd til... må vel nesten være sosialist for å tro på slikt.

convert
19.01.2019 kl 23:50 476

Slutt og skap deg, muslim-sotah. Du finner ikke en fredeligere person enn meg på dette forumet. Noen burde gitt deg en på trynet, men det blir ikke meg.