Bare prat

 

Er det galt å gå til prostituerte?


Jeg har aldri gjort det selv, så jeg spør rent filosofisk: Er det galt?

Det er en byttehandel. Mannen får sex, kvinna får penger. Ingen tar skade av det (hvis det ikke er kjønnssykdommer inne i bildet eller den ene er gift osv). Å byttehandle er regelen i vårt samfunn. Selv selger jeg arbeidskrafta mi for å få penger, og det hender jeg kjøper en bil mot å gi fra meg penger. At det er ulovlig, er uansett et argument mot. Det må være slitsomt å å bli oppsøkt av politiet.

Et annet spørsmål: Er det godt å gå til en prostituert?

Her er jeg mer usikker. En bekjent av meg sier det er ekstra godt fordi han kan gjøre det på sin egen måte dvs. uten å tenke på om kvinna nyter det (noe han synes er et stress ellers). En annen bekjent mener det må være kaldt og kjipt.

Du skal ikke drive hor.

Men man kan kjøpe hore, det er ikke det samme som å drive hor. Så det er lovlig ifølge Jesus. Grunnloven kan holde kjeft.

Å vi slår opp i Åp. 21.8 og finner:
Men de redde og vantro og vederstyggelige og manndraperne og horkarlene og trollmennene og avgudsdyrkerne og alle løgnerne, deres del skal være i sjøen som brenner med ild og svovel; det er den annen død.

Å please don’t shoot the messenger du.
Dette er sjeldne ord i 2019 men relevant som never before se.
Redigert 20.01.2019 kl 21:41 Du må logge inn for å svare
Roar94
21.01.2019 kl 08:29 721

Jeg bruker omtrent 10 000 i uken på prostituerte andre lugubre kantkvelver.

dirken
21.01.2019 kl 08:45 713

Ikke for å være skikkelig kjedelig moralist, men i den byttehandelenhistorien din glemte du å ta med de tilfellene der hallik og andre tvilsomme bakmenn fra Balkan har tvunget den unge kvinnen til å spre bena for deg slik at de samme bakmennene ikke skal skade hennes familie i hjemlandet. Det er menneskehandelen som er bakgrunnen for at politikerne fikk gjennom sexkjøpsloven på Stortinget. De som er irriterte over loven kan skylde på horekundene før dem, som ga faen i at de tømte seg i regelrette slaver. Dersom alle horer hadde vært som Kari fra Strømmen som var glad i sex og som ville spe på lønna som frisør, hadde den loven aldri kommet.

Om det er galt å kjøpe høna til Kari, er en sak mellom deg og din kone, hvis du blir tatt.
Korsar
21.01.2019 kl 08:56 711

dirken har som vanlig en suveren analyse.
Modig å prøve en seriøs vurdering på en jallatråd som dette :-)
Jeg kan forøvrig nevne at Kari fra Strømmen var også min favorittfrisør i hine hårde dage.

Luksushøre er ok, 'Porsche Mercedes' fra Nigeria som går på gata og tror hun er under en voodoo forbannelse er itte ok se.

Je er sjefen her du.

Shemale mongoloid amputee midgets er øsså ok. For skal vi være helt ærlige med øss selv her, hva faen annet kan en slik persøn jøbbe med?
dirken
21.01.2019 kl 10:06 692

Hvis du vil være på den moralsk sett sikre siden, kan du hyre en dominatrix. Da er det nok hun som utnytter deg heller enn motsatt.
Korsar
21.01.2019 kl 11:06 679

Igjen er det dirken som trekker fram aspekter av internasjonalt format
Je har det på BP som Solskjær har det i MU nå: Som sann kristen og ekte humanist og coach for dette forumet har je satt nytt mot i staben og slike gullkorn kan eksistere side ved side med vrøvlet på alle de andre foraene.
Det sies at Jesus vil vende tilbake til jorden og gå rundt i gatene som et vanlig menneske sammen med meg bare for å få delta på BP-trådene se

Detta er itte tull se, je har det direkte fra Gabriel se

Det finnes forskning som sier at hallik/bakmenn er mindre vanlig enn vi tror. De aller fleste prostituerte opererer alene, ev. i samarbeid med venninner.

Alternativ forklaring på sexkjøpsloven: I et samfunn der kvinner har makt, vil de alltid motarbeide prostitusjon. Prostituerte truer deres posisjon i kjønnsmarkedet.
Korsar
21.01.2019 kl 13:46 656

FF,
den var dyp, sterk og elegant!
For et team jeg coacher nå! Det gjaldt bare å slippe ut det innestengte potensialet gett

Jeg holder fast ved det. Vi ser det samme i samfunnets latterliggjøring av thaidamer og hyllest av mannlige asylsøkere.

Batikkhekser ja. Satan den reportasjen med den slugga som reiste til Paris for å finne igjen Afghan-loveren sin var pinlig.

https://forum.kvinneguiden.no/topic/1148093-jeg-spyr-av-dere-batikkhekser/

Å trådstarteren der er überlotion du.
Redigert 21.01.2019 kl 17:59 Du må logge inn for å svare

Jesus gikk ikke bare tell tollere og lasaroner, men også tell prostituerte. Noen hevder at Maria Magdalana var prostituert, og endatil at Jesus giftet seg med den prosituerte Maria.

Bra poeng. Å gifte seg med ei prostituert kvinne virker fremmed for mange, men hvorfor ikke? Dersom hun ikke har uhelbredelige kjønnssykdommer, er det flere fordeler enn ulemper, og det er hederlig å sette en strek over fortida.

Bra poeng. Å gifte seg med ei prostituert kvinne virker fremmed for mange, men hvorfor ikke? Dersom hun har unngått uhelbredelige kjønnssykdommer, er det flere fordeler enn ulemper. Det er dessuten hederlig å sette en strek over fortida.
Redigert 22.01.2019 kl 09:43 Du må logge inn for å svare

"det er hederlig å sette en strek over fortida"
Ja for du tror selvsagt hun er svært sexuelt motivert og at hun ikke har fått nok opp gjennom tiden? Knis.

Du peker på en mulig ulempe, nemlig at hun kan være lei av sex. Men jeg har lest at prostituerte kan være lei av sex for penger, men ikke nødvendigvis lei av sex i et godt forhold.

Uansett finnes det også mulige positive trekk. Hun kan a) være dyktig når det gjelder sex, b) være pen, c) være takknemlig for at du er tolerant.

Dette er selvsagt bare gjetninger fra min side. Jeg vet ikke noe sikkert.
Redigert 22.01.2019 kl 21:44 Du må logge inn for å svare
dirken
22.01.2019 kl 21:25 557

Hun kan være lei vanlig sex. Vanlije greier. Men hvem er vel ikke det?

Dette er det mest hømo å møralesteske je har lest fra derken noen gang se..
Redigert 13.06.2019 kl 06:22 Du må logge inn for å svare

Å her er en Aramco definøsjøn på røyene du:

"En ”Batikhäxa” kan jobba som socionom, förskollärare, på kommunens socialkontor eller kulturarbetare. Hon ser alla problem som socioekonomiska, individen har aldrig något eget ansvar utan om man kommer snett i samhället så är det alltid någon annans fel och orsak till det. Batikhäxan bor under fin adress men vurmar för förorten. Hon vill vara generös, med andras pengar. Batikhäxan använder gärna ”rasistkortet” när man inte har samma åsikter".

1. Kvinna.
2. Minst 40 år gammal.
3. Struntar i sitt utseende.
4. Extremt politiskt korrekta åsikter inom ämnena Feminism och Integration.
5. "Ångvält" och allmänt gapig i politiska debatter, oförsonlig om åsikten inte är på invandrare, låginkomsttagare och kvinnors sida. Uppfattas i diskussioner som "elefant i växthus".
6. Dålig/ingen koll på hur system och verklighet fungerar eftersom hon mentalt lever kvar i 60- och 70-talet. Tänker ofta med hjärtat hellre än hjärnan.
7. Har haft en trygg och problemfri uppväxt, men tror sig ha haft det väldigt svårt.
8. Adressen ska vara i fina välbärgade kvarter, men hjärtat ska finnas i förorten.
9. Svag för dikter, syslöjd, teater och skulpturer i ekologisk lera föreställande kvinnors underliv.
10. Omedveten om att hon är en Batikhäxa."

Førbanna slugger. Ta litt sam funns an svar å reis tell Gømbia må døkk absølutt ha litt solbrent i døsen du. Itte belast øss skøttebøtøløre med det.