NANO: Svak trend - hvor blir det av framdriftsmeldingene?


- Det er ikke kommet noe mer på Paradigme
- Det er ikke kommet noe mer på Archer1

Begge deler skulle være i boks før årsskiftet.
Står vi foran en ytterligere smell?

Nå: 86-tallet.

Jeg mener at ledelsen i nano opptrer svært mistenksom, måten de yter seg på oppfatter jeg som svært klandreverdig, der en professor sier at investorene ikke kan matte mens ledelsen forandrer tall på presentasjonene sine etter smak og behag.

Nei, jeg har ingen tillit til nano ledelsen whatsoever og anbefaler derfor personlig salg i denne aksjen, jeg har bommet med kursmålet mitt på 50 kr til nyttår men tror vi nærmer oss denne med stormskritt nå utover våren.
Dogsther
15.01.2018 kl 15:35 10827

En som innrømmer å ha bommet på et kursmål?! Beundringsverdig!
Kudos til spesialisten :)
Korsar
15.01.2018 kl 16:25 10814

Jeg har så langt i 2018 vurdert NANO riktig:
- jeg sa den ville få kortvarig oppsving de første par ukene (og ja, den gikk til 94)
- jeg sa den så ville svekkes fordi det ville bli mer og mer tydelig at planene (paradigme, archer1, osv.) ikke holdes (og ja, den er nå på 86-tallet)

NANO videre?
Nå er det bare å sitte utenfor og avvente om selskapet vil melde (tilstå) forsinkelser, eller om de vil fortsette tåkeprofilen i håp om at markedet er tett i pappen. I begge tilfeller er det ikke akkurat kursgallopp vi ser for oss.
Men: Vi skal være obs på at det etter hvert kan komme noe som markedet oppfatter som positivt, og da kan man i alle fall prøve en juicy trade.
Men akkurat nå? Hold på penga.

Ha ei fin børsuke om du er ute eller inne i NANO! Jeg skal ikke ta fra folk mer håp enn nødvendig.
Redigert 15.01.2018 kl 16:26 Du må logge inn for å svare
YNWA250505
15.01.2018 kl 17:01 10731

Flott at dere begge er ute av NANO. Da vet vi i alle fall det. Men kommer det en positiv nyhet som sender aksjen oppover har dere jo seff begge kjøpt dere inn igjen på laveste kursen. Fatter ikke hvorfor jeg gidder å skrive til dere i det hele tatt. Mulig jeg har litt medfølelse til dere da det er ingen andre som gidder å svare på det dere spyr ut.
St_Anthony
15.01.2018 kl 17:44 10622

Det er lov å ønske seg flere oppdateringer, men vær klar over at markedet kan bli "immunt" ved for mange oppdateringer uten veldig stor informasjonsverdi. Som jeg vel har nevnt tidligere, vil den virkelig vesentlige informasjonen være når første pasient er behandlet ("dosed") i en studie, ikke så mye at de har startet studien. At man har startet studien betyr ikke så mye mer enn at man har begynt innrullering og screening av pasienter, og dette er en fase der ting kan gå tregere enn man har sett for seg. Biotek er for de tålmodige.
Korsar
16.01.2018 kl 00:19 10476

Det er ikke formelt meldt at de har startet verken paradigme eller archer1. Er det ikke mulig å forholde seg til realitetene her?
Hvorfor tror dere jeg hadde rett om kursutviklingen i hele 2017 og har begynt helt korrekt om opp- og nedtur i 2018 også? Fordi jeg prøver å innbille meg og andre ting?!?
Nei, jeg snakker kun om reelle forhold, og hvordan dette påvirker kursen og hvordan utviklingen ser ut til å bli, Det er det som angår et marked.
Andre som er helt "frikoblet" fra markedsforståelse driver og tullprater høytidelig om løst og fast rundt ting de sakser eller leser/forstår feil, og ender så opp med kursmål på 400+. Når de så er noen hundre prosent feil igjen, anklager de sånne som meg (som er spot on på utviklingen hele veien) for å være idiot. Joa.

PS: Min kritikk er ikke spesielt rettet mot St.Anthony her, men jeg syns også han strekker dette med "starting" langt. Der er noe dialog på gang i noen få uviktige land for paradigme, men ikke noe startsignal i for eksempel USA. I Norge er søknaden foreløpig avslått, noe man unngår å snakke klart om. Og Archer1 er overhodet ikke i gang. Og begge deler skulle altså vært startet i fjor iht planene. Så dermed: "Alt går på skinner" som haussekorpset her skriver :-)
Redigert 16.01.2018 kl 01:01 Du må logge inn for å svare
St_Anthony
16.01.2018 kl 08:06 10303

Det synes å være stor forskjell mellom biotekselskaper hvor mye de velger å informere, og jeg eier aksjer i selskaper som befinner seg på alle deler av denne skalaen.
Korsar
16.01.2018 kl 10:48 10167

85-tallet....

Edit: Da var vi nedom 84-tallet også. Man kan begynne å frykte at aksjen kan havne ned i ny trendkanal 80-85. For når aksjen synker på fallende volum da ser vi at det ikke er større investorer som prøver å holde den oppe. Spørsmålet er også om vi får den vanlige dumpen av nyskremte amatører. Det er imidlertid ikke tunge tendenser i retning et større fall akkurat nå/foreløpig, men vi er altså uansett tilbake i den tidligere negative trenden med sjangling midt på 80-tallet.

Edit: Dessverre er vi igjen på 84-tallet, og nå mer fundert. Men jeg blir overrasket om aksjen ikke klarer å holde 85-tallet i dag. Det får da være måte på elendighet.
Nå ville jeg uansett begynt å passe meg for en klassisk stoploss-dump også. Det er det "rike tradisjoner" for i denne aksjen.
Redigert 16.01.2018 kl 11:49 Du må logge inn for å svare

NANOkoret har ikke peiling. Nå har de solgt seg ut i stillhet, men tør ikke si det
Redigert 16.01.2018 kl 13:01 Du må logge inn for å svare

Men det har du :-):-):-)

Ikke et eneste musepip fra selskapet på lang tid. Det skaper usikkerhet blant aksjonærene og går på tilliten løs. Det må da kunne gå an berolige markedet ved å si noe om status uten at det skal virke kursdrivende. Jeg har siste måneder kjøpt meg opp jevnt og trutt. Da venter jeg en mye mer proffesjonell kommunikasjon fra selskapet
Korsar
16.01.2018 kl 16:51 9928

Andersiverden,
jeg er redd at NANOs taushet trolig er bra for dem som fremdeles mener det er best å klamre seg fast mens aksjen synker: De har jo ikke noe positivt å melde, bare forsinkelser og søknadsavslag. Vi er trolig i H2 før de evt. kan slå i bordet med noe som markedet vil reagere (positivt) på. HVIS de kommer seg ut av dagens bakevje.

Jeg har lenge anbefalt NANO-hausserne å heller legge seg på PCIB (ville gitt nesten 200% fra da jeg begynte å anbefale aksjen) og BGBIO (som nå er i ferd med å løsne skikkelig fra sideveis-fasen i høst).
For begynner NANO å blottlegge alle kjeppene de har i hjulene nå, blir det ikke morsomt for klamrere.
Selskapet håper tydeligvis på at man kan klare å trå vannet med meldingstaushet mens man febrilsk prøver å rydde i de forpurrede planene og de avslåtte søknadene. Og så må jo NANO komme opp med en mye mer proff rekrutteringsprosess enn det vi har sett så langt; dagens nivå holder ikke til et fullt godkjenningsløp.
Kontrasten til BGBIO som har et helt nett av samarbeidende høystatus institusjoner der ute i verden og nesten 400 testpersoner er jo skrikende, mot NANOs lille knippe. De som ikke ser dette bør satse på FUNCOM-aksjer i stedet :-)
Redigert 16.01.2018 kl 16:56 Du må logge inn for å svare
focuss
16.01.2018 kl 17:08 9835

Korsar
Var det noe spesiell grunn til at Bergen Bio gikk bra i dag.

Det er tydelig at de anerkjente bidragsyterne på Nano trådene finner veien til andre fora.

Bare hold deg unna NANO du korsar. Du er sikkert inne igjen på all time low når aksjen stiger igjen. Kos deg med dine aksjer i alle andre selskaper så lar du oss tape alle våre penger i verdens dårligste selskap. NANO er helt ubrukelige og har ikke en eneste forsker som er smartere enn en sjette klassing. Alt de har gjort til nå er ikke verdt en dritt. De har ikke mer en 800mill på bok og lokaler som en middels pølsebod. Fatter ikke hvorfor jeg sitter med aksjer i NANO. Nei i morgen legger jeg de ut til 10 kroner pr stk. Var det ikke det kompisen din mente aksjen var verdt korsar. Aksjespesialisten eller pensjonsspareren var det vel. Takk for tipset.

det er noe som heter fear of change. Jeg regner med at 90% har denne tilstanden i NANO, som kategorisk nekter å innse at noe er galt med gullungen sin og som blir kvalm bare over å tenke over å bytte til et mer suksessfull selskap. Ikke rart så mange taper på børsen

Men du som er så god, hvor var du da vi andre satt med Nano fra kr 13 til nesten 130?

"prøver å rydde i de forpurrede planene og de avslåtte søknadene"......hvilke søknader er avslått?
Korsar
16.01.2018 kl 22:28 9580

Andersiverden,
kjenner du ikke til avslagsproblematikken? jeg har omtalt dette i detalj i en annen tråd tidligere.

at selveste Hengimastegodamnit Anders ikke har hørt om dette overrasker ikke meg i det minste, han har tidligere vist at han er særdeles sent ute med å få med seg essensiell informasjon.

Det som overrakser meg derimot at han ikke kommer med sitt intetsigende motto på slutten av kommentaren hans.

Flyktframasta goddamnit!
Makraka
16.01.2018 kl 23:06 9508

Jeg har klokketro på Nano, og ingen tro på dem som til alle døgnets tider skriver (tror ikke de leser, som de burde gjort) om et selskap de verken liker eller har tro på. De må ha seriøse fritidsproblemer, eller muligens bare generelt bitre.
Jeg oppfattet det som at det er fallende interesse for Nano på HO. Det er bra. Tror mange med meg er lei av usakligheter og trolling.
Personlig setter jeg meg heller i godstolen og lytter på Radium podcastene og lærer noe enn å lese råtten oppgulp av diverse aksjespesialister og andre luringer. Einarsson forklarer veldig tydelig, blir.a om fallende dor. Hvis dere vil lære lytt heller til Einarsson. Det er min sterke anbefaling.
Korsar
17.01.2018 kl 07:43 9458

Makraka,
du må skille mellom hvilke perioder du skal ha tro på NANO, dvs. når aksjen går opp eller ned.
Jeg har gjort en formue på NANO, men det betyr ikke at jeg tar meg råd til å følge den ned.
bel68
17.01.2018 kl 08:02 9336

Ja du har sikkert milliarder på bankkontoen din også Korsar ha ha ha .........
Korsar
17.01.2018 kl 08:04 9372

bel68,
takk for et voksent og intelligent bidrag til aksjedebatten her!
Korsar
17.01.2018 kl 09:10 9298

83-tallet nå. Negativ trend fortsetter, som jeg har advart om. Nå kom forresten 82-tallet mens jeg skrev.
Jeg må få lov å gjenta - selv om det smerter det vettløse NANO-haussekorpset langt inn i sjelen: Det er ikke baissing å ha rett om trendutvikling, det er proft og det er bra for din portefølje å sette seg inn i slikt. Kort sagt: Ha respekt for trendforhold!.
Redigert 17.01.2018 kl 09:13 Du må logge inn for å svare

ser svakt støtte på 78. Så rett ned til 60 ganske snart
Korsar
17.01.2018 kl 10:00 9213

81-tallet.
Igjen: Respekter trend!
Lotepus
17.01.2018 kl 10:22 9149

Jeg ble til Loteklovn og fikk passet påskrevet når jeg solgte meg ut i desember , ikke måte på hvor dum jeg var hehe. Raser nok fort nedover så fort vi dupper under 80 , mye stop loss som ryker da .
Korsar
18.01.2018 kl 11:53 9077

Nå er vi teknisk på vei mot 80-tallet, mens vi samtidig ser at det drives mindre støttekjøp for å holde aksjen fra å falle til ny trendkanal (75-80).
Det kan se ut til å lykkes inn til videre.
Vi får se utover dagen.

Problemet er fremdeles en uholdbar usikkerhet i markedet om hva som faktisk skjer, og hvor alvorlig utsettelsene og avslagene er.
Paradigme og Archer1 som skulle vært meldt i fjor, er fremdeles ikke formelt kommentert av selskapet.
Det er klart markedet reagerer med mistro/negativ trend inntil denne selskapsprofilen bedrer seg.

Edit: For dem som sitter masteklamret og er redde for investeringen sin nå, er det selvsagt veldig bra at noen driver og støttekjøper for å hindre at 70-tallet popper opp. Vel vitende om at i det øyeblikk vi skulle se 70-tallet, kommer det nesten garantert et stoploss.-skrell på flere unødige kroner ekstra. Det har skjedd HVER GANG aksjen har begynt en ny fallende trend av denne type.
Redigert 18.01.2018 kl 12:04 Du må logge inn for å svare

hadde overrasket meg om den slutter over 80 i dag. Jeg forventer som sagt et ganske snarlig fall ned mot 58.
Lotepus
18.01.2018 kl 15:38 8905

Loteklovnen sin strategi . Ut av Nano på 81 i desember . Inn i Qec . Gjort 35% der inkl. litt trading . Qec kan lett gå opp mot 100% neste 4 uker . Nano synker . Tar gevinsten i QEC når reguleringen er på plass . Putter da 1 mill gratis i Nano som en long post . uten Nyheter i Nano før QEC tar av . Får jeg nok en inngang nede på 70 tallet en plass i Nano .
Må og si grattis til alle som har gjort det bra i PCIB siste mn

takk Lotepus, synes ikke du er en klovn, tvert imot blant de som faktisk tjener penger her, men hvis det å tjene penger på børs gjør en til klovn så er jeg vel det også, gikk rimelig greit i PCIB ja ;) har solgt meg ut der nå og inn i B2H og QEC 80/20 da jeg forventer at det snar bærer nedover på børsene

1 mill gratis inn i Nano hehe ??
Tror ikke de 10-15 aksjene du har i funcom eller noe blir verd noe mer enn en million monopolpenger.
Lotepus
18.01.2018 kl 17:38 8797

Nanofreak
legg inn en mail add . så sender eg deg screenshot av hva eg gikk ut av Nano med og putta inn i QEC. 40 år siden eg slutta med monopoolpenger :-)
Lotepus
19.01.2018 kl 09:16 8642

Der var vi på 79 . Til og med en amatør som Loteklovnen klarte se hva vei det bar

mens nano hausserne skriker og hyler - som vanlig - fortsetter ferden nedover. 75 nå snart. Husk nanodust, luigi er superhappy
Korsar
19.01.2018 kl 09:20 8651

Lotepus,
skal se du blir proff før du vet ordet av det :-)
Vel, vi er nå trolig på vei pluss på OSE og det kan redde NANO fra videre fall nedover 70-skalaen i dag. Vi var veldig nær et SL-skrell nå...
Men se på handelstallene for NANO; det støttekjøpes hele veien etter hvert som småaksjonærer flykter. Tror de kan klare å dra aksjen over 80 igjen.
Men om det holder ut dagen? Helt usikkert, det blir rent terningkast nå.
Korsar
19.01.2018 kl 10:17 8620

Ja, der klarte de å støttekjøpe NANO over 80 igjen, som jeg forventet. Men dette er tynn suppe å bygge på, vi får nok en ny nervøs fase senere på dagen.
Det er bedre å glede seg over BGBIO som viser styrke hele veien nå.
Redigert 19.01.2018 kl 10:18 Du må logge inn for å svare
Preben_
19.01.2018 kl 10:32 8579

Hvor langt ned på 70-tallet skal vi her i dag da?

Korsar
19.01.2018 kl 12:46 8575

Preben,
som jeg skrev i morges, aksjen kunne bli støttekjøpt tilbake over 80 i dag, og det har den blitt. Aksjen har falt mye i det siste og det er ikke uventet om den klarer å korrigere litt tilbake.
Noe helt annet er overordnet og litt lengre trend, der er NANO fremdeles i negativt lende. Så videre fall ligger latent og lurer, for uansett hvor mye hausserne gauler så ser det ikke ut til at selskapet har noe å melde formelt på lenge. Verken paradigme eller Archer1 er formelt meldt, og det er åpenbart at det skurrer både med rekruttering, godkjenninger og prosjektframdrift generelt.

Men dete r mange OK og håpefulle folk som sitter i aksjen, og vi bør løfte blikket over håpløse hausserne her på forumet selv om de mangler både vett og dannelse. Jeg vil derfor oppfordre til at vi ikke skal drive ensidig herjing med NANO selv om der er nok å ta i nå. Jeg prøver heller etter beste evne å kjøre en nøytral utviklingsanalyse på aksjen, da jeg hele tiden er ute etter dager der aksjen kan være svært bra å trade.
Om den skulle bli et bra long-case igjen skal jeg prøve å gi en balansert oppfølging på det også.