NANO. The launch of Betalutin
The next generation of ADC will be discussed in UK at a conference this spring, and one point is the launch of Betalutin

BP have signed up.

https://imgur.com/a/GKr9NQs


Antibody-Drug Conjugates head to market, looms on the horizon.
TyrionIV
22.01.2019 kl 18:13 9602

Står ingenting om at launch av Betalutin betalutin skal diskuteres på linken din.. står igrunnen ingenting på den..

Helt enig. Mye spikersuppe fra den kanten

Er det en missing link ? Vg kom med det du mente å legge ved.

Har brukt Google for å finne beviser ang lansering av Betalutin, siden de fikk PIM 25 oktober 2018.

Spør ledelsen, hvem som skal prate om lansering av Betalutin i London, hvis dere ikke finner linken

Who is the speaker ........................

Lest om Lymrit 37 / 07 som ble opprettet i USA 16 januar 2019 ?

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03806179

Har små briller, liten skjerm og kun en streng gjennom skallen.................
Redigert 22.01.2019 kl 20:41 Du må logge inn for å svare
Panis
22.01.2019 kl 20:46 9270

Frontmasta,
Det er kanskje ikke alt som er mulig å finne ut ved å google...
Du får skaffe større briller og skjerm, og få andre ting inn i skallen :-)

Vi får heller vente til ledelsen kommer med nyheter som er Breaking News, men ting tar tid!
TyrionIV
22.01.2019 kl 23:56 9005

Det er archer - hva så?
Hadde vært artig om du faktisk hadde funnet noe med hold i, men slik du fremlegger ting fremstår jo dette bare som rør.. at det ikke legges ved link/dokumentasjon til søike påstander gjør at troverdigheten er på et absolutt lavmål for min del..
Forholder meg da heller til det Bravo opplyste i Radium podcasti desember. EAMS, CMA og AA søkes på grunnlag av resultater i paradigme. PRIME og BTD søkes på bakgrunn av fase 1/2 (når mdor er funnet).

Archer 1 ble lagt inn i Clinical.gov sin database som er et av kravene for å komme videre i prosessen etter at FDA tildelte Fast Track designation

Å Goggle er enkelt hvis man bruker de rette ordene, Google ble konstruert slik, Yahoo var tidligere den beste

ADC London is Europe’s leading antibody-drug conjugate conference. 4 - 6 mars 2019

Klippet og limer fra Google / Internett

...........Reza Safaei skal primært jobbe med å levere data til vitenskapelige og kliniske interessenter, øke bevisstheten i markedet om Nordic Nanovectors teknologi, og fremheve Betalutins forskjeller fra andre behandlinger av pasienter med non-Hodgkins lymfom...................

...............Reza Safaei skal i mars øke bevisstheten om Nordic Nanovector sin teknologi om Betalutin, før lanseringen................

Einarssons bare pjatter og jatter med Bravo. Bravo forteller ikke den fulle sanheten.

Det er ikke en bra løsning og kjøre hele Paradigmestudien, og så si opp folk, for pengebingen blir tom, for så å vente på godkjenning.

TOD DU ANN......
Redigert 23.01.2019 kl 20:20 Du må logge inn for å svare

Kan du slutte med dine meningsløse Google-søk og «tod du Ann» som du skrev sist. Du greier ikke en gang å holde tunga rett i munnen. Det er riktig som tyrion skriver at det er Archer et fase 1 forsøk. Utrolig irriterende de meningsløse klippe og lime greiene dine fra «Internett» Finn deg en annen hobby. Google bloggere og Sophie Elise feks. Den infoen du kommer med her er null verdt annet enn en av dine våte drømmer om natten.
Redigert 23.01.2019 kl 22:13 Du må logge inn for å svare
aborum
23.01.2019 kl 21:58 8356

Virker manisk med disse søgninger.

Hvem er denne Sofie ?

Skal si at linken om Londonmøte sprer seg på Internett...........Her er en annen variant trykk EXPAND/COLLAPSE så kommer det fram flere opplysninger

http://worldadc-europe.com/programme/speakers/

Eg har bare en streng gjennom skallen
Redigert 23.01.2019 kl 22:28 Du må logge inn for å svare

Nå sier jo Bravo klart at 2019 blir et kjedelig år for investorer, med fokus på execution for selskapet.

De siste 4 pasientene i lymrit 37 skal følges til mdor er nådd. 9, 13,5 eller 15 mnd. Deretter søke btd. Det blir vel fort sommer/høst før man får svar.

De håper å publisere noe, men uvist hva i løpet av året.

Markedene er jo ustabile, og synet på fremtiden virker ikke veldig positivt heller. Blir spennende å se hvor mange som tvinges ut av posisjonene sine i et slikt marked. Og ikke minst se om flere enn Blackrock ser potensiale i Nano. De kan jo fort ta betydelige posisjoner. Jeg fortsetter med jevne kjøp, dog holder litt igjen så langt i 2019. Tror ikke toget går riktig ennå :-)
Jimmi
23.01.2019 kl 23:20 8161


Det blir nok ikke noe kjedelig år dette Forum:) Big Pharma banker på døra, det kommer snart en fet partneravtale...

2019 er det året de fleste småaksjonærer kvitter seg med sine små poster og de store tar plass. I 2020 blir Nordic Nanovector solgt 10-20 ganger over dagens markedsverdi.


Helt enig Jommi.

Men det er for tidlig å stille seg på perrongen nå for å tro at toget kommer. Man kan kjøpe seg (beholde) en billigbillett, og heller se hva det koster å oppgradere den fremover. Det er tross alt 18 mnd til paradigme er ferdig, og archer er også et blankt ark i forhold til kliniske studier. 90% respons om jeg husker rett, men det var på mus.

"Men det er for tidlig å stille seg på perrongen nå for å tro at toget kommer."
Mange tenker nok slik, og det hadde heller ikke vært problematisk for aksjekursen hvis det ikke hadde vært slik at shorterne kan boltre seg i aksjer med lav etterspørsel etter aksjer. Når de skal dekke seg inn endres psykologien til "nå har posisjoneringen startet og folk må skynde seg om de skal sikre seg billetter". Vi hadde jo en slik periode allerede i høst, men så lyktes man (takket være litt skuffende resultater) å snu inntrykket til det motsatte atter en gang.
aborum
24.01.2019 kl 09:35 7783

Det tager lang tid at ændre psykologien i aktiemarkedet og alle med lidt vat mellem ørerne, har vel ventet på brud gennem 50,00. Det store spørgsmål er nu, hvornår den bunder .. jeg har postuleret 49,50 (ikke fordi jeg kan spå, men fordi markedet tidligere har fundet dette niveau interessant efter sidste store korrektion).

Fisker på 49,50 .. ser tydeligt signal på at sælgersiden venter på, at løbersiden samler sig omkring 50,00 før kniven falder igen.
Redigert 24.01.2019 kl 09:38 Du må logge inn for å svare

Dr. Safaei brings extensive experience in the development and commercialisation of novel therapeutics for haematological and solid cancers, gained with several world-leading biopharmaceutical companies. In his current role, Dr. Safaei holds the position of Head of Global Medical Affairs at Nordic Nanovector (NNV) where he is responsible for building a team of field-based Medical Science Liaisons (MSL) in the US and Europe, developing strong relationships with global experts and partnerships with clinical centres of excellence for non-Hodgkin’s lymphoma (NHL), as well as designing and implementing medical education programmes to raise awareness of Nordic Nanovector’s technology and Betalutin® prior to launch. Prior to joining NNV he was the Head of Medical Affairs Europe for Seattle Genetics and managed medical affairs and clinical development activities of pipeline products in solid and liquid cancers. Prior to this, Dr. Safaei served as Director, Medical Development, Immuno-Oncology and Scientific Communications, Haematology at AMGEN Europe. Dr. Safaei is trained in Internal Medicine and holds a Medical Degree from the University of Goettingen, Germany.


Skal Safaei ut å spise lunsj eller er det en invitasjon.............to raise awareness of Nordic Nanovector’s technology and Betalutin® prior to launch.

Jeg mener siste ukers bevegelser viser klart, siden shorten i aksjen øker, at det man nå ser er kun shortere som prøver å presse ned kurs. Volumene er ekstremt tynne, det er omtrent ikke andre netto selgere enn shortaktørene, og det borger ekstremt bra for fremtiden.
Ved neste lille positive nyhet, alternativene for dette er mange, vil det være et råkjør av shortere som skal dekke inn, kombinert med en god dose investorer som har sittet rolig på gjerdet i det siste og ventet på at aksjen skal kunne få kjøpes billigere enn 50. Alle vet om og husker den voldsomme oppgangen vi så i oktober / november, og folk vil ikke gå glipp av en slik ny runde hvis det tegner seg som et sannsynlig scenario.

Jeg tror 50 er bunnen, vi ser at volumene er tynne, og folk sitter langt ute på stolen, klare med kjøpsknappen og kniper på de siste 10-ørene. Det er en kjent saying blant investorer at den siste ti-øringen har mange ganger kostet flere millioner når alt kommer til alt, så jeg tok inn litt mer i dag og er fornøyd med det. Jeg har akkumulert konstant siden april 2018, og hver gang på lavt 50-tall. Aksjene kastes langt inn i safen, med totalt salgforbud frem til desember 2020 tidligst.

Nei, jeg er ikke så glad i gull Frontmasta, blir nok heller å sette mer penger i eiendom world wide ;) (Får ikke såååå mye glede ut av å se gullet som ligger der inne, da er det mer stas å reise rundt og leve litt ekstragavant )

Og nei Sydney, jeg tror ikke neste nyhet kommer om ett år, da hadde jeg ikke vært inne i aksjen nå!
Redigert 24.01.2019 kl 11:23 Du må logge inn for å svare

La 10 000 aksjer på kjøp, åpent volum på 51.90. Ingen som er interessert i å selge, og det vitner om at når ingen vil selge meg på dagens høy, da er det ikke stort annet enn roboter og shortere som er på selgeren om dagen....
aborum
24.01.2019 kl 12:47 7363

Blev du ikke lige 10.000 aktier rigere?

Jo, det kom omsider, men det tok 20 minutter.
Sydney
24.01.2019 kl 15:01 7178

Jeg la merke til Bravo's uttalelse om 2019. Om det ikke skjer noe med bud på selskapet så skjer det ikke så mye i 2019. Men drømte at de fikk en avtale her en natt:)

Big Pharma kommer til Londonmøte bla Roche, som må betale mye for patentene til Nordic Nanovecter.

Partneravtale før sommeren eller til høsten ?

Lagt til 16.53

Da ble det....................... .. launch of Betalutin. Lunsjen er avlyst.

Emisjonspengene skal gå til

Manufacturing development activities (including Process Validation studies)for Betalutin®

A scale-up of the Company's clinical and commercial activities in preparation for a commercial launch of Betalutin®

Humalutinstudien på mennesker blir nok å finne i databasene om en stund.

https://www.researchgate.net/lab/R-D-Nordic-Nanovector-Jostein-Dahle

Hvem jeg kommuniserer og snakker med publiseres ikke her.
Redigert 24.01.2019 kl 17:03 Du må logge inn for å svare

Frontmann, hvorfor klarte du ikke å Google deg frem til emisjonen?

Selv i usikkre tider er penger makt og store muligheter. For å si det slik, de som tegner seg for minimum 1 mill i morgen får nok vite mere og vet mere enn de største strek menn her inne på Ho.

Det skulle tatt seg ut og forandret overskriften fra .........The launch of Betalutin til................Emisjon en av dagene.

De som deltar i emisjonen vet mye mer om positive momenter enn de fleste her hos Trygve.

Dere skal få følgende oppgave av meg............Hva har skjedd etter at Ada og co testet musene i over 200 dager i 2018, som nå utprøves på mennesker i studien Lymrit 37 / 07. ...........................JÆVLA VIKTIG

Svaret kommer i helga en gang

-------------------------------------
Lagt til kl 22.27

HVOR LENGE ETTER EMISJONEN KOMMER DET BØRSMELDING OM .............. ER BLITT INNVILGET..........................

FRA : MHRA eller NICE eller NHSE eller DAs, eller SMC eller AWTTC

Redigert 24.01.2019 kl 22:30 Du må logge inn for å svare

process validation pengen går til........


Prosessvalidering er definert som innsamling og evaluering av data, fra prosessdesignstrinnet gjennom kommersiell produksjon, som etablerer vitenskapelig bevis på at en prosess er i stand til konsekvent å levere kvalitetsprodukt.

Dette vet ikke noen her hos Trygve, hvor morgendagen kurs er brennhett tema. Men de som nå putter mere penger inn, har litt mer..........................

Redigert 24.01.2019 kl 22:48 Du må logge inn for å svare

Etter at Ada hadde testet musene, satte Roy H Larsen og Jostein Dahle seg forran Pc`n med kaffekoppen og en hel haug med div skjemaer. Her satt disse 2 i ukesvis og trykket, og trykket til de var ferdige en gang i begynnelsen av januar 2019. Så trykket på send knappen og mottakeren var et firma i Danmark. Så trykket danskene enda med på tastaturet og sendte papirene videre til rette instans. Jeg har brukt ,noen timer på å lese gjennom alle sidene og det er ikke småtterier som Roy og Josten har gjort. Må mo jo sørge for å sikre verdien av disse sensasjonelle funnene som Ada gjorde i museforsøkene. Hvis ikke så er forskningen verdiløs og uten verdi for Nordic Nanovecter.

Etter at disse verdien var sikret så fikk vi melding om både lansering av Betalutin og en aksjeutvidelse. Ferdig snakket.

Link

https://imgur.com/a/3PUH3SU

Lagt til 15.40
Husk at studiene innen Follicular Lymphoma og Mantle Cell Lymphoma ble påbegynt i desember 2012 og de har nok av dokumentasjon til å få godkjent medesinen nå i UK. Fremover må nok ledelsen vente til Archer 1 er ferdig før dosen bestemmes. Har ledelsen nylig motatt positive opplysninger fra myndighetene i UK ?
Hvorfor ble det ikke primesøknad.............. Her er grunnen. EMA is fully operational in its new permanent premises at the end of 2019.

Turboen er innkoblet i Storbritania, men det tar tid før vi får børsmeldinger om dette.

Redigert 27.01.2019 kl 15:40 Du må logge inn for å svare
jb10000
27.01.2019 kl 20:31 5325

Det tog alle snakker om skal afgå. Er det det samme tog som man snakkede om da kursen var 118?

Nordic Nanovecter preapearing talks with new partners in Switzerland.
Sydney
29.01.2019 kl 15:56 4841

Du får dokumentere bedre masta.

Sydney. Kan du Google ?

Begynn med hjemmesiden. Der har de i dag lagt ut ny ledig stillig

Man kjenner til EMA og FDA....................... If you have any questions concerning the application process via ICH
Redigert 29.01.2019 kl 17:40 Du må logge inn for å svare
TyrionIV
29.01.2019 kl 19:32 4645

Tror Roy H Larsen er opptatt med Oncoinvent og ikke bruker tiden sin på å skrive søknader/skjemaer for Nano -- for meg høres dette bare ut som fri diktning..

Man kan jo begynne å søke her så finner man 1 pakke 91 sider med fri diktning skrevet av en kontorrotte som ikke har snøring, på museforsøk og patenter. Husk å last ned alle pakkene, hvor det står avsender mv og dato.

https://patents.google.com/?q=nanovecter&assignee=nordic&oq=nordic+nanovecter