Trump kritiserer pressen jeg gir ham creditt.

23.01.2019 kl 00:02 792

Pressen er et monster og viser sin frekkhet mot alt de har festet seg med.Monstrene er røde,og er betalt på løyner og omskriverier som den menige mann skal lese.At Trumph har tatt denne feide er viktig i presse og etikk,Er de er de hyener og løynere får de begynne med og se med nye briller om de skal ha troverdighet,REsett skriver mye og er et av de mest hatte fra presse og røde side.Hva faen feiler det lærere og pressefolk og bønder som får støtte fra samfunnet for og fungere.
På tide og si nok er nok snart,Feige nordmenn som er opptatt av stillingene sine og belferd som har gitt mange millionlønn for og hjelpe ,kvinner i skjørt og sv strømper.Norge er et velferdsland for kvinner på kurs og seminar om alt som skrives om.De er overalt.
omans
23.01.2019 kl 00:34 744

Trump liker ikke ekle og ubehagelige spørsmål.
Før når de kom med kritiske spørsmål kunne han si at "ja-men ser dere ikke at børsen har gått opp? Snart Amerika great again.."
I det siste har han kjørt seg fast i både handelskrig og shutdown's, så børsen er ikke altfor sprek lengre, selv om januar startes bedre enn på 27 år.
Men han har antakelig nok med å fullføre sine metodiske tilnærminger til avtaler både ute og hjemme. Spillet er høyt, og pressens nivå kan synes lavt.
Men hvem kan si at en mur som vil stå som symbol på Amerika for all fremtid, til den prisen er fornuftig, når regninga sendes sksttebetalerne og hundretusener nå også lider uten lønn?

Twiitter er bra for Trump, der er det mest likes og re-tweet's...
Redigert 23.01.2019 kl 00:37 Du må logge inn for å svare

Tenk at USA finansierer over 70% av Nato for Europas beskyttelse. Tyskland, med Angela Merkel i spissen betaler, nesten ingenting. Historien tatt i betraktning burde kanskje Tyskland og en rekke andre land i Europa bidratt mer?

Og er det ikke egentlig bra at Kina ikke lenger kan ture frem uten konsekvenser med sine særfordeler og skyhøye importavgifter i verdenhandelen?

Eller er dere som resten av journalistene i VG mer glad i Putin og Xi Jinping enn Trump?

VG skriver aldri noe negativt om Putin og Xi Jinping.

Aldri.

Men om Trump skriver de negativt hver dag.

Hvorfor skriver ikke VG noe om muren Mexico lagde mot Guatemala?
De skriver jo stadig vekk negativt om Trump som ønsker å bygge mur mot Mexico.

Hvorfort ingen kritikk til presidenten i Mexico? Eller Putin for den saks skyld? Står menneskerettigheten så høyt i Mexico, Russland, Kina etc?

pengex
23.01.2019 kl 07:54 608

Virker som verden liker å ha idioter bak rattet.
Man får vel en litt bedre selvfølelse av det.

Skjønner godt at Trump tyr til Twitter. Der får han jo kommunisert det han ønsker.
Tradisjonell media, uten unntak, gjør alt de kan for å demonisere, latterliggjøre og vri på absolutt alt som har med Trump å gjøre. Unngår konsekvent å meddele positive sider ved dette presidentskapet som langt flere jobber, et aksjemarked som fortsatt er skyhøyt opp på de to årene, og det skulle ikke forundre meg om Trump er en av de presidentene som har tatt livet av færrest personer, amerikanere så vel som ikke amerikanere i sin presidentperiode.